Cum să descărcați minecraft mods

Minecraft poate fi modificat sau "modded" pentru a îmbunătăți și a crește numărul de opțiuni disponibile într-un joc MINECRAFT. Modurile pot adăuga ceva de la un singur element la fel de simplu ca un alt tip de murdărie, la mii de noi blocuri și articole noi! O selecție largă de moduri poate fi descărcată pentru o instalare ulterioară, după ce au fost verificate pentru a vă asigura că fișierul este sigur.

Pași

Partea 1 din 2:
Găsirea unui site de descărcare mod
  1. Imagine intitulată Descărcați MINECRAFT MODS PASUL 1
1. Înțelegeți că modificarea Minecraft poate provoca probleme care să oprească corect jocul. În plus, este important să nu descărcați fișiere care ar putea fi dăunătoare pentru computerul dvs.
  • Imagine intitulată Descărcați Minecraft Mods Pasul 2
    2
    Căutați o pagină de descărcare MOD pe browserul dvs. de internet preferat. Există multe site-uri web în care modurile pot fi descărcate. Un exemplu binecunoscut este http: // minecraftforum.NET / Forum / Mapping-și-modding / Minecraft-mods.
  • Imagine intitulată Descărcați Minecraft Mods Pasul 3
    3. Alegeți o pagină de descărcare MOD care pare a fi bine utilizată și de încredere de către utilizatorii Minecraft. Poate doriți să întrebați alți utilizatori MINECRAFT ce site-uri pe care le folosesc înainte de a începe acest proces.
  • Imagine intitulată Descărcați MINECRAFT MODS PASUL 4
    4. Uită-te prin modurile disponibile. Citiți descrierile pentru a găsi un mod care vă va ajuta să ajustați jocul la preferințele dvs.
  • Partea 2 din 2:
    Descărcarea unui mod
    1. Imagine intitulată Descărcați MINECRAFT MODS PASUL 5
    1. Găsiți linkul de descărcare pentru modul selectat. Deoarece nu există niciun site oficial de descărcare de mod, poate fi într-o serie de locații diferite de pe pagină.
  • Imagine intitulată Descărcați MINECRAFT MODS PASUL 6
    2. Faceți clic pe linkul de descărcare și urmați instrucțiunile de pe ecran. Pot exista anunțuri și pop-upuri. Aveți grijă să săriți anunțurile și faceți clic direct pe fișierul pe care doriți să îl descărcați.
  • Imagine intitulată Descărcați Minecraft Mods Pasul 7
    3. Asigurați-vă că fișierul de descărcare este în .formatul JAR. Fiți atenți dacă descărcarea conține alte tipuri de fișiere, deoarece acestea ar putea conține malware sau viruși. Verificați dosarul Downloads pentru a vizualiza formatul fișierului dacă ar fi descărcat automat.
  • Este posibil să fie necesar să dezarhivați fișierul pentru a vedea formatul său de fișier. Fișierele sunt adesea comprimate pentru a reduce timpul de descărcare.
  • Pentru a afla dacă fișierul este un fișier de borcan sau zip pe Windows, faceți clic dreapta pe fișier și alegeți "Proprietăți". Numele fișierului va apărea în partea de sus a "General" tab și ar trebui să se încheie cu ".zip" sau ".borcan".
  • Pentru a spune dacă fișierul este un borcan sau fișier zip pe Mac, faceți clic dreapta pe fișier și alegeți "Obtine informatii". Faceți clic pe triunghiul de lângă "Nume și extensie" Pentru a afișa numele fișierului. Fișierul trebuie să se încheie cu ".zip" sau ".borcan".
  • Dacă fișierul a fost un fișier zip, asigurați-vă că conținutul este un fișier JAR.
  • Imagine intitulată Descărcați Minecraft Mods Pasul 8
    4. Rulați fișierul descărcat prin intermediul software-ului anti-virus pentru a vă asigura că nu este dăunător. Apoi, odată ce ați verificat, puteți instala modul.
  • sfaturi

    Mojang, creatorul minecraft, nu susține oficial acest proces. Nu este disponibilă o asistență oficială pentru problemele cauzate prin modding.
  • Fiecare mod ar trebui să aibă propriile instrucțiuni pe pagina de descărcare. Asigurați-vă că ați citit și urmați aceste instrucțiuni în toate cazurile.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar