Cum să rezolvi un slinky

Un promisiune Slinky promite ore de distracție, apoi pauzează că promite douăsprezece secunde mai târziu când devine un snarl de noduri imposibile. Puteți anula aceste încurcări cu tehnica potrivită și o mulțime de răbdare, dar Slăinky voastră nu va reveni întotdeauna la sinele său de relasiv. După suficiente dintre aceste incidente, va primi zădărnici și coturi permanente și va trebui să încercați mai multe măsuri drastice pentru a le repara - sau pentru a vă cumpăra un înlocuitor.

Pași

Metoda 1 din 4:
Dezactivați un Slinky extrem de încurcat
  1. Imagine intitulată Fix un pas 1 Slinky
1. Puneți un capăt al lui Slinky peste degete. Localizați capătul cel mai puțin încurcat al lui Slinky și puneți patru degete prin centrul său. Păstrați degetul mare în exteriorul bucla, astfel încât să puteți prinde capătul lui Slinky și să îl țineți în poziție.
  • Siliații extra-lungi ar putea fi mai ușor de dezlipit dacă păstrați "bun" o parte peste brațul dvs. sau peste un tub de hârtie de carton.
  • Imagine intitulată Fix un pas 2 Slinky
    2. Mișcați degetul și degetul mare de-a lungul marginii lui Slinky. Rulați primul deget și degetul mare de-a lungul Slinky, apropiindu-vă prima zonă încurcată de lângă capăt pe care îl țineți. "bun" Sfârșitul lui Slinky va colecta într-un stivă îngrijită în jurul degetelor.
  • Imagine intitulată Fix un pas 3 Slinky
    3. Aflați unde strălucește prin încurcătură. Încetiniți în timp ce vă apropiați de zona încurcată și uitați-vă îndeaproape, astfel încât să puteți vedea exact unde merge în următorul Slinky. Trageți zona încurcată a lui Slinky, dacă este necesar, pentru a obține o vizualizare mai bună.
  • Imaginea intitulată Fix un pas 4 slinky
    4. Împingeți cu atenție capătul lui Slinky prin încurcătură. Luați "bun" Slinky de pe mâna ta și țineți-o astfel încât să rămână într-un stivă îngrijită. Întoarceți stiva într-un unghi și fixați-o printr-un gol în următoarea încurcătură, așa că se alătură următoarei lungimi de Slinky, unde degetul și degetul mare au urmat-o. Odată ce a trecut, puneți stiva cutanată înapoi pe degete.
  • Uneori, este mai ușor să țineți stack-ul în poziție și să ridicați următoarea buclă de încurcătură peste și în jurul capătului stivei.
  • Imagine intitulată Fix un pas cu pas 5
    5. Rotiți Slinky la curbe severe. Dacă observați o parte din Slinky, care se îndoaie complet în direcția greșită sau chiar arată ca fiind pe punctul de a fixa, încercați să rotiți cele două zone încurcate care se traversează reciproc. Odată ce zona este sub presiune mai mică, puteți să trageți în siguranță un spațiu și să mutați capătul curat al lui Slinky prin el, așa cum este descris mai sus.
  • Imagine intitulată Fix un pas cu pasul 6
    6. Repetați până când în mod necorespunzător. Continuați să urmați pe Slinky și să îl colectați pe mâna dvs. Ori de câte ori vedeți o încurcătură, utilizați tehnicile de mai sus pentru a trece prin ea.
  • Imagine intitulată Fix un pas slinky
    7. Comutați la celălalt capăt, dacă este necesar. Dacă vă dezlegați un slinky lung sau extra-încurcat, la un moment dat ar putea deveni prea lung pentru a trece cu ușurință prin decalaj. În acest moment, puteți să porniți cu atenție partea pe care ați deja dezlipită și treceți la celălalt capăt al lui Slinky. Repetați pașii de mai sus până când întregul Slinky este neclintit.
  • Metoda 2 din 4:
    A scăpa de o încurcătură de dimensiuni medii (media)
    1. Imagine intitulată Fix un pas cu Pasul 8
    1. Puneți degetul fie mai jos, fie deasupra încurcării.
    • Nu contează ce deget.
  • Imaginea intitulată Fix un pas cu pasul 9
    2. Rotiți Slinky făcând degetul să alerge prin părțile încurcate.
  • Aceasta forțează încurcările să se întoarcă la poziția normală.
  • Imaginea intitulată Fix un pas cu Pasul 10
    3. Rulați degetul tot drumul prin încurcătură.
  • Acest lucru este important, deoarece oprirea la jumătatea drumului nu este cea mai strălucitoare.
  • Imagine intitulată Fix un pas cu Slinky
    4. Și, asta este tot ce trebuie să faceți.
  • Dacă această metodă nu funcționează, încercați celelalte metode indicate pe acest site.
  • Metoda 3 din 4:
    A scăpa de o mică încurcătură
    1. Imagine intitulată Fix un pas cu Slinky
    1. Trageți cele două capete ale lui Slinky. Țineți ambele capete ale lui Slinky, una în fiecare mână. Trageți-le în afară în direcții opuse, suficiente încât puteți vedea exact unde este încurcătura. Continuați să le țineți în această poziție.
    • Această metodă este pentru Slugies cu doar câteva dintre buclele sale încurcate. Dacă dvs. Slinky este prea încurcat pentru a forma o linie dreaptă când este tras în afară, puteți încerca acest lucru cu o singură secțiune mică a lui Slinky sau puteți trece la metoda Slinky extrem de încurcată în schimb.
  • Imaginea intitulată Fix un pas 13 Slinky
    2. Rotiți un capăt al lui Slinky. Țineți celălalt capăt constant pe măsură ce rotiți. Rotirea într-o singură direcție va face ca buclele încurcate să se deplaseze mai departe - aceasta este direcția dorită. Dacă începeți rotirea și buclele încurcate se grăbesc strâns, opriți și inversați direcția pe care o rotiți.
  • Imagine intitulată Fix un pas cu Slinky 14
    3. Ridicați buclele încurcate în sus pentru a le repara. Odată ce buclele încurcate au un spațiu între ele, privește îndeaproape să vedeți ce buclă este în afara locului. Ridicați balonul în sus de linia dreaptă a lui Slinky. Dacă păstrați Slinky întinsă, bucla ar trebui să se întoarcă înapoi în locul corect, de îndată ce vă lăsați să mergeți. Dacă nu, ridicați-l din nou și îndrumați-l cu atenție între buclele potrivite, rotirea, dacă este necesar.
  • Acest pas este mai ușor dacă cereți unui prieten să țină un capăt al lui Slinky în timp ce faceți acest lucru.
  • Metoda 4 din 4:
    Fixarea zgârieturi într-un slinky
    1. Imagine intitulată Fix un pas cu Slinky
    1. Cunoașteți șansele dvs. pentru plastic sau metal. Această metodă este pentru Slaine care nu sunt încurcate, dar au dezvoltat bobine îndoite sau "Kinks" care refuză să se alinieze cu celelalte bobine. Unele kinks din plastic Slinky pot fi turnate în loc atunci când sunt încălzite, dar acest lucru nu va funcționa întotdeauna și ar putea chiar să vă poată topi jucăria dacă nu sunteți atent. Metalul Slainkies sunt mult mai greu de îndoit înapoi, așa că încercați doar dacă aveți timp să vă cruțați și într-adevăr nu doriți să cumpărați un înlocuitor.
  • Imagine intitulată Fix un pas 16 Slinky
    2. Încălziți o oală de apă. Umpleți o oală cu suficientă apă pentru a acoperi slinky. Încălziți-l numai pe aragaz, fără Slăinky în ea. Tu faci nu doriți ca apa să se fierbe, dar să o încălzească până când devine destul de caldă, probabil că începe să aboară.
  • Ați putea cu microunde un castron de apă, sau să încălziți apă în fierbător și să-l vărsați într-o oală.
  • Imagine intitulată Fix un pas cu Slinky
    3. Opriți căldura. Opriți căldura odată ce apa este fierbinte. Nu continuați să încălziți apa după ce Slinky este în ea, sau Slinky se poate topi și se va ruina atât în ​​sine, cât și în recipientul este în.
  • Imagine intitulată Fix un pas 18 slinky
    4. În timp ce purtați mănuși, puneți-l pe Slinky în apa fierbinte. Puneți mănuși de cauciuc pentru a vă proteja mâinile și pentru a coborî în apă caldă. Lăsați-l acolo pentru câteva minute.
  • Imagine intitulată Fix un pas cu pasul 19
    5. Scoateți-l pe Slinky și îndoiți-l în poziție. După câteva minute în apa caldă, luați-l pe slinky în timp ce purtați mănuși. Dacă Slinky a fost încălzit destul de fierbinte, ar trebui să-l utilizați ușor în poziție, apăsând bobina kinked în jos unde ar trebui să meargă.
  • Dacă aveți un tub de carton sau alt cilindru care este puțin mai mic decât Slinky, puteți înfășura bobinele slinky în jurul acestuia pentru a obține poziția corectă.
  • Imaginea intitulată Fix un pas cu Slinky
    6. Încercați din nou cu apă mai caldă dacă nu ați reușit. Dacă Slinky este încă rigid și nu poate fi îndoit, încălziți apa mai fierbinte și încercați din nou. Încălzirea Slinky Prea mult poate face o mizerie permanentă, deci creșteți temperatura încet și mențineți un ochi apropiat asupra apei. Nu încălziți niciodată Slinky direct.
  • Imagine intitulată Fix un pas 21 Slinky
    7. Apăsați platformul Slinky cu o carte. Imediat după îndoirea lui înapoi în loc, puneți-l pe Slinky Slinky sub o cartelă plată. Lăsați-l acolo timp de câteva ore sau chiar peste noapte, pentru a comprima Slinky în poziție.
  • Dacă cartea continuă să cadă, încercați să utilizați în loc o carte de copii mari, subțiri. Plasați un obiect mic, greu pe centrul cărții copiilor, direct peste Slinky.
  • Nu utilizați o carte atât de grea sau atât de largă încât să bată pe Slinky peste și o zdrobește.
  • Imaginea intitulată Fix un pas cu Slinky 22
    8. Încălziți Slinky într-un cuptor. Dacă apa caldă nu funcționează pentru a repara slinky, ai putea linia o foaie de copt cu folie de staniu, puneți-l pe Kinked Slinky într-un stack deasupra ei și îl încălzi într-un cuptor de 250 ° C (121 ° C) timp de aproximativ 10 minute. Utilizați mănuși de cuptor pentru ao scoate și îndoiți-l înapoi în poziție, dacă nu sa stabilit pe cont propriu. Acest lucru este riscant, deoarece unele simboli din plastic ar putea topi.
  • Imagine intitulată Fix un pas cu Slinky 23
    9. Tăiați. Dacă toate celelalte nu reușește, utilizați o pereche de tăietori de sârmă pentru a tăia Slinky la fiecare capăt al zgârietului. Puteți încerca să reapelați părțile bune folosind ciment de cauciuc sau cu adeziv super, dar va fi dificil să le atașați la unghiul drept. Mai probabil, veți ajunge cu două simboli mai mici separate.
  • Capetele tăiate pot fi ascuțite. Încercați să le acoperiți cu mai multe bucăți mici de bandă de ambalare pentru a vă proteja degetele.
  • sfaturi

    Metalul de metal sunt mai puțin susceptibili de a dezvolta zgârieturi decât cele plastice, dar aproape imposibil de îndoit înapoi folosind unelte de acasă. Ele sunt, de asemenea, mai scumpe.

    Avertizări

    Fii atent cu clema super sau cauciuc de cauciuc. Purtați întotdeauna mănuși astfel încât adezivul să nu țină mâinile. Păstrați adezivul departe de toate părțile corpului, în special față de față.
  • Copiii ar trebui să ceară supravegherea adulților înainte de încălzire a unui tăietor de sârmă Slinky sau folosind.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar