Cum să găsiți un templu deșert în minecraft

În căutarea de a vă răsfăța Inner Indiana Jones în Minecraft? Încercați să căutați temple de deșert, structuri rare care apar la întâmplare în regiunile deșertului jocului. Nu numai că aceste temple sunt o vedere de a privi - ele pot fi, de asemenea, acasă la pradă rară și comori. Găsirea unui templu deșert ia puțin noroc, deoarece nu există nici un mod nebun de a ghici unde vor fi, dar odată ce veți găsi unul, veți ști cu siguranță!

Pași

Metoda 1 din 2:
Localizarea unui templu
Imaginea intitulată Găsiți un templu deșert în Minecraft Pasul 1
Imaginea intitulată Găsiți un templu deșert în Minecraft Pasul 1
1. Creați o lume nouă sau introduceți una existentă. Începeți jocul Minecraft așa cum ați fi în mod normal. Puteți găsi potențial temple de deșert în orice hartă cu regiuni de deșert mari - nu contează dacă joci singur sau online cu alții.
  • in orice caz, În jocurile multiplayer, există întotdeauna riscul ca un templu pe care l-ai găsit să fi fost jefuit sau vandalizat de alții înainte de a ajunge acolo, deci dacă vrei să găsești un templu deșert care este garantat să fie "impecabilă," Joacă un singur jucător.
  • Dacă nu doriți să mergeți la necazul de a explora pentru templele deșertului, nu este greu să găsiți semințe mondiale online, care fac sarcina mult mai ușoară. De exemplu, următoarele semințe vor crea lumi care au un templu deșert în apropierea punctului de spawn:
  • Versiunile Minecraft 1.8 și 1.9 sămânță: 1868071005
  • Versiunile Minecraft 1.10 până la 1.12 semințe: 1756427906
  • Versiunea Minecraft 1.13 semințe: 65861355
  • Imaginea intitulată Găsiți un templu deșert în Minecraft Pasul 2
    Imaginea intitulată Găsiți un templu deșert în Minecraft Pasul 2
    2. Găsiți un deșert mare. Desert Temples Hotărâte aleatoriu în Biomes de deșert. Nu va fi neapărat un templu în fiecare deșert - poate fi mai mult de unul sau deloc deloc. Astfel, cel mai bun pariu este să începeți să căutați în cel mai mare deșert pe care îl puteți găsi - cu atât mai mult spațiu în deșert, cu atât mai bine șansa că există cel puțin un templu în ea.
  • Nu există nici un singur singur "dreapta" mod de a găsi un deșert, din păcate. Deserturile sunt generate de la semințele mondiale, deci dacă nu sunteți deja familiarizați cu lumea, este posibil să aveți nevoie să vă plimbați de ceva timp (mai ales în evenimentul nefericit că semințele dvs. mondiale nu are multe deserturi.) Există o cale de a "trișa" în afara jocului, totuși - vezi mai jos.
  • Imaginea intitulată Găsiți un templu deșert în Minecraft Pasul 3
    Imaginea intitulată Găsiți un templu deșert în Minecraft Pasul 3
    3. Căutați forma piramidei a unui templu deșert. Odată ce vă aflați într-un deșert, veți dori să începeți să căutați o structură în formă de piramidă mare, făcută din gresie în depărtare. Vor fi două turnuri mari, pătrate în fața templului cu marcaje pe ele făcute din argilă portocalie. Deoarece există puține obstacole vizuale, cum ar fi munții din deșert, ar trebui să îl puteți vedea de la o distanță lungă.
  • Desert Temples mereu spaind cu podeaua lor la y = 64.000. În unele cazuri, acest lucru poate duce la îngroparea parțial. Dacă vedeți ce arată ca o piramidă mică, fără nici una din restul templului, puteți privi chiar la vârful unui templu îngropat!
  • Imaginea intitulată Găsiți un templu deșert în Minecraft Pasul 4
    Imaginea intitulată Găsiți un templu deșert în Minecraft Pasul 4
    4. Dacă aveți o hartă, căutați o formă gri. Având o hartă poate face puțin mai ușor să găsești temple (și să-ți găsești drumul înapoi la o dată când l-ai descoperit.) Temple de deșert apar ca gri pe hărți (la fel ca piatra simplă), dar au o formă caracteristică de boxy care nu este în mod normal văzută pentru depozitele de piatră naturală.
  • Vedea Articolul nostru privind realizarea unei hărți în Minecraft Dacă nu sunteți sigur cum să obțineți mâinile pe acest instrument util.
  • Imagine intitulată Găsiți un templu deșert în Minecraft Pasul 5
    Imagine intitulată Găsiți un templu deșert în Minecraft Pasul 5
    5. Dacă sunteți bolnav de a căuta, utilizați o aplicație de detectare a templului deșert. Deci ai încercat să găsești un templu deșert vechiul mod de modă și ai venit frustrant cu mâna goală? Încă mai există speranță! Folosește Desert Temple Finder Aplicație online din Chunkbase.com pentru a obține coordonatele pentru toate templele deșertului într-o anumită hartă. Pur și simplu introduceți semințele lumii (sau selectați "Aleatoriu" Pentru a obține un random), faceți clic pe "Găsiți temple deșert", și măriți și ieșiți pe hartă pentru a vedea unde sunt localizate templele din harta dvs.
  • Notă: Implicit, apăsând F3 (sau Funcție + F3 pe MACS) in-joc aduce un meniu cu coordonatele X / Y / Z.
  • Metoda 2 din 2:
    Plăcuți un templu
    Imagine intitulată Găsiți un templu deșert în Minecraft Pasul 6
    Imagine intitulată Găsiți un templu deșert în Minecraft Pasul 6
    1. Introduceți camera centrală a templului. Templele de deșert pot fi introduse prin ușă mică de la capătul din față (între cele două turnuri pătrate.) În interior, ar trebui să găsiți o cameră întunecată cu un design în formă de diamant de argilă portocalie și un singur bloc albastru de lut în centrul. Acest design marchează locația comorilor secrete ale templului.
    • Dacă ați găsit un templu îngropat, nu trebuie neapărat să se săpați la ușă pentru a intra. Puteți cădea prin gaura din partea de sus a piramidei pentru a intra în cameră, de asemenea - Cu toate acestea, aveți grijă să cădeți deteriorarea!
  • Imaginea intitulată Găsiți un templu deșert în Minecraft Pasul 7
    Imaginea intitulată Găsiți un templu deșert în Minecraft Pasul 7
    2. Săpat cu grijă sub emblema pentru a evita capcana. Sub designul central al podelei de diamant este o cameră de 3x3 care conține patru cufere care pot găzdui obiecte valoroase cum ar fi lingouri de aur, armura de cai și chiar rarități cum ar fi diamante și cărți încântați. Cu toate acestea, în centrul acestei camere mici este a Placă de presiune de piatră conectată la nouă blocuri de TNT. Atingeți acest pătrat și cel mai probabil vă veți pierde viața (și comoara în cameră.) Placa de presiune este direct sub blocul albastru de argilă. Astfel, veți dori să vă sapa cu grijă în cameră de la un loc în partea de față a acestei plăci de presiune.
  • O modalitate bună de a face acest lucru este să săpăm un set de scări în camera secretă, pornind de la câteva blocuri departe - în acest fel, intrați în cameră din lateral, mai degrabă decât de sus, făcându-l mai puțin probabil că veți cădea placa sau suferă deteriorarea căderii.
  • Imaginea intitulată Găsiți un templu deșert în Minecraft Pasul 8
    Imaginea intitulată Găsiți un templu deșert în Minecraft Pasul 8
    3. Mina plăcuța de presiune. Odată ce vă aflați în comoara mică, luați timp pentru a dezactiva capcana și pentru a preveni orice accidente tragice. Utilizați un pickaxe pentru a mânca cu atenție blocul plăcii de presiune din piatră în centrul camerei, fără a ajunge la ea. Odată ce placa de presiune a dispărut, camera ar trebui să fie în siguranță atâta timp cât nu aprindeți TNT manual.
  • Imaginea intitulată Găsiți un templu deșert în Minecraft Pasul 9
    Imaginea intitulată Găsiți un templu deșert în Minecraft Pasul 9
    4. Apuca prada! Cele patru piese de comori din cameră sunt umplute cu o selecție de articole - unele comune, unele rare. Fiecare piept conține 2-6 stive de elemente - fiecare stivă poate avea unul sau mai multe dintre elementele sale. Unele dintre elementele care pot fi găsite în templele desert includ următoarele - rețineți că aceste elemente sunt rare și nu pot apărea în fiecare templu de deșert:
  • Iron Lingoots
  • Lingouri de aur
  • Diamante
  • Smaralde
  • Șaduri
  • Fier / Armor de aur / diamant
  • Cărți încântătoare
  • sfaturi

    Avertizări

    Deoarece nu există nici o lumină în interiorul unui templu deșert, mulțimile pot da naștere, așa că aduceți o armă și o armură.
  • În cazuri rare, mulțimile pot da naștere în camera de comori și pot trece pe placa de presiune, distrugând placa de comori înainte de a ajunge la ea. Pare să nu fie nici o modalitate de a preveni acest lucru.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar