Cum să închideți toate ferestrele deschise ale unei aplicații în mac os

Thiste parere cum să închideți toate ferestrele într-o aplicație fără a renunța la aplicație, folosind Mac OS.

Pași

Metoda 1 din 2:
Utilizarea barei de meniu
  1. Imagine intitulată Închideți toate ferestrele deschise ale unei aplicații în Mac OS Pasul 1
1. Deschideți mai multe ferestre într-o aplicație. Puteți deschide și închide mai multe ferestre în majoritatea aplicațiilor, inclusiv toate browserele de Internet, editorii de text, aplicațiile de productivitate, playerele media, spectatorii de imagini și managerii de fișiere.
  • De asemenea, puteți utiliza această metodă pentru a închide toate folderele dacă aveți mai multe ferestre deschise în Finder.
  • Imagine intitulată Închideți toate ferestrele deschise ale unei aplicații în Mac OS Pasul 2
    2. Faceți clic pe pictograma aplicației de pe doc. Veți vedea pictograma aplicației pe doc în partea de jos a ecranului. Faceți clic pe el Asigurați-vă că nu închideți alte aplicații. Veți vedea numele aplicației din bara de meniu din colțul din stânga sus al ecranului.
  • Imagine intitulată Închideți toate ferestrele deschise ale unei aplicații în Mac OS Pasul 3
    3. Apasă pe Fişier butonul din bara de meniu. Acest buton este situat lângă numele aplicației din colțul din stânga sus al ecranului. Va apărea un meniu derulant.
  • Imagine intitulată Închideți toate ferestrele deschise ale unei aplicații în Mac OS Pasul 4
    4. Apăsați și țineți apăsat ⌥ Opțiune butonul de pe tastatură. Fără a închide Fişier meniu, apăsați butonul Opțiune pentru a vedea mai multe opțiuni de meniu. Unele dintre opțiunile din meniul derulant se vor schimba.
  • Pe niște tastaturi, veți avea Alt în loc de opțiune. În acest caz, căutați semnul ⌥ pe tastatură.
  • Imagine intitulată Închideți toate ferestrele deschise ale unei aplicații în Mac OS Pasul 5
    5. Clic Inchide tot În meniul derulant. Acesta va închide toate ferestrele deschise în această aplicație fără a renunța la aplicație. Aplicația va continua să ruleze în fundal.
  • Metoda 2 din 2:
    Utilizarea comenzilor de la tastatură
    1. Imagine intitulată Închideți toate ferestrele deschise ale unei aplicații în Mac OS Pasul 6
    1. Deschideți mai multe ferestre într-o aplicație. Puteți deschide și închide mai multe ferestre în majoritatea aplicațiilor, inclusiv toate browserele de Internet, editorii de text, aplicațiile de productivitate, playerele media, spectatorii de imagini și managerii de fișiere.
    • De asemenea, puteți utiliza această metodă pentru a închide toate folderele deschise dacă aveți mai multe ferestre deschise în Finder.
  • Imagine intitulată Închideți toate ferestrele deschise ale unei aplicații în Mac OS Pasul 7
    2. Apăsați și țineți apăsat ⌘ comandă butonul de pe tastatură.
  • Pe unele tastaturi, veți vedea ⌘ cmd în loc de comandă.
  • Imagine intitulată Închideți toate ferestrele deschise ale unei aplicații în Mac OS Pasul 8
    3. presa Tab ↹ În timp ce țineți comanda ⌘. Acest buton se află în colțul din stânga sus al tastaturii. Această combinație de taste vă va permite să parcurgeți pictogramele aplicației pentru a comuta între aplicații deschise și rulează pe Mac.
  • Imagine intitulată Închideți toate ferestrele deschise ale unei aplicații în Mac OS Pasul 9
    4. Asigurați-vă că Switch-ul aplicației este pe aplicația pe care doriți să o închideți. Derulați prin aplicații din Switcher până când vă aflați în aplicația corectă.
  • Imagine intitulată Închideți toate ferestrele deschise ale unei aplicații în Mac OS Pasul 10
    5. presa ⌥ Opțiune+⌘ comandă+W pe tastatura dvs. Apăsați în același timp cele trei butoane pentru a închide toate ferestrele deschise din această aplicație. Toate ferestrele deschise se vor închide. Aplicația va continua să ruleze în fundal.
  • Pe niște tastaturi, veți avea Alt în loc de opțiune. În acest caz, căutați semnul ⌥ pe tastatură.
  • sfaturi

    Dacă nu mai utilizați aplicația, puteți selecta Părăsi Din meniul aplicației. Acest meniu arată ca numele aplicației în colțul din stânga sus al ecranului. Dacă vedeți aici o aplicație diferită, faceți clic pe pictograma aplicației de pe doc.

    Avertizări

    Asigurați-vă că salvați modificările înainte de a închide o fereastră într-o aplicație. Toate modificările nesalvate vor fi pierdute.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar