Cum să cumpărați un container de transport maritim

Indiferent dacă cumpărați un container pentru transport maritim, să convertiți pentru uz rezidențial, în scopuri de depozitare sau în alt scop, procesul nu este dificil. Cu toate acestea, ar trebui să vă asigurați că achiziționați de la o sursă de renume și că obțineți o afacere bună. Înainte de a cumpăra un container, luați pași pentru a vă asigura că obțineți recipientul dorit pentru cel mai bun preț.

Pași

Partea 1 din 3:
Alegerea recipientului potrivit
  1. Imagine intitulată Cumpărați un container de transport maritim Pasul 1
1. Găsiți gradul potrivit. Containerele vin în mai multe grade, care oferă informații despre modul în care a fost utilizat recipientul înainte de a intra în vânzare. Ce clasă de care aveți nevoie depinde de ceea ce aveți nevoie.
  • "Nou" sau "o singură călătorie" Containerele au fost de obicei făcute în China și apoi expediate direct în Statele Unite. Dacă doriți să vă convertiți recipientul într-o casă, aceasta este cea mai bună opțiune, deoarece va fi rezistentă la intemperii și au cea mai mică deteriorare.
  • "Cargo-demn" containerele au fost folosite mai mult, dar sunt încă în stare bună și pot fi folosite din nou pe mare. De obicei, acestea vor fi eoliene și apă strânse și, din punct de vedere structural, ar fi în continuare să se ocupe de a fi expediate în străinătate.
  • "Vânt și apă strâns" Containerele sunt cele care sunt încă capabile să mențină elementele, dar nu au fost inspectate oficial pentru a fi declarate "Cargo-vrednice".
  • "Ca și" containerele sunt cele care pot sau nu pot fi capabile să se ridice la elemente și pot sau nu să aibă daune structurale.
  • Imagine intitulată Cumpărați un container de transport maritim Pasul 2
    2. Decide între oțel sau aluminiu. Diferitele recipiente sunt fabricate din materiale diferite. Toate recipientele care au fost utilizate pentru transportul de peste mări sunt fabricate din oțel și sunt mult mai puternice decât omologii lor de aluminiu.
  • Dacă doriți să trăiți în recipient, va trebui să cumpărați un recipient din oțel, deoarece acestea sunt mult mai puternice și mai durabile (au fost făcute pentru călătorii de-a lungul oceanului, la urma urmei). Cu toate acestea, dacă aveți nevoie doar de ea pentru o soluție temporară de stocare și nu sunt îngrijorați de vreme, ar putea fi suficientă un container de aluminiu.
  • 3. Ia în considerare dimensiunea și spațiul. Inițial, trebuie să luați în considerare dimensiunea containerului de care aveți nevoie. Trebuie să aveți spațiul fizic al containerului pentru a ocupa și spațiu pentru camionul de livrare să se miște. Camioanele vor trebui să se deplaseze, precum și o manevră pentru a vă crea livrarea în siguranță. Camionul în sine este de aproximativ 10 `largă și necesită un minim de picior pe fiecare parte pentru 12` în total. Spațiul de navigare a livrării este după cum urmează: 20 `container = 60` 40 `Containers = 120`.
  • Imagine intitulată Cumpărați un container de transport maritim Pasul 3
    1. 1
    2. Containerele vin, de asemenea, în diferite dimensiuni. Poate doriți un recipient mai mare sau mai mic, în funcție de ceea ce aveți nevoie.
    3. Containerele variază în lungime de la 20 de picioare (6 metri) până la 53 de picioare (16 metri).
    4. Ele variază în înălțime de la 8 picioare 6 inci (2.6 metri) până la 9 picioare 6 inci (2.9 metri).
    5. Lățimea de lățime sunt între 8 picioare (2.4 metri) și 8 picioare 6 inci (2.6 metri)
    6. Imagine intitulată Cumpărați un container de transport maritim Pasul 4
      2. Ia în considerare exteriorul containerului. Unele containere vor veni într-o culoare simplă, în timp ce unii pot avea logo-ul companiei care le-a folosit pentru mărfuri de transport maritim. Dacă intenționați să reparați recipientul, nu contează prea mult. Cu toate acestea, dacă nu intenționați să o repuneți, ar trebui să alegeți un container cu o culoare și / sau design pe care nu vă deranjează să vă uitați.
    7. Imagine intitulată Cumpărați un container de transport maritim Pasul 5
      3. Luați în considerare ce a fost folosit recipientul. Unele recipiente, de exemplu, ar fi putut fi utilizate pentru a transporta mărfuri cu un miros foarte puternic, cum ar fi pielea animalelor. În acest caz, puteți ajunge cu un recipient de transport maritim contaminat de un miros puternic, fault.
    Partea 2 din 3:
    Găsirea recipientului potrivit
    1. Imagine intitulată Cumpărați un container de transport maritim Pasul 6
    1. Luați în considerare locația dvs. În funcție de locația dvs., costul și disponibilitatea containerelor de transport uzate pot varia foarte mult. Dacă sunteți lângă o coastă sau un centru urban major, costul ar putea fi mai rezonabil decât dacă vă aflați într-o zonă rurală.
    • Dacă locuiți într-o zonă mai rurală, în teren, ați putea compara costul achiziționării unui container la nivel local cu costul achiziționării unui container dintr-o zonă în care acestea sunt mai ieftine, plus costul de transport al acestuia.
    • Dacă locuiți într-o zonă în care containerele sunt în mare cerere, dar nu aproape de un oraș mare sau port, atunci un container cumpărat local ar putea fi extrem de costisitor. Pe de altă parte, ați putea găsi un recipient în cel mai apropiat oraș port (sau orașul mare) și l-ați expediat. În acest caz, prețul containerului și prețul mărfii împreună ar putea fi semnificativ mai puțin costisitoare decât achiziționarea unui container local.
    • Un dezavantaj mare aici este că probabil că nu veți obține ocazia de a inspecta recipientul înainte de a cumpăra.
  • În funcție de locul în care locuiți, ar trebui să vă așteptați să cheltuiți între 2.500 $ și 4.000 de dolari pe un container cu o singură călătorie 20 `. Prețurile vor fi mai mari pentru un container mai mare.
  • Dacă achiziționați un container nou, care probabil va fi expediat din Asia, ar trebui să vă așteptați să petreceți semnificativ mai mult, mai ales atunci când vine vorba de costurile de livrare.
  • Imagine intitulată Cumpărați un container de transport maritim Pasul 7
    2. Luați în considerare costurile de expediere. Dacă locuiți foarte aproape de dealer, achiziționați recipientul dvs., este posibil să nu trebuie să plătiți nimic pentru livrare. Cu toate acestea, dacă trăiți mai departe, va trebui să plătiți pentru costurile de expediere. Acest lucru va depinde de ceea ce puteți negocia cu vânzătorul.
  • Ați putea estima că veți cheltui aproximativ 400 de dolari pentru a expedia un recipient de 20 de metri de aproximativ 300 de mile, inclusiv descărcarea și supraîncărcări. Cu toate acestea, aceasta este doar o estimare. Ar trebui să discutați costul de livrare cu vânzătorul, deoarece unele vânzători pot avea alte oferte.
  • Pentru ca un container expediat la nivel internațional, ați putea aștepta să petreceți oriunde de la 1.900 de dolari până la 23.000 $ pentru un nou container care nu a fost niciodată folosit, în funcție de distanța expediată și câte containere sunteți de transport maritim.
  • De asemenea, puteți reduce costul transportului de expediere în acest caz, permițând companiei să utilizeze recipientul pentru livrarea bunurilor. Evident, nu va mai fi brand nou, dar va ajuta la reducerea costurilor.
  • Imagine intitulată Cumpărați un container de transport maritim Pasul 8
    3. Căutați anunțuri clasificate locale. Puteți privi în ziarul dvs. local sau la anunțuri clasificate online. Puteți găsi pe cineva care vinde privat pentru o afacere bună.
  • Puteți căuta online anunțuri clasificate prin tastând "container de transport maritim" + numele orașului, oraș sau județ.
  • Asigurați-vă că vedeți recipientul în persoană înainte de a preda orice bani unui vânzător privat! Uneori, anunțurile clasificate sunt doar înșelătorii.
  • Imagine intitulată Cumpărați un container de transport maritim Pasul 9
    4. Căutați companii care vând containere. Unele companii de transport și de leasing vor vinde direct cumpărătorilor privați, în timp ce unele companii mari de containere nu doresc să se ocupe de cumpărători care doresc doar să cumpere unul sau câteva containere.
  • Căutarea Internetului pentru "Containere de transport maritim de vânzare" este o modalitate bună de a găsi companii care vând consumatorilor privați - Cu toate acestea, ar trebui să cercetați cu atenție compania. Acest site vă permite să căutați vânzători de renume bazați pe țară, stat sau provincie.
  • De asemenea, puteți căuta ziarele dvs. locale și anunțurile clasificate pentru expedierea distribuitorilor de containere.
  • Imagine intitulată Cumpărați un container de transport maritim Pasul 10
    5. Face o listă. De-a lungul căutării, ar trebui să faceți o listă cu numele, numerele de telefon și site-urile web ale dealerilor pe care credeți că le poate oferi ceea ce căutați. În acest fel, veți putea compara ofertele și veți obține cea mai bună afacere pe containerul pe care îl doriți.
  • Partea 3 din 3:
    Achiziționarea containerului
    1. Imagine intitulată Cumpărați un container de transport maritim Pasul 11
    1. Contacteaza vanzatorul. Puteți face acest lucru fie prin e-mail, fie prin telefon și spuneți-le în mod specific ceea ce căutați pentru a afla din ele pot furniza un container care să vă satisfacă nevoile.
    • Dacă ați găsit mai mulți dealeri potențiali, ar trebui să luați în considerare contactarea tuturor pentru a vedea cine vă va oferi cea mai bună afacere. Dacă există unul care vă va permite să vedeți recipientul, ar fi înțelept să mergeți cu ei pur și simplu pentru că veți avea șansa de a inspecta calitatea.
  • Imagine intitulată Cumpărați un container de transport maritim Pasul 12
    2. Cereți să vedeți recipientul. Cereți vânzătorului să vă dea șansa de a examina recipientul. Cu toate acestea, fiți conștienți că acest lucru nu poate fi întotdeauna posibil, deoarece unii vânzători pot avea mii de mii de containere din depozit.
  • Imagine intitulată Cumpărați un container de transport maritim Pasul 13
    3. Inspectați recipientul. Dacă vânzătorul vă va permite, examinați recipientul, veți achiziționa cu atenție.
  • Dacă aveți nevoie de recipientul pentru a fi vânt și apă strâns, mergeți în interiorul recipientului și închideți ușa. Va fi întuneric, așa că ar trebui să căutați locuri unde lumina strălucește. Dacă găsiți un loc, aceasta înseamnă că este posibil să nu vă puteți proteja pe dvs. sau de lucrurile dvs. de elemente.
  • Asigurați-vă că ușile sunt închise în mod corespunzător și că nu există genți uriașe în container.
  • Containerele tind să rupă un pic, mai ales dacă nu sunt "noi", dar ar trebui să căutați zone în care containerul este ruginit.
  • Imagine intitulată Cumpărați un container de transport maritim Pasul 14
    4. Negociați transportul maritim. Dacă aveți nevoie să vă expediați recipientul, este recomandat să faceți tot posibilul pentru a solicita livrarea prin intermediul unui pat de înclinare.
  • Amintiți-vă, totuși, descărcarea, mai ales dacă aveți persoana de livrare să o plasați într-un mod specific, va costa extra. Prețul poate fi inclus, dar este posibil să nu fie, și poate varia foarte mult. Asigurați-vă că negociați acest cost cu vânzătorul.
  • Containerele cântăresc, în funcție de dimensiune, aproximativ 5.000 de kilograme (2268 de kilograme), astfel încât să nu o puteți gestiona singur!
  • Dacă doriți să aveți containerul dvs. de transport maritim plasat într-o zonă care nu are spațiu mult lichidat, atunci este posibil să trebuiască să angajați pe cineva cu o macara pentru a ridica recipientul în poziția dorită.
  • Imagine intitulată Cumpărați un container de transport maritim Pasul 15
    5. Negocia o ofertă. În țările, cum ar fi SUA, majoritatea dealerilor au mai multe containere decât au nevoie, deci este în interesul lor să cumpere unul. Acest lucru vă oferă puterea de a negocia prețul cu dealerul! Dacă nu se vor înscriși la preț, încercați să solicitați livrarea gratuită.
  • Deși ar trebui să negociați prețul, evitați să profitați de vânzător. El sau ea va ști că sunteți, așa cum știu rata de plecare. Ei vor fi mai puțin probabil să lucreze cu dvs. dacă simt că încercați să luați un avantaj nedrept asupra lor.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar