Cum să vă spălați părul pentru a obține valuri

Styling-ți părul pentru a crea valuri poate fi o provocare dacă nu aveți instrumentele potrivite. Utilizați o perie rotundă termică și un uscător de suflare pentru a crea valuri libere, plajene sau periați și vă îmbrățișați părul înainte de a merge la culcare pentru a seta valuri libere sau strânse. Pentru părul scurt, curl, utilizați o perie de păr cu părul mediu sau ferm pentru a crea 360 de valuri.

Pași

Metoda 1 din 3:
Folosind o perie rotundă și un uscător de suflare
  1. Imagine intitulată Perie părul pentru a obține valuri Pasul 1
1. Creați valuri libere cu 1/2 în (3.8 cm) perie rotundă. Alegeți o perie rotundă termică ceramică, care are un diametru de baril care este 1/2 în (3.8 cm) sau mai mare dacă doriți o coafură asemănătoare cu valurile de plajă. O perie Această dimensiune va crea valuri largi și subtile în părul tău.
  • Imagine intitulată Perie părul pentru a obține valuri Pasul 2
    2. Fără valuri strânse folosind o perie rotundă care are 1 în (2.5 cm) baril. Creați valuri dramatice în părul dvs. folosind o perie rotundă ceramică termică, care are un diametru mic de cilindru. Valurile create de butoaie mai mici pot servi chiar și bucle libere, stivuite.
  • Imagine intitulată Perie părul pentru a obține valuri Pasul 3
    3. Utilizați un pieptene larg dințate pentru a vă detine ușor părul curat și umed. Utilizați un prosop pentru a absorbi excesul de apă din părul spălat, astfel încât este doar umezeală. Strângeți părul într-o parte a capului sau o rupeți în secțiuni gestionabile. Utilizați clipuri pentru a ține secțiunile părului în poziție. Începeți curățarea ușoară a capetelor părului. Apoi, pieptenele în jos mai sus pe părul dvs. până când vă spălați de la rădăcinile dvs. până la capetele părului. Se amestecă încet până la rădăcini.
  • Deși puteți folosi orice prosop, cea mai bună opțiune este un prosop de microfibră, care va provoca mai puțin frizz.
  • Acest lucru va împiedica răsturnarea inutilă la rădăcinile părului.
  • Imagine intitulată Perie părul pentru a obține valuri Pasul 4
    4. Aplicați un produs de protecție la căldură la părul dvs. pentru a-și menține sănătatea. Utilizați un produs de protecție la căldură, cum ar fi o loțiune de suflare, un balsam sau spray de protecție împotriva căldurii pentru a vă întări foliculii de păr. Urmați instrucțiunile producătorului furnizate pe produsul dvs. particular pentru a afla cât de mult de utilizat și ce secțiune a părului dvs. pentru ao aplica.
  • În mod tipic, tot ce trebuie să faceți este să frecați o cantitate de mazăre de loțiune sau de balsam între mâini și să o lucrați de la capetele părului la mijlocul arborelui. Spray-urile vă vor cere să pulverizați lungimea părului.
  • 5. Secțiunea de pe partea superioară a părului dvs., astfel încât să puteți stilul cu ușurință. Utilizați capătul unui pieptene de coadă pentru a crea o linie orizontală peste scalpul de la ureche la ureche. Ridicați secțiunea de sus și scoateți-o din cale.
  • Este mai ușor să periați valurile în părul dvs. atunci când începeți cu secțiunile inferioare și lucrați la secțiunile superioare. Acest lucru va da iluzia undelor stratificate.
  • 6. Uscați părul aproximativ 70% pentru a îndepărta cea mai mare parte a apei. Este mai ușor să-ți usuce părul cea mai mare parte a drumului înainte de a începe să-l stârnești. Ridicați degetele sau o perie prin părul în timp ce îl uscați pentru a accelera procesul.
  • 7. Utilizați peria rotundă pentru a ridica o secțiune de păr care este la fel de largă ca cilindrul. Utilizați mai întâi porțiunea neclară a părului și lucrați în secțiuni mici dintr-o parte a capului la altul. Încărcați doar peria cu o secțiune de păr care este la fel de largă ca cilindrul, deoarece acest lucru va crea valuri definite. Nu supraîncărcați peria rotundă cu părul, deoarece nu vă va schimba părul corect și poate chiar să-l încurce.
  • Dacă aveți păr gros, lucrați în secțiuni mai mici decât barilul pentru a vă asigura că fiecare secțiune de păr este în mod corespunzător.
  • Imagine intitulată Perie părul pentru a obține valuri Pasul 8
    8. Suflați-vă părul drapat peste peria rotundă pentru a seta curl. Așezați peria, astfel încât este orizontală alături de cap și țineți-o aproape de scalpul pentru a crea volumul. Apoi, utilizați setarea de căldură medie sau mare pentru a începe să setați curl în păr.
  • Aveți grijă să nu vă ardeți părul sau pielea în timp ce faceți acest lucru.
  • 9. Trageți peria departe de cap, dar nu periați până la capăt. Pe măsură ce secțiunea de păr se usucă în jurul periei, trageți încet peria departe de cap într-o mișcare învârtită care seamănă cu forma literei "C". Opriți tragerea periei odată ce ajungeți la capetele părului. Continuați să uscați secțiunea de păr în timp ce faceți acest lucru.
  • Pentru a evita arderea părului, faceți acest lucru un fluid și mișcarea conectată atunci când ați stabilit mai întâi curl-ul cu uscătorul de suflare.
  • 10. Răsuciți părul în jurul periei orizontal, fără căldură pentru a termina stilul. Opriți uscătorul de suflare. Apoi, rotiți repede peria înapoi în partea de sus a părului, răsuciți părul în jurul periei.
  • Aveți grijă să nu vă înfășurați părul prea strâns în jurul periei rotunde - altfel, s-ar putea încurca.
  • Imagine intitulată Perie părul pentru a obține valuri Pasul 11
    11. Lăsați curl să se răcească în timp ce se înfășura în jurul periei. Așteptați un minut sau cam asa ceva pentru a se răci în mod natural sau pentru a vă întoarce uscătorul de suflare la setarea răcoroasă și răciți curl rapid în acest fel. Răcirea curlului va crea valuri care vor dura mai mult pe parcursul zilei.
  • 12. Pulverizați părul fluturat cu spray de păr în timp ce îl relaxați de pe peria rotundă. Îndepărtați cu atenție secțiunea de păr din peria rotundă. Setați valul cu o spritz rapid de hairpray. Acest lucru va ține forma valului pentru întreaga zi.
  • 13. Continuați să învățați mici secțiuni mici ale părului dvs. până când totul este setat în valuri. Finalizați stilul porțiunii de jos a părului dvs. 1 secțiune mică la un moment dat. Apoi, dezactivați porțiunea de sus a părului dvs. și repetați procesul până când părul este complet în stil. Ca rezultat, ar trebui să aveți un cap plin de valuri libere.
  • Metoda 2 din 3:
    Setarea valurilor prin perierea și împrăștierea părului
    1. Decontruiți capetele părului dvs. folosind un pieptene cu undă larg înainte de a merge la culcare. Strângeți părul într-o parte a capului sau împărțiți-l în jumătate de-a lungul fiecărei umeri. Grip 1-2 în (2.5-5.1 cm) deasupra capetelor părului dvs. și apoi folosiți ușor pieptenele dințate cutanate pentru a dezvălui firele.
    • Faceți acest stil pe părul umed dacă doriți mai stricte, valuri mai bine definite. Dacă părul tău este uscat, va crea valuri libere și subtile.
  • 2. Finalizați periaj cu o perie moale, care lucrează de la capetele la scalp. Începeți prin spălarea din nou a capetelor părului. Apoi, mutați pieptenele mai sus pe părul dvs. și periați în jos. Continuați să piepați părul până când vă periați de pe scalp până la capetele părului. Acest lucru va reduce la minimum orice tugging inutil de la încurcări. Optați pentru a utiliza o perie moale cu părul cu păr de plastic, deoarece părul de plastic pot slăbi sau sparge ușor firele de păr.
  • Continuați să utilizați pieptenele cu undă largă pentru a dezlipi restul părului după cum este necesar. Combul va fi capabil să lucreze la orice nod în păr mai bine decât peria moale.
  • Imagine intitulată Perie părul pentru a obține valuri Pasul 16
    3. Creați valuri libere prin punerea părului periat într-o singură panglică tradițională. Strângeți părul într-o parte a capului tău. Apoi, împărțiți părul în 3 secțiuni egale și tresă aceasta. Terminați prin legarea de la capătul panoului cu o cravată de păr.
  • Doar asigurați-vă că vă îmbrățișați părul, astfel încât să vă simțiți confortabil să dormiți.
  • Imagine intitulată Perie părul pentru a obține valuri Pasul 17
    4. Utilizați mai multe panouri medii sau mici pentru a crea valuri mai stricte, mai sculptate. Cu cât creați mai multe panouri, cele mai mici și mai dentare pe care le vor arăta valurile. Porniți fiecare panglică mare pe scalpul dvs. pentru a crea un aspect continuu al valurilor, dar nu faceți panglicele atât de strânse încât trag pe scalp. Apoi, asigurați capătul fiecărei pangii cu o cravată de păr dacă părul tău se dezlănțuie cu ușurință.
  • Este posibil să nu aveți nevoie de o cravată de păr dacă aveți păr curat sau texturat.
  • Dacă aveți păr deosebit de gros sau scurt, împărțiți-vă părul pe verticală pe partea din spate a capului pentru a crea 2 legături medii de-a lungul fiecărei părți ale capului.
  • Pentru undele extrem de strânse sau părul încorporat, secțiunea părului dvs. după cum este necesar pentru a crea panglici mici care sunt legate de /2 în 1.3 cm) lățime.
  • Imagine intitulată Perie părul pentru a obține valuri Pasul 18
    5. Dormiți pe părul tău împletit peste noapte pentru a seta valurile pentru ziua următoare. Pălejele vor crea valuri în părul tău în timp ce dormi. Doar aveți grijă să nu poziționați capul pe pernă, astfel încât să vă îndoiți panglica într-un unghi ascuțit. Acest lucru ar putea provoca părul tău ondulat să aibă o creanță vizibilă în ea.
  • Această metodă de fluturare a părului este minunată dacă doriți să evitați utilizarea unui uscător de suflare pentru a-l stil.
  • 6. Nemulțumiți-vă părul dimineața și aveți grijă să nu atingeți firele. Scoateți cravată de păr dacă ați folosit unul. Apoi, eliminați cu atenție părul, începând cu partea de jos și lucrați până la vârf. Utilizați degetele pentru a vă relaxa secțiunile împletite de păr și lăsați-vă părul să cadă în mod natural.
  • Dacă întâlniți o încurcătură sau un nod mic, în timp ce vă dezbrăcați părul, utilizați degetele pentru a îmbina ușor.
  • Dacă părul era umed înainte de ao împleti și se pare că se pare un pic umed când vă treziți, utilizați căldura de la uscătorul de suflare pentru a usca panglica. Apoi, setați forma folosind funcția rece pe uscătorul de suflare. Părul umed nelegiuit poate determina aplatizarea valurilor.
  • 7. Separați valuri libere, subtile, cu un pieptene de dinți largi pentru a le venera. Ridicați ușor pietrele de dinți cu părul dvs. pentru a distruge undele moi. Să vă abțineți de la utilizarea periajului tău, deoarece poate provoca valurile dvs. spre Frizz în afară.
  • 8. Rulați degetele prin părul dvs. pentru a distruge ușor valurile mai stricte. Evitați să utilizați o perială de păr pe valuri mici sau părului îngroșat, deoarece acest lucru va cauza valurile spre Frizz și Poof spre exterior. În schimb, utilizați degetele pentru a rupe secțiunile ondulate de păr până când atingeți stilul dorit.
  • Dacă este necesar, utilizați pieptenele dvs. de dinți sau alegeți părul pentru a descompune firele. Doar nu le pieptene pe deplin.
  • Imagine intitulată Perie părul pentru a obține valuri Pasul 22
    9. Setați coafura cu spray de păr pentru a menține forma pentru restul zilei. Odată ce aveți undele în poziția dvs. într-un stil cu care vă bucurați, pulverizați părul cu spray de păr pentru a ține forma. Pentru un volum suplimentar, întoarceți părul cu susul în jos și pulverizați partea inferioară a părului.
  • Metoda 3 din 3:
    Obținerea a 360 de valuri cu o perie de păr înfricoșătoare
    1. Imagine intitulată Perie părul pentru a obține valuri Pasul 23
    1. Aveți tăierea părului, astfel încât este de aproximativ 1/2 în (3.8 cm) în lungime. Vizitați barberul local pentru a vă tăia părul. Acest lucru va crea un punct de plecare pentru a forma 360 de valuri în părul tău. Nu vă faceți griji dacă părul nu este atât de mult, deoarece puteți începe să formați această coafură cu părul mai scurt, dar va dura mai mult pentru a obține aspectul.
    • Această coafură funcționează cel mai bine dacă aveți păr scurt, curl.
  • Imagine intitulată Perie părul pentru a obține valuri Pasul 24
    2. Spălați-vă părul cu șampon și balsam pentru a elimina orice acumulare de ulei. Utilizați produsele normale de șampon și condiționarea pentru a vă curăța părul. Pentru a seta corect cele 360 ​​de valuri în timp ce cresc, va trebui să limitați cât de des vă spălați părul. Luați această ocazie pentru a curăța și condiționa părul.
  • Asigurați-vă că clătiți bine produsele din părul dvs., deoarece reziduul de la șampon sau balsam poate face mai greu să vă stilului părul.
  • 3. Aplicați crema de styling sau ceară în părul curat. Căutați produse care au unt de shea sau uleiuri naturale și sunt concepute pentru a crea valuri. RUB 1TSP (4.9 ml) de cremă sau ceară între mâini. Apoi, folosiți ambele mâini acoperite pentru a lucra produsul în părul dvs. de la rădăcină la vârf. Continuați să faceți acest lucru până când produsul este dispersat uniform pe tot parcursul părului.
  • Evitați utilizarea produselor care sunt făcute în principal cu jeleu de petrol, deoarece acest lucru poate provoca iritarea pielii sau acneea de-a lungul timpului, va dura pentru a crește valurile din părul tău.
  • Imagine intitulată Perie părul pentru a obține valuri Pasul 26
    4. Înmuiați un prosop mic în apă fierbinte pentru ao încălzi. Rulați prosopul sub apă fierbinte până când cârpa devine caldă. Apoi, răsuciți prosopul pentru a îndepărta excesul de apă.
  • Continuați să strângeți prosopul până când este umed și nu mai picură umed.
  • Imagine intitulată Perie părul pentru a obține valuri Pasul 27
    5. Odihniți prosopul pe cap timp de 2 minute pentru a vă ajuta să setați produsul de păr. Lăsați prosopul cald să se odihnească pe capul tău, astfel încât să acopere toate părul timp de cel puțin 2 minute. Căldura va ajuta produsul de păr să se înmoaie în continuare în părul dvs. și va face mai ușor stilul.
  • După 2 minute, scoateți prosopul din cap.
  • 6. Periați spre exterior de la cowlick-ul dvs. la coroana capului pentru a modela valurile. Utilizați o perială de păr cu părul mediu sau ferm pentru a administra chiar și accidente de perie. Continuați să vă spălați în jurul valorii de cowlick până când toate părul dvs. a fost periat. Aceasta va crea o formare spirală sau de undă în părul dvs.
  • Pentru partea din spate a capului, periați în jos de la cowlick-ul dvs. circular. Partea din spate a capului poate necesita mai multă atenție decât partea de sus sau părțile din cap, deoarece această secțiune a părului este cel mai probabil mai gros. Asigurați-vă că ați periat bine această secțiune a părului.
  • Pentru partea de sus a capului, începeți în partea din față a cowlick-ului și periați înainte la părul dvs. de frunte.
  • Pentru părțile laterale ale capului, începeți la cowlick și unghi-vă cursa de perie înainte de lângă cap, dar la un unghi în jos la bărbie.
  • Imagine intitulată Perie părul pentru a obține valuri Pasul 29
    7. Protejați-vă valurile în timp ce dormiți purtând o do-rag. Legați-vă o cârpă în jurul părului pentru ao păstra de la frecare împotriva pernei în timp ce dormi. Acest lucru va contribui la menținerea mai bună a valurilor în timp ce cresc.
  • Dacă nu aveți o greșeală, puteți purta, de asemenea, o cranulap sau un capac special de val. Cu toate acestea, rețineți că o skullcap va fi mai puțin eficientă pentru menținerea stilului dvs.
  • Imagine intitulată Perie părul pentru a obține valuri Pasul 30
    8. Să vă spălați părul timp de 1-2 săptămâni pentru a permite valului să crească. Va dura aproximativ 3 săptămâni de periere pentru a seta valul în părul tău. Evitați utilizarea șamponului sau a balsamului în părul dvs. pentru cel puțin prima săptămână de styling, deoarece substanțele chimice vor slăbi structura modelului de undă. Dacă este necesar, purtați un capac de duș pentru a vă proteja părul de a fi umede sau spălarea produsului.
  • Dacă este necesar, puteți achiziționa un șampon special de valuri și balsam care vă va permite să vă spălați ușor părul fără a vă deteriora valurile. Cu toate acestea, va trebui să vă spălați părul în timp ce vă aflați în duș dacă alegeți să faceți acest lucru.
  • 9. Mențineți forma valului în următoarele 3 săptămâni prin periajul zilnic. Adăugați mai multă cremă de undă sau ceară, dacă este necesar pentru a ține forma valului în părul dvs., deoarece crește. Repetați rutina de periere în fiecare zi, care lucrează spre exterior de la cowlick-ul dvs. pentru a întări forma valurilor.
  • Uneori, poate dura mai mult de 3 săptămâni pentru a seta în mod corespunzător valurile. Continuați să mențineți valurile până când ați realizat aspectul dorit.
  • În loc să adăugați mai mult produs de undă în părul dvs., puteți pur și simplu o puteți atenua cu apă fierbinte.
  • Imagine intitulată Perie părul pentru a obține valuri Pasul 32
    10. Lăsați aspectul ca fiind sau obțineți o tunsoare pentru a defini vizibilitatea valurilor. Vizitați barberul local pentru a vă tăia părul odată ce valul a crescut. Barberul dvs. vă va tăia cu atenție părul de-a lungul valului dvs. pentru a vă ajuta să îl definiți în continuare.
  • sfaturi

    Întotdeauna curățați părul din periculosul dvs. între utilizări. Crearea de păr pe perii poate provoca mai multe încurcări în părul dvs. atunci când sunt utilizate și vor face stilul cu pericul de păr mai puțin eficient.
  • Luați în considerare utilizarea unei periei moi, pentru utilizarea dvs. de zi cu zi pentru a vă întări părul. Evitați utilizarea perii care au păr din plastic, deoarece grosimea poate deteriora rapid părul și scalpul. În schimb, optați pentru peri perii cu părul natural, care vor distribui ușor uleiurile din părul dvs. pentru ao face sănătoase și puternice.
  • Pentru părul care este deja curbat sau ondulat, evitați utilizarea unei periei pe ea atunci când este uscată, deoarece acest lucru poate provoca frizz. În schimb, periați părul în timp ce este umed să setați și să înmoaie valurile sau să utilizați un pieptene cutanate pentru a separa ușor valurile în timp ce este uscat.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    Valuri de la o perie rotundă

    • Pensulă rotundă ceramică termică
    • Uscător de suflare
    • Clip de păr mare
    • Protecția împotriva căldurii Produsul părului
    • Hairspray

    Valuri împletite

    • Pieptene mari
    • Pământ de păr moale
    • Părul de păr
    • Hairspray

    360 de valuri

    • Părți de păr cuțit mediu sau ferm
    • Un prosop mic
    • DO-RAG (opțional)
    • Cremă de styling sau ceară pentru valuri
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar