Cum să intri în casa ta

Ușa se închide în spatele tău numai pentru ca tu să-ți dai seama că este blocat. Este o situație teribilă. În funcție de ora din zi, opțiunile dvs. pot fi limitate, iar lăcăturile pot fi scumpe. Dar când ești blocat, nu ești neputincios. Puteți să vă întoarceți într-o fereastră deschisă, prin închiderea unei ferestre deschise, forțând o blocare a arcului cu o cartelă de plastic sau prin scoaterea ușii - toate fără a rupe nimic.

Pași

Metoda 1 din 5:
Printr-o fereastră
  1. Imagine intitulată Pauză în casa ta Pasul 1
1. Întrerupe printr-o fereastră deschisă. Ferestrele de la primul etaj vor fi cele mai ușoare și mai sigure, dar acestea sunt, de asemenea, cele mai susceptibile de a fi blocate. Veți avea șanse mai mari de a găsi o fereastră de la etajul a doua deschisă, dar exercită prudență - nu vrei să cadă!
  • Dacă o scară nu este disponibilă, este posibil să trebuiască să obțineți creativ pentru a ajunge la o a doua fereastră de poveste. Există o scăpare a focului pe care o puteți urca? O trellis? Un copac? Indiferent ce folosiți, asigurați-vă că este stabil înainte de alpinism.
  • Ferestrele de cazare (ferestrele cu balamale laterale) pot fi ușor de deschis cu degetele sau cu un instrument subțire dacă nu sunt blocate.
  • Imagine intitulată Pauză în casa ta Pasul 2
    2. Împrumuta o șurubelniță de la un vecin. Nu trebuie să vă simțiți timizi sau jenați. Majoritatea tuturor au o poveste "M-am blocat", așa că probabil vor înțelege situația dvs.
  • O șurubelniță plat va funcționa cel mai bine, dar dacă sunteți înmânat un cap Phillips (cruce) șurubelniță, dați-i o lovitură oricum.
  • Această tehnică poate fi eficientă pentru îndepărtarea sau particularizarea ferestrelor de ușă deschise. Chiar și un mic decalaj vă poate permite să ajungeți în interior și să deschideți blocarea.
  • Imagine intitulată Pauză în casa ta Pasul 3
    3. Scoateți margele ferestrei. Beadingul este banda din plastic sau metal în jurul ramei ferestrei. Introduceți șurubelnița în canalul de marge la un colț și opriți-l puțin la un moment dat. Lucrați drumul spre colțul opus. Când margele a fost complet slăbit, trageți-l liber cu mâinile.
  • Verificați colțul ferestrei pentru a vedea dacă margele verticale (în sus și în jos) se suprapune orizontal (stânga și dreapta). Scoateți mai întâi margele suprapuse.
  • Scoaterea margelei se poate deforma. În unele cazuri, margele poate fi destul de scumpă. Păstrați acest lucru în minte înainte de a încerca intrarea în acest fel.
  • În funcție de situația dvs., este posibil să puteți lăsa margele în poziție și puteți rezolva încă fereastra liberă. Unele ferestre nu pot avea nici măcar margele.
  • Imagine intitulată Pauză în casa ta Pasul 4
    4. Deschideți geamul ferestrei din partea de jos. Introduceți șurubelnița între geam și cadru. Când încorporează, utilizați forța luminoasă în timp ce lucrați cu instrumentul între montaj și sticlă pentru a vă manta de sticlă din montare. Fereastra ar trebui să iasă relativ ușor.
  • Imagine intitulată Pauză în casa ta Pasul 5
    5. Scoateți panoul ferestrei. Susțineți geamul cu mâna liberă, astfel încât să nu cadă și să se rătăcească când vine vorba de. Glisați sticla liberă de montare, puneți-o în partea laterală și introduceți-vă casa prin fereastra goală.
  • Dacă fereastra dvs. nu a apărut doar parțial de montare, încercați să ajungeți fie fie un set de taste, blocarea sau mânerul ușii.
  • Dacă există vreun pahar spart, fiți incredibil de atent.Sticla Jagged poate fi mai clară decât credeți.
  • În cazul unei tăieri profunde, tratați rana cât mai bine puteți și vedea un medic, dacă este necesar.
  • Metoda 2 din 5:
    Cu o cartelă de plastic
    1. Imagine intitulată Pauză în casa ta Pasul 6
    1. Verificați blocarea. Tehnica cardului va funcționa numai la un zăvor de primăvară. Blocurile de primăvară sunt, în general, cele care se mișcă cu mânerul când este rotit. Rotiți mânerul pentru a vă asigura că blocarea arcului este cuplată. Dacă nu se întoarce, este blocat.
    • Un șurub mort este adesea localizat deasupra sau sub mâner. Dacă mânerul se mișcă, dar ușa nu se deschide, șurubul mort este blocat și va trebui să încercați o metodă diferită.
    • Această metodă va fi mult mai puțin probabil să funcționeze pe încuietori moderne, care sunt concepute pentru a fi mai puțin vulnerabile la deblocarea cu o cartelă de plastic.
  • Imagine intitulată Pauză în casa ta Pasul 7
    2. Selectați o cartelă de plastic neimportantă pentru a deschide blocarea. Când deschideți o ușă cu o cartelă de plastic, cardul poate fi deteriorat. Din acest motiv, ar trebui să evitați să utilizați carduri importante sau frecvent utilizate, cum ar fi cardurile de credit. O carte de bibliotecă sau o carte de puncte va fi mai mică de o mare afacere de înlocuit.
  • Cardurile laminate tind să funcționeze cel mai bine. Aceste cărți sunt bendy și pot fi introduse mai ușor între ușă și cadru.
  • Imagine intitulată Pauză în casa ta Pasul 8
    3. Panca cardul în spațiul dintre ușă și cadru. Apăsați pe ușă cu forță moderată cu mâna non-dominantă. Acest lucru va crea un spațiu suplimentar între ușă și cadru, facilitând introducerea cardului. Lucrați cardul în acest decalaj chiar deasupra ușii pe un unghi descendent.
  • Dacă există turnare pe cadru, va fi mai puțin spațiu între ușă și cadru, făcând acest proces mai dificil. În aceste cazuri, poate doriți să încercați o altă metodă pentru a preveni deteriorarea costurilor.
  • Imagine intitulată Pauză în casa ta Pasul 9
    4. Localizați mecanismul de blocare cu cardul dvs. Cardul dvs. este înclinat între ușă și cadru, dreapta? Împingeți-o mai adânc în spațiul dintre ușă și ușa de ușă până când vă întâlniți rezistența. Acesta este mecanismul de blocare, pe care va trebui să-l forțați să dezactivați.
  • Simțiți-vă cu colțul inferior al cartelei un pic. Ar trebui să simțiți partea înclinată a zăvorului îndreptat spre tine.
  • Dacă partea înclinată a zăvorului nu vă confruntă, va trebui să glisați o bucată lungă de plastic în spatele zăvorului pentru ao lucra din partea înclinată.
  • Imagine intitulată Pauză în casa ta Pasul 10
    5. Maneta zăvorul cu cardul pentru a elibera și deschide ușa. Apăsați cardul departe de buton pentru a aplica o presiune mai mare la zăvor. Este puțin probabil că veți putea să dezactivați complet zăvorul în acest fel, dar când simțiți că începeți să dați, împingeți ușa și ar trebui să se deschidă.
  • Acest lucru poate dura un pic de manevrare. Încercați poziții diferite până când găsiți unul care permite cardul cea mai mare achiziție pe mecanismul de blocare.
  • Deși acest lucru nu va fi necesar pentru unele blocuri, acesta poate ajuta la deschiderea ușii dacă rotiți ușor butonul cu mâna liberă dezactivată zăvorul.
  • Metoda 3 din 5:
    Prin îndepărtarea ușii sau ușii
    1. Imagine intitulată Pauză în casa ta Pasul 11
    1. Puneți mâinile pe unelte. O încuietoare poate fi decuplată manual prin luarea butonului, iar chiar și încuietori de calitate nu vă vor opri dacă ușa este în afara balamalelor sale. Doorknobs va necesita o șurubelniță sau balamalele de hârtie vor avea nevoie de un cui și un instrument de lovire, ca un ciocan sau rock.
    • Să împrumute aceste elemente de la un vecin sau să le strângem de sculptat. Dacă mașina dvs. este deschisă, ați putea avea și unele instrumente de urgență acolo.
    • Tipul de șurubelniță de care aveți nevoie va depinde de felul de ușa pe care o aveți. Butoanele și balamalele sunt adesea fixate cu șuruburi cu cap Phillips (Slot).
    • Chiar dacă nu aveți disponibilă o șurubelniță, este posibil să fiți capabili să eliminați dispozitivele de fixare cu un instrument rezistent subțire, robust, ca un cuțit de unt sau un știft îndoit.
  • Imagine intitulată Pauză în casa ta Pasul 12
    2. Scoateți butonul prin dezvăluirea șuruburilor de montare. În mod ideal, veți putea vedea șuruburi de montare care leagă butonul la ușă. Acestea pot fi pur și simplu dezvăluite cu șurubelnița dvs. pentru a separa butonul. Trageți butonul liber de ușă și dezactivați zăvorul cu degetele.
  • În funcție de tipul de blocare instalat în ușa dvs., este posibil să puteți dezactiva blocarea imediat după scoaterea butonului sau este posibil să fie necesar să eliminați o placă secundară de montare.
  • Unele butoane pot avea doar un șurub fixarea butonului în arborele pe care ambele butoane sunt atașate la. Pentru a elimina acestea, slăbiți șurubul de pe metalul care leagă butonul la ușă.
  • Imagine intitulată Pauză în casa ta Pasul 13
    3. Scoateți butoanele fără șuruburi de montare evidentă, cu un dulap. Unele butoane pot avea o gaură de dimensiune a pinului în partea din față a butonului în loc de șuruburi de montare. Introduceți o bucată subțire de metal, ca o dulceață îndreptată, cât mai adâncă în gaură, în timp ce răsuci butonul și împingând ușa să o deschidă.
  • În unele situații, puteți găsi că hardware-ul de fixare pentru butoane, cum ar fi șuruburile și șuruburile, sunt accesibile numai din interior.
  • Imagine intitulată Pauză în casa ta Pasul 14
    4. Uși pop de pe balamalele lor atunci când este posibil. Balamalele sunt, de obicei, partea cea mai vulnerabilă a unei uși, care necesită doar un cui de bypass. Plasați un cui (sau un element similar) în partea de jos a deschiderii pentru un pin de balamale. Apoi loviți unghia cu un instrument (ca un ciocan sau rock) pentru a împinge codul de fixare. Faceți acest lucru pentru toate balamalele.
  • Pinii de balamale pot fi rigizi atunci când le eliminați, chiar și după ce au fost parțial împinși cu un cui. Pentru o îndepărtare mai ușoară, utilizați o șurubelniță ca o daltă sub marginea capului pinului pentru a-l elibera.
  • La fel ca butoanele, ușile care sunt bine instalate pot să nu aibă pini de balamale accesibili externi. Nu veți putea să afișați cu ușurință ușa de pe balamale, dacă acesta este cazul pentru dvs.
  • Imagine intitulată Pauză în casa ta Pasul 15
    5. Salt ușile glisante de sticlă de pe calea lor pentru a avea acces. Cele mai multe uși glisante din sticlă, opuse ușilor cu balamale tradiționale, nu sunt fixate direct la structura casei dvs. Mulți se odihnesc într-o pistă și sunt blocați în poziție și, prin a sări pe ușa din traseu, puteți să o ocoliți cu ușurință.
  • S-ar putea să fiți capabili să sari o ușă glisantă glisantă deschisă prin înclinare și exterioară cu o șurubelniță plat (sau două), dar un barbar sau un rang va funcționa cel mai bine.
  • Fii atent când încerci să-ți faci ușa să sară calea. Dacă se cade, ar putea provoca daune scumpe.
  • Pentru a face uși glisante în casa ta mai puțin vulnerabile pentru a sparge INS, poate doriți să vă asigurați ușa cu o bară de securitate, ca un diblu din lemn.
  • Metoda 4 din 5:
    Prin ușa de garaj
    1. Imagine intitulată Pauză în casa ta Pasul 16
    1. Obțineți un cârlig de sârmă.Este posibil să aveți un cuier de rezervă în mașină sau în depozitare în aer liber, dar dacă nu va trebui să mergeți la ușă, până când veți găsi un vecin plăcut care vă poate oferi unul. Într-adevăr, orice bucată de sârmă robustă, dar turnabilă va face.
    • Chiar și firul subțire, cum ar fi utilizarea tipului în lucrările electrice, poate fi dublat pentru o rigiditate îmbunătățită și se utilizează pentru a deschide ușa de garaj.
  • Imagine intitulată Pauză în casa ta Pasul 17
    2. Îndoiți cuierul într-o tijă lungă care se termină într-un cârlig. Tija trebuie să fie cât mai mult posibil. Dacă descoperiți că îndeplinirea cuierului este insuficientă, înfășurați capătul non-cârlig în jurul unei extensii, ca o ramură.
  • Dacă este posibil, dublați firul de cuier de haină pentru ao face mai robust. Acest lucru poate fi posibil numai dacă aveți un sârmă suplimentară sau un fir de răcire.
  • Imagine intitulată Pauză în casa ta Pasul 18
    3. Introduceți tija prin partea de sus a garajului. Pentru unele garaje, acest lucru poate fi imposibil. Dar dacă garajul dvs. are un decalaj la vârf, ar trebui să fiți în măsură să șarpeți mai întâi în cârligul tijei.
  • Puteți găsi mai ușor să introduceți tija din lateral, dar va trebui să fie în centrul ușii pentru a dezactiva blocarea.
  • Aveți grijă atunci când faceți acest lucru dacă există o turnare din plastic moale în jurul ușii. Introducerea tijei dintre turnare și ușă ar putea cauza deteriorarea acestuia, care poate fi costisitoare de înlocuire.
  • Imagine intitulată Pauză în casa ta Pasul 19
    4. Îndepărtați zăvorul de eliberare a ușii și Yank pentru a se dezactiva. Zăvorul manual de eliberare este situat chiar sub locul în care brațul pentru deschizător se atașează la pista de uși de garaj. Manevrați cârligul în jurul zăvorului și trageți cu o presiune fermă și constantă până când se deconectează zăvorul. Acum puteți glisa ușa și deschideți.
  • Multe lansări ale ușilor de garaj au un șir atașat, astfel încât să puteți trage și dezactiva eliberarea din interiorul garajului. Utilizați acest șir ca punct de referință atunci când căutați eliberarea.
  • Dacă nu puteți vedea în garajul dvs., simțiți-vă de-a lungul piesei metalice ale ușii spre motorul de deschidere. Când simțiți o creastă care iese din pistă spre partea din spate a motorului, ați găsit eliberarea.
  • Metoda 5 din 5:
    Căutând ajutor
    1. Imagine intitulată Pauză în casa ta Pasul 20
    1. Contactați un prieten, membru al familiei sau un alt suport cheie. Dacă v-ați încredințat o cheie unui prieten, unui membru al familiei sau vecinului, acum este momentul să-l recuperați. Dacă nu aveți telefonul dvs., mergeți la un vecin pentru a apela un suport cheie pentru a vă ajuta din această legătură.
  • Imagine intitulată Pauză în casa ta Pasul 21
    2. Ajungeți la proprietarul dvs. Aceasta este, în general, o ultimă soluție. Având proprietarul dvs. de deblocare a ușii, adesea costă o taxă. Si asta e dacă Ei răspund la telefon. Dacă proprietarul dvs. nu răspunde, sau dacă nu puteți găsi numărul acestora, această opțiune poate duce la un sfârșit mort.
  • Imagine intitulată Pauză în casa ta Pasul 22
    3. Apelați un lăcătuș. Locksmiths sunt instruiți în tehnici și sunt echipate cu unelte care, în majoritatea cazurilor, vă vor ajuta să vă rupeți în casa dvs. fără a face nici un prejudiciu. Costul unui lăcătuș variază în funcție de locație și poate varia de la 1 $ și de până la 75 $ (sau mai mult, în funcție de blocare).
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    O persoană mică poate fi capabilă să se potrivească într-o ușă câine și să deblocheze ușa pentru tine din interior. Cu toate acestea, dacă este o potrivire strânsă, nu o forțați. Nu doriți să deteriorați accidental ușa (sau să obțineți persoana blocată).
  • Păstrați o cheie de rezervă în afara undeva în siguranță, sau lăsați unul cu un vecin de încredere pentru a evita această situație.
  • O șurubelniță poate fi un lifeSaver când sunteți blocat. Acest instrument poate fi, de asemenea, ușor ascuns într-un loc inconspicuos pentru situații de urgență (cum ar fi atunci când aveți nevoie pentru a intra în casa dvs.).
  • Avertizări

    Din punct de vedere tehnic, puteți fi arestat pentru a vă rupe propria casă, dar este foarte puțin probabil ca acuzațiile să fie apăsate, mai ales dacă vă puteți dovedi că sunteți rezidentul legal.
  • Orice daune pe care le faci la casa / usa / blocare va trebui sa fie fixata mai tarziu, mai ales daca inchiti casa dumneavoastra. Unele dintre aceste reparații (cum ar fi lemnul deteriorat) pot fi costisitoare. Când aveți îndoieli, sunați la un lăcătuș.
  • Companiile de securitate profesionale avertizează în mod explicit împotriva încercării de a intra în propria casă. În mod ideal, casa dvs. ar trebui să fie prea sigură pentru oricine să obțină cu forța accesul.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    Printr-o fereastră

    • Scară
    • Şurubelniţă

    Prin îndepărtarea ușii sau ușii

    • Şurubelniţă
    • Unghii (sau un element similar rigid, îngust)
    • PaperClip (sau element similar - opțional)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar