Cum să întrebați un tip peste text

Când vă place foarte mult un tip, trimiterea textului este o modalitate excelentă de a-l întreba și este o presiune scăzută pentru amândoi. Dacă vă decideți să întrebați un tip peste text, există modalități bune și rele de a face acest lucru. Este bine să trimiteți un text cu el pentru o vreme înainte de a vă întreba. Conținutul pe care îl scrieți în mesaj este important, deci luați ceva timp pentru a scrie un text bun.

Pași

Partea 1 din 3:
Pornirea conversației
  1. Imagine intitulată Adresați-vă unui tip în urmă cu pasul 1
1. Trimiteți un fel de felicitare. Încercați să rupeți gheața înainte de a vă întreba. Trimiteți-i un salut simplu pentru a începe conversația. Dacă nu ați vorbit cu el înainte, reamintiți-i cine sunteți și cum ați întâlnit-o. Spune că ai fost încântat să vorbești din nou cu el. Dacă ați vorbit înainte, l-ați salutat în același mod în care ați altceva.
  • Oamenii nu pot răspunde întotdeauna la textele imediat, deci dacă primul dvs. text îl cereți, veți începe să vă sperie dacă nu răspunde repede. Vorbind pentru un timp, mai întâi vă ajută să vă asigurați că acordă atenție telefonului său.
  • Dacă l-ai vorbit deja, există o șansă mai bună ca el să răspundă pozitiv să-l întrebi. Dacă îl întrebați fără nici un avertisment, ar putea fi prins de gardă și să spună că nu.
  • De exemplu, trimiteți-l, "Hei Josh, acesta este Pete. Acea partid a fost nebun weekend trecut. Mă bucur că trebuie să ne întâlnim."Este simplu, dar mai eficient decât trimiterea textului," Hei, ce se întâmplă?"
  • Imagine intitulată Adresați-vă unui tip peste textul Pasul 2
    2. Să acorde atenție interesului său față de conversație. Text înainte și înapoi cu el pentru o vreme pentru a vedea cum merge conversația. Dacă el dă în mod constant răspunsuri scurte sau durează mult timp, el nu poate fi interesat de tine. Nu vrei să mergi drept să-l întrebi fără să ai o idee dacă va spune sau nu da.
  • Găsiți echilibrul între întrebarea imediat și așteptați atât de mult încât conversația să scadă. Dacă el răspunde bine la patru sau cinci texte înainte și înapoi, ia-o ca un semn bun pentru a merge mai departe și îl întreba.
  • Chiar dacă nu pare a fi interesat, este bine să fii îndrăzneț și să-l întrebi oricum. Să fii pregătit pentru o posibilă respingere.
  • Imagine intitulată Adresați-vă unui tip peste textul Pasul 3
    3. Flirt și vezi cum răspunde el. După cum vă trimiteți textul, începeți să trimiteți mesaje care sunt un flirtier decât conversația standard. Dacă el răspunde prin flirtul înapoi, este un semn bun că poate fi interesat să iasă. Dacă pare să ignore flirtul sau răspunde negativ, evitați să-l întrebați.
  • De exemplu, îl scrieți: "Este un bummer pe care îl așez acasă singur. Aș fi mult mai degrabă să fiu strâns lângă tine."Dacă spune el," am putea face asta să se întâmple ", probabil că vă place.
  • Imagine intitulată Adresați-vă unui tip în urmă cu pasul 4
    4. Întreabă-l dacă pare interesat de tine. Dacă conversația dvs. merge bine și el răspunde la flirtul dvs., este timpul să mergem mai departe cu misiunea dvs. Nu te îngrijora prea mult de ceea ce va spune. Introduceți textul, verificați-l și trimiteți-l fără a ezita.
  • Spune: "Dylan, imi place. V-ar interesa să mergeți la o întâlnire cu mine în acest weekend?"
  • Partea 2 din 3:
    Crafting mesajul
    1. Imagine intitulată Adresați-vă unui tip peste textul Pasul 5
    1. Păstrați textul simplu. Când vă place pe cineva, este ușor să răsturnați ceea ce îi veți spune. Dacă tastați un mesaj lung și îl întrebați în mijlocul acestuia, el vă poate pierde întrebarea. Păstrați mesajul scurt și la punct. Trimiteți un text care include doar că îl întrebați.
    • Nu te rog spunând: "M-am gândit la ceea ce aș putea face în acest weekend pentru că mă plictisesc că sunt acasă tot timpul. Vrei să ieși? Știu că nu există prea multe de făcut, dar am crezut că ne putem distra împreună. Oricum, nu sunt sigur ..."
    • S-ar putea să vrei să întrebi un tip de la școală. Un tip adolescent este mai probabil să răspundă la un simplu text decât la unul în care te-ai dominat foarte mult. Scrieți-l ceva de genul ", ați dori să ieșiți în acest weekend?"
    • Dacă doriți să întrebați un coleg, spuneți: "Nu avem niciodată prea mult timp să vorbim unu la locul de muncă. Vrei să luați o băutură când mergem mâine?"
  • Imagine intitulată Adresați-vă unui tip deasupra textului Pasul 6
    2. Întreabă-l direct. S-ar putea să fiți tentați să bateți în jurul tufișului sau să menționați să ieșiți într-un mod vag pe care să-l poată pierde. Când îl trimiteți, spuneți că doriți să ieșiți cu el și să-l întrebați dacă ar fi interesat să facă acest lucru. Este important ca el să știe că îl întrebați.
  • De exemplu, nu spuneți: "Nu am dat prea recent și vă par să nu aveți nici unul. Poate că am putea face ceva împreună. Care ar putea fi destul de cool."Spuneți:" Sunteți interesat să ieșiți cu mine?"
  • Acest lucru este deosebit de important atunci când vă întrebați pe cine sunteți deja prieteni. Este important să vă asigurați că știu că doriți să ieșiți romantic. Spune: "Știu că stau foarte mult, dar vrei să mergi la petrecerea lui Orion cu mine ca dată?"
  • Imagine intitulată Adresați-vă unui tip în urmă cu pasul 7
    3. Cereți-l să facă ceva specific. Când întrebi pe cineva, nu este atât de eficient să spunem: "Vrei să ieși cândva?"Nu există o cronologie sau o activitate specifică. Gândiți-vă la ceva răcoros pe care îl puteți face împreună și cereți-i să facă asta. De asemenea, oferă de câteva ori care ar funcționa bine pentru dvs.
  • De exemplu, spune-i despre o petrecere pe care o duci în weekend și întrebi dacă vrea să meargă cu tine. Întreabă-l dacă vrea să încerce noul restaurant italian în apropierea casei dvs. miercuri.
  • Posibilitățile sunt nesfârșite și poate spune nu la chestia pe care o sugerezi. Cerându-i să facă ceva specific este încă mai bine decât să-l întrebe "în general în general.
  • Acest lucru este important atunci când vă întrebați un tip pe care tocmai l-ați întâlnit. Cererea de a face planuri specifice vă va ajuta să aflați ceea ce le place să facă la o întâlnire. Spune: "Sunt un fan de hochei destul de mare, și am bilete la joc în acest weekend. Vrei sa iesim la o intalnire?"
  • Imaginea intitulată Adresați-vă unui tip în urmă cu pasul 8
    4. Utilizați gramatică adecvată și propoziții complete. Chiar și cu smartphone-uri, este comună pentru ca oamenii să abredeze cuvintele și să folosească greu să înțeleagă slangul. Când cereți unui tip afară, asigurați-vă că scrieți propoziții complete care au sens. Este un turnoff pentru a vedea ceva care arată ca o confuzie gibberish.
  • De exemplu, nu scrieți text, "Ay, Thot am putea să atârnim TMRW. Watcha o să-l facă?"Scrie," Mă gândeam că am putea ieși mâine. Ați fi disponibil?"
  • Verificați dublu textul înainte de a lovi trimiteți pentru a vă asigura că nu ați greșit în mod accidental ceva. Auto-corecte poate face un mesaj confuz dacă nu o verificați înainte de ao trimite.
  • Partea 3 din 3:
    Așteptând răspunsul său
    1. Imagine intitulată Adresați-vă unui tip în urmă cu pasul 9
    1. Dă-i timp să răspundă. Textul nu este întotdeauna pe un tabel strict de timp, care poate fi bun și rău. După ce îl întrebați, așteptați ca el să vă scrieți înapoi. Dacă începeți să trimiteți un alt text care îl cere scuze sau îl întrebă dacă se gândește, nu trimiteți acest text. Fiți răbdători și dați-i timp să vă gândiți și să vă trimiteți un răspuns.
    • Dacă ați vorbit pentru o vreme și el nu răspunde imediat, poate fi modul lui de a spune că nu, dar nu presupuneți imediat acest lucru.
  • Imaginea intitulată Adresați-vă unui tip peste textul Pasul 10
    2. Oștiți-vă în timp ce așteptați să auziți de la el. Dacă nu răspunde imediat să-l întrebi, nu începe panicarea. Găsiți ceva de făcut în timp ce așteptați. Uitându-vă la telefonul dvs. sau verificați-o la fiecare două minute vă va conduce nebun. Setați soneria și găsiți ceva pentru a vă ocupa mintea.
  • Mergeți la o alergare, faceți un duș, porniți netflix, scoateți o carte sau lucrați la un hobby. Atâta timp cât găsiți ceva pentru a vă menține mintea ocupată, veți fi mai bine.
  • Imagine intitulată Adresați-vă unui tip peste textul Pasul 11
    3. Consultați-vă cu el dacă nu auziți de la el. Uneori oamenii nu răspund la texte, sau telefoanele de mizerie și textele nu ajung la destinația lor. Dacă ați așteptat un timp, este bine să verificați pentru a vă asigura că a primit mesajul dvs.
  • Nu există un timp exact când îl vei trimite din nou. De cele mai multe ori, dacă nu ați auzit de la el într-o zi, este bine să-l trimiteți să verificați.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar