Cum să cumperi un guler pentru pisica ta

Indiferent dacă aveți o pisică interioară sau o pisică în aer liber, un guler adecvat cu etichete informative poate oferi o măsură importantă de siguranță pentru prietenul tău felin. În timp ce poate implica o perioadă de ajustare, majoritatea pisicilor învață în cele din urmă să poarte în mod constant un guler, și să facă acest lucru poate crește drastic șansele de întoarcere dacă sunt pierdute. Tot ce trebuie să faceți este să găsiți un guler durabil, cu o bucată de separare, potriviți-o în mod corespunzător la pisica dvs. și atașați etichete cu suficiente informații de contact pentru a vă asigura că pisica dvs. poate fi returnată cu ușurință dacă este găsită cu ușurință.

Pași

Partea 1 din 3:
Alegerea gulerului drept
  1. Imagine intitulată Cumpărați un guler pentru pisica dvs. Pasul 1
1. Evaluați motivele pentru obținerea unui guler. Tipul de guler pe care îl cumpărați va depinde foarte mult de motivul pentru care doriți. Căutați să oferiți ID pentru pisica dvs. în cazul în care se pierde? Doriți să începeți să vă plimbați pisica interioară pe o lesă? Asigurați-vă că înțelegeți motivele pentru care doriți să doriți un guler înainte de cumpărare.
  • Dacă sunteți în căutarea unui loc pentru a închide etichetele de identificare, ar trebui să fie suficientă un guler standard.
  • Alternativ, pentru identificarea permanentă, puteți opta pentru a avea microcipped pisica. Un veterinar poate introduce o microcip dimensiunea unui bob de orez între umerii pisicii tale. Cipul poate fi citit de un scaner pentru a aduce informații mai detaliate de proprietate decât o etichetă.
  • Dacă doriți să începeți să vă plimbați pisica, ar trebui să luați în considerare achiziționarea unui ham în loc de un guler standard, deoarece acestea sunt mai sigure și adesea mai confortabile pentru pisici.
  • Dacă sunteți în căutarea unui guler de purici, este mai bine să vă consultați VET înainte de cumpărare. Colierele de purici pot fi iritante în special pisicilor, iar veterinarul dvs. vă poate ajuta să găsiți un guler cu doza corespunzătoare a tratamentului adecvat pentru felina dvs. specială.
  • Imagine intitulată Cumpărați un guler pentru pisica dvs. Pasul 2
    2. Alegeți un guler sigur. Căutați un guler sau un ham reglabil care este fabricat dintr-o blândeș puternică, are cusături duble pe tot parcursul, și are o înclinare de siguranță separat. Optați pentru d-inele în loc de inele divizate în stil cheie pentru securizarea etichetelor.
  • Colierele cu inserții elastice se pot întinde și pot provoca vătămări la pisica dvs. dacă se blochează pe labele sau picioarele lor.
  • Colierele care nu oferă clapete de siguranță de rupere pot crește riscul de a sufoca dacă pisica dvs. este prinsă de ceva.
  • Aruncați o privire la marginile gulerului înainte de cumpărare. Acestea ar trebui să fie rotunjite sau pliate peste, mai degrabă decât ascuțite. Marginile ascuțite pot săpa în piele și pot provoca vătămări sau disconfort.
  • Imagine intitulată Cumpărați un guler pentru pisica dvs. Pasul 3
    3. Căutați un design funcțional. Un guler este, în parte, un accesoriu care vă permite să vă arătați stilul sau personalitatea pisicii dvs. Mai mult decât atât, însă, o culoare strălucitoare, cu un clopot pe ea, vă poate face ca pisica să fie mai vizibilă dacă se întâmplă să iasă sau să rătăcească prea departe de casă.
  • Optați pentru culori care vor fi foarte vizibile împotriva blănurilor pisicii voastre. O culoare galbenă sau portocalie, de exemplu, ar putea să nu fie în evidență dacă pisica dvs. are o strat blondă sau portocalie. Un albastru sau verde vibrant ar oferi un contrast mai bun.
  • Luați în considerare achiziționarea unui guler cu un clopot sau un atașament clopot separat pentru guler, mai ales dacă lăsați pisica în aer liber. Zgomotul oferit de clopot le face mai vizibil și mai ușor de urmărit și poate sperie alte animale.
  • Căutați clopote care nu au caneluri înguste. Acest lucru vă ajută pisica să evite să-și blocheze ghearele în gulerul lor.
  • Partea 2 din 3:
    Achiziționarea gulerului
    1. Imagine intitulată Cumpărați un guler pentru pisica dvs. Pasul 4
    1. Vedeți-o în persoană. Înainte de a achiziționa un guler, este mai bine dacă puteți vedea gulerul în persoană. În timp ce există multe gulere de înaltă calitate disponibile prin intermediul comercianților cu amănuntul online, cea mai ușoară cale de a obține un sentiment de forță, formă și funcție a gulerului este de ao inspecta singur.
    • Verificați la magazinele de animale de companie locale sau la magazinele de vânzare cu amănuntul de specialitate pentru a găsi un guler pentru pisica dvs. Multe magazine de companie au o selecție largă de gulere cu una care este probabil să se potrivească nevoilor dvs.
    • Dacă achiziționați printr-un comerciant cu amănuntul online, încercați să găsiți unul care oferă declarații gratuite și schimburi dacă gulerul nu se potrivește corect sau nu este de până la standardele dvs.
  • Imagine intitulată Cumpărați un guler pentru pisica dvs. Pasul 5
    2. Încearcă. Multe magazine de animale de companie și magazine de vânzare cu amănuntul de specialitate permit pisicilor în magazine. Dacă este posibil, aduceți-vă pisica și le-ați încercat pe guler pentru a vă asigura că este potrivit pentru dimensiunea lor și nu le provoacă nici o durere sau disconfort grozav.
  • Pisicile care nu au purtat niciodată un guler înainte de a găsi un obiect străin în jurul gâtului lor să fie ciudat sau incomod.
  • Căutați semne de durere și suferință, cum ar fi respirația superficială, ritmul cardiac crescut, ochii largi și creșterea mușcării sau zgârierea ca semn gulerul provoacă adevărata durere.
  • Imagine intitulată Cumpărați un guler pentru pisica dvs. Pasul 6
    3. Ia și etichete. Achiziționați etichete pentru gulerul pisicii dvs. în același timp achiziționați gulerul, însuși. Multe magazine de companie au mașini care vor gravura automat etichetele pentru dvs. Cel puțin, eticheta ar trebui să includă numele pisicii, un număr de telefon mobil unde puteți ajunge întotdeauna și orașul în care locuiți.
  • Animalele de companie sunt adesea găsite în apropiere de același cartier unde au scăpat. Dacă vă simțiți confortabil cu acesta și eticheta are loc, este posibil să doriți să includeți adresa dvs.
  • De asemenea, puteți include etichete de vaccinare pe gulerul pisicii dvs. Rabies Etichete pot ajuta la identificarea animalelor de companie și a informațiilor dvs. de contact în cazul în care pisica dvs. iese.
  • Partea 3 din 3:
    Montarea gulerului
    1. Imagine intitulată Cumpărați un guler pentru pisica dvs. Pasul 7
    1. Începeți liber și strângeți. Când vă potriviți gulerul la pisica dvs., ajustați gulerul, astfel încât să știți că va fi slăbit. Asigurați-o în jurul gâtului pisicii voastre și strângeți până când vă puteți potrivi cu două degete unul lângă altul sub guler.
    • Colierele trebuie să aibă un spațiu suplimentar pentru a evita prinși sau sufocați, dar ar trebui să fie suficient de sigur pentru a vă menține pisica să alunece afară.
  • Imagine intitulată Cumpărați un guler pentru pisica dvs. Pasul 8
    2. Distrageți pisica după montare. O pisică care nu a purtat niciodată un guler înainte de a exprima un anumit nivel de nemulțumire cu noul obiect din jurul gâtului, chiar și atunci când se potrivește corect. Ajuta la distragerea pisicii dvs. prin punerea pe guler chiar înainte de masă sau de joc, astfel încât accentul lor să se poată întoarce imediat în altă parte.
  • Poate doriți să vă distrageți în mod regulat pisica cu un tratament de antrenament, o jucărie sau alte mijloace de joc pentru primele zile în timp ce pisica dvs. se adaptează la guler.
  • Imagine intitulată Cumpărați un guler pentru pisica dvs. Pasul 9
    3. Verificați în mod regulat gulerul. Fitul de guler trebuie să fie verificat la fiecare două săptămâni sau oricând observați gulerul în căutarea liberă sau pisica care exprimă disconfortul asupra potrivirii. Verificați dacă se potrivește în mod regulat pentru a vă asigura că gulerul este sigur și confortabil.
  • Se potrivește să se schimbe din mai multe motive, inclusiv creșterea sau pierderea în greutate, creșterea pisicilor sau gulerul se blochează pe ceva care trage.
  • sfaturi

    Pentru siguranța adăugată, luați în considerare obținerea atât a unui guler cât și a unui microcip pentru pisica dvs.
  • Etichetele GPS sunt disponibile prin intermediul unor comercianți cu amănuntul online care vă ajută să urmăriți locația pisicii dvs. dacă se pierde.
  • Nu vă plimbați niciodată pisica pe o lesă și guler. Un ham este necesar pentru a vă plimba corect pisica pe o leșie.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar