Cum de a deveni un specialist de reparații de credit

Dacă aveți un credit bun și sunteți responsabili cu finanțele dvs. personale, este posibil să fiți interesați să vă împărtășiți expertiza cu alții ca specialist de reparații de credit. Deși nu există cerințe specifice pentru a fi un specialist de reparații de credit, există certificări pe care le puteți obține care vă vor face mai de încredere pentru potențialii clienți. Odată ce aveți educația și formarea adecvată, puteți căuta o poziție cu o agenție stabilită sau o dată pe cont propriu ca specialist independent de reparații de credit.

Pași

Metoda 1 din 3:
Obținerea educației și certificării
  1. Imaginea intitulată deveni un specialist de reparații de credit Pasul 1
1. Alegeți un important mai important. Deși nu există neapărat cerințe de educație specifice pentru un specialist de reparații de credit, majoritatea persoanelor care lucrează în industrie au cel puțin o diplomă de licență într-o disciplină legată de finanțe.
  • Dacă sunteți încă în școală, sau gândiți-vă să reveniți pentru a obține o diplomă, concentrați-vă pe cursuri de finanțe personale și industria creditelor de consum. Luați cursuri de faliment, impozite și alte aspecte juridice care pot afecta clienții cu un credit slab.
  • Aflați cum să negociați eficient în numele clienților dvs. și cum să comunicați în mod clar și eficient în scris.
  • Imaginea intitulată deveni un specialist de reparații de credit Pasul 2
    2. Obțineți acreditări suplimentare dacă doriți. Dacă sunteți interesat de educația ulterioară, deveniți un contabil public autorizat (CPA) sau obținerea unui grad de lege vă poate promova cariera. Aceste acreditări vă permit, de asemenea, să oferiți o gamă mai largă de servicii clienților dvs.
  • Să recunoască investiția implicată și să determine dacă merită. Este adesea mai bine să începeți să lucrați după ce obțineți diploma de licență. Dacă decideți după ce ați lucrat că doriți acreditări suplimentare, puteți examina programele cu fracțiune de normă.
  • Imaginea intitulată deveni un specialist de reparații de credit Pasul 3
    3. Devin certificate. În timp ce certificarea este de obicei voluntară, trecerea printr-un program de certificare vă poate îmbunătăți reputația, precum și educarea problemelor specifice industriei de credit de consum.
  • Deoarece certificarea este complet voluntară, există o serie de companii diferite care oferă programe de licențiere sau de certificare. Puteți examina aceste programe online pentru a alege cel mai bine pentru dvs.
  • S-ar putea să vă uitați, de asemenea, la care programele sunt mai populare cu specialiștii de reparații de credit în zona dvs. Dacă există o singură certificare mai populară decât altele, va fi mai bine recunoscută de potențialii clienți.
  • Se așteaptă să-și petreacă timpul să studieze pentru un examen și să plătească o taxă, de obicei câteva sute de dolari sau mai puțin, pentru certificare.
  • Imagine intitulată deveni un specialist de reparații de credit Pasul 4
    4. Utilizați educația continuă în avantajul dvs. Multe programe de certificare vă solicită să luați un anumit număr de ore de educație continuă în fiecare an pentru a vă menține licența. Aceste cursuri vă ține la curent cu cele mai recente aspecte și tendințe din sectorul financiar personal.
  • Căutați clase sau programe care influențează direct tipurile de clienți pe care aveți sau doriți să atrageți.
  • Brainstorm o listă a altor probleme juridice și financiare cu care se confruntă în mod obișnuit clienții dvs. și țineți la curent, de asemenea.
  • Metoda 2 din 3:
    Aderarea la o agenție de reparații de credit stabilită
    1. Imagine intitulată deveni un specialist de reparații de credit Pasul 5
    1. Revizuirea legilor aplicabile. Repararea creditelor este o afacere foarte reglementată. În calitate de specialist de reparații de credit, trebuie să înțelegeți ce legi se aplică afacerii dvs., chiar dacă lucrați ca angajat pentru altcineva.
    • De exemplu, dacă vă aflați în Statele Unite, există legi federale și de stat care reglementează industria de reparații de credit. Aceste legi dictează ceea ce puteți promite potențialii clienți și cum vă puteți face publicitate serviciilor.
    • Dacă parcurgeți o agenție de reparații de credit care operează în afara limitelor legii, nu lucrați pentru ei. A fi asociat cu o astfel de firmă ar putea avea un impact negativ grav asupra reputației dvs. și ar putea să vă aducă probleme juridice.
  • Imagine intitulată Deveniți un specialist de reparații de credit Pasul 6
    2. Căutați agenții locale. În mod obișnuit, consilierea de credite legitimă sau agențiile de reparații de credit trebuie să fie licențiate de Guvern. Departamentul de Finanțe al Consumatorului Guvernului are de obicei o listă de agenții legitime din zona dvs.
  • Căutați online pentru aceste agenții și verificați site-urile lor pentru a vedea dacă angajează. De asemenea, puteți apela sau scădea în persoană pentru a întreba.
  • Dacă contactați o agenție, fiți profesioniști. Spuneți-le imediat că sunteți în căutarea unui JobSo știu că nu sunteți un potențial client.
  • Imaginea intitulată deveni un specialist de reparații de credit Pasul 7
    3. Verificați în fundalul agenției. Înainte de a interviu cu orice consiliere de credit sau agenție de reparații de credit, revizuiți fundalul și reputația lor ca și cum ați fi potențialul client. Aflați dacă au existat plângeri împotriva agenției și ce spun foștii clienți despre serviciile agenției.
  • În cazul în care agenția a fost raportată autorităților guvernamentale sau dacă are un număr semnificativ de clienți nemulțumiți, care poate fi un semn de avertizare că agenția nu este în întregime mai sus.
  • Uită-te cu atenție la site-ul Agenției și la alte materiale de marketing și să acorde atenție ceea ce promite sau garantează clienții lor. Multe plângeri pot fi legate de așteptările nerezonabile.
  • Imaginea intitulată deveni un specialist de reparații de credit Pasul 8
    4. Luați în considerare cumpărarea unei francize. Multe agenții de reparații de credit create au oportunități de franciză disponibile. Acestea pot necesita o investiție inițială mai mare decât dacă ați început o afacere pe cont propriu.
  • O franciză este un hibrid între începerea propriei afaceri independente și aderarea la o altă agenție ca angajat plătit. Pe de o parte, vei fi șeful tău. Pe de altă parte, veți vinde servicii cu un brand și reputație stabilită.
  • Ca și în cazul aderării unei agenții stabilite ca angajat, arată cu atenție reputația oricărei oportunități de franciză. Lucrul primar O franciză vă oferă o specialitate de reparare a creditelor este o reputație stabilită - asigurați-vă că reputația este ceva care vă va aduce beneficii.
  • Metoda 3 din 3:
    Pornirea unei afaceri de reparații de credit
    1. Imaginea intitulată deveni un specialist de reparații de credit Pasul 9
    1. Consultați practicarea specialiștilor de reparații de credit. Un specialist în reparații de credit stabilit și de reputație vă poate ajuta să începeți afacerea dvs. Cineva local pentru dvs. va avea o înțelegere a regulilor și reglementărilor care se vor aplica afacerii dvs.
    • Cercetați fundalul specialiștilor la fel cum v-ați gândi să le angajați. Asigurați-vă că cineva pe care îl interviu are o bună reputație în afaceri.
    • Mai ales când tocmai ați început, poate doriți să luați în considerare parteneriatul cu un specialist de reparații de credit stabilit, astfel încât să puteți învăța cablurile.
  • Imaginea intitulată deveni un specialist de reparații de credit Pasul 10
    2. Identificați-vă nișă. Există o mulțime de întreprinderi de reparații de credit acolo. Dacă doriți să vă începeți propria dvs., veți obține mult mai departe dacă vizați anumite tipuri de consumatori. Pentru acești consumatori, veți aduce o înțelegere mai aprofundată a problemelor lor financiare.
  • Se bazează pe propriile experiențe pentru a vă ajuta să găsiți nișă. De exemplu, dacă ați trebuit recent să vă reparați propriul credit după un divorț, este posibil să doriți să vă concentrați asupra clienților care sunt recent divorțați. Experiența dvs. vă oferă mai multă empatie și înțelegere pentru acești clienți și problemele cu care se confruntă.
  • Imaginea intitulată deveni un specialist de reparații de credit Pasul 11
    3. Creați un plan de afaceri. Deși puteți începe propria afacere de reparații de credit cu puțină finanțare de pornire, a Planul de afaceri formal vă ține organizați. Utilizați planul dvs. de afaceri pentru a stabili obiective realiste pentru afacerea dvs. și pentru a stabili pașii pentru atingerea acestor obiective.
  • Ca parte a planului dvs. de afaceri, veți avea și posibilitatea de a face o mică cercetare de piață, astfel încât să puteți determina cât de mult puteți percepe taxe pentru serviciile dvs. și ce servicii specifice pe care ar trebui să o oferiți. Începeți mici și nu luați prea mult până când afacerea dvs. este mai stabilită.
  • Acordați atenție oricăror costuri de pornire asociate afacerii dvs. și determinați cum să obțineți finanțarea de care aveți nevoie. Cele mai multe companii de reparații de credit independente nu necesită o mulțime de investiții de pornire la început, dar pot exista taxe de licențiere sau de înregistrare.
  • Imagine intitulată deveni un specialist de reparații de credit Pasul 12
    4. Verificați legile aplicabile. În unele locații, este posibil să vi se solicite să vă înregistrați sau să solicitați o licență cu guverne locale, de stat sau naționale. Dacă vă conduceți propria afacere de reparații de credit, depinde de dvs. să obțineți licențele de care aveți nevoie.
  • Dacă vă aflați în Statele Unite, de obicei puteți afla ce licențe aveți nevoie prin căutarea pe site-ul web al biroului general al avocatului dvs.
  • Unele guverne locale pot solicita, de asemenea, să fiți licențiat ca o afacere de origine, mai ales dacă intenționați să vă întâlniți cu clienții dvs. acasă.
  • De asemenea, trebuie să obțineți obligați Număr de identificare fiscală astfel încât să puteți raporta cu exactitate venitul pe care îl câștigați de la afacerea dvs. către guvernele de stat și federale.
  • Imagine intitulată deveni un specialist de reparații de credit Pasul 13
    5. Obțineți orice asigurare sau legare necesară. Guvernul poate solicita asigurări de răspundere sau alte asigurări de afaceri pentru a vă proteja atât dvs., cât și clienții dvs. de la orice greșeli pe care le puteți face, care ar afecta negativ creditul lor.
  • Chiar dacă nu sunteți obligat prin lege să cumpărați asigurarea de răspundere, încă ar trebui să considerați o necesitate. Primele de obicei nu sunt foarte mari, iar acoperirea vă poate salva o mulțime de bani dacă se întâmplă să fiți în judecată.
  • Modul în care organizați afacerea dvs. de reparații de credit afectează, de asemenea, răspunderea dvs. personală. În mod implicit, afacerea dvs. va fi considerată un singur proprietar, ceea ce înseamnă că orice clienți nemulțumiți vă pot da în judecată personal. Luați în considerare organizarea ca un LLC Pentru a vă limita răspunderea personală și a vă menține operațiunile de afaceri separate de finanțele dvs. personale.
  • Imaginea intitulată deveni un specialist de reparații de credit Pasul 14
    6. Construiți o listă de contacte la Birourile de raportare a creditelor. În calitate de specialist de reparații de credit, vă puteți aștepta să contactați Biroul de raportare a creditelor de mai multe ori în numele clienților dvs. Încercați să lucrați cu aceiași oameni în mod regulat pentru a stabili o relație colegială de lucru cu ei.
  • Cereți reprezentanților serviciului clienți dacă le puteți contacta direct atunci când aveți întrebări în numele unui client.
  • Trimiteți o scurtă mulțumire a notă sau e-mail când cineva este deosebit de util. De exemplu, ați putea scrie "Vă mulțumim pentru asistența dvs. cu corectarea erorilor din raportul de credit Sally Sunshine. Cu ajutorul tău, ea a reușit să-și refinanțeze casa. Aștept cu nerăbdare să lucrez din nou cu dvs. în viitor."
  • Image denumită devenind un specialist de reparații de credit Pasul 15
    7. Abonați-vă la software-ul și serviciile de afaceri. Există o mulțime de companii acolo de marketing Aplicații și servicii web bazate pe abonament către specialiștii de reparații de credit independenți. Ia ceva timp pentru a evalua aceste produse, astfel încât să puteți alege cele care vor beneficia de fapt pe tine și de clienții dvs.
  • Multe produse oferă o perioadă de probă gratuită inițială. Profitați de aceste studii, astfel încât să puteți decide ce produse lucrează cel mai bine pentru afacerea dvs. Marcați datele Studiile expiră și se stabilesc mementouri, deoarece multe dintre ele factură automat un abonament când procesul sa terminat.
  • Chiar dacă nu primiți software-ul specific de reparare a creditelor, veți avea nevoie de software de bază de contabilitate de bază pentru a vă menține finanțele afacerii dvs. organizate. Acest lucru vă ajută, de asemenea, să vă asigurați că urmăriți și revendicați toate deducerile posibile ale afacerilor pe impozitele dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un specialist de reparații de credit Pasul 16
    8. Obțineți primii clienți. Pentru a obține afacerea dvs. de reparații de credit de pe teren, aveți nevoie de referințe de la clienții pe care ați ajutat-o. Creditele și finanțele sunt o chestiune personală, iar oamenii nu vă pot angaja fără dovadă că puteți fi de încredere.
  • Un blog poate fi o modalitate bună de a începe și de a vă promova online. Dacă oferiți sfaturi financiare, vă puteți demonstra cunoștințele și expertiza. Includeți o notă la sfârșitul fiecărui blog Postați publicitatea serviciilor dvs.
  • Puteți utiliza platformele sociale media pentru a ajunge la consumatorii țintă și potențialii clienți, dar concentrați-vă pe una sau două platforme, mai degrabă decât pe încercarea de a avea o prezență pe toate acestea. Asigurați-vă că sunteți în stare să țineți pasul cu conturile dvs. și să le contribuiți într-un mod consecvent.
  • De asemenea, puteți să vă înscrieți cu serviciile de recomandare care vă vor trimite clienții în calea dvs. Majoritatea acestor servicii percep o taxă, astfel încât să le cercetați cu atenție înainte de a vă înscrie, astfel încât știți exact ce plătiți pentru.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar