Cum se schimbă un vârf de cumpărător al livrării în aplicația shipt pe un iphone sau ipad

Dacă tocmai ați avut o comandă de navă cumpărată dintr-o locație de cumpărături, dar a stabilit un sfat incorect, acest articol va explica modul în care puteți ajusta acest sfat.

Pași

1. Așteptați ca comanda dvs. să fie livrată. Mulți cumpărători vor face o fotografie și vor trimite-o, iar alții vă pot trimite să spuneți că este acolo. Dacă ați furnizat navei cu un număr fix, puteți obține un apel de la cumpărătorul dvs. spunând că este la locul dvs. Când comanda dvs. este livrată, veți primi o citire de notificare "Bună (Nume), Vă mulțumim că ne-ați lăsat să vă facem o zi mai ușoară! Acum este un moment minunat pentru a evalua cumpărătorul dvs. (numele cumpărătorului)!"
  • Realizați că veți avea doar două ore între timpul de drop-off în momentul în care cumpărătorul dvs. va primi vârful dvs. pentru a vă schimba vârful. Dacă nu îl schimbați, cumpărătorul va primi vârful cumpărătorului furnizat atunci când ați trimis inițial în comanda dvs.
  • Puteți atinge notificarea pentru a intra în rating. Cu toate acestea, navele vă solicită întotdeauna să vă verificați vârful înainte de a începe evaluarea - deși notificarea lor citește ca și cum următorul lor pas este de a evalua cumpărătorul.
  • 2. Atingeți linia de vârf a cumpărătorului aplicației - dacă ați ales să vă deschideți comanda și să vedeți detaliile comenzii complete. Vă va arăta vârful dvs. curent pe care îl dați cumpărătorului. Acest vârf original a fost setat când ați creat pentru prima dată comanda.
  • 3. Verificați dublu că vă dați cumpărătorului drept vârful. Numele și imaginea de profil a cumpărătorului dvs. sunt furnizate în partea de sus a ecranului înainte de "Adăugați un sfat pentru (nume)" eticheta.
  • 4. Recunoașteți că 100% din vârful dvs. merge la cumpărător. Shipt nu colectează bani din aceste sfaturi. Se spune sub eticheta că "100% din sfaturi merg direct la cumpărători."
  • 5. Apasă pe "Shopper Sfat" linia. Acest lucru ar trebui să fie direct sub linia cu stelele grafice nefolosite.
  • 6. Atingeți alegerea mai bună pentru vârful mai bun. Shipt oferă câteva sume uniforme Sfaturi standard care sunt utilizate în cea mai mare parte - inclusiv $ 5, $ 10 sau $ 15. Cu toate acestea, atingând "Alte" caseta vă va permite să stabiliți un vârf personalizabil de altceva decât aceste sume.
  • Dacă nu doriți să vă sfărți cumpărătorul după toate, puteți atinge "Nici un sfat". Acest buton ar trebui utilizat numai dacă ați ales să vă dați cumpărătorului un sfat (furnizat într-un plic sau similar) pe care îl cunoașteți că au luat cu ei.
  • Dacă încercați să găsiți un compromis despre cât de mult să vă dați cumpărătorului, există a "Primire" Link în colțul din dreapta sus. Cu toate acestea, informațiile despre linia subtotală a comenzii dvs. sunt furnizate sub "Nici un sfat" butonul și chiar deasupra "Livrat pe (data)" linia - cu mult peste salvare.
  • 7. Atingeți butonul Salvare din partea de jos a ecranului.
  • 8. Continua rating cumpărătorul, care utilizează informațiile de rating (dacă ați ales să atingeți notificarea).
  • Avertizări

    Mulți cumpărători se vor îndoi înapoi pentru a vă asigura că obțineți ceea ce aveți nevoie. Unii pot chiar să iasă din calea lor pentru a obține lucrurile în altă parte. Dar dacă nu oferiți un sfat (fie digitală, fie prin bani de hârtie), probabil că nu vor face cumpărături pentru comenzile dvs. în viitor.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar