Cum să devii un nave autorizat autorizat

Programul de nave autorizat FedEx este conceput pentru întreprinderile cu pachete și nave, permițându-vă să furnizați clienților servicii FedEx. FedEx oferă, de asemenea, toate locațiile de nave autorizate FedEx cu livrări gratuite, suport, venituri, marketing și publicitate în schimbul unei alianțe cu FedEx.

Pași

Partea 1 din 3:
Întâlnirea cerințelor de bază
  1. Imagine intitulată Articolele vândute pe eBay Pasul 4
1. Dețineți un magazin de expediere. Transportul trebuie să fie partea principală a afacerii dvs., unde furnizați consumabile și servicii de expediere clienților dvs. De asemenea, trebuie să oferiți clienților informații despre cum să faceți cele mai bune pachete și produse de navă. În plus, trebuie să aveți un contor real în care clienții pot aduce pachete. De asemenea, trebuie să aveți un magazin fizic (sau un plan pentru unul).
  • În plus, trebuie să aveți acces la internet.
  • De asemenea, magazinul dvs. trebuie să fie deschis pentru orele obișnuite. Trebuie să fii deschis cel puțin luni până vineri.
  • Imagine intitulată navă un pachet la oficiul poștal Pasul 3
    2. Dețin o scară. Aveți nevoie de o scară care poate cântări până la 100 de kilograme la minimum. Trebuie să fie calibrată, adică trebuie verificată împotriva greutăților cunoscute pentru a vă asigura că citirea cu precizie.
  • Imagine intitulată Economisiți bani pe elementele de lux Pasul 4
    3. Obțineți un sistem de plăți corespunzător. FedEx a aprobat sisteme de plată pentru a procesa plățile. Unul dintre ele este managerul de nave FedEx.
  • În plus, contul dvs. trebuie să fie plătit la timp.
  • Partea 2 din 3:
    Completarea aplicației
    1. Imagine intitulată Evitați greșelile atunci când cumpărați o pas cu pas 18
    1. Găsiți aplicația. Cel mai bun loc pentru a completa aplicația este online. O puteți găsi la https: // Fascnet.COM / Aplicație / DeGh_FASC / Index.php.
  • Imaginea intitulată intră în jurnalism Pasul 19
    2. Completați informațiile. Practic, informațiile verifică că îndeplinesc cerințele pe care FedEx le stabilește. Deci, veți răspunde la întrebări de bază despre afacerea dvs., inclusiv orele în care vă deschideți. De asemenea, veți răspunde la întrebări, cum ar fi dacă aveți un magazin de vânzare cu amănuntul.
  • De asemenea, va trebui să răspundeți la ceea ce este principalul dvs. afacere, indiferent dacă sunteți membru al unei organizații profesionale sau naționale și câte pachete FedEx credeți că veți vinde.
  • Imaginea intitulată Intrați în Jurnalism Pasul 18
    3. Trimiteți cererea. Când ați terminat, verificați informațiile dvs. pentru a vă asigura că este corect. Trimiteți aplicația online.
  • Imagine intitulată Dezvoltați abilitățile de bază de jurnalism Pasul 2
    4. Așteptați broșura de bun venit. Ca un dealer autorizat FedEx, veți primi o broșură gratuită care detaliază toate informațiile pe care trebuie să le cunoașteți. Vă va spune lucruri cum ar fi cum să vă pregătiți pachetele, atât pentru expedierea la nivel național, cât și la nivel internațional și ce anume pot fi trimise prin poștă.
  • Partea 3 din 3:
    Folosind programul
    1. Imaginea intitulată Evaluați o casă de îngrijire medicală 2
    1. Comanda consumabile. Puteți comanda consumabile (gratuit) la FedEx.COM. De asemenea, puteți apela compania pentru a comanda consumabile. Numărul este 1-800-463-3339.
  • Imagine intitulată Dezvoltarea abilităților de bază a jurnalismului Pasul 11
    2. Faceți cunoștință cu cerințele FedEx Express®. În primul rând, trebuie să aveți un cont FedEx autorizat (fasc) cu un e-mail. Trebuie să oferiți ambalajele FedEx Express® în magazinul dvs. Trebuie să fie liber clienților.
  • De asemenea, trebuie să oferiți de transport maritim FedEx, de asemenea.
  • Îndeplinesc anumite cerințe de număr. Trebuie să trimiteți cel puțin unul din ambele pachete de la FedEx Express și FedEx în fiecare zi. Cu toate acestea, puteți lua o medie, deoarece nu trebuie să se întâmple în fiecare zi.
  • Imagine intitulată face bani prin tuns peluze Pasul 17
    3. Aflați cum beneficiați. Cu programul FedEx, primiți o reducere la ceea ce trimiteți prin magazinul dvs. Cât de mult o reducere pe care o primiți se bazează pe un sistem de nivel (cât de mult vindeți) și cât de mult vinde FedEx ca întreg.
  • Imaginea intitulată Fii elegant fără a cheltui o mulțime de bani Pasul 16
    4. Obțineți bani pentru drop-off-uri. Chiar dacă nu procesați plata pentru pachet prin intermediul magazinului dvs., veți obține bani pentru acceptarea pachetului. Începând cu anul 2015, primiți $ 0.75 pentru teren sau post inteligent și $ 1.00 pentru Express.
  • Imagine intitulată nava un pachet la oficiul poștal Pasul 4
    5. Înțelegeți scutirile de taxe. Veți primi, de asemenea, derogări pentru anumite taxe. De exemplu, nu veți fi acuzați taxe nedorite, taxe de preluare de sâmbătă, taxe suplimentare de manipulare, taxe de corecție a adreselor sau taxe de curierat. De asemenea, nu aveți nevoie să îndepliniți taxa minimă pentru transportul internațional.
  • Imagine intitulată vinde pe Amazon Pasul 24
    6. Utilizați suportul rețelei Fasc. Odată ce vă conectați la contul dvs. pe site-ul Fasc Support, veți avea acces la tot felul de informații. Puteți să vă uitați la informațiile despre pachete, inclusiv cât de mult ați vândut într-o anumită perioadă de timp. De asemenea, puteți găsi știri de la FedEx pentru a vă îmbunătăți afacerea.
  • sfaturi

    Pentru întrebări suplimentare sau întrebări legate de a deveni un nave autorizat FedEx, contactați FedEx prin intermediul site-ului web la Fascnet.com / suport / anchetă.PHP sau suport pentru programul de apel la 1-800-496-9310.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar