Cum să încântați armele în elder scrolls online

Elder Scrolls Online este un MMO care a fost lansat pentru PC, Xbox One și PS4. Este bazată pe toate jocurile clasice Bethesda Elder Scrolls. Influența din jocurile trecute se găsește pe tot parcursul ESO. Există tone de modalități de personalizare a caracterului și a echipamentului. Puteți chiar să vă încântați armele cu ajutorul glifiei găsite în întregul joc.De asemenea, puteți încândi utilizarea anumitor elemente de pradă.

Pași

Metoda 1 din 2:
Încântătoare folosind glife găsite
  1. Imagine intitulată Arme Enchant în Elder Scrolls Online Pasul 1
1. Pradă tot ce găsești. În cele din urmă veți întâlni niște glife. Aceste elemente sunt o scădere comună asupra dușmanilor, dar sunt cele mai frecvent găsite în "Sacuri grele" și cu piept de comori. Ei pot fi instantaneu pentru a vă încânta armele.
  • Imagine intitulată Arme Enchant în Elder Scrolls Online Pasul 2
    2. Verificați inventarul pentru a găsi arma pe care doriți să o încântați. Pentru a ajunge la inventarul dvs., apăsați butonul Start, apăsați butonul A sub "Inventar" și selectați "Arme" pentru a vedea toate uneltele pe care le-ați stocat în ea.
  • Imagine intitulată Arme Enchant în Elder Scrolls Online Pasul 3
    3. Atingeți butonul y pentru a deschide acțiunile sub arma evidențiată. Un ecran va apărea cu câteva opțiuni diferite.
  • Imagine intitulată Arme Enchant în Elder Scrolls Online Pasul 4
    4. Selectați "Enchant" din meniu. Faceți acest lucru prin lovirea butonului A în timp ce este selectat cuvântul "enchant". Un nou ecran va afișa toate glifele care pot fi aplicate în prezent armei dvs.
  • Imagine intitulată Arme Enchant în Elder Scrolls Online Pasul 5
    5. Vă încântați arma. Derulați prin glife până când găsiți cea pe care doriți să o utilizați. Când găsiți Glyph, doriți să vă încântați arma, loviți butonul A. Acest lucru vă va încânta arma.
  • Bucurați-vă de utilizarea armei dvs. nou încântați atunci când jucați ESO. Rețineți că puteți adăuga doar o încântare unei arme.
  • Metoda 2 din 2:
    Închiderea armei dvs. de la zero
    1. Imagine intitulată Arme Enchant în Elder Scrolls Online Pasul 6
    1. Foi dușmani, cufere și alte containere pentru a găsi Ruesness. Veți avea nevoie de o rană potență, o runde de esențe și un aspect rune. Aveți nevoie de unul dintre fiecare pentru a face un glif. Dacă doriți să faceți mai mult de un glif, trebuie să găsiți mai multe rune de fiecare tip.
    • Runele au următoarele trăsături: potența afectează nivelul, esența afectează ceea ce face Rune, iar aspectul afectează calitatea.
  • Imagine intitulată Arme Enchant în Elder Scrolls Online Pasul 7
    2. Localizați o masă încântătoare în orice oraș major. Tabelele încântătoare apar ca o serie de cristale pe hartă. Ele se găsesc de obicei în cadrul oricărei clădiri a breslei Mages.
  • Imagine intitulată Arme Enchant în Elder Scrolls Online Pasul 8
    3. Activați tabelul încântător. Faceți acest lucru prin mers pe jos la el și lovind un buton. O listă a runelor dvs. curente va apărea pe ecran.
  • Imagine intitulată Arme Enchant în Elder Scrolls Online Pasul 9
    4. Creați un glif. Alegeți o rune în fiecare categorie (potență, esență și aspect - puteți verifica sub fiecare rune pentru efectul pe care îl va avea). Odată selectat, apăsați butonul A pentru a îmbrăca runele într-un glif.
  • Dacă aveți suficiente rune pentru mai multe glife, continuați să le faceți.
  • Imagine intitulată Arme Enchant în Elder Scrolls Online Pasul 10
    5. Deschideți meniul inventarului de arme. Apăsați butonul "Start", derulați în jos la "Inventar" și selectați "Arme" din meniul dvs. de inventar. Aici sunt toate armele curente.
  • Imagine intitulată Arme Enchant în Elder Scrolls Online Pasul 11
    6. Găsiți arma pe care doriți să o încântați și derulați în jos la ea. Apăsați butonul y pentru a deschide meniul de acțiune pentru această armă.
  • Imagine intitulată Arme Enchant în Elder Scrolls Online Pasul 12
    7. Încânta arma. Selectați "Enchant" din lista de acțiuni, lovind un buton de peste el, iar o listă va apărea afișând glifii curenți. Apăsați butonul A pe un glif pentru ao adăuga la arma dvs. Arma ta va fi acum încântată cu Glyph pe care l-ai făcut.
  • Bucurați-vă de arma nouă încântată. Puteți amesteca și potrivi rune pentru a crea glife și mai puternice.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar