Cum să găsiți alimente în minecraft

Dacă jucați modul de supraviețuire al lui Minecraft pe orice dificultate mai mare decât pașnic, veți avea nevoie în cele din urmă de alimente. Fără ea, puteți să fiți morți.De asemenea, nu veți recâștiga nici o sănătate pe care o pierzi în luptă. Din fericire, există o varietate de moduri în care puteți obține alimente în Minecraft. Toți te-ai găsit cum să găsești mâncare în Minecraft.

Pași

  1. Imagine intitulată Găsiți alimente în Minecraft Pasul 1
1. Uitați-vă în jur pentru animale și sacrificați-le. Animalele sunt cea mai ușoară sursă de alimente din Minecraft.Puteți obține carne de la porci, găini, vaci, oi și iepuri prin sacrificarea lor.Puteți să le sacrificați prin lovirea în mod repetat folosind butonul stâng al mouse-ului sau butonul drept de declanșare pe un controler de jocuri.Va dura mai puține greve dacă folosiți o sabie.
  • Animalele scade carne crudă, care poate fi mâncată.Pentru a profita la maximum de mâncare, ar trebui să gătiți mai întâi.Pentru a vă găti mâncarea, mai întâi trebuie să Construiește un cuptor din piatră folosind o masă de crafting.Apoi utilizați cărbune sau lemn ca combustibil la Gatiti mancarea ta.
  • Consumul de pui brut cauzează otrăvirea alimentelor.Acest lucru va face ca bara de foame să pară verde și se va epuiza repede.Întotdeauna gătiți mâncarea.
  • Imagine intitulată Găsiți alimente în Minecraft Pasul 2
    2. Recolta culturi din grădinile satului. Satele au mai multe grădini pline de grâu, morcovi, cartofi și sfeclă roșie.Pur și simplu loviți culturile folosind butonul stâng al mouse-ului sau declanșatorul drept și apoi mergeți peste legume pentru a le colecta. Beetroot, morcovi și cartofi pot fi consumate crude, dar vă vor umple foamea mai mult dacă se gătește mai întâi într-un cuptor.Grâul trebuie să fie artizanat în pâine folosind o masă de crafting înainte de a putea fi mâncată.
  • Satele nu sunt prea frecvente și apar doar în pășuni și deserturi.În cazuri rare, pot apărea în Biomes Savannah sau Taiga.Asigurați-vă că limitați căutarea acestor biomes.
  • Imagine intitulată Găsiți alimente în Minecraft Pasul 3
    3. Merge la pescuit.Pentru a merge la pescuit, va trebui să Craft o tijă de pescuit din trei bastoane și două bucăți de șir folosind o masă de crafting.Apoi echipați tija de pescuit și stați lângă un corp de apă.Faceți clic dreapta sau apăsați declanșatorul din stânga pe un controler de joc pentru a vă arunca linia de pescuit.Când bober chiuvete, faceți clic dreapta sau apăsați din nou declanșatorul din stânga pentru a se roti în pește.Peștele pot fi consumate crude, dar vă va umple foamea mai mult dacă se gătește mai întâi într-un cuptor.
  • Peștele crud poate fi, de asemenea, folosit pentru a atrage pisici.
  • Imagine intitulată Găsiți alimente în Minecraft Pasul 4
    4. Căutați cufere.Cuferele pot fi găsite în casele satului, cetate, temple de deșert și junglă, mansii de pădure, mine, avanposturi de pilon, naufragii și multe altele.Cuferele vor conține adesea alimente în ele.Când găsiți un piept, faceți clic dreapta sau apăsați declanșatorul din stânga pe un controler de joc pentru ao deschide.Apoi glisați conținutul pieptului în inventarul dvs.
  • Imagine intitulată Găsiți alimente în Minecraft Pasul 5
    5. Ucide zombi și / sau păianjeni. Zombies picătură carne putredă și păianjeni picătură ochii păianjenului, ambele pot fi consumate de jucător. Cu toate acestea, ochii lui Spider vă vor otrăvi, determinând să pierdeți sănătatea, așa că mâncați doar atunci când bara de sănătate este plină sau aproape plină. Carnea zombie vă va da cel mai probabil otrăvire alimentară, ceea ce vă va face ca foamea să se epuizeze mai repede.Cu toate acestea, ambele dintre acestea pot fi vindecate prin băutura de băut (care poate fi achiziționată de la o vacă folosind o găleată).Puteți depăși epuizarea foamei cauzată de otrăvirea alimentară prin consumul de carne putredă multiplă.
  • Imagine intitulată Găsiți alimente în Minecraft Pasul 6
    6. Căutați pepeni când în junglă. Pepenele sunt o sursă bună de alimente în biomes Jungle. Fasolele de cacao pot fi făcute în cookie-uri, dar numai dacă aveți și grâu. Strike pepeni făcând clic sau apăsați butonul de declanșare din stânga de pe un controler de joc pentru a le întrerupe.
  • Imaginea intitulată Găsiți alimente în Minecraft Pasul 7
    7. Băieți blocuri de frunze de stejar. Există o șansă ca o frunză de stejar, când este ruptă, va cădea un măr, care poate fi mâncat. Această metodă este un pic de iffy, deoarece nu există nici o garanție că orice stejar dat va conține un măr. Stejarii sunt cei mai scurți copaci. Au trunchiuri deschise maro cu blocurile de frunze dispersate în mod egal pe partea de sus.Faceți clic sau apăsați pe declanșatorul din dreapta pe un controler de joc pentru a sparge blocurile de frunze.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Nu intrați într-un deșert cu alimente puțin sau deloc. Nu există prea multe alimente care să fie găsite în deșert, astfel încât să fiți potențial de foame.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar