Cum să fii prezentat pe instagram

O modalitate ușoară de a crește pagina dvs. Instagram este să fiți prezentați într-un cont de caracteristici! Conturile de caracteristici pot fi pagini de marcă, conturi de artă, agenții de modelare etc., care poate prezenta munca oamenilor și le poate da credit. Odată ce ați construit tema paginii Instagram, încercați să comentați și să vă placă imaginile contului de caracteristică și să le etichetați în fotografia dvs. pentru a încerca să fie prezentate!

Pași

Partea 1 din 3:
Interacționarea cu conturile recomandate
  1. Imaginea intitulată este prezentată pe Instagram Pasul 1
1. Păstrați tema și conturile personale de instagram separate. Postarea conținutului în afara subiectului pe contul dvs. tematic face doar mai greu pentru conturile de caracteristici să vă găsească. De asemenea, poate provoca unii dintre urmașii dvs. să vă dezvăluie.
  • Imaginea intitulată este prezentată pe Instagram Pasul 2
    2. Urmați o caracteristică Instagram Contul pe care doriți să îl prezentați. După contul lor, le arată că sunteți interesat de conținutul lor. Acest lucru este important deoarece conturile doresc să ofere persoane care susțin contul lor și nu doar caută publicitate.
  • Concentrați-vă mai întâi pe conturile mai mici. Ești mai probabil să fii prezentat pentru că vor fi mai puțini oameni care să concureze pentru recunoaștere. După ce ați fost prezentat în conturile mai mici, va fi mai ușor să fiți prezentați în conturile mai mari.
  • Evitați conturile de caracteristici care vă fac să plătiți pentru a fi prezentate. Acestea sunt conduse de vânzări, mai degrabă decât de conținut.
  • Imaginea intitulată este prezentată pe Instagram Pasul 3
    3. Cum ar fi și comentarii pe posturile lor. Licking-ul și comentarea sunt modalități cruciale de a arăta contul pe care le interacționezi în mod activ cu conținutul lor și de a investi în ele. Lăsarea comentariilor și răspunsul la oameni arată implicarea, care este, de asemenea, importantă. Nu numai că vă poate obține mai multă expunere și adepți, dar va atrage atenția contului de caracteristici.
  • Doar lăsați comentarii pozitive și utile. Evitați limba necorespunzătoare, înseamnă comentarii și cererea de strigăte, caracteristici și adepți.
  • Dacă pierdeți câteva postări, du-te înapoi și le place.
  • Imaginea intitulată este prezentată pe Instagram Pasul 4
    4. Aflați despre liniile directoare ale contului. Uneori, conturile vor descrie în mod explicit liniile directoare ale acestora. Pentru mulți care nu, căutați tendințe comune în posturile recomandate. Păstrați un ochi pentru felul de conținut care este postat, tehnici de editare comune, hashtag-uri populare și etichete.
  • Unii vă cer să le trimiteți prin e-mail, alții vă fac să le trimiteți să le trimiteți, în timp ce mulți preferă să le etichetați. Bio-ul lor Instagram vă va spune de obicei ce metodă ar trebui să mergeți.
  • Nu urmăriți orientările de trimitere ale unei pagini, va funcționa numai împotriva dvs., în special având în vedere că conturile arată prin sute de imagini pe zi pentru a alege care au caracteristici.
  • Partea 2 din 3:
    Luarea și editarea imaginilor de calitate
    1. Imaginea intitulată este prezentată pe Instagram Pasul 5
    1. Faceți fotografii care sunt pe temă. Toate fotografiile pe care le doriți sunt recomandate trebuie să urmeze aceeași temă sau un interes de nișă. Această temă ar trebui să se alinieze cu fotografiile care sunt prezentate în contul de caracteristică. Amintiți-vă, conturile doresc doar să prezinte fotografii care se potrivesc cu hrana lor.
    • Dacă este un brand, încercați să faceți o fotografie cu dvs. utilizând un produs al lor. Pentru un cont de fotografie, postați fotografii care se potrivesc hranei lor și estetice.
  • Imaginea intitulată este prezentată pe Instagram Pasul 6
    2. Luați fotografii de înaltă calitate, clare și atrăgătoare vizual. Dacă nu aveți o cameră frumoasă, puteți utiliza telefonul! Asigurați-vă că fotografiile sunt focalizate și compoziția este bună. Nu uitați să vă concentrați asupra calității fotografiilor, mai degrabă decât cantitatea.
  • Utilizați regula treimilor pentru a vă ajuta să vă ghideze fotografia. Porniți setarea "GRID" de pe telefon și aliniați punctul focal al imaginii dvs. cu unul dintre pătrate.
  • Imaginea intitulată este prezentată pe Instagram Pasul 7
    3. Utilizați iluminare bună. Încercați să faceți fotografii folosind lumina naturală. Cele mai bune momente ale zilei pentru a face fotografii cu lumina naturală sunt zori, amurg și oră de aur (perioada de timp la scurt timp după răsărit sau înainte de apusul soarelui). De asemenea, zilele de ceață și gri sunt excelente pentru fotografii, deoarece norii ajută la distribuirea ușoară în mod uniform.
  • Imaginea intitulată este prezentată pe Instagram Pasul 8
    4. Utilizați un stil consistent pentru a edita fotografiile. Încercați să editați fotografiile în același mod în care conturile caracteristice își editează fotografiile. De asemenea, ar trebui să mențineți același stil de editare pe tot parcursul întregului dvs. feed pentru a face contul dvs. coeziv.
  • De exemplu, dacă contul de caracteristică postează fotografii care sunt luminoase și foarte saturate, ar trebui să încercați să editați fotografiile pentru a vă îmbunătăți saturația. Același lucru este valabil și pentru editarea de contrast ridicată, decolorată, alb-negru etc.
  • Puteți edita fotografiile dvs. pe aplicația Instagram sau pe o aplicație mai avansată de editare a fotografiilor, cum ar fi VSCO. Încercați să măriți contrastul și luminozitatea sau să utilizați un filtru pre-realizat.
  • Imaginea intitulată este prezentată pe Instagram Pasul 9
    5. Eliminați filigranele din fotografiile dvs. Acest lucru este necesar numai dacă puneți filigrane pe fotografiile dvs.Acest lucru este important deoarece fotografiile cu filigrațe sunt prezentate mai puțin frecvent. Paginile caracteristice ar prefera să aleagă o fotografie nepermată decât trebuie să iasă din calea lor pentru a vă contacta pentru fotografia nepermarkartă.
  • Partea 3 din 3:
    Obținerea expunerii
    1. Imaginea intitulată este prezentată pe Instagram Pasul 10
    1. Etichetați contul de caracteristică în fotografiile dvs. Etichetarea contului va conduce atenția capului de cont la fotografia dvs., indicând faptul că doriți o caracteristică.
    • Cu atât mai mult traficul conducați la o pagină de caracteristici, cu atât vor fi mai probabil să vă recompenseze.
    • Nu etichetați fiecare fotografie pe care o postați. Dacă aveți o tonă din acestea, cu abia orice caracteristici, vă poate face să pari irelevante.
  • Imaginea intitulată este prezentată pe Instagram Pasul 11
    2. Utilizați hashtag-urile relevante în subtitrările dvs. Utilizați aceleași hashtags în postările pe care le utilizează contul de caracteristici în posturile lor. Contul de caracteristică va privi prin posturi cu hashtags-ul lor, deci dacă folosiți hashtags-ul lor, probabil că vor veni pe fotografiile și contul dvs.
  • Utilizați numai hashtags dacă se referă direct la conținutul dvs. De exemplu, dacă postați o fotografie a dvs. într-o îmbrăcăminte de brand, este posibil să doriți să adăugați un hashtag cu numele de marcă, #outfitoftheday, și #Fashion.
  • Imaginea intitulată este prezentată pe Instagram Pasul 12
    3. Includeți o legendă distractivă. O capțiune bună ar trebui să deseneze un spectator și să le facă să comenteze. Puteți face acest lucru oferind contextul foto, adăugând emojis, folosind citate, glume, întrebări etc.
  • De exemplu, puteți capta o fotografie pe plajă ", unde ați merge într-un weekend?"
  • Imaginea intitulată este prezentată pe Instagram Pasul 13
    4. Postați-vă fotografia pe Instagram. Alegeți un moment pentru a posta când majoritatea adepților dvs. se vor uita la telefoanele lor. Luați în considerare postarea pe timp de noapte și evitați orele de lucru tipice, cum ar fi 8:00 la ora 17:00.
  • Dacă contul de caracteristică pe care doriți să îl prezentați este situat într-o altă fus orar, luați în considerare acest lucru atunci când decideți la ce oră să postați.
  • Aflați când să postați pe baza când urmașii dvs. sunt cei mai activi descărcând o aplicație de adepți Instagram.
  • Imaginea intitulată este prezentată pe Instagram Pasul 14
    5. Partenerul cu alte conturi pentru a face Shoutouts. Aceasta este o mare tehnică pentru a vă aduce mai multă expunere și adepți, ceea ce vă poate ajuta să vă prezentați. Ajungeți la un cont similar și oferiți-vă să vă dea reciproc Shoutouts. Dacă sunt de acord și vă dau un Shoutout, veți obține mai mult trafic pe pagina dvs. și probabil mai mulți adepți.
  • Făcând prea multe acorduri Shoutout, vă poate frura adepții dvs., deci limitați-vă strigătele la numai conturile importante.
  • Încercați să obțineți o afacere Shoutout cu un cont care are mai mulți adepți decât tine.
  • Mesaj direct (DM) Contul de pe Instagram pentru a discuta despre a face o afacere Shoutout.
  • Asigurați-vă că urmați contul, comentați și ca fotografiile lor înainte de a le cere să vă dea un strigăt. Acest lucru vă va face să vă interesați cu adevărat de conținutul lor.
  • Imaginea intitulată este prezentată pe Instagram Pasul 15
    6. Obțineți mai mulți adepți. Dacă oamenii nu vă urmăresc organic, încercați să utilizați o aplicație sau un site web de obținere. Cu cât aveți mai mulți adepți, cu atât veți părea mai relevantă, ceea ce va face mai probabil că veți fi prezentat.
  • Unele dintre aplicațiile și site-urile web vă vor face să plătiți pentru adepți, în timp ce alții vă vor completa anumite sarcini, cum ar fi să vă plătiți toate fotografiile și să vă dați adepți în schimb.
  • sfaturi

    Fii răbdător. În creștere a contului dvs. și a fi prezentat pe paginile populare nu se vor întâmpla peste noapte, dar o puteți face!
  • Concentrați-vă pe calitatea fotografiilor peste cantitate. Numai postați fotografii care sunt bine editate și sunt pe temă.
  • Faceți un Bio clar Instagram pentru contul dvs. Utilizați mai multe linii și emojis pentru a vă arăta personalitatea și ieșiți în evidență.
  • Când comentează și dming conturi de caracteristici, fii plin de bucurie, politicos și pare excitat!
  • Avertizări

    Postarea, etichetarea sau hashtagging prea mult va deranja paginile recomandate și urmașii dvs.
  • Evitați postarea oricăror informații personale.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar