Cum de a alege o mașină de cusut

Există o mulțime de alegeri de mașini de cusut acolo, de la mașini computerizate fanteziste, care pot brodezi modele mari la mașinile de vânzare de garaj de bază cu puțin mai mult decât înainte și înapoi. Unde începe începătorul conștient al bugetului și ce caracteristici sunt probabil prea mult?

Pași

  1. Imagine intitulată Alegeți o mașină de cusut 01
1. Luați în considerare mai întâi motivele pentru care doriți o mașină de cusut.Vrei să SEW DREAY?Face meșteșuguri?Faceți îmbrăcămintea?Efectuați reparații sau modificări? Face broderie sau quilting?
  • Imagine intitulată Alegeți o mașină de cusut 02
    2. Fi onest cu tine insuti: Cât timp veți petrece de fapt la mașina de cusut?
  • Imagine intitulată Alegeți o mașină de cusut 03
    3. Ia în considerare factorii de mai sus atunci când compară mașinile.Tipurile mașinilor de cusut și gama de calitate de la mașini foarte bazice destinate numai reparației ocazionale la mașini foarte mari, destinate să coaseți mai multe straturi de material de tapițerie și chiar și mașinilor care vă vor imagina tot ce vă puteți imagina.Costurile vor varia de la aproximativ 150 USD la 15000 USD și în sus.
  • Imagine intitulată Alegeți o mașină de cusut 04
    4. Magazin în jurul valorii de online mai întâi.Obțineți o idee bună despre ceea ce este disponibil pentru ce preț.Dacă mergeți la magazinul local, este mult mai probabil să fiți "încurajată" Pentru a cumpăra ceva mai scump decât ceea ce aveți nevoie, nu pentru că aveți nevoie de mașină, ci pentru că vânzătorul are nevoie de Comisie.
  • Imagine intitulată Alegeți o mașină de cusut 05
    5. Obțineți o idee despre ceea ce veți obține pentru banii dvs. în diferite intervale de prețuri.
  • 0- $ 200 USD: "De unică folosință" Mașini cu camioane de plastic (părți) care sunt greu de găsit / înlocuit.Brandurile comune în această gamă de prețuri sunt "Frate", Un capăt foarte scăzut "Cântăreaţă" și "Kenmore" branduri și câteva nume de marcă mai puțin cunoscute, cum ar fi Riccar aruncate pentru o măsură bună.Dacă achiziționați mașina la un magazin de departament, cum ar fi Kmart sau Walmart, este probabil ceea ce obțineți.
  • $ 200- $ 600: Mașini medii care se vor face bine pentru croitorii ocazionali, dar nu vor ține bine pe termen lung dacă faci a lot de coasere. (I.E. Mai mult de o dată pe săptămână) Brandurile de nume bune în această gamă de prețuri sunt cântăreața, Bernina, White, Janome etc.Aceste mașini pot ocazional să fie găsit în magazinele de ultimă oră ca sears sau jcpenney.
  • $ 700 la $ 2000: Mașinile din această gamă de prețuri tind să dureze mai mult, deoarece sunt fabricate din materiale mai bune și sunt proiectate mai bine. Ele au, de asemenea, o disponibilitate mult mai bună a pieselor de schimb pentru reparații. Cele mai bune branduri vor avea mașini în această gamă de prețuri, precum și în gama medie de prețuri.Mid-gama la încuietori de bebeluș superior, Bernina, Viking Husqvarna, Janome, Juki, Pfaff și câțiva cântăreți de capăt mai sus pot fi găsiți în acest interval. Mașinile din acest interval sunt în general nu Disponibil în magazinele departamentului și trebuie achiziționate fie dintr-un magazin de cusut, fie online.
  • $ 2000 și UP: mașini folosite de croitori, croitori, tapițeri și alții care își folosesc mașinile pe o bază aproape zilnică.Mașini peste $ 2000 USD au tendința de a fi mașini de specialitate, cum ar fi mașini de quilting lungi, mașini de tapițerie și mașini de brodat.Multe magazine de cusut vă vor închiria timp pe aceste mașini pentru o taxă foarte rezonabilă, economisind timpul și cheltuielile de cumpărare a dvs. (și spațiul pentru a le stoca).
  • Sergerul sau overlock, mașină este un alt tip de mașină de cusut de specialitate. Se coase cu mai multe ace și mai multe fire pentru a crea cusături mai potrivite pentru țesături întinse, cum ar fi cele utilizate pentru tricouri și costume de baie. Probabil nu este ceea ce doriți pentru coaserea cu scopul general. Dacă un serger este un fel de mașină pe care o doriți, ei variază, de asemenea, de la aproximativ 200 de dolari în sus în mii mici de dolari.
  • Imagine intitulată Alegeți o mașină de cusut 06
    6. Restrângeți mașinile preferate la două sau trei.
  • Imagine intitulată Alegeți o mașină de cusut 07
    7. Vizitați magazinul local de cusut și cereți o demonstrație a fiecăruia dintre aceste mașini.Este posibil să trebuiască să vizitați diferite magazine pentru diferite mărci.
  • Imagine intitulată Alegeți o mașină de cusut Pasul 08
    8. Comparați-vă bugetul la mașina de preț pe care o doriți și decideți cu privire la orice compromisuri sau ajustări pe care trebuie să le faceți dacă nu se potrivesc destul de mult. Veți cumpăra o mașină uzată? Veți salva ceva mai mult? Veți alege o mașină ușor de calitate inferioară?
  • Imagine intitulată Alegeți o mașină de cusut 09
    9. Prețul magazinului online din nou și verificați prețurile eBay. Adesea, puteți obține o afacere fantastică pe o mașină foarte ușor utilizată dacă ați făcut temele în prealabil.
  • Imagine intitulată Alegeți o mașină de cusut Pasul 10
    10. Luați în considerare dacă instrucțiunea personală la magazin merită în plus 200-500 de dolari, veți plăti la magazin. Dacă știți deja cum să coaseți și puteți obține o copie a manualului, este posibil să nu aveți nevoie să discutați cu nimeni despre el pentru a utiliza mașina.
  • Imagine intitulată Alegeți o mașină de cusut Pasul 11
    11. Cumpărați mașina dvs., faceți timp pentru a afla cum să o utilizați și bucurați-vă.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Pentru a evita cumpărarea unei săraci, (cu excepția cazului în care faceți doar o cantitate minimă de coasere), va trebui să vedeți evaluări de utilizatori online, cum ar fi cele găsite în rapoartele de consum.
  • Brandurile bine cunoscute și respectate tind să fie scumpe, dar sunt încă o valoare bună pentru bani.Acestea includ Block Block, Bernina, Elna, Husqvarna Viking, Sears - Kenmore, Pfaff, Janome, Juki și Singer.
  • Ce să faceți după cumpărare.
  • Aflați cum să configurați și să utilizați mașina. Acest lucru este important chiar și pentru cei cu experiență. Șansele sunt mașina noua necesită proceduri diferite de configurare.
  • Efectuați întreținerea doar pentru a vă familiariza cu procedura.
  • Achiziționați / asamblați toate accesoriile necesare pentru următoarele teste.
  • Iluminare adecvată.
  • Foarfece, cusătură cusături
  • Acele potrivite pentru greutățile dvs. de țesături. Un fir de acul este opțional, dar util.
  • Picioarele presante sau alte accesorii pentru tipul de cusături
  • Cel puțin 2 culori de filet care nu sunt aceeasi culoare ca si swatches-ul materialului. Dacă testezi multe greutăți de țesături, va trebui să potriviți greutățile subiectului la greutatea dvs. de material.
  • Eșantioane de tesatura - suficient de mare pentru a coase cusăturile, butonul și în alt mod testați toate cusăturile. Colectați eșantioane în diferite greutăți și materiale de mătase, bumbac, lână, microfibră și țesături întinse sunt reprezentative în aceste zile.
  • Încărcați o bobină cu fir. Folosind o culoare de contrast pentru firul de sus.
  • Testați cusăturile pe diferite țesături de greutate.
  • Reglați tensiunea firului atât de sus, cât și de jos pentru proba de țesătură și cusătura. Planificați pe mătase de cusut? Greutatea ușoară mătase este o adevărată provocare. Ce zici de denim?
  • Trebuie să testați caracteristica butonierei. Dacă nu puteți obține acest lucru pentru a ieși corect, fie obțineți ajutor sau returnați mașina.
  • Experimentați cu alte opțiuni, cum ar fi cusăturile mai decorative sau picioarele specializate (bandă de părtinire, prăjire etc..)
  • În acest moment, aparatul a trecut testul de bază sau trebuie returnat.
  • Dacă sunteți începător sau veți folosi mașina pentru utilizare ocazională, aceștia sunt cei mai importanți factori de luat în considerare.
  • Lecții de coasere - Dacă achiziționați dintr-un magazin dedicat, puteți afla elementele de bază și înțelegeți preferințele dvs. de cusut înainte de a cumpăra o mașină. Acesta vă va ajuta, de asemenea, să decideți dacă doriți să coaseți și să vă extindeți abilitățile de cusut peste mașina de intrare.
  • Numărul de cusături - cusături drepte, zigzag de bază plus variații pe zigzag, cusăturile butoanelor, cusăturile duble (necesită 2 ace, utilizate pentru a întări cusăturile, cusatura invizibilă de hemming). Dincolo de aceasta, toate celelalte cusături nu sunt esențiale. Aproximativ 30 de cusături, cele mai utile tipuri de cusături sunt prezente, iar restul sunt decorative.
  • Armatura cu maneci - De obicei, eliminați o secțiune a platformei de cusut pentru a crea o platformă mai subțire care vă va permite să coaseți secțiunile de manșon rotunjite. Cele mai multe mașini au această caracteristică.
  • Tipurile de cusături - cusăturile de mai sus vor produce cusăturile de bază de bază, inclusiv multe dintre cusăturile armate. Cu toate acestea, cele mai grele cusături plate, cum ar fi tipul găsite pe picioarele Jean necesită treceri multiple. Pentru viteză, veți avea nevoie de o mașină de capăt mai mare sau un serger. Alte cusături includ prăfuirea sau manevrele obținute prin tragerea pe țesături întinse în timp ce coaseți. Este posibil să coaseți pliuri folosind un picior special, dar controlând plicultul este un pic problematic cu mașina dvs. de bază. Fixarea plăcilor în poziție cu mâna înainte de coasere este mai precisă. Piciorul plină de plecare este foarte dificil de găsit, deoarece acestea produc articole de întreținere ridicate.
  • Tipul de țesătură - Dacă intenționați să coaseți denim sau alte țesături de greutate foarte mare, cum ar fi perdele dense, trebuie să vă deplasați dincolo de cele mai multe mașini de intrare. Încercarea de a coase denim cu mașini cu greutate redusă va fixa acele. Dacă aveți o mașină care să nu se ocupe de denim, atunci este posibil să puteți face o cusătură scurtă prin coaserea la cea mai lentă viteză, eventual rotirea roții cu mâna atunci când ajungeți la o cusătură cu mai mult de două straturi de material. Mașinile moderne de cusut nu sunt construite pentru piele. Există piele specială care sunt suficient de ușoare pentru a fi SEWN-Consultați un expert din piele.
  • Lumină de cusut încorporată - de obicei, nu este prezentă pe mașinile de bază, dar iluminarea bună este întotdeauna necesară.
  • Greutatea mașinii - mai ușoară cu atât mai bine. Căutați un mâner convenabil. Utilizatorii ocazionali vor stoca această mașină și vor scoate-o de fiecare dată pentru utilizare. Pentru utilizatorii avansați, acest tip de mașină este de obicei folosit ca mașină portabilă.
  • Controlul vitezei de cusătură - pentru începători, cele mai lente și cele mai rapide viteze trebuie să se potrivească cu nivelul de calificare.
  • Ciclul de serviciu - acest lucru nu este listat pentru majoritatea mașinilor și veți avea nevoie de un specialist care înțelege diferitele modele. La nivel de intrare, acest lucru este important numai dacă planificați sesiuni extinse de cusut. Supraîncălzirea poate fi evitată cu pauze.
  • Hard Shell Cover pentru mașini-cele mai multe mașini de bază vin cu cea mai rudimentară capac moale sau deloc, dar acest lucru păstrează praful, reducând întreținerea sau protejează mașina dacă intenționați să călătoriți cu acesta.
  • Accesorii - Acestea pot adăuga la cost semnificativ. Ele pot fi, de asemenea, greu de găsit dacă acestea nu sunt părți standardizate (cele mai multe sunt foarte standardizate). Trebuie să aveți accesorii includ picioarele de cusut care se potrivesc cu cusăturile dvs. - drepte, zigzag, cusătura laminată, bandă de părtinire, butonieră și mai mult dacă aveți o mașină cu cusături decorative. Accesorii foarte valoroase au inclus un număr rezonabil de bobine, ulei de mașină, cusătură cusături, filete de ac, cretă de țesături, pachet de pornire de ace asortate, șoferi șurub, chiar foarfece și fir.
  • Cost - Nu este nevoie să cheltuiți foarte mulți bani la acest nivel.
  • Precizia mașinii - Viteza cusăturii, uniformitatea, lățimea cusăturii și controlul lungimii, controlul tensiunii pentru fire, precizia și precizia picioarelor presate vor determina calitatea produsului final. Mașinile de la acest nivel variază considerabil și comparați cumpărăturile.
  • Electronic vs. Controale mecanice - La acest nivel, cele mai bune mașini din fiecare categorie sunt competitive
  • Fiabilitatea mașinilor - comparativ cu mașinile finale mai înalte, aceste mașini de plastic destul de mult nu pot compara, dar rămân o investiție bună pentru canalizarea ocazională.
  • Întreținere - Unele mașini necesită curățare și uleiuri săptămânale (sau întreținere pentru fiecare utilizare)
  • Nu lăsați numărul și varietatea de cusături să vă convingă să achiziționați o mașină mai scumpă.Dacă nu le folosiți, ei nu pot fi și pe mașină, deci luați în considerare dacă le veți folosi sau nu cu tipul de coasere pe care îl faceți. Puteți face o mulțime de coasere cu un simplu înainte, invers și poate o cusătură zig-zag.
  • Avertizări

    Mașini inferioare, în timp ce sunt suficiente pentru repararea ocazională, ar trebui să fie evitată de oricine speră să coase mai mult de o dată pe lună.Se așteaptă ca ei să poarte.Se așteaptă să solicite serviciul și să fie spus că părțile nu sunt disponibile sau că modelul este întrerupt sau unele astfel de astfel.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar