Cum se face chat-uri video pe instagram pe iphone sau ipad

Instagram vă permite să comunicați cu prietenii dvs., atât prin chat text, cât și video, integrat în aplicația Instagram. ThiteShows Cum să efectuați un chat video utilizând aplicația Instagram pe iPhone sau iPad.

Pași

  1. Imagine intitulată Do chat-uri video pe Instagram pe iPhone sau iPad Pasul 1
1. Atingeți aplicația Instagram pentru ao deschide. Pictograma arată ca o schiță a camerei albe pe un fundal de aur roșu.
  • Dacă nu vedeți pictograma Instagram, glisați chiar pe ecran și tastați "Instagram" în bara de căutare din partea de sus. Atingeți pictograma Instagram când apare în rezultatele căutării.
  • Imagine intitulată Do chat-uri video pe Instagram pe iPhone sau iPad Pasul 2
    2. Atingeți pictograma de acasă. Această pictogramă arată ca silueta unei case și poate fi găsită în colțul din stânga jos al ecranului. Absing-ul vă pune pe pagina dvs. de pornire Instagram.
  • Imagine intitulată Do chat-uri video pe Instagram pe iPhone sau iPad Pasul 3
    3. Atingeți pictograma planului de hârtie. Această pictogramă este în colțul din dreapta sus al ecranului de pornire Instagram. Atingând o listă cu cele mai recente mesaje pe care le-ați schimbat cu prietenii pe Instagram.
  • Imagine intitulată Do chat-uri video pe Instagram pe iPhone sau iPad Pasul 4
    4. Atingeți numele utilizatorului pe care doriți să îl chat-ului video cu.
  • De asemenea, puteți căuta un utilizator atingând în interiorul câmpului Text de căutare și introduceți un nume de utilizator.
  • Puteți începe un chat de grup selectând sau introduceți mai mult de un nume de utilizator. Până la șase persoane pot participa la un chat video de grup simultan.
  • Imagine intitulată Do chat-uri video pe Instagram pe iPhone sau iPad Pasul 5
    5. Atingeți pictograma camerei video. Această pictogramă se află în partea dreaptă sus a ecranului de mesagerie. Absing-ul îl trimite pe celălalt utilizator (sau utilizatori) o notificare că doriți să începeți un chat video. Dacă cel puțin un utilizator acceptă, începe chat-ul dvs. video. Alți invitați se pot alătura apelului în curs.
  • Dacă primiți o notificare solicitată de chat video, acceptați-o pur și simplu pentru a vă alătura chat-ului video.
  • Puteți adăuga membrii la un apel video activ prin trecerea în timpul apelului, alegând un utilizator din listă și atingeți Adăugați. De asemenea, puteți căuta un nume de utilizator utilizând funcția de căutare și adăugați utilizatorul în acest fel.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar