10+ Modalități estetice de a aranja măști pe un perete - wikihow

Măștile decorative pot adăuga o mulțime de personalitate la domiciliu. Indiferent dacă aveți o mare mască africană pe care doriți să o afișați sau ați acumulat o colecție uimitoare de măști ornate venețiene, le puteți folosi pentru a crea un afișaj de perete frumos. Nu vă fie frică să vă creați și să vă arătați stilul unic!

Pași

Metoda 1 din 11:
Afișați o singură mască.
  1. Imaginea intitulată Aranjați măști pe un pas de perete 1
1. Atârnă o mască mare singură pentru a face un punct focal. Pentru a face masca într-adevăr să iasă în evidență, puneți-o astfel încât partea superioară a măștii, fie a ochilor sunt doar puțin peste nivelul ochilor. Lăsați-l ca singura decorare de pe perete pentru un efect izbitoare, minimalist sau îl înconjoară cu câteva alte elemente pentru a crea un tableu unic de un fel.
  • Dacă aveți o mască tribală ornamentată, de exemplu, puteți plasa mai multe piese primitive în jurul acestuia, ca un coș țesut, unelte simple sau alte artefacte pe care le-ați colectat.
  • Dacă afișați o mască de masă cu pene, ați putea să o arătați într-un cadru încorporat, apoi să creați un efect de galerie prin agățarea fotografiilor alb-negru ale arhitecturii venețiene.
Metoda 2 din 11:
Creați un afișaj asemănător muzeului cu măști similare.
  1. Imaginea intitulată aranja măști pe un pas de perete 2
1. Aranjați măștile într-o linie sau grilă cu aceeași dimensiune și formă. Dacă aveți o colecție de măști care sunt foarte asemănătoare, puteți crea un efect izbitoare prin agățarea lor în rânduri sau coloane cutanate. Dacă aveți destule, atârnați toate măștile într-o rețea pentru un aspect cu adevărat modern. Asigurați-vă că toate măștile sunt distanțate uniform, altfel, aranjamentul poate părea murdar.
  • Luați în considerare lăsarea pe restul peretelui, astfel încât măștile pot ieși cu adevărat în evidență.
  • De asemenea, puteți să răsturnați măștile, care arată deosebit de frumos dacă aveți un număr impar. De exemplu, le-ați putea să le aliniați, așa că aveți 3 pe partea de sus și 2 în partea de jos, toate distanțate uniform.
Metoda 3 din 11:
Arătați o colecție eclectică cu un aranjament creativ.
1. Grupul variază măștile mai artistic. Dacă măștile dvs. sunt o varietate de forme și dimensiuni, nu vă faceți griji că vă asigurați că sunt aliniate perfect. În schimb, decideți în zona generală pe care doriți să o utilizați pentru afișarea dvs. Apoi, jucați cu aranjamentul, grupați măștile în moduri diferite până când sunteți mulțumit de ceea ce vedeți.
  • Pentru a ușura găsirea aranjamentului care vă place cel mai bine, puneți toate măștile pe podea înainte de a le atârna pe perete. În acest fel, nu va trebui să puneți niște unghii sau cârlige în perete până când sunteți mulțumit de aspectul.
  • Aceasta poate ajuta la colecția să arate mai coeziv dacă atârnați o mască la fiecare din cele 4 colțuri ale afișajului. Cu toate acestea, nu trebuie neapărat să rămâneți în interiorul celor 4 colțuri - este bine dacă unele măști merg puțin în afara liniei imaginare care rulează din colț la colț.
  • Cel mai bine este să rămâneți la un stil similar de măști pentru colecția dvs., cum ar fi utilizarea tuturor măștilor Tiki, African, Mardi sau Monster Monster. În acest fel, afișajul se va simți în continuare coeziv, chiar dacă măștile sunt foarte diferite în dimensiune și formă.
Metoda 4 din 11:
Adăugați decor complementar.
  1. Imagine intitulată Aranjați măști pe un pas de perete 3
1. Creați un aspect eclectic adăugând câteva alte piese. Nu vă limitați doar de măștile agățate - faceți o galerie distractivă afișată prin includerea articolelor precum arta de perete, tapiserii, figurine, felinare sau instrumente muzicale. Încercați să găsiți obiecte care să se conecteze cumva la măștile dvs., dar nu vă faceți griji că sunteți strict - dacă vă simțiți ca elementele care merg împreună, aveți încredere în viziunea dvs. artistică!
  • Includerea mai multor tipuri diferite de suporturi vor adăuga o mulțime de interes vizual pentru galeria mascului dvs., deci creați creativi!
  • Nu uitați - puteți afișa și elemente pe rafturi mici sub măștile dvs. Statui și figurine pot completa cu adevărat acest stil.
  • Încercați să rămâneți la o singură temă, cum ar fi Tiki sau Masquerade Ball.
Metoda 5 din 11:
Utilizați o imagine ca centru.
  1. Imaginea intitulată aranja măști pe un pas de perete 4
1. Aranjați măștile în jurul unei fotografii sau pictura pentru un aspect unic. Dați afișajului un punct focal principal prin centrarea măștilor din jurul unei imagini care se potrivește cu tema. De exemplu, ați putea folosi o pictura a locației în care au provenit măștile sau o fotografie a unei cărți care poartă o mască similară celor pe care le afișați.
  • Încercați să alegeți o imagine care include unele dintre aceleași culori ca și măștile dvs. pentru a ajuta afișajul să se simtă mai unificat.
Metoda 6 din 11:
Potriviți estetica camerei.
  1. Imaginea intitulată Aranjați măști pe un zid Pasul 6
1. Gândiți-vă cum să completați celălalt decor din cameră. De exemplu, dacă preferați un aspect mai minim, s-ar putea să rămâneți la un afișaj simplu de mască, cu doar câteva măști amenajate. Dacă casa dvs. are mai mult de o senzație confortabilă, locuită, puteți crea un afișaj mai complex, cu o mulțime de interes vizual.
  • Faceți tot posibilul pentru a trage în alte culori din casa dvs. De exemplu, ați putea alege măști care au culori similare cu alte artă din cameră, covorul dvs. preferat sau mobila dvs.
Metoda 7 din 11:
Vopsea peretele.
  1. Imaginea intitulată Aranjați măști pe un zid Pasul 7
1. Atârnă măștile de lemn pe un perete luminos de culoare pentru a le conduce. Multe măști decorative sunt făcute din lemn sau sunt vopsite cu culori neutre. Dacă chiar vrei să-ți afișeze măștile, dar încă mai vrei o culoare în spațiu, vopsea peretele o culoare care va face masele pop.
  • De exemplu, ați putea alege Teal sau Magenta pentru un aspect jucăuș sau puteți merge cu arsuri de portocale sau pădure pentru o combinație mai clasică.
  • În mod similar, dacă măștile dvs. sunt culori viu, ați putea prefera să le afișați pe un perete neutru color, astfel încât să se oprească.
Metoda 8 din 11:
Măști mătăși de-a lungul unei scări.
  1. Imaginea intitulată Aranjați măști pe un pas de perete 5
1. Unghiul măștilor pe scara dvs. pentru a jazja un spațiu simplu. Zidul care rulează de-a lungul unei scări poate fi uneori o zonă plictisitoare într-o casă, dar acest lucru ar putea fi doar locul perfect pentru a vă arăta colecția de mască! Utilizați un nivel laser pentru a vă ajuta să găsiți unghiul de balustradă de-a lungul peretelui. Apoi, atârnați măștile, astfel încât topurile sau fundul se aliniază cu același unghi.
  • Dacă măștile sunt dimensiuni diferite sau dacă creați o galerie cu o mulțime de măști diferite, nu toate măștile trebuie să fie perfect aliniate. Asigurați-vă că aranjamentul general se potrivește cu unghiul scărilor - afișajul va arăta mai deliberat și mai echilibrat în acest fel.
Metoda 9 din 11:
Utilizați cârligele și hardware-ul agățat.
  1. Imaginea intitulată Aranjați măști pe un pas de perete 8
1. Utilizați un cârlig de perete greu pentru a închide masca prin firul său. Majoritatea măștilor vin cu un fir suspendat, panglică sau elastic deja atașat. Dacă dvs. nu are acest lucru, adăugați-vă propriul hardware suspendat prin aplicarea adezivului greu la masca chiar deasupra fiecărei zone oculare. Apăsați filele hardware-ului suspendat în adeziv și acoperiți întreaga zonă cu bandă de mascare. Lăsați adezivul să se usuce timp de 24 de ore, apoi scoateți banda.
  • Odată ce adezivul este uscat, tot ce trebuie să faceți este să așezați firul pe un cârlig pentru a închide masca.
  • Dacă masca dvs. nu are tăieturi de ochi, puneți adezivul drept pe indentarea creată de fiecare ochi. Dacă ochii sunt tăiați, puneți adezivul chiar deasupra fiecărui ochi.
  • Puteți cumpăra kituri suspendate de imagine care vin cu firul, hardware-ul pentru a atașa firul și cârligele incluse.
  • Dacă masca dvs. este foarte valoroasă, este posibil să nu fie o idee bună să o schimbați în acest fel. Consultați un profesionist de artă, ca un curator de muzeu care este specializat în tipul dvs. de mască.
Metoda 10 din 11:
Afișați măști valoroase în cutii de umbră.
  1. Imaginea intitulată Aranjați măști pe un pas de perete 9
1. Utilizați casetele de umbră pentru a crea un afișaj de calitate a muzeului. Scoateți geamul din fiecare cutie de umbră și montați sau atârnați fiecare mască din interiorul unuia dintre cadre. Apoi, atârnați cutiile de umbră într-o linie sau o grilă curată. Chiar și măștile foarte diferite vor arăta că fac parte dintr-o colecție de intenție cu această abordare.
  • Scoaterea sticlei permite măștilor să stea într-adevăr. De asemenea, va fi mai ușor să vedeți nici o sculptură complicată.
Metoda 11 din 11:
Adăugați suportul spumei la măști de plastic.
  1. Imaginea intitulată Aranjați măști pe un zid Pasul 10
1. Spumă de lipici în interiorul unei mască ieftină pentru a crea o suport. Urmăriți forma măștii pe o bucată de spumă, apoi tăiați doar în interiorul liniilor, astfel încât spuma se va potrivi chiar în interiorul marginilor măștii. Adeziv fierbinte spuma din interiorul marginilor mascului. Apoi tăiați sau găuriți o mică gaură în centrul spumei, aproximativ 1 din (2.5 cm) din partea de sus a măștii. Odată ce ați făcut asta, puteți să alunecați gaura peste un cârlig sau un unghii în perete.
  • Aceasta este o opțiune excelentă dacă aveți o colecție de măști de plastic - cum ar fi măști de Halloween - pe care doriți să le arătați.
Partajați pe rețeaua socială:
Similar