Cum să se prăbușească în minecraft

Crouching, sau furios, în Minecraft vă permite să vă strecurați asupra dușmanilor și să vă mișcați încet prin lume. Este foarte util pentru construirea structurilor de construcție, deoarece nu veți merge peste margine. Sneaking-ul poate ascunde numele jucătorului de la alți jucători atunci când jucați online și vă împiedică să faceți sunete de picior.

Pași

Metoda 1 din 3:
Windows, Mac și Linux
  1. Imagine intitulată Crouch în Minecraft Pasul 1
1. apasa si tine apasat . ⇧ Shift să se prăbușească și să se furișeze. Veți rămâne înclinat atâta timp cât țineți cheia. Această cheie este aceeași pentru toate versiunile computerizate ale Minecraft.
  • Imagine intitulată Crouch în Minecraft Pasul 2
    2. Comutați capacitatea Crouch. În timp ce nu o puteți comuta în mod implicit, există unele lucrări pe care le puteți utiliza pentru a transforma Crouch într-o comutare în loc de a ține tasta:
  • Windows - HOLD ⇧ Shift, apoi țineți apăsată Alt. Jocul va îngheța momentan. Eliberați ambele chei, apoi apăsați Alt din nou. Jocul se va dezgheța și veți fi blocați în ascuns. Apăsați din nou ⇧ Shift pentru a reveni la normal.
  • Mac - Schimbați comanda Sneak la blocarea capacelor. Acest lucru se transformă într-o comutare în loc de a fi nevoie.
  • Metoda 2 din 3:
    Minecraft PE
    1. Imagine intitulată Crouch în Minecraft Pasul 3
    1. Asigurați-vă că Minecraft PE este actualizat. Sneaking este o caracteristică relativ nouă pentru Minecraft PE (versiunea 0.12.1), deci va trebui să aveți cele mai recente actualizări pentru a accesa:
    • Android - Deschideți magazinul Google Play și căutați "Minecraft editia de bunzunar." Dacă pagina are un "Actualizați" Buton, atingeți-l pentru a descărca și a instala orice actualizări. Dacă are doar un "Deschis" Buton, Minecraft PE este la curent.
    • iOS - Deschideți App Store și atingeți "Actualizări" tab din partea de jos. Găsiți Minecraft Pocket Edition în lista de aplicații și atingeți "Actualizați" buton. Dacă vedeți doar un "Deschis" Buton, Minecraft PE este la curent.
  • Imagine intitulată Crouch în Minecraft Pasul 4
    2. Apăsați dublu butonul ◇ pentru a crouch. Veți găsi acest buton în mijlocul comenzilor de mișcare din partea stângă jos a ecranului. Acesta va fi indentat atunci când este activ. Atingeți-l de două ori rapid pentru ao activa.
  • Imagine intitulată Crouch în Minecraft Pasul 5
    3. Dublu-robinet ◇ din nou pentru a comuta să se prăbușească. Veți rămâne înclinat atâta timp cât butonul este indentat. Atingeți-l din nou pentru a comuta din nou viteza normală de mers pe jos.
  • Metoda 3 din 3:
    Versiuni ale consolei
    Imagine intitulată 4862505 6
    Imagine intitulată 4862505 6
    1. Apăsați butonul analogic din dreapta pentru a comuta Crouch pe. Dacă jucați pe o casetă Xbox sau PlayStation, puteți comuta Crouch prin apăsarea stick-ului drept în controler până când se fixează.
    • Dacă jucați pe o PlayStation Vita, apăsați în jos pe tamponul de direcție în loc să faceți clic pe stick-ul drept.Imagine intitulată 4862505 6B1
  • Imagine intitulată 4862505 7
    Imagine intitulată 4862505 7
    2. Apăsați din nou stick-ul drept pentru a comuta să se prăbușească. Veți rămâne înclinat până când îl comutați din nou.
  • Pe vita, apăsați din nou pentru a comuta ascunderea.Imagine intitulată 4862505 7B1
  • sfaturi

    Sneaking nu vă va lăsa să intrați în deschideri mai mici.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar