Cum să spargi un pahar cu vocea ta

Datorită unei comerciale inteligente care a fost difuzată în anii 1970, imaginea cântăreților care zdrobește numai sticla cu vocea lor a devenit legată în conștiința colectivă a Americii. Acest lucru ar fi putut să vă întrebe să vă întrebați: "Pot să sparg un pahar cu vocea mea?"Deși există mulți factori care vor afecta cât de ușor ați reușit în această sarcină, cu suficient timp și efort, puteți reuși să reduceți un pahar la cioburi numai cu vocea voastră.

Pași

Metoda 1 din 3:
Setarea etapei pentru zgomotul din sticlă
  1. Imaginea intitulată Spargeți un pahar cu vocea dvs. Pasul 1
1. Pregătiți-vă stația de strângere de sticlă. Amintiți-vă, succesul în această sarcină va duce la o sticlă spartă, astfel încât ați putea dori să practici într-o cameră cu podele dure pentru a face curat mai ușor. Alegeți o cameră cu acustică bună și puțin până la nici un ecou. Veți avea nevoie, de asemenea, de o priză de alimentare pentru a conecta amprenta dvs. dacă ați ales să utilizați un microfon, precum și o platformă pe care se află sticla și amprenta.
  • Dacă intenționați să utilizați numai vocea dvs. pentru a vă strica paharul, veți avea nevoie doar de o platformă robustă pentru a vă plasa paharul. Platforma ar trebui să fie relativ mare, astfel încât să puteți sta în timp ce cântați pentru a obține cel mai bun volum și ton.
  • Așezați o cârpă mare de cădere dacă încercați acest lucru într-o zonă cu covoare. Spărturile mici de sticlă pot deveni încorporate în covor și pot provoca rău mai târziu. O cârpă de picătură va păstra sticla zdrobită să intre în covor.
  • Când utilizați un amplificator și un microfon, amplificatorul trebuie să fie plasat în fața geamului și relativ aproape de el. O masă de cafea robustă ar putea fi suficientă pentru a ține atât difuzoare și sticlă, limitând vibrațiile distorsionante, deși terenul ar putea, de asemenea, să funcționeze bine. Încercați să poziționați amplificatorul, astfel încât să nu se răsucească sunetul în direcția persoanelor care ar putea fi deranjate de ea, ca vecinii voștri.
  • Sticla dvs. trebuie să fie direct în fața difuzorului amplificatorului. Uită-te prin materialul care acoperă partea frontală a amplificatorului dvs. și găsiți locația exactă a conului difuzorului. Poziționați-vă sticla chiar în fața conului.
  • Imaginea intitulată sparge un pahar cu pasul vocal 2
    2. Puneți ochelari de protecție / ochelari pentru a vă proteja ochii. Sticla de sticlă poate produce fragmente foarte mici, care pot provoca deteriorarea permanentă a ochilor. Purtarea unei protecții simple a ochilor, cum ar fi ochelari de protecție sau ochelari de protecție, va împiedica acest lucru să se întâmple.
  • Dacă nu se întâmplă să aveți ochelari de protecție la îndemână, ați putea folosi o pereche de ochelari de soare ieftini sau ochelari de protecție. Asigurați-vă că protecția ochilor vă acoperă întregul ochi. Ochelarii de lectură pe jumătate nu vor fi adecvați.
  • Imagine intitulată Spargeți un pahar cu vocea dvs. Pasul 3
    3. Găsiți frecvența rezonantă a sticlei dvs. Mișcați ușor paharul cu unghia ușor și ascultați cu atenție sunetul de apel. Aceasta este frecvența rezonantă a geamului dvs. și va trebui să potriviți și să susțineți acest teren pentru a face să se rupă. Vă poate ajuta să vă țineți pe teren dacă vă umezi încet față de tine chiar și după ce paharul a terminat sunetul.
  • Puteți, de asemenea, să vă provocați geamul să-și lumineze frecvența rezonantă, uluiind degetul și frecându-l de-a lungul jantei de sticlă. Cercul marginea sticlei cu degetul până când rezonează audibil. Apoi încercați să țineți acel pitch în cap.
  • Puteți găsi folosind un instrument sau un instrument, ca un pian sau un căutător de pitch, vă poate ajuta să identificați, să țineți apăsat și să îngusteți frecvența rezonantă în timp ce încercați să cântați.
  • Goliți-vă complet sticla, îndepărtați decorațiunile din acesta și plasați-o pe o suprafață robustă, regulată în timp ce verificați frecvența rezonantă. Lucrurile care sunt înăuntru, pe partea de sus sau legate de geamul dvs. ar putea modifica acest ton.
  • Imaginea intitulată Spargeți un pahar cu vocea dvs. Pasul 4
    4. Mențineți frecvența rezonantă în mintea voastră. Ținând un pas în capul dvs. pentru o perioadă de timp, de obicei, are ca rezultat un pas plat. Un pas rezonant plat nu va face ca sticla. Pentru a vă ajuta să vă împiedicați să mergeți plat, poate doriți să faceți ceva de-a lungul sau să susțineți nota cu un fel de instrument, ca un instrument, o conductă de pitch sau o căutare de pitch / tuner. Auzul diferențe foarte ușoare în ton poate fi dificil chiar și pentru muzicieni talentați.
  • Verificați frecvent pitch-ul pe măsură ce încercați să distrugeți geamul cu vocea. Pur și simplu mișcați becul din sticlă ușor cu unghiul, ascultați cu atenție tonul rezultat și opriți-vă pitch-ul pentru a se potrivi.
  • Imaginea intitulată sparge un pahar cu vocea dvs. Pasul 5
    5. Scopul pentru un volum puternic un pas rezonant pur. Vocaliștii profesioniști și cântăreții de operă sunt, în general, oamenii care încearcă acest tip de feat datorită forței lor vocale. Va trebui să atingeți cel puțin un volum de 100 - 110 decibeli și să potriviți perfect pitch-ul rezonant timp de câteva secunde dacă veți grăbi un pahar. Acest lucru poate fi un lucru dificil dacă sunteți neinstruit, caz în care ați putea folosi un microfon.
  • Gama de decibeli de 100 - 110 este similară cu zgomotul produs de o mașină de tuns iarbă în apropiere, ferăstrău cu putere sau motocicletă. Pentru a zdrobi sticla, va trebui să ajungeți la acest volum sau mai tare în timp ce cântați pasul rezonant.
  • Metoda 2 din 3:
    Ruperea unui pahar cu vocea singur
    1. Imaginea intitulată sparge un pahar cu vocea ta Pasul 6
    1. Puneți gura aproape de sticlă. Cu suficientă practică și Puterea vocală, Ar trebui să puteți împușca un pahar de la o distanță mai confortabilă. Majoritatea persoanelor normale, totuși, vor avea dificultăți în susținerea volumului necesar pentru ruperea unui pahar. Fiind foarte aproape, vă va concentra energia solidă și vă va oferi cea mai bună șansă posibilă de a face o rupere.
    • Pentru a verifica cât de tare cântați, ați putea dori să descărcați o aplicație de măsurare a sunetului de la magazinul de aplicații de pe telefon sau să cumpărați un contor de nivel de sunet de la un comerciant cu amănuntul online. Dacă observați că, chiar și la cel mai tare, nu sunteți aproape de gama de decibeli de 100 - 110, este posibil să doriți să luați în considerare utilizarea unui microfon.
  • Imaginea intitulată sparge un pahar cu vocea dvs. Pasul 7
    2. Cântați pasul de frecvență rezonant. Începeți să cântați tonul rezonant la un volum normal de vorbire. Ascultați cu atenție sunetul vocii voastre. Sună ascuțită (deasupra pasului rezonant) sau plat (sub pitchul rezonant)? Dacă da, faceți ajustări ușoare la tonul dvs. Când sunteți încrezători că cântați perfect terenul, creșteți încet volumul de cântând în voi cântând la fel de tare cum puteți.
  • Dacă simțiți disconfort, durere sau observați o schimbare semnificativă a calității vocii dvs., este posibil să vă îndreptați vocea, cântând prea tare sau prea lungă. Pentru a preveni deteriorarea permanentă, trebuie să vă opriți imediat, beți apă. Țineți cântând până când vocea dvs. se întoarce la normal.
  • Sunetele vocale vor fi mai puțin obstrucționate, permițându-vă să obțineți volume mai mari. În special, "ee" VOWEL SOUND are cea mai mare evaluare a volumului. Vocea "Ay" este, de asemenea, evaluată foarte mult pentru volum.
  • Susțineți nota dvs. cât mai mult posibil în timp ce faceți ajustări ușoare. Chiar dacă loviți frecvența rezonantă morală, va trebui să țineți pasul perfect pentru câteva secunde înainte ca sticla să vibreze suficient pentru a sparge. Mai probabil va trebui să "glisați" vocea ușor în sus și în jos și să efectuați ajustări ușoare pentru a se potrivi cu pasul rezonant.
  • Imaginea intitulată sparge un pahar cu vocea dvs. Pasul 8
    3. Încercați să zdrobiți ochelari diferite. Unele ochelari vor avea mai multe imperfecțiuni microscopice decât altele. Mai multe imperfecțiuni din sticlă înseamnă că veți avea o șansă mai bună de ao face să se rătăcească. Prin rotirea între mai multe ochelari diferite, este mai probabil ca cel puțin una să aibă imperfecțiunile de care aveți nevoie pentru a sparge geamul.
  • S-ar putea să doriți, de asemenea, să încercați ochelari de diferite forme și dimensiuni. Asigurați-vă că verificați frecvența rezonantă a fiecărui pahar cu o mișcare de unghii - fiecare sticlă va avea o frecvență rezonantă ușor diferită.
  • Imaginea intitulată Spargeți un pahar cu vocea dvs. Pasul 9
    4
    Aruncați cu atenție geamul spart când reușiți. Purtați mănuși când curățați-vă pentru a vă împiedica să obțineți tăieturi sau răzuiți de o margine ascuțită. Apoi examinați bine zona pentru a vă asigura că ați luat chiar și cele mai mici fragmente. O lanternă vă poate ajuta să găsiți mici slivers.
  • Poate doriți să evitați utilizarea unui aspirator pentru a suge fragmentele de sticlă. Acest lucru poate cauza deteriorarea vidului. În schimb, mătuiți cât mai mult posibil cu o mătură și capturați niște șlefuite mici apăsând o bucată de pâine în fragmente.
  • Metoda 3 din 3:
    Ruperea unui pahar cu un microfon
    1. Imaginea intitulată Spargeți un pahar cu vocea dvs. Pasul 10
    1. Protejați-vă auzul. Amplificatorul va trebui să fie ridicat destul de tare pentru ca acest lucru să funcționeze, astfel încât să vă protejați urechile de la niveluri potențial dăunătoare. O pereche bună de urechi ar putea fi suficientă, dar pentru volume foarte puternice, protectorii urechii de amortizare a sunetului de specialitate ar putea fi cel mai bun.
  • Imaginea intitulată Spargeți un pahar cu vocea dvs. Pasul 11
    2. Pregătiți-vă amplificatorul. Conectați-vă și porniți amprenta. Ar trebui să auziți un ton slab cauzat de electricitatea care trece prin ea. Aceasta înseamnă că amplificatorul dvs. este pregătit pentru intrare. Luați capătul cablului micului și conectați mufa audio în amp.
  • De asemenea, veți fi nevoie să conectați un microfon în amplificator. Ar trebui să plasați microfonul cât mai departe de amplificator, deoarece cablul va permite să împiedice distorsiunea și feedbackul mic.
  • Utilizați un suport de microfon dacă aveți unul disponibil. Cântând mâinile libere vă va permite să vă concentrați mai intens asupra sarcinii la îndemână.
  • Nu uitați să purtați protecția urechii. De asemenea, pentru a minimiza expunerea la volume puternice, ar trebui să stați în spatele amplificării sau în spatele ei și în afara laterală.
  • Dacă micul dvs. nu funcționează, verificați-l pentru un comutator ON / OFF. Dacă micul dvs. este deja pornit, dar încă nu funcționează, verificați mufa audio pentru a vă asigura că este conectat complet la difuzor.
  • Imaginea intitulată Spargeți un pahar cu vocea dvs. Pasul 12
    3. Reglați volumul amplificatorului dvs. Dacă utilizați un amplificator nefamiliar, testați volumul său la un nivel mediu înainte de a încerca să îl puneți pe setarea maximă. Cele mai multe ochelari vor cere să ajungeți la minimum 100 până la 110 decibeli, care este de aproximativ volumul unei motociclete care trec, un corn de mașină din apropiere sau muzică într-un club de noapte.
  • Poate doriți să stradeți peretele dvs. Ampul dvs. este arătat cu material de atenuare a sunetului, cum ar fi păturile grele sau perne. Acest lucru va împiedica luminozitatea amprentei dvs. de la alții.
  • Alte măsuri de atenuare a sunetului pe care le puteți utiliza includerea panourilor acustice, Perdele izolate fonic, și alte tehnici.
  • Imaginea intitulată sparge un pahar cu vocea dvs. Pasul 13
    4. Cântă în microfon. Veți dori să vă salvați vocea de la o tulpină inutilă, cântând la un volum moale până la moderat. Glisați vocea în incremente foarte mici în jurul terenului rezonant până când vă simțiți încrezători că îl aveți perfect. Apoi măriți volumul până când cântați în microfon direct la un volum moderat.
  • Dacă sticla dvs. refuză să se rupă, verificați pasul cu un căutător de pitch. Punctul pe care îl cântați ar putea fi doar de la un pic, dar acest lucru poate împiedica să se spargă paharul.
  • Vocalele sunt mai puțin obstrucționate și vă vor ajuta să obțineți volume mai puternice. În special, "ee" VOWEL SOUND are cea mai mare evaluare a volumului. Vocea "Ay" este, de asemenea, evaluată foarte mult pentru volum.
  • Susțineți nota dvs. cât mai mult posibil în timp ce faceți ajustări ușoare. Chiar dacă loviți frecvența rezonantă morală, va trebui să țineți pasul perfect pentru câteva secunde înainte ca sticla să vibreze suficient pentru a sparge.
  • Din moment ce utilizați amplificare, nu trebuie să urmați să strigați în microfon. Vorbindu-se cu voce tare pe vocea ta și poate face daune permanente dacă nu ești atent. Cântați în microfon la un volum moderat și faceți o pauză ori de câte ori vocea dvs. se simte obosită.
  • Imaginea intitulată sparge un pahar cu vocea dvs. Pasul 14
    5
    Aruncați cu atenție geamul spart. O pereche de mănuși de cauciuc vă va ajuta să vă împiedicați să obțineți nick-uri sau tăieturi din sticlă în timpul curățării. Poate doriți să utilizați o lanternă pentru a vă ajuta să găsiți dificultăți de a vedea fragmente. Ridicați-vă și aruncați bucăți mari de sticlă cu mâinile, curățați fragmente mai mici și utilizați îngrijirea atunci când aspirați. Fragmentele de sticlă pot provoca deteriorarea aspiratorului.
  • Un truc comun pentru ridicarea unui shard mic și a sticlei de sticlă utilizează o felie de pâine sandwich moale. Apăsați pâinea în podea ori de câte ori vedeți sticlă. Sticla ar trebui să fie prinsă în pâine, pe care o puteți arunca atunci când sticla este curată sau bucata de pâine este plină de sticlă. Este posibil să aveți nevoie să utilizați mai multe bucăți de pâine pentru a curăța întreaga zonă.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Purtați întotdeauna ochelari de protecție pentru a preveni rănirea sticlei la ochi.
  • Puteți plasa o paie în sticlă pentru a vă ajuta să vedeți când vibrează cu pasul vocii. Acest lucru vă va ajuta să găsiți pitch-ul potrivit.
  • Ochelarii ieftini pot fi mai ușor de rupt, deoarece controlul calității acestor pahare va fi, în general, mai mic, rezultând mai multe imperfecțiuni în sticlă. Acest lucru poate duce la un nivel inferior de decibeli (luminozitate) pe care trebuie să-l atingeți înainte de pauzele de sticlă.
  • Amintiți-vă de oameni care au făcut-o la televizor probabil au folosit efecte speciale. Nu ar fi atât de ușor.
  • Dacă aveți dificultăți în a auzi un pas muzical și apoi potriviți acelasi pas cu vocea, este posibil să doriți să investiți în unele lecții de voce înainte de a încerca acest lucru.
  • De asemenea, puteți rupe paharul cântând frecvența rezonantă (pitchul care provoacă un obiect la "hum") o octavă mai mare (de două ori frecvența) sau o octavă inferioară (jumătate din frecvență).
  • Fiecare pahar va fi diferit și are o frecvență rezonantă unică. Chiar și imperfecțiunile care sunt invizibile pentru ochiul liber pot provoca un pahar să rezoneze la un pas complet diferit.
  • Show-ul TV "Mitbusters" a explorat dacă este posibil să spargeți un pahar cu voce. Rezultatele acestui experiment au condus gazdele să recomande "alunecare" pasul în sus și în jos atunci când căutați frecvența rezonantă a sticlei.
  • Ochelarii de cristal vor funcționa probabil mai bine pentru acest lucru decât cu alte tipuri de sticlă.
  • Puteți găsi frecvența de rezonanță aproximativă, iar pitch-ul va trebui să imitați, prin frecare a unui deget umezit în jurul marginii sticlei goale. Acest lucru ar trebui să producă un sunet umplut. Sunetul ăsta este frecvența rezonantă a sticlei.
  • Avertizări

    Aveți grijă să evitați sticla de zbor. Cântăreață de metal Heavy Jim Gillette a fost tăiată cu sticlă când efectuați această feat, deci exercițiu atenția în timp ce încercați.
  • Sticla shatristă poate fi periculoasă. Utilizați îngrijirea când curățați sticla spartă.
  • Ruperea unui pahar cu vocea fără amplificare este extrem de dificilă. La început, este puțin probabil să reușești. Cu toate acestea, cu practică și formare, ați putea învăța cum să zdrobiți ochelarii cu o rată ridicată de succes sau chiar să distrugeți ochelari multipli.
  • Întorcându-vă amplificatorul la volumul său maxim, poate duce la deteriorarea amplificatorului, difuzoarele și, eventual, și timpanele dvs.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    Ruperea unui pahar cu vocea singur

    • Un pahar de cristal (pe care nu-l deranjează ruperea)
    • Ochelari de protecție
    • Pitch Finder (opțional)

    Ruperea unui pahar cu un microfon

    • Amplificator cu intrare microfon
    • Sticlă de cristal (că nu vă deranjează ruperea)
    • Protecția urechii (E.G. Earpluguri, urechi)
    • Microfon
    • Pitch Finder (opțional)
    • Ochelari de protecție
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar