Cum se descărcă editorul microsoft

Afișajul afișează cum să instalați editorul Microsoft pe computer. Editorul este similar cu Microsoft Word, dar se concentrează mai mult pe aspectul și designul paginilor. În timp ce există o opțiune de încercare gratuită, editorul nu este un software gratuit. Software-ul poate fi achiziționat pe un model de abonament unde plățile sunt efectuate în intervale lunare sau anuale, sau software-ul poate fi achiziționat direct pentru o plată unică.

Pași

Metoda 1 din 2:
Utilizarea procesului gratuit
  1. Imagine intitulată Descărcați editorul Microsoft Pasul 1
1. Du-te la Microsoft Website. Pentru a accesa procesul gratuit al Microsoft Editor, găsiți-l pe site-ul companiei aici: https: // produse.birou.COM / EN-US / Editura
  • Imagine intitulată Descărcați editorul Microsoft Pasul 2
    2. Pune deasupra Încearcă acum. În mijlocul paginii, veți vedea a Încearcă acum butonul care este alb cu textul verde și granița.
  • Imagine intitulată Descărcați editorul Microsoft Pasul 3
    3. Clic Pentru acasa sau pentru afaceri. Selectați opțiunea care face cel mai mult sens pentru situația dvs. Majoritatea utilizatorilor vor dori probabil software-ul pentru uz casnic.
  • Imagine intitulată Descărcați editorul Microsoft Pasul 4
    4. Clic Încercați 1 lună gratuit. Microsoft Editura este inclus într-un proces de la Office 365, care include și Word, Excel, PowerPoint, Outlook și Access. Faceți clic pe butonul verde pentru a continua procesul gratuit.
  • Imagine intitulată Descărcați editorul Microsoft Pasul 5
    5. Conectați-vă la contul dvs. Microsoft. Introduceți adresa de e-mail și parola asociată cu contul dvs. pentru a vă conecta.
  • Dacă nu aveți un cont, faceți clic pe Creeaza una! și setați un cont. Vi se va cere o adresă de e-mail, o parolă și numele dvs.
  • Imagine intitulată Descărcați editorul Microsoft Pasul 6
    6. Clic Incepe! Adăugați o modalitate de a plăti. Chiar dacă acesta este un proces gratuit, Microsoft are nevoie de un card de credit în dosar. Dacă faceți clic pe acest buton, va aduce trei opțiuni de plată: card de credit sau de debit, cont bancar, paypal. Selectați opțiunea de plată preferată și introduceți informațiile solicitate.
  • Rețineți că trebuie să anulați acest proces gratuit înainte ca luna dvs. să fie sus sau veți fi taxat de 99 USD.99 pentru modelul anual de abonament. Puteți anula procesul gratuit imediat după subscrierea și continuarea accesului pentru restul perioadei de probă.
  • Imagine intitulată Descărcați editorul Microsoft Pasul 7
    7. Adăugați adresa dvs.. Apasă pe Adăugați adresa de profil Pentru a adăuga adresa dvs. în cont, apoi faceți clic pe Următorul. Apoi, va trebui să vă confirmați adresa și faceți clic pe Salvați cand esti gata.
  • Imagine intitulată Descărcați editorul Microsoft Pasul 8
    8. Clic Abonati-va. Veți vedea acum o prezentare generală a procesului dvs. gratuit și a abonamentului în vigoare după procesul gratuit. Asigurați-vă că înțelegeți ce sunteți de acord cu dvs. înainte de a face clic Abonati-va.
  • Imagine intitulată Descărcați editorul Microsoft Pasul 9
    9. Clic Instalați biroul. Acum veți fi dus la o pagină intitulată Office 365 Home. Veți vedea o opțiune de instalare Microsoft Office, care include editorul.
  • Imagine intitulată Descărcați editorul Microsoft Pasul 10
    10. Click pe Instalare. Veți vedea un pop-up cu un albastru Instalare Butonul pe care va trebui să faceți clic pentru a iniția procesul de descărcare.
  • Metoda 2 din 2:
    Cumpărarea editorului Microsoft
    1. Imagine intitulată Descărcați editorul Microsoft Pasul 11
    1. Du-te la Microsoft Website. Pentru a achiziționa Microsoft Editor, vizitați site-ul companiei aici: https: // produse.birou.COM / EN-US / Editura
  • Imagine intitulată Descărcați editorul Microsoft Pasul 12
    2. Pune deasupra Cumpără acum. În mijlocul paginii, veți vedea a Cumpără acum butonul care este verde cu textul alb.
  • Imagine intitulată Descărcați editorul Microsoft Pasul 13
    3. Clic Pentru acasa sau pentru afaceri. Selectați opțiunea care face cel mai mult sens pentru situația dvs. Majoritatea utilizatorilor vor dori probabil software-ul pentru uz casnic.
  • Imagine intitulată Descărcați editorul Microsoft Pasul 14
    4. Clic Cumpără acum. Există trei opțiuni de cumpărare pentru a alege de la: Office 365 Home la $ 99.99 pe an (pentru până la 6 utilizatori), Office 365 personal la 69 USD.99 pe an, și Office Home & Student pentru $ 149.99 (cumpărare unică). Cu toate acestea, Office Home & Student nu include editorul Microsoft, deci asigurați-vă că nu achiziționați această opțiune. Examinați opțiunile și serviciile incluse în fiecare opțiune și alegeți cel care funcționează cel mai bine pentru dvs.
  • Opțiunile Personal Office 365 365 oferă abonamente lunare în loc de anual. Pur și simplu faceți clic pe opțiunea de plată lunară în loc dacă aceasta este preferința dvs.
  • Imagine intitulată Descărcați editorul Microsoft Pasul 15
    5. Conectați-vă la contul dvs. Microsoft. Introduceți adresa de e-mail și parola asociată cu contul dvs. pentru a vă conecta.
  • Dacă nu aveți un cont, puteți seta una făcând clic pe Creeaza una! buton. Vi se va cere o adresă de e-mail, o parolă și numele dvs.
  • Imagine intitulată Descărcați editorul Microsoft Pasul 16
    6. Adăugați o opțiune de plată (dacă este necesar). Dacă nu aveți deja o opțiune de plată configurată cu contul dvs. Microsoft, vi se va solicita să faceți acest lucru acum. Puteți alege dintre cele trei opțiuni: card de credit / debit, cont bancar sau PayPal. Faceți clic pe metoda de plată preferată și introduceți informațiile necesare.
  • Imagine intitulată Descărcați editorul Microsoft Pasul 17
    7. Clic Verifică. Examinați rezumatul comenzii și asigurați-vă că toate informațiile sunt corecte. Apoi, faceți clic pe albastru Verifică pentru a finaliza achiziția.
  • Imagine intitulată Descărcați editorul Microsoft Pasul 18
    8. Clic Instalați biroul. Acum veți fi dus la o pagină de bord pentru contul dvs. Veți vedea o opțiune de instalare Microsoft Office, care include editorul.
  • Imagine intitulată Descărcați editorul Microsoft Pasul 19
    9. Click pe Instalare. Veți vedea un pop-up cu un albastru Instalare Butonul pe care va trebui să faceți clic pentru a iniția procesul de descărcare.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar