Cum să vă schimbați regiunea în tiktok pe iphone sau ipad

Toți te-ai făcut cum să faci Tiktok credeți că sunteți într-o altă țară când utilizați un iPhone sau iPad. Deși Tiktok nu vă mai vă permite să vă schimbați locația în aplicație, puteți utiliza un VPN pentru ao arăta ca și cum ați fi în țara dvs. Dacă doriți doar să vedeți mai mult conținut dintr-o anumită regiune pe pagina dvs., ajustați setările de limbă și manipulați algoritmul căutând și interacționând cu conținut din acea regiune.

Pași

Metoda 1 din 3:
Folosind algoritmul
  1. Imagine intitulată Schimbați regiunea în tiktok pe iPhone sau iPad Pasul 16
1. Deschideți tiktokk pe iPhone sau iPad. Este pictograma neagră cu o notă de muzică albă 3D înăuntru. Tiktokk vă arată mulțumit că credeți că doriți să vedeți în dvs. pentru dvs. Dacă doriți să vedeți conținut dintr-o anumită regiune mai des decât acum, va trebui să jucați cu algoritmul. Aceasta implică găsirea și angajarea cu conținut și creatori din regiunea respectivă.
  • Imagine intitulată Schimbați regiunea în Tiktokk pe iPhone sau iPad Pasul 17
    2. Atingeți Descoperi. Este pictograma de lupă din bara de instrumente din partea de jos a ecranului. Acest lucru aduce un conținut ridicat și un bar de căutare.
  • Imagine intitulată Schimbați regiunea în tiktok pe iPhone sau iPad Pasul 18
    3. Căutați țara. De exemplu, dacă doriți ca tiktoko să vă trimită în primul rând conținut canadian, chiar dacă sunteți în Marea Britanie, tastați Canada în bara de căutare, apoi apăsați Canada în rezultatele.
  • Imagine intitulată Schimbați regiunea în Tiktok pe iPhone sau iPad Pasul 19
    4. Atingeți una dintre hashtag-urile populare ale țării pentru a vizualiza videoclipurile sale. Pentru a vedea toate hashtag-urile populare potrivite pentru regiunea pe care ați introdus-o, apăsați Vezi mai mult chiar lângă "Hashtags," Apoi selectați o hashtag.
  • Încă folosind exemplul Canadei, acest lucru vă va arăta hashtags ca canadatiktok, Tiktokcanada, canadalife, și canadachek.
  • Imagine intitulată Schimbați regiunea în tiktok pe iPhone sau iPad Pasul 20
    5. Atingeți Adauga la favorite pentru a salva hashtag. Acest lucru face ușor să trageți videoclipuri din acest hashtag în viitor. De asemenea, înseamnă că veți începe să vedeți mai multe din Tiktoks din această regiune pe pagina dvs. dacă doriți și să vă angajați cu acest conținut.
  • Imagine intitulată Schimbați regiunea în Tiktok pe iPhone sau iPad Pasul 21
    6. Vizualizați și implicați-vă cu conținutul. Atingeți un videoclip pentru ao vizualiza, apoi atingeți inima pentru a vă place (dacă vă place, acesta este). De asemenea, puteți să atingeți + sub fotografia Creatorului din colțul din dreapta sus pentru a le urma. Glisați prin videoclipuri și continuați să plătiți și urmând toate aceste acțiuni spun Tiktokk că sunteți în lucruri din această regiune.
  • Dacă vedeți conținut dintr-o regiune, nu doriți să vedeți, nu atingeți butonul Like! Scopul este de a vă face pagina dvs. și alte recomandări relevante numai pentru regiunea dorită.
  • Imagine intitulată Schimbați regiunea în tiktok pe iPhone sau iPad Pasul 22
    7. Încărcați propriul conținut cu hashtagurile populare din regiune. Sigur, tiktonk-urile pe care le urmăriți și urmați Ajutor Tiktok Figurați regiunea preferată - dar puteți adăuga, de asemenea, conținut specific de regiune (folosind hashtag-urile populare ale acelei regiuni) pentru a atrage urmașii și fanii din acea zonă. Acest lucru vă va introduce, de asemenea, la mai mulți utilizatori Tiktokk din acea regiune care au interese similare.
  • Metoda 2 din 3:
    Folosind un VPN
    1. Imagine intitulată Schimbă-vă regiunea în tiktok pe iPhone sau iPad Pasul 1
    1. Instalați o aplicație virtuală de rețea privată (VPN). Un VPN vă va permite să utilizați Tiktok printr-un server proxy într-o altă țară. De exemplu, selectarea unui server VPN în Germania ar păca Tiktokok în gândirea că sunteți în Germania. O aplicație VPN gratuită numită VPN - proxy super-nelimitat De Mobile Jump Pte Ltd are aproape un milion de comentarii, iar începând cu data de august 2020, acesta se situează pe # 15 pe lista de productivitate a magazinului App Store. Totuși, faceți unele cercetări înainte de a instala aplicații gratuite VPN și nu faceți nici o bancare online sau introduceți parole în timpul utilizării.
    • Dacă aveți nevoie să utilizați un VPN pe termen lung, verificați Cum de a alege cel mai bun VPN Pentru a afla mai multe despre cum să alegeți o opțiune sigură.
    • VPN - Proxy Super Unlimited arată anunțurile ocazionale - aceasta este ceea ce ține aplicația GRATUITĂ.
  • Imagine intitulată Schimbați regiunea în Tiktok pe iPhone sau iPad Pasul 2
    2. Deschideți VPN - proxy super-nelimitat. Dacă sunteți încă în magazinul de aplicații, apăsați DESCHIS să o lanseze. În caz contrar, atingeți pictograma de cheie albastră și alb din ecranul de întâmpinare.
  • Imagine intitulată Schimbați regiunea în Tiktok pe iPhone sau iPad Pasul 3
    3. Examinați termenii și atingeți Acceptați și continuați. Va trebui doar să faceți acest lucru prima dată când deschideți aplicația.
  • Imagine intitulată Schimbă-vă regiunea în tiktok pe iPhone sau iPad Pasul 4
    4. Atingeți meniul Locație. Este meniul derulant din partea de sus a ecranului. Va apărea o listă de regiuni.
  • Imagine intitulată Schimbați regiunea în tiktok pe iPhone sau iPad Pasul 5
    5. Selectați un server în regiunea dorită. De exemplu, dacă doriți să utilizați TikTokk ca și cum ați fi în Franța, selectați una dintre opțiunile etichetate Franţa.
  • Nu toate țările au servere VPN în această aplicație. Dacă aveți nevoie de o anumită țară care nu este listată aici, va trebui să încercați o aplicație VPN diferită.
  • Imagine intitulată Schimbați regiunea dvs. în tiktok pe iPhone sau iPad Pasul 6
    6. Atingeți cercul mare pentru a porni VPN-ul. Este în centrul ecranului. Acest lucru se conectează la serverul selectat și afișează "VPN" pictograma din bara care rulează de-a lungul vârfului ecranului. Atâta timp cât vedeți pictograma VPN, veți ști că sunteți conectat la serverul VPN.
  • Dacă este prima dată când configurați VPN, apăsați Permite Pentru a adăuga configurația VPN la iPhone sau iPad. Acest lucru permite tot ceea ce faceți pe Internet pentru a fi trimis prin aplicația VPN în timp ce acesta este pornit.
  • Imagine intitulată Schimbați regiunea în Tiktokk pe iPhone sau iPad Pasul 7
    7. Deschideți tiktokk pe iPhone sau iPad. Este pictograma neagră cu o notă de muzică albă 3D înăuntru. Acum că sunteți conectat la un server VPN într-o altă regiune, TikTokok va crede că sunteți în această regiune.
  • Veți continua să vedeți conținutul obișnuit pe care îl veți vedea pe pagina dvs., dar pe măsură ce vă aflați, veți obține mai multe videoclipuri regionale. Cu cât angajați mai mult cu noul conținut regional, cu atât mai mult va apărea pe hrana dvs.
  • Consultați metoda Algoritmului pentru a afla cum să obțineți mai multe videoclipuri din regiunea preferată pentru a apărea pe pagina dvs. Vedeți, de asemenea, metoda de limbă a unei regiuni pentru a afla cum să vă ajustați setările de limbă.
  • Imagine intitulată Schimbați regiunea dvs. în tiktok pe iPhone sau iPad Pasul 8
    8. Reveniți la proxy VPN - Super nelimitat și atingeți butonul de alimentare pentru a vă deconecta. Asigurați-vă că faceți acest lucru atunci când ați terminat să utilizați tiktokok, astfel încât să nu mai utilizați serverul VPN. Odată ce serverul este deconectat, puteți reveni la utilizarea celorlalte aplicații și aveți grijă de afaceri securizate online.
  • Metoda 3 din 3:
    Adăugarea limbii unei regiuni
    1. Imagine intitulată Schimbați regiunea în Tiktok pe iPhone sau iPad Pasul 9
    1. Deschideți tiktokk pe iPhone sau iPad. Este pictograma neagră cu o notă de muzică albă 3D înăuntru. Tiktokok ia în considerare setările de limbă atunci când afișează clipuri pe pagina dvs. pentru dvs. Aceasta înseamnă că, dacă adăugați limba unei anumite regiuni, veți vedea videoclipuri făcute de oameni din acea regiune.
    • Acest lucru nu este rezistent la nebun, cât mai multe limbi sunt rostite în mai multe regiuni. De exemplu, dacă sperați să vedeți mai mult conținut chilian, stabilirea limbii dvs. în limba spaniolă ar include, de asemenea, tiktoks din Spania și Puerto Rico.
    • Acest lucru nu va ajuta dacă Tiktok este interzis în regiunea dvs. În acest caz, va trebui să utilizați un VPN.
  • Imagine intitulată Schimbați regiunea în Tiktokk pe iPhone sau iPad Pasul 10
    2. Apasă pe Pe mine. Este conturul unei persoane din colțul din dreapta jos al aplicației.
  • Imagine intitulată Schimbați regiunea în Tiktokk pe iPhone sau iPad Pasul 11
    3. Atingeți pictograma de meniu ••• . Sunt cele trei puncte orizontale din colțul din dreapta sus.
  • Imagine intitulată Schimbați regiunea în tiktok pe iPhone sau iPad Pasul 12
    4. Atingeți Preferințe de conținut. Este in "Cont" secțiunea spre partea de sus.
  • Imaginea intitulată Schimbați regiunea în Tiktokk pe iPhone sau iPad Pasul 13
    5. Atingeți Adăugați un limbaj. Va apărea o listă de limbi.
  • Limba (limba) pe care o selectați va afecta numai limbile vorbite de creatorii video din hrana dvs. Limba aplicată implicită nu se va schimba.
  • Imagine intitulată Schimbați regiunea în tiktok pe iPhone sau iPad Pasul 14
    6. Atingeți limbile pe care doriți să le vedeți în feedul dvs. De exemplu, dacă doriți să vedeți mai multe videoclipuri din Italia, selectați Italiano. Puteți selecta mai multe limbi dacă doriți.
  • Imagine intitulată Schimbați regiunea în tiktok pe iPhone sau iPad Pasul 15
    7. Atingeți Terminat Pentru a vă salva modificările. Este în colțul din dreapta sus. Acest lucru vă salvează noile setări de limbă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar