Cum se potrivește blind-urilor într-o fereastră de base

Ai pus niște gânduri în modul în care vrei Îmbrăcați-vă fereastra de golf, și aveți o înțelegere bună despre cum să agățați perdelele de acolo. Dar dacă sunteți interesat și de adăugarea Jaluzele cu role și nu sunt atât de sigur cum să procedeze, nu te teme. Cu o anumită măsură atentă, câteva trucuri simple pentru a face față unghiurilor golfului și o mână de abilități de bază DIY, veți avea jaluzele cu role care se potrivesc cu golful tău ca o mănușă!

Pași

Metoda 1 din 4:
Măsurarea pentru jaluzele cu role încastrate
  1. Imagine intitulată Bijii cu role Într-o fereastră de bază Pasul 1
1. Măsurați adâncimile cadrelor ferestrelor pe toate laturile. Dacă ferestrele din golful dvs. au insecte profund tot drumul în jurul valorii de - de exemplu, dacă aveți trei ferestre imagine - este posibil să doriți ca blind-urile să fie încastrate în cadre. Cu toate acestea, blind-urile cu role necesită paranteze destul de substanțiale. Înainte de a lua în considerare jaluzele încastrate, măsurați adâncurile de pe fața frontală a ramei ferestrei la șinele orizontale și a stilelor verticale - benzile subțiri ale ornamentului care ține geamul în poziție.
  • Luați mai multe măsurători pentru fiecare fereastră din golful dvs. și utilizați cea mai mică măsurătoare ca punct de referință.
  • Aceste măsurători sunt doar câțiva centimetri / centimetri, deci fie o măsură de conducător sau o bandă va funcționa. Este posibil să aveți nevoie de o scară pentru golurile mai înalte.
  • Imagine intitulată Bijii cu role într-o fereastră de bază Pasul 2
    2. Comparați măsurătorile cu adâncurile parantezelor disponibile. Dacă ferestrele dvs. au minimum 2.5 inch (aproximativ 6.5 cm) Insert, de exemplu, comparați adâncimile brațului pentru diferiți producători și modele de orb cu role. Dacă puteți găsi un model care vă place acest lucru nu este mai mare de 2.5 inci, puteți lua în considerare utilizarea blind-urilor încastrate.
  • Ar trebui să găsiți aceste informații pe ambalaj pentru blind-uri sau la comanda online. Adresați-vă unui asociat de vânzări sau contactați producătorul, dacă este necesar.
  • Imagine cu denumirea blind-urilor cu role într-o fereastră de bază Pasul 3
    3. Măsurați lățimea fiecărei ferestre veți adăuga blind-uri la. Măsurați de la inserția de pe partea stângă la inserția din partea dreaptă a părții de sus a fiecărei ferestre, unde va fi instalat suportul. De asemenea, măsurați în apropierea mijlocului și a fundului fiecărei ferestre, în cazul în care cadrul ferestrei dvs. nu este perfect pătrat. Utilizați măsura cea mai mică lățime pe care o obțineți pentru fiecare fereastră, apoi scăzând ⅜ de la un centimetru (1 cm) pentru a fi pe partea sigură.
  • Utilizați aceste măsurători atunci când comandați blind-uri cu role personalizate sau dacă căutați cea mai apropiată potrivire prin intermediul jaluzelor din stoc.
  • Jaluzele încastrate sunt o alegere bună pentru fiecare cutie (unghi drept), fie ferestrele Bay înclinate. Sunt ușor de măsurat și se instalează, ele sunt discret, și nu ascund ramele ferestrelor (dacă doriți să le prezentați).
  • Metoda 2 din 4:
    Măsurarea jaluzelor față-fix într-o cutie de cutie
    1. Imagine intitulată Bijii cu role într-o fereastră de bază Pasul 4
    1. Măsurați lățimea ferestrei din spate din colț la colț. O fereastră Box Bay are două panouri laterale care se întâlnesc la colțurile de 90 de grade cu panoul din spate. Întindeți măsura cu banda pe panoul ferestrei din spate din colțul la colț de la vârful panoului, mijlocul și fundul panoului, asigurându-vă că păstrați nivelul benzii. Înregistrați cea mai mică măsurătoare pe care o obțineți și scădeți ⅜ de un centimetru (1 cm) pentru o anumită cameră de wiggle."
    • "Fixul Face" înseamnă pur și simplu că parantezele orb vor fi atașate pe fața frontală a cadrului ferestrei și vor ascunde în mod normal atât cadrul, cât și geamul.
  • Imagine intitulată Bijii cu role într-o fereastră de bază Pasul 5
    2. Măsurați ambele panouri laterale din colțurile lor la marginile cadrelor lor. Ca și în cazul panoului din spate, luați 3 măsurători orizontale pentru fiecare dintre panourile ferestrelor laterale. Utilizați cea mai mică măsurătoare pentru fiecare panou ca ghidul dvs. Apoi, scade ⅜ de un centimetru (1 cm) pentru "camera de wiggle."
  • Imagine cu denumirea blind-urilor cu role într-o fereastră de bază Pasul 6
    3. Confirmați adâncimea brațelor cu role pe care le veți folosi. Înainte de a cumpăra sau comandați blind-uri, contactați producătorul sau consultați ambalajul pentru a obține dimensiunile precise ale parantezelor. Trebuie să cunoașteți adâncimea în special pentru a obține măsurătorile de lățime adecvate pentru toate blind-urile dvs.
  • De exemplu, parantezele dvs. ar putea fi 2.5 inci (aproximativ 6.5 cm) adânc.
  • Imagine intitulată Fit Roller Blinds într-o fereastră de bază Pasul 7
    4. Alegeți ce măsurare (e) pe care doriți să o scăpați de adâncimea suportului. Blind-ul dvs. din spate poate dura de la colț la colț (apelați această opțiune a), caz în care trebuie să scăpați adâncimea brațului (e.G., 2.5 inci) din ambele măsurători ale panoului lateral. Sau, jaluzelele laterale pot dura de la colț la marginea cadrului (opțiunea B), caz în care trebuie să scăpați adâncimea brațului de două ori (e.G., 5 inci) din măsurarea panoului din spate.
  • Când este tras în jos, fie blind-urile laterale vor suprapune ușor orbul din spate la colțuri (opțiunea A), sau blind-ul din spate se va suprapune blind-urile laterale un pic (opțiunea B).
  • Pentru a evita orice suprapunere, puteți scădea de 5 inci (de exemplu) din panoul din spate și 2.5 inci de la fiecare dintre panourile laterale. Dar măsurătorile și instalarea dvs. vor trebui să fie exacte pentru a limita lacunele în acoperirea orbului.
  • Metoda 3 din 4:
    Măsurarea pentru blind-urile cu fața fixă ​​într-un loc înclinat
    1. Imagine intitulată Bijii cu role Într-o fereastră de bază Pasul 8
    1. Determinați adâncimea parantezelor orbului pe care le veți folosi. Înainte de a începe să măsurați un golf unghiular pentru jaluzele cu fața-fix, trebuie să știți ce fel de paranteze veți folosi. Contactați producătorii sau verificați ambalajul pentru a obține măsurarea corectă a adâncimii (e.G., 2.5 inci sau 6.5 cm) pentru tipul de tip roller vă decideți.
  • Imagine cu denumirea blind-urilor de îmbinare într-o fereastră de bază Pasul 9
    2. Transferați adâncimea brațului la două foi de hârtie. Apucați două foi de hârtie de copiator și plasați-le unul lângă altul. Folosind măsurarea adâncimii pentru paranteze, măsurați aceeași cantitate (e.G., 6.5 cm) în jos din colțul din dreapta sus al foii din stânga (apelați această "foaie A") și colțul din stânga sus al foii drepte ("Foaia B"). Marcați fiecare loc cu un creion sau un stilou.
  • Imagine intitulată Bijii cu role într-o fereastră de bază Pasul 10
    3. Așezați hârtiile de pe marginea Bay, în sus împotriva cadrelor de ferestre adiacente. Dacă golful dvs. are trei laturi, de exemplu, glisați partea superioară a "foii A" față de cadrul ferestrei laterale din stânga și partea superioară a "Fișa B" împotriva ramei ferestrei din spate. Păstrați partea superioară a fiecărei foi în fața ramei ferestrei, glisați-le atât spre colțul intersectat, până când se întâlnesc cele două marcaje de pe hârtie. Apoi, marcați acest punct intersectat pe marginea în sine.
  • Ferestrele de bază au, de obicei, pervazuri mari de fund, dar puteți tăia dimensiunea hârtiei sau utilizați resturi de carton în loc dacă aveți o margine mică.
  • Imagine intitulată Birouri cu role într-o fereastră de bază Pasul 11
    4. Glisați cele două lucrări împreună la toate celelalte colțuri de fereastră din golful tău. Dacă locația dvs. înclinată are 3 laturi, veți repeta acest proces pentru fereastra din spate și fereastra laterală dreaptă. Dacă are 5 laturi, o veți repeta de 3 ori pentru colțurile rămase.
  • Continuați să marcați fiecare punct intersectat și pe marginea golfului.
  • Imagine intitulată Blind-uri cu role într-o fereastră de bază Pasul 12
    5. Marcați locațiile pentru parantezele ultraperiferice de pe margine. Pe partea dreaptă din stânga și cea dreaptă a golfului, decideți unde pe ferestrele pe care doriți ca marginile exterioare ale celor două paranteze ferestre exterioare să se odihnească. Utilizați "hârtie A" și "hârtie B" sau o bandă pentru a ține cont de adâncimea brațului și marcați locațiile corespunzătoare de pe margine.
  • Imagine intitulată Bijii cu role într-o fereastră de bază Pasul 13
    6. Schițați o diagramă și etichetați-vă marcajele. Creați o diagramă de bază a golfului dintr-o perspectivă deasupra capului. Pe diagrama, etichetați fiecare dintre punctele pe care tocmai le-ați făcut pe marginea Bay. Pentru un loc de 3 fețe, punctul departe de stânga ar putea fi "A", colțul din stânga "B", colțul din dreapta "C" și punctul potrivit "D."
  • Un schiță de bază de 3 fețe va arăta astfel: /
  • Imagine intitulată Blind-uri cu role într-o fereastră de bază Pasul 14
    7. Măsurați între marcajele de pe margine și înregistrați-vă constatările. Pe baza ferestrei pe 3 fețe de sus, ați măsura între "A" și "B", "B" și "C" și "C" și "D.Aceste măsurători vor fi lățimile blind-urilor pe care le veți comanda - dar mai întâi scade 1 cm (sau ⅜ de un centimetru) de la fiecare pentru a fi pe partea sigură. De exemplu:
  • "AB" = 70 cm - 1 cm = 69 cm. Aceasta este lățimea pentru orbile de la stânga.
  • "BC" = 97 cm - 1 cm = 96 cm. Aceasta este lățimea pentru cilindrul central orb.
  • "CD" = 71 cm - 1 cm = 70 cm. Aceasta este lățimea pentru orbul cu role din dreapta.
  • Metoda 4 din 4:
    Cumpărarea și instalarea blind-urilor
    1. Imagine cu denumirea blind-urilor cu role într-o fereastră de bază Pasul 15
    1. Măsurați lungimea înainte de a comanda sau cumpăra jaluzele. După ce ați făcut toate lucrările pentru a stabili lățimea corectă a orbilor, nu uitați să vă măsurați ferestrele de sus în jos, de asemenea! Măsurați fiecare fereastră de sus în jos la centru, partea stângă și partea dreaptă și utilizați cea mai lungă măsurătoare ca și ghidul dvs.
    • Dacă este necesar, ordonați jaluzele care sunt puțin mai lungi decât acest lucru în lungime - de exemplu, dacă măsurarea dvs. este de 67 cm și puteți comanda numai de 65 cm, fie 70 cm, mergeți cu 70 cm.
  • Imagine cu denumirea blind-urilor cu role într-o fereastră de bază Pasul 16
    2. Testați-vă blind-urile înainte de a le instala. Înainte de a atașa parantezele la rama ferestrei, fixați-le pe capetele orbului de role și țineți-l în poziția pe fereastră. Asigurați-vă că se potrivește în funcție de distanța existentă și / sau marcajele pe care le-ați făcut în timpul măsurării sau taie blind-uri să se potrivească corect.
  • Imagine cu denumirea blind-urilor de fixare într-o fereastră de bază Pasul 17
    3. Marcaj, nivel, pre-găurit și atașați parantezele, apoi adăugați blind-urile. Instalarea jaluzelor cu role va varia în funcție de designul și producătorul specific, astfel încât urmați instrucțiunile care vin cu blind-urile dvs. Cu toate acestea, există câteva recomandări universale de urmat:
  • Țineți fiecare suport în poziție și marcați găurile de șurub pe cadrul ferestrei.
  • Utilizați un nivel de bar / spirit (și un șir, dacă este necesar) pentru a vă asigura că marcajele dvs. de suport sunt la nivel înainte de găurire.
  • Găuri de pre-găurire pentru șuruburile dvs. și utilizați ancore dacă nu găuriți într-o suprafață solidă, robustă.
  • După ce înfășurați parantezele în poziție și glisați blind-urile pe paranteze, remoriați pe ele pentru a vă asigura că sunt atașate în siguranță.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar