Cum să trișezi la cuvinte cu prietenii

Cuvinte cu prietenii este un joc informatic incredibil de popular similar jocului clasic de bord Scrabble. Mulți oameni aleg să trișeze la acest joc din motive personale. Dacă vrei să trișezi, acest joc este din fericire unul foarte ușor de țintă.

Pași

Metoda 1 din 3:
Înșelă-ți drumul spre partea de sus
  1. Imagine intitulată cheat la cuvinte cu prietenii Pasul 1
1. Utilizați site-urile de înșelăciune pentru a căuta cuvinte. Există mai multe site-uri web care pot emite toate cuvintele posibile care pot fi făcute cu literele din mână. Puteți căuta site-uri web destinate în mod specific Cuvinte cu prietenii. Acest lucru vă va spune adesea ce cuvânt va înscrie cele mai înalte din cele posibile. De asemenea, puteți utiliza instrumente destinate Scrabble sau rezolvarea anagramelor.
  • Aceste site-uri web sunt formatate ușor diferit, dar majoritatea vă cer să introduceți în plăci din jocul dvs. curent, apoi faceți clic pe "introduce" Pentru a calcula cuvintele potențiale pe care le puteți utiliza.
  • Imagine intitulată Cheat la cuvinte cu prietenii Pasul 2
    2. Descărcați aplicații de înșelăciune. Programele sunt disponibile pentru majoritatea platformelor care vă pot spune unde să plasați litere pe tablă pentru a maximiza scorul dvs. Aceste aplicații lucrează în mod similar cu site-urile web înșelătoare, dar sunt mai convenabile, astfel încât să le puteți accesa direct de pe telefonul dvs. în mijlocul unui joc.
  • Unele aplicații vă permit să faceți screenshot-uri ale plăcii dvs., astfel încât să nu trebuie să introduceți manual gresie în tine. Alții pot fi programați să joace automat cuvintele pentru dvs. fără a trebui să faceți nimic.
  • Exemple de astfel de aplicații includ: Trucuri gratuite cu cuvinte, cuvinte cu GRATUIT EZ Cheat și Cheat Master 5000.
  • Fii foarte precaut când descărcați noi programe. Dacă treceți prin sistemul dvs. de operare "magazin de aplicații," Verificați recenziile în cazul în care programul are caracteristici nedorite. Când descărcați direct de pe un site web, asigurați-vă că este reputațională și că software-ul dvs. antivirus este actualizat. Evitați să oferiți permisiuni de administrator de aplicații pe computerul dvs. sau să accesați date personale de pe telefon.
  • Imagine intitulată Cheat la cuvinte cu prietenii Pasul 3
    3. Utilizați terminalul de pe OS X. Dacă computerul dvs. este un Mac, există de fapt o aplicație încorporată care poate fi utilizată pentru a înșela la Cuvinte cu prietenii. Utilizați această metodă numai dacă sunteți familiarizați cu utilizarea aplicației terminale.
  • Pentru a căuta un cuvânt care începe cu o anumită secvență de litere, introduceți următoarele în linia de comandă (utilizând secvența de literă "erg" ca exemplu și "Yourtiles" pentru cele din mâna dvs.): GREP -X "^ ERG [Youthtiles] *" / usr / acțiune / dict / cuvinte
  • De asemenea, puteți căuta, de asemenea, un cuvânt care se termină cu câteva litere particulare: GREP -X "[Yourtiles] * erg" / usr / acțiune / dict / cuvinte
  • Imagine intitulată Cheat la cuvinte cu prietenii Pasul 4
    4. Utilizați Wolfram Alpha "Scrabble" Caracteristică de interogare. Pur și simplu tastați "Scrabble YouTiles" în caseta de text fără ghilimele și apăsați pe "=" buton. Acest lucru va returna o listă de cuvinte posibile pentru cel mai mare scor la cel mai mic. În timp ce aceste scoruri sunt pentru Scrabble, ei se corelează bine cu Cuvinte cu prietenii. Utilizarea Wolfram Alpha are avantajul de a fi rapid și gratuit de reclame și posibile malware.
  • Metoda 2 din 3:
    Strategizare fără înșelăciune din punct de vedere tehnic
    1. Imagine intitulată Cheat la cuvinte cu prietenii Pasul 5
    1. Folosește o "forta bruta" Metoda de verificare a combinațiilor aleatorii ale literelor. Deși acest lucru, de obicei, nu vă va câștiga niciun joc, vă poate ajuta dacă sunteți blocați și vă dați niște plăci mai bune pentru a lucra cu. Este discutabil dacă această metodă este sau nu considerată înșelăciune. Oamenii care afirmă că ar trebui știi Orice cuvânt pe care îl jucați. Alții consideră că este o strategie legitimă în gameplay normal.
    • Găsiți o zonă deschisă a plăcii dvs. de joc pe care le puteți construi în mod potențial un cuvânt. Încercați să adăugați una la trei din plăcile dvs. în diferite combinații de lângă sau în jurul unei scrisori pe care le puteți încorpora. Apasă pe "Joaca" Când credeți că ați putea avea un cuvânt. Dacă nu, jocul vă va spune pur și simplu să încercați din nou fără ce celălalt jucător să știe. Pentru mai multe puncte, concentrați-vă pe litere care ar face un cuvânt care să suprapună una sau mai multe plăci de bonus.
    • Deschideți un browser cuvânt sau un alt program cu un Spellchecker. Încercați să tastați diferite combinații ale plăcilor dvs. în diverse comenzi până când programul nu le subliniază (ceea ce înseamnă că este un cuvânt viabil pentru dvs. de a utiliza) sau sugerează o ortografie corectată a unui cuvânt care se potrivește cu bordul de joc.
  • Imagine intitulată Cheat la cuvinte cu prietenii Pasul 6
    2. Verificați un dicționar sau tezaur. Dacă alegeți să utilizați o carte fizică, aceasta este metoda Ultimate Low-tech. Răsfoiți cuvintele care încep cu o literă de pe tablă urmată de una sau două pe care o aveți în mână. În timp ce unii nu consideră că această înșelăciune, alții susțin că utilizarea unei referințe externe se îndreaptă împotriva spiritului jocului.
  • Lovitura printr-un tezaur este mult mai eficientă decât utilizarea unui dicționar. Acest lucru se datorează faptului că intrările de tezaur sunt, în general, mult mai scurte decât cele dintr-un dicționar, care se potrivesc cu mai multe cuvinte într-o pagină. Rulați un deget sau o bucată de hârtie în jos pe pagină pentru a scana rapid pentru un cuvânt adecvat.
  • Imagine intitulată cheat la cuvinte cu prietenii Pasul 7
    3. Căutați cuvinte acceptabile cu două litere. Există zeci de cuvinte foarte scurte, obscure care sunt recunoscute de dicționarul Cuvinte Utilizări. Mulți utilizatori au compilat liste ale acestor online pentru utilizare gratuită. Acest Tack poate fi un lifesaver când sunteți blocat cu o grămadă de litere dificile și nici o idee ce să faceți cu ei.
  • Unele exemple comune care au fost condimentate Cuvinte Jucătorii ar trebui să știe: Qi, Xu, Gi, Xi, Zo și Oi.
  • Metoda 3 din 3:
    Învățați cum să câștigați pe cont propriu
    1. Imagine intitulată cheat la cuvinte cu prietenii Pasul 8
    1. Dezvoltați un vocabular extins. Cel mai bun instrument pe care îl puteți avea la joc Cuvinte cu prietenii este cunoașterea proprie a unor cuvinte diferite. Puteți extinde acest lucru prin câteva rute diferite.
    • Redați jocul mai des. În timp ce este posibil să aveți nevoie să înșelăm acum, în timp, vă veți baza probabil pe aceste metode mai puțin. Atâta timp cât acordați atenție jocului (mai degrabă decât să utilizați software-ul automat de înșelăciune), veți începe să memorați cuvintele pe care le puteți utiliza în viitor.
    • Utilizați instrumente și software de construcție a vocabularului. Există multe instrumente disponibile online concepute pentru a ajuta elevii de toate vârstele să-și lărgească în mod activ vocabularii.
    • Citeste mai mult. Studiile au arătat că cel mai bun mod de a vă îmbunătăți vocabularul este prin citire. De fiecare dată când întâlniți un cuvânt pe care nu-l cunoașteți, căutați sensul ei. În curând, veți ridica cuvinte pe care le puteți folosi pentru a juca Cuvinte cu prietenii fără a observa nici măcar.
  • Imagine intitulată cheat la cuvinte cu prietenii Pasul 9
    2. Focalizarea clădirilor pe plăci de bonus. Placile bonus sunt blocurile colorate numite DL (dublează valoarea plăcii), TL (triplează valoarea plăcii), DW (dublează valoarea întregului cuvânt) și TW (triplează valoarea cuvântului). Punerea cuvintelor în jos pe aceste spații face adesea sau rupe jocul pentru un jucător.
  • Amintiți-vă că efectele acestor stive de plăci, așa că încercați să obțineți mai multe plăci cu un singur cuvânt. De exemplu, cuvântul "ETICHETĂ" ar fi în mod normal în valoare de numai 5 puncte. Cu toate acestea, dacă ați reușit să jucați acest cuvânt cu cele trei puncte G peste un TL și o altă literă deasupra unui TW, ați termina în schimb un punctaj respectabil de 33 de puncte.
  • Imagine intitulată Cheat la cuvinte cu prietenii Pasul 10
    3. Blocați adversarul dvs. de la utilizarea plăcilor de bonus. După cum sa menționat anterior, punctele bonus sunt esențiale pentru un scor mare. Dacă nu puteți veni cu un cuvânt pentru a ajunge la cea mai apropiată placă de bonus, puneți un cuvânt care nu poate fi adăugat la care se execută chiar lângă el. Acest lucru va împiedica adversarul dvs. să strângă acele puncte suplimentare în timpul rândului său. În plus, încercați să evitați să jucați cuvinte care pot fi construite pe placi bonus.
  • Imagine intitulată Cheat la cuvinte cu prietenii Pasul 11
    4. Pluralizați cuvinte de înaltă notare pe tablă. Aceasta este o mare strategie dacă nu vă puteți gândi la un cuvânt, dar se întâmplă să aveți un țiglă în mână. Veți plasa atât o tona de puncte, cât și dați adversarului mai puțin să lucrați în timpul rândului său. Fără multe de a construi, adversarul tău ar putea fi nevoie să treacă pe rândul său.
  • sfaturi

    Încercați să dezvoltați strategii și să jucați jocul cu sinceritate înainte de a utiliza metode de înșelăciune. Unde este distracția în câștigarea dacă știți că nu sunteți într-adevăr câștigând?
  • Dacă nu doriți ca partenerul dvs. să suspecteze că sunteți înșelați, așteptați o vreme înainte de a vă deplasa, chiar dacă ați analizat deja ce cuvânt de utilizat următorul. Dacă jucați în mod constant cuvinte de înaltă notare prea repede, partenerul dvs. poate deveni suspicios.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar