Cum să deveniți un tester beta instagram

Dacă doriți să fiți în fața pachetului când vine vorba de utilizarea Instagram, ați putea dori să deveniți un tester de experimental Instagram. Utilizatorii beta ajung să încerce noi caracteristici înainte de a ieși pe aplicația obișnuită. Acest lucru vă poate oferi o oportunitate de a le spune pe urmașii voștri despre ei sau de a lua atârna să le folosească înainte de nimeni altcineva. Răcoros, dreapta? Am compilat această listă scurtă și dulce de răspunsuri la toate întrebările pe care le puteți avea despre a deveni un tester beta Instagram.

Pași

Întrebarea 1 din 5:
Ceea ce este Instagram beta?
  1. Imaginea intitulată deveni un tester beta Instagram Pasul 1
1. Instagram Beta oferă utilizatorilor Android accesul timpuriu la viitoarele versiuni ale aplicațiilor. Cu alte cuvinte, veți avea experiență noi și nereușite înainte de restul publicului. De asemenea, puteți trimite feedback cu privire la caracteristicile programatorilor pentru a le ajuta să îmbunătățească aplicația.# * De exemplu, noul "mod întunecat" al lui Instagram a fost o caracteristică pe care betasterul beta trebuie să încerce aproximativ o lună înainte de a fi lansată pe aplicația obișnuită.
Întrebarea 2 din 5:
Pot fi un tester beta Instagram pe iOS?
  1. Imaginea intitulată deveni un tester beta Instagram Pasul 2
1. Instagram beta este disponibil numai pe Android. Dacă sunteți un utilizator iPhone sau utilizați Instagram pe un alt dispozitiv Apple, din păcate, nu puteți deveni un tester beta. Această caracteristică ar putea fi disponibilă utilizatorilor iOS în viitor.
  • Puteți rămâne conștient de orice modificare a disponibilității prin configurarea unei avertizări Google News cu cuvinte cheie precum "Instagram beta ios" sau prin verificarea regulată a comunităților online pentru știri.
Întrebarea 3 din 5:
Cum mă înscriu pentru programul Instagram Beta?
  1. Imaginea intitulată devine un tester beta Instagram Pasul 3
1. Mergeți la aplicația Instagram din magazinul Google Play. Deschideți aplicația Google Play Store pe dispozitivul dvs. Android. Introduceți "Instagram" în bara de căutare și faceți clic pe aplicație când apare până la pagina principală.
  • Acest lucru este exact la fel ca și cum ați descărca doar instagram pentru prima dată, deci nimic nu ar trebui să se simtă nou aici - cu excepția cazului în care sunteți total nou la aplicație și să săriți direct la testarea beta!
  • Imaginea intitulată deveni un tester beta Instagram Pasul 4
    2. Faceți clic pe "Alăturați-vă beta" din partea de jos a ecranului. Derulați în jos pe pagina de pornire a aplicației Instagram până când veți vedea unde se spune "Alăturați-vă beta."Apăsați unde spune doar" Alăturați-vă "în partea stângă jos, apoi apăsați din nou" Alăturați-vă "pe pop-ul care apare pe ecran.
  • După ce faceți acest lucru, ar trebui să vedeți un mesaj pe ecranul principal al aplicației care vă informează că sunteți înscris pentru programul beta și că ar putea dura câteva minute.
  • După ce v-ați înscris, versiunea completă a Instagramului se înlocuiește automat cu versiunea beta, așa că asta este! Puteți începe să vă bucurați de noile caracteristici pe măsură ce se eliberează la utilizatorii beta.
  • Întrebarea 4 din 5:
    Pot părăsi programul beta?
    1. Imaginea intitulată deveni un tester beta Instagram Pasul 5
    1. Puteți lăsa programul beta în orice moment. Reveniți la aplicația Instagram din magazinul Google Play, derulați în jos la locul în care se afișează "Ești un tester beta" și selectați "Lăsați" Lăsați "."Apăsați din nou" Lăsați "pe popupul care pare să vă confirmați decizia.
    • Acest lucru dezinstalează doar versiunea beta a Instagram și reinstalează versiunea normală. Poate dura câteva minute așa cum a făcut-o când ați intrat în programul beta în primul rând.
    Întrebarea 5 din 5:
    Este Instagram beta sigură?
    1. Imaginea denumită devine un tester beta Instagram Pasul 6
    1. Da, dar Instagram Beta poate fi instabil. S-ar putea să se prăbușească mai mult sau să pară mai buggy decât versiunea normală a Instagram. În ceea ce privește siguranța și securitatea, nu este mai puțin sigur decât aplicația obișnuită.
    • Versiunile beta ale aplicațiilor sunt doar versiuni cu caracteristici ascendente, dar acestea sunt încă aceeași aplicație în ceea ce privește funcțiile de bază și protocoalele de securitate existente.
    • Dacă găsiți utilizând versiunea beta a Instagramului este prea enervantă, amintiți-vă că vă puteți dezinstala întotdeauna și reveni la utilizarea aplicației obișnuite.

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar