Cum să downgrade minecraft

Cu fiecare nouă versiune a Minecraft vine o grămadă de caracteristici și schimbări concepute pentru a spori gameplay-ul. Dar dacă serverul dvs. preferat necesită o versiune anterioară MINECRAFT pentru a vă conecta? În timp ce declasarea folosită pentru a necesita o grămadă de muncă suplimentară, lucrurile sunt mult mai ușoare în cea mai recentă versiune a lansatorului Minecraft. Toți te-ai schimbat cum să treci la o versiune mai veche a Minecraft prin crearea unui nou profil în lansatorul Minecraft.

Pași

  1. Imagine intitulată Downgrade Minecraft Pasul 1
1. Deschideți lansatorul Minecraft. Puteți utiliza lansatorul Minecraft pentru a încărca versiunile anterioare ale Minecraft. Această metodă va funcționa atâta timp cât utilizați Minecraft 1.14.3 sau mai târziu.
  • Dacă jucați deja un joc în lansator, va trebui să renunțați și să reporniți lansatorul înainte de a putea comuta versiuni.
  • Nu este posibil să reluați la o versiune mai veche a Minecraft utilizând aplicația Mobile Android sau iPhone.
  • Imagine intitulată Downgrade Minecraft Pasul 2
    2. Clic Instalații. Este a doua filă din partea de sus a lansatorului.
  • Imagine intitulată Downgrade Minecraft Pasul 3
    3. Clic + Nou. Este aproape de partea superioară a lansatorului. Aceasta deschide "Creați o nouă instalare" fereastră.Va trebui să activați versiunile istorice dacă doriți să jucați o versiune alfa sau beta a jocului.
  • Imagine intitulată Downgrade Minecraft Pasul 4
    4. Introduceți un nume pentru instalarea dvs. în "Nume" camp. De exemplu, ați putea introduce numele serverului pe care îl veți conecta aici.
  • Imagine intitulată Downgrade Minecraft Pasul 5
    5. Selectați o versiune de la "Versiune" meniul. Este la dreapta "Nume" camp. De exemplu, dacă vă conectați la un server care vă cere să reduceți versiunea 1.13.2, puteți selecta 1.13.2 din meniul.
  • Dacă doriți să personalizați rezoluția noii instalări, introduceți dimensiunile în "Rezoluţie" Blanks.
  • Imagine intitulată Downgrade Minecraft Pasul 6
    6. Selectați un director de la "Folderul de jocuri" meniul. Dacă lăsați opțiunea implicită (Utilizați anualizatorul implicit) selectat, Minecraft va stoca datele versiunii vechi în directorul implicit.Cu toate acestea, dacă doriți să jucați o versiune mai devreme de 1.6, va trebui să selectați un dosar diferit. Clic Naviga Pentru a alege un director.
  • Imagine intitulată Downgrade Minecraft Pasul 7
    7. Apasă pe Crea buton. Este în colțul din dreapta jos al ferestrei. Aceasta adaugă versiunea mai veche la lista dvs. de instalații.
  • Pentru a juca versiunea mai veche a minecraft, faceți clic pe Joaca În partea de sus a lansatorului pentru a reveni la ecranul principal, selectați versiunea dorită din meniul derulant din partea de jos a ecranului, apoi faceți clic pe verde mare Joaca buton.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar