Cum să croșetați un cerc

Un cerc croșetat poate fi folosit pentru orice de la o brățară simplă la fundație pentru multe proiecte de croșetat și cusături. Există un număr de stiluri pentru a crea un cerc, unele mai ușoare decât altele, iar toate vă vor oferi un aspect diferit la produsul final. Alegeți metoda potrivită pentru dvs. din secțiunile enumerate mai sus!

Pași

Partea 1 din 3:
Începător
  1. Imagine intitulată croșetat un cerc Pasul 8
1. Faceți o alunecare. Cu palma stângă îndreptată spre tine și degetele voastre spre dreapta, puneți firele în mână, cu capătul de deasupra degetului arătător. Apoi, ridicați degetul arătător și plasați firele în spatele degetului. Înfășurați-l în jurul degetului de două ori, mergând înainte de această poziție din spate. Ținând șirul în poziție cu degetul mare și alte degete, apucați șirul din stânga și trageți-l în sus și peste cealaltă firmă, luați acea a doua firmă (cu cealaltă încă trasă spre dreapta), apoi trageți acel fir și Peste finalul degetului arătător. Ar trebui să aveți o buclă pe care o puteți ajusta. Glisați cârligul și ajustați-l până când este taut.
  • Imagine intitulată croșetat un cerc Pasul 9
    2. Creați bucla de pornire. Cusături de lanț până când aveți patru cusături. Apoi, plasați cârligul prin intermediul primei cusături de lanț (lângă nodul de alunecare), prindeți firele de lucru de cealaltă parte și apoi trageți firul prin cusatura de lanț și bucla pe cârlig.
  • Dacă modelul dvs. solicită un număr diferit de cusături de pornire sau un număr diferit de cusături din jurul cercului, urmați modelul. Toate următoarele numere de cusătură pot și ar trebui să fie ajustate pentru proiectul dvs. individual.
  • Puteți face următorii pași mai ușor prin identificarea gaurii centrale. Ușor trageți în afară de cele două laturi ale grămezii până când apare o gaură în centru. Asigurați-vă că este gaura centrală și nu cusăturile de la îmbinarea celor două capete. Stick și păstrați un deget în această gaură prin procesul de a vă face viața mult mai ușoară.
  • Imagine intitulată croșetat un cerc Pasul 10
    3. Cusătură de lanț pentru înălțimea rândului. În funcție de dacă sunteți un croșetat unic sau dublu, va trebui să faceți un număr diferit de cusături de lanț aici. Thisewill utilizează croșetat dublu pentru restul exemplului, atât de lanț trei (care este echivalentul unui croșetat dublu).
  • Amintiți-vă de fiecare dată când faceți unul dintre aceste lanțuri seturi de cusătură, contează ca un croșetat dublu (sau cusatura pe care o utilizați) în model. Nu uitați să o numărați!
  • Imagine intitulată croșetat un cerc Pasul 11
    4. Continuați să dublați croșetat, folosind centrul ca o ancoră. Înfășurați firul peste cârlig (numit o fire peste) și apoi introduceți cârligul în gaura centrală. Apucați firul de pe cealaltă parte și trageți-l prin gaură. Ar trebui să vezi acum trei bucle pe cârligul tău. Prindeți din nou firul și trageți-l prin primele două bucle, apoi prindeți firul din nou și trageți-l prin ultimele două. Faceți acest lucru de opt ori, până când aveți zece cusături în total în jurul gaurii centrale (numărarea lanțului inițial trei ca o cusături).
  • Amintiți-vă acest lucru și toate cusăturile duble croșetate ca "3, 2, 1" Pentru a obține dreptul de bucle.
  • Imagine intitulată croșetat un cerc Pasul 12
    5. Alăturați-vă capetelor. Găsiți-vă lanțul trei pe care l-ați făcut la început. Găsiți al treilea lanț, introduceți cârligul în cusături, fire și trageți firul prin cusături și apoi prin buclă pe cârlig.
  • Imagine intitulată croșetat un cerc Pasul 13
    6. Continua. Probabil că urmați un model și în acest moment trebuie să urmați specificațiile modelului. În general (dacă nu urmăriți un model), veți lansa din nou trei croșete duble cu cusături în exteriorul cercului, adăugând de obicei un lanț unic la fiecare trei cusături sau așa. Al doilea și următoarele rânduri vor fi diferite în funcție de forma finală pe care o faceți și de ce este modelul dvs.
  • Partea 2 din 3:
    Intermediar
    1. Imagine intitulată croșetat un cerc Pasul 14
    1. Configurați fire. Indicați indicatorul stâng și degetele mijlocii spre mâna dreaptă. Prinde partea de lucru a firelor din inelul stâng și degetele roz. Înfășurați capătul firelor sub și în spatele primelor două degete, apoi în jurul frontului, până când este vorba de două ori în jurul indicatorului și degetelor mijlocii.
  • Imagine intitulată croșetat un cerc pasul 15
    2. Creați buclă. Puneți mâna stângă cu fața în sus și introduceți cârligul în golurile dintre cele două degete. Du-te sub prima buclă, apucați cea de-a doua buclă, apoi întoarceți cârligul peste până când se află plat în partea de sus a mâinii. Răsuciți cârligul în jurul valorii până când cârligul revine la poziția inițială. Firele din jurul degetelor tale vor acționa acum ca o buclă centrală.
  • Imagine intitulată croșetat un cerc Pasul 16
    3. Faceți cusăturile. Întindeți degetele de roz și inel pentru a expune firele de lucru. Fire peste și trageți prin buclă pe cârlig. Lanțul trei (pentru croșetat dublu) și apoi comutați-vă HOLD: Folosiți degetul mare și degetul mijlociu pe mâna dreaptă pentru a prinde articularea între lanțuri și buclă și glisați degetele din buclă (puteți reintroduce degetul inelului Păstrați bucla taut dacă vă ajută). Dublu croșetat în bucla mare ca normal și face încă opt croșete dublu într-o linie de-a lungul buclei mari (creând un total de zece din nou).
  • Nu lăsa drumul de pe buclă. Este foarte important. Ar trebui să păstrați coada în poziție cu degetul sau să o asigurați cu bandă.
  • Imagine intitulată Crochet Un cerc Pasul 17
    4. Trageți coada. Ținând capătul liniei de cusături în mâna dreaptă, trageți coada cu mâna stângă pentru a forma cercul. Îl puteți trage la orice etanșeitate vă convine.
  • Imagine intitulată croșetat un cerc Pasul 18
    5. Alăturați-vă capetelor. Găsiți-vă lanțul trei pe care l-ați făcut la început. Găsiți al treilea lanț, introduceți cârligul în cusături, fire și trageți firul prin cusături și apoi prin buclă pe cârlig.
  • Imagine intitulată Crochet Un cerc Pasul 19
    6. Continua. Probabil că urmați un model și în acest moment trebuie să urmați specificațiile modelului. În general (dacă nu urmăriți un model), veți lansa din nou trei croșete duble cu cusături în exteriorul cercului, adăugând de obicei un lanț unic la fiecare trei cusături sau așa. Al doilea și următoarele rânduri vor fi diferite în funcție de forma finală pe care o faceți și de ce este modelul dvs.
  • Partea 3 din 3:
    Incepator absolut
    1. Imagine intitulată croșetat un cerc Pasul 1
    1. Face un lanț lung. Cusături de lanț până când aveți un lanț lung lung. Cusăturile de lanț se fac prin plasarea firelor peste cârlig din spate, apucând firul cu cârligul și tragând fire printr-o buclă din fire.
  • Imagine intitulată croșetat un cerc Pasul 2
    2. Rotiți spirala. Înfășurați lanțul într-o spirală până când aveți o formă de cerc. Faceți lanțul mai mult dacă cercul pe care îl face nu este dimensiunea dorită. Apoi, măsurați distanța de la centrul cercului la exterior.
  • Imagine intitulată croșetat un cerc pas 3
    3. Cravată pe șirurile suplimentare. Descoperiți-vă spirală și legați patru șiruri suplimentare pe punctul de plecare al lanțului. Aceste șiruri ar trebui să fie de aproximativ 50% mai lungi decât distanța pe care ați măsurat-o de la centru la marginea spirală.
  • Imagine intitulată croșetat un cerc Pasul 4
    4. Țeseră șirurile. Re-rolă spirala și apoi țeseau șirurile suplimentare prin centrele cusăturii din fiecare rând, aducând șirul de la centru până la margine. Faceți acest lucru pentru toate șirurile și spațiu în mod egal.
  • Imagine intitulată croșetat un cerc Pasul 5
    5. Cravată de pe capete. Legați capetele de la marginea cercului.
  • Imagine intitulată croșetat un cerc Pasul 6
    6. Finalizați-vă proiectul. Legați-vă de la capătul lanțului sau continuați proiectul după cum doriți.
  • Imagine intitulată croșetat un cerc Pasul 7
    7. Terminat! Șirurile mai suplimentare pe care le aveți, cu atât va fi mai sigur cercul va fi. Aceasta nu este cea mai atractivă a cercurilor croșetate, dar este cel mai ușor dacă aveți probleme cu numărarea cusăturilor și obțineți cercul să stea plat.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Croșetă
    • Fire
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar