Cum de a desena popcorn

Popcorn face o gustare mare în timp ce vizionează un film la domiciliu sau în cinema. Dacă sunteți interesat să învățați să deseneze niște popcorn delicios, apoi urmați acest tutorial simplu!

Pași

Imagine intitulată Draw dreptunghi Pasul 1 2
Imagine intitulată Draw dreptunghi Pasul 1 2
1. Începeți prin atragerea unei forme dreptunghiulare cu un fund îngust. Ar trebui să arate un fel de ușă sau o bucată de hârtie lungă, prismatică.
  • Imagine intitulată Draw Al doilea dreptunghi Pasul 2
    Imagine intitulată Draw Al doilea dreptunghi Pasul 2
    2. Desenați un alt dreptunghi din partea dreaptă a primului dreptunghi. Ar trebui să fie imaginea oglindă a primului dreptunghi și aruncați un fel de broșură.
  • Imagine intitulată Schimbul de popcorn Pasul 3
    Imagine intitulată Schimbul de popcorn Pasul 3
    3. În partea de sus a ambelor dreptunghiuri, schițați o linie curbă, bumpy. Acest lucru ar trebui să descrie forma popcornului care iese din cutie. Consultați imaginea aici pentru a vă ajuta.
  • Imagine cu denumirea schiță Schiță Pasul 4
    Imagine cu denumirea schiță Schiță Pasul 4
    4. Descrieți forma casetei și a popcornului peste schiță. De asemenea, adăugați detalii la casetă, ca un logo simplu sau o imagine pentru a reprezenta conținutul său. Utilizați o culoare închisă pentru acest pas și apoi ștergeți toate liniile creion inutile dedesubt.
  • Imagine intitulată Pasul 5 14
    Imagine intitulată Pasul 5 14
    5. Adăugați în culori! Utilizați galben strălucitor pentru popcorn și adăugați dungi colorate pe partea laterală a cutiei pentru a le oferi o privire de modă veche - detaliile specifice depinde de dvs.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Trageți ușor în creion, astfel încât să puteți freca cu ușurință greșeli.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar