Cum să obțineți bilele de masterat infinite în jocul de emerald

Maestrul Balls sunt cele mai puternice bile Poké din Pokémon, și pot prinde imediat orice Pokemon. De obicei, obțineți doar una sau două mingi de masterat în timpul întregului joc. Dacă jucați cu un emulator sau un dispozitiv de evacuare a jocului de acțiune sau de acțiune, puteți utiliza un cod pentru a schimba inventarul Poké Mart la bilele de masterat gratuit.

Pași

  1. Imagine intitulată 872587 1
1. Salvați starea de joc. Emulatoarele vă permit să faceți o instantaneu a jocului dvs. în orice moment. Acest lucru vă va permite să vă restabiliți rapid jocul de lucru în cazul în care ceva nu merge bine (și există întotdeauna o șansă ceva ce va merge prost atunci când se utilizează coduri).
  • În Visualboyadvance, faceți clic pe "Fişier" → "Salveaza jocul" și apoi alegeți un slot gol. Puteți reîncărca statul de joc folosind "Incarca jocul" meniul.
  • Imagine intitulată 872587 2
    2. Apasă pe "Cheats" Meniu și selectați "Cheat Lista". Aceasta va deschide o fereastră nouă pentru introducerea cheaturilor.
  • Imagine intitulată 872587 3
    3. Apasă pe .Gameshark... buton. Aceasta va deschide o fereastră care vă permite să introduceți un cod de joc.
  • 4. Introduceți codul principal. Veți avea nevoie de acest cod mic activat înainte de a activa codul de bază. introduce "Codul principal" în descriere și apoi lipiți următorul cod în "Cod" camp: "D8BAE4D9 4864DCE5"
  • 5. Introduceți codul pentru bilele master. Introduceți tot ce doriți în "Descriere" câmpul și copiați următorul cod în "Cod" camp. Rețineți că acest cod este pentru lansarea europeană și europeană a Pokémon Emerald. Acest cod va fi cel mai adesea sub formă de toate numerele cu un spațiu între două grupuri de numere multiple.
  • Imagine intitulată 872587 5
    6. Introduceți cel mai apropiat Poké Mart și cumpărați "Poke Balls". Odată ce a fost introdus codul de bilă principală, puteți achiziționa cât mai multe doriți gratuit de la orice Poké Mart. Pur și simplu mergeți până la înregistrare și cumpărați a "Poke Ball" Pentru a obține o minge de master gratuit. Puteți cumpăra doar o singură minge de masterat pe tranzacție, dar puteți achiziționa cât de multe doriți.
  • Dacă ați fost deja într-un Poké Mart când ați introdus codul, este posibil să fie necesar să ieșiți și să reintroduceți.
  • Imagine intitulată 872587 6
    7. Dezactivați codul după achiziționarea bilelor de masterat. Odată ce ați stocat pe mingii de masterat, veți dori să dezactivați codul astfel încât magazinul să revină la normal. Deschide "Cheat Lista" fereastră și debifați cele două linii de coduri de bază.
  • Este posibil să trebuiască să ieșiți și să reintroduceți magazinul pentru ca stocul să se schimbe la normal.
  • Imagine intitulată 872587 7
    8. Re-activați codul când aveți nevoie de mai multe bile master. De fiecare dată când trebuie să ridicați mai multe bile maestriale, verificați din nou casetele pentru codul din nou în "Cheat Lista" fereastră.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar