Cum de ferestre pentru copii

Ferestrele se pot dovedi periculoase pentru copii și copii mici. Pe măsură ce bebelușii încep să se târască și să meargă, pot cădea dintr-o fereastră sau se pot tăia pe sticlă. Utilizați mai multe forme diferite de impermeabilizare, astfel încât dacă bebelușul dvs. va trece de 1, ele sunt încă în siguranță. Ar trebui să vă păstrați ferestrele blocate în orice moment. Dacă locuiți într-o clădire ridicată, plasați o gardă peste fereastră. De asemenea, ar trebui să practicați siguranța de bază prin păstrarea obiectelor alcoolice departe de ferestrele dvs. Cu o mică diligență, puteți dovedi cu ușurință ferestrele din apartamentul dvs. sau acasă.

Pași

Metoda 1 din 4:
Menținerea ferestrelor închise
  1. Imagine intitulată Ferestrele din bobină Pasul 1
1. Blocați ferestrele. Multe ferestre au încorporate încorporate puteți închide cu o cheie pentru a împiedica deschiderea ferestrei. Dacă ferestrele dvs. au chei încorporate, aceasta este cea mai bună opțiune pentru a vă proteja pentru copii. Dacă ferestrele dvs. nu au cheile, totuși, utilizați o altă metodă. Instalarea cheilor este costisitoare și consumatoare de timp și este mult mai ușor să utilizați o metodă de blocare a ferestrei alternative.
  • Ar trebui să aveți blocări de fereastră undeva în casa dvs., dacă ferestrele dvs. au chei încorporate. S-au dat probabil că ți-ai cumpărat casa. Dacă închiriați o clădire, adresați-vă proprietarului pentru chei la blocările ferestrelor.
  • De asemenea, puteți înlocui butoaiele de blocare în cazul în care nu puteți găsi tastele de ferestre. Puteți găsi butoaie de înlocuire online sau la un magazin de hardware local. Cum să înlocuiți butoaiele de blocare variază în funcție de tipul de blocare utilizat în fereastra dvs. Butoaie ar trebui să vină cu instrucțiunile producătorului care explică cum să le instalați.
  • Dacă nu sunteți sigur cum să înlocuiți singur butoaiele de blocare, închiriați un lăcătuș sau un handyman pentru a face munca pentru dvs. Doriți să vă asigurați că butoaiele sunt înlocuite corect, deoarece este important să blocați ferestrele pentru siguranța copilului dumneavoastră.
  • Imagine intitulată Windows Pasul 2
    2. Încercați oprirea ferestrei. Dacă aveți ferestre care glisați deschis, o oprire de fereastră este un dispozitiv de plastic la îndemână pe care îl puteți utiliza pentru a opri ferestrele de la deschidere. Puteți cumpăra opriri de fereastră la cele mai multe magazine hardware. De asemenea, le puteți cumpăra online.
  • Fereastra de ferestre sunt bucăți triunghiulare de plastic care funcționează prin închiderea ferestrei. În liniuța în care fereastra se alunecă în sus și în jos, ați putea opri o oprire a ferestrei împotriva brimului ferestrei. Acest lucru ar trebui să împiedice deschiderea ferestrei.
  • Doriți să vă asigurați că obțineți oprirea ferestrei de dimensiune potrivită. Măsurați lungimea liniei de pe perete. Asigurați-vă că fereastra nu este mai largă decât linia respectivă.
  • Puteți avea o fereastră deschisă ușor cu o oprire de fereastră în poziție. Dacă alegeți să vă deschideți fereastra, asigurați-vă că deschiderea nu este mai mare de patru centimetri. Un copil nu ar trebui să se poată potrivi între un decalaj de această dimensiune sau mai puțin.
  • Imagine intitulată Ferestrele din spate Pasul 3
    3. Utilizați un bar Charlie. Un bar Charlie este un alt dispozitiv pe care îl puteți utiliza pentru a păstra ferestrele glisante închise. Acesta este un stick metalic care se potrivește între jumătatea superioară a unei ferestre de casă și a porțiunii ferestrei care se alunecă. Dacă fereastra dvs. se deschide lateral, puteți, de asemenea, să potriviți un bară Charlie în fereastra dvs. orizontal pentru ao menține deschis. Păstrarea unui bar Charlie în loc va împiedica un copil să deschidă o fereastră.
  • Țineți minte, pe măsură ce copilul dvs. crește mai în vârstă, el sau ea poate fi capabil să stea și să ajungă la barul Charlie. Dacă copilul dvs. merge și devine mai înalt, ia în considerare o altă metodă decât un bar Charlie.
  • Imagine intitulată Ferestrele pentru bebeluș Pasul 4
    4. Scoateți mânerul unei ferestre cranked. Ferestrele cu crani sunt ferestre care pot fi deschise rotindând o mică manivelă. Păstrarea ferestrelor cranked închise este foarte simplă. Puteți scoate pur și simplu manivela. În cea mai mare parte, manivela poate fi îndepărtată prin simpla răsucire. Cu toate acestea, este posibil să aveți nevoie de o șurubelniță pentru a elimina unele șuruburi în unele ferestre de manivelă.
  • Metoda 2 din 4:
    Copilarea copilului o fereastră neobișnuită
    1. Imagine intitulată Ferestrele din spate Pasul 5
    1. Strângeți consumabilele. Unele ferestre sunt proiectate într-un mod neobișnuit și nu urmează modelul de deschidere a manivelă sau alunecare. Din fericire, există o metodă pe care o puteți folosi care funcționează pentru majoritatea ferestrelor. Veți avea nevoie de următoarele consumabile, toate acestea pot fi achiziționate online sau la un magazin hardware:
    • Bandă de măsurare
    • Stripul Velcro
    • Lipici
    • Lexan Foi
    • Dacă nu găsiți o foaie Lexan, încercați o altă sticlă de plastic sau din sticlă ușoară. Cineva de la magazinul de hardware ar trebui să vă poată îndrepta în direcția cea bună.
    • Avantajul unei garduri de ferestre clare nu se limitează la faptul că se potrivește cu cele mai multe ferestre. O gardă clară a ferestrei vă permite, de asemenea, în lumină, împiedicându-vă casa să se simtă întuneric sau groaznic din cauza unui gardian de ferestre.
  • Imagine intitulată Ferestrele rezistente la bobină Pasul 6
    2. Măsurați-vă ferestrele. Veți atașa o foaie Lexan în interiorul ferestrei folosind Velcro. Pentru a determina cât de mare este nevoie, măsurați fereastra verticală și orizontală. Notați aceste dimensiuni.
  • Imagine intitulată Ferestrele din spate Pasul 7
    3. Au tăiat foaia Lexan în dimensiunile potrivite. Luați foaia Lexan către un magazin de hardware. Cereți unui lucrător să taie foaia în dimensiunile ferestrei dvs. Deoarece o foaie Lexan este fabricată din plastic, poate fi periculoasă să încercați să o tăiați dacă nu aveți experiență în hardware.
  • Imagine intitulată Ferestrele din bobină Pasul 8
    4. Utilizați adeziv pentru a atașa velcro. Atașați patru benzi de Velcro de-a lungul fiecărei părți a foii dvs. Lexan. Apoi, atașați patru benzi de cârlige velcro de-a lungul ferestrei dvs. Utilizați adezivul pentru a atașa velcro. Întrucât un copil nu este foarte puternic, adezivul simplu de artizanat ar trebui să fie suficient de puternic pentru a vă menține foaia Lexan în poziție.
  • Cu copii foarte mici, Velcro ar trebui să fie suficient de puternic pentru a ține ferestrele în poziție. De asemenea, deoarece foaia este potrivită atât de strâns în fereastră, ar fi dificil pentru un copil să obțină o prindere pe foaia Lexan pentru a începe cu.
  • Dacă copiii dvs. sunt mai în vârstă, luați în considerare înșurubarea foii Lexan în cadrul ferestrei. Dacă închiriați, trebuie să verificați cu proprietarul dvs. înainte de a găuri în fereastră.
  • Imagine intitulată WindowsProof Pasul 9
    5. Puneți foaia Lexan în poziție. Odată ce lipirea a fost uscată, plasați foaia Lexan în fereastră. Acum va fi greu ca copilul dvs. să alunece sau să împingă fereastra, deoarece există o gardă în loc. Avantajul lui Lexan este că, de asemenea, vă permite să aprindeți, evitând camera dvs. întunecată din cauza unui gardian de ferestre.
  • Dacă doriți să lăsați fluxul de aer prin fereastră, luați în considerare găurile de găurire prin plastic cu un burghiu de putere. Citiți instrucțiunile producătorului de pe foaia dvs. Lexan, totuși, pentru a vă asigura că luați măsuri de siguranță adecvate pentru brandul Lexan pe care îl utilizați.
  • Metoda 3 din 4:
    Obținerea unui gardian
    1. Imagine intitulată Ferestrele din spate Pasul 10
    1. Verificați reglementările statului dvs. Gărzile de ferestre sunt dispozitive metalice instalate în jumătatea inferioară a ferestrelor care alunecă vertical. Ele sunt de obicei dispozitive interzise, ​​concepute pentru a menține copiii să cadă din ferestre. Unele state necesită instalații de gardieni de ferestre în anumite condiții.
    • Gărzile de gardiene sunt de obicei necesare în clădirile publice. Cu toate acestea, dacă aveți un copil sub 10 ani cu dvs., o gardă de gardă poate fi obligatorie prin lege. Aceasta variază în funcție de oraș și de stat. Puteți verifica site-ul guvernamental al statului dvs. pentru a afla regulamentele statului dvs. Acest lucru este, de obicei, sub departamentul de siguranță publică.
    • O gardă de gardă nu este ușor de instalat. Unele state pot necesita de fapt o instalare profesională. O gardă de ferestre instalată necorespunzătoare poate fi ușor îndepărtată de un copil. Barele de gardă de ferestre sunt, de asemenea, predispuse la instalarea neclintită și pot fi ușor instalate într-un mod care ar permite unui copil să se potrivească prin gardă.
    • În timp ce instalarea profesională poate părea costisitoare pentru dvs., nu poate costa prea mult. Statul dvs. poate furniza instalația de gardă de gardă gratuită sau ieftină. Dacă închiriați o clădire, proprietarul dvs. poate fi necesar legal pentru a vă oferi o gardă de gardă fără costuri adăugate. Încă o dată, verificați cu departamentul de siguranță publică al statului dvs.
  • Imagine intitulată Ferestrele din bobină Pasul 11
    2. Alegeți tipul corect de gardă de gardă. Gardienii ferestrelor vin în multe forme și dimensiuni. Cu toate acestea, trebuie să vă asigurați că alegeți o gardă de gardă care este în siguranță pentru tipul de fereastră.
  • O gardă de gardă sigură ar trebui să fie de cel puțin 15 inci înălțime. Barele din garda de fereastră ar trebui să fie destul de aproape împreună încât o minge de 5 inch nu poate trece prin. O bară de ferestre care nu îndeplinește aceste reglementări nu este considerată sigură. De asemenea, nu poate conta în mod legal ca o gardă de fereastră de către statul dvs., care ar putea să vă aterizeze în probleme juridice în funcție de reglementările statului dvs.
  • Unele state, cum ar fi New York, au o listă de producători de gardă de gardă aprobată. Ar trebui să verificați dacă starea dvs. are o astfel de listă înainte de a selecta o gardă de gardă.
  • Când achiziționați o gardă de gardă, trebuie să vă asigurați că garda este sigură pentru tipul dvs. specific de ferestre. Undeva pe forma de comandă sau cutia care conține garda, ar trebui să specifice ce tip de fereastră este compatibil. Puteți achiziționa o gardă de gardă online sau la un magazin de hardware local.
  • Imagine intitulată Ferestrele din spate Pasul 12
    3. Obțineți șuruburi cu sens unic. Pentru a fi în siguranță, gardienii de ferestre nu ar trebui să se desprindă cu ușurință. Șuruburile cu un singur sens, instalate cu o șurubelniță Philips Head, sunt vitale pentru instalarea sigură a gardienilor ferestrelor. Înainte de a vă instala garda, ridicați o mână de șuruburi cu sens unic la un magazin de hardware local.
  • Imagine intitulată Ferestrele din spate Pasul 13
    4. Au o instalare profesională Garda de ferestre. Nu este recomandat să instalați singur o fereastră. Gărzile de gardă sunt complicate pentru a instala. O gardă de ferestre defectuoasă este extrem de periculoasă, deoarece un copil ar putea să alunece și să cadă dintr-o fereastră. Multe state necesită instalare profesională.
  • Apelați un magazin de hardware local și întrebați dacă acestea fac instalarea. Dacă nu, ei pot să vă îndrepte către o afacere locală care instalează articole de uz casnic cum ar fi gardienii ferestrei. Citiți întotdeauna recenzii despre orice unitate pe care o faceți cu înainte de timp. Asigurați-vă că clienții au fost satisfăcuți. Un serviciu bun este deosebit de vital atunci când siguranța copiilor dvs. este în joc.
  • Asigurați-vă că păstrați chitanța și dovada instalării, doar în cazul în care ceva nu merge bine. Păstrați-l într-un loc sigur în care nu îl veți pierde.
  • Dacă locuiți într-un apartament, proprietarul dvs. poate fi obligat din punct de vedere legal pentru a oferi o gardă de gardă, gratuit, dacă locuiți cu un copil sub 10 ani. Sunați la proprietarul dvs. și solicitați o gardă de gardă să fie instalată cât mai curând posibil.
  • Metoda 4 din 4:
    În urma siguranței ferestrelor de bază
    1. Imagine intitulată Windows Pasul 14
    1. Ștergeți zonele din jurul ferestrelor. Ar trebui să păstrați zonele din jurul ferestrei clare. Dacă aveți obiecte ca niște vestiare, pătuțuri sau paturi în apropierea ferestrelor, un copil ar putea să urce pe aceste obiecte și să iasă pe fereastră.
  • Imagine intitulată Ferestrele din spate Pasul 15
    2. Deschideți ferestrele din partea de sus. Unele ferestre glisante pot fi deschise fie din partea superioară, fie din partea inferioară. Dacă puteți deschide o fereastră din partea de sus, faceți acest lucru. Va fi mult mai greu ca un copil să acceseze partea superioară a ferestrei decât partea de jos. Doar pentru a fi sigur, totuși, păstrați deschiderea mai mică de patru centimetri.
  • Imagine intitulată Windows Pasul 16
    3. Instruiți copiii să nu se joace lângă Windows. Învățați-vă copiilor să ia măsuri de precauție adecvate care implică ferestre. În timp ce multe dispozitive de siguranță pot reduce șansele de accidente, există întotdeauna un risc ușor, astfel de dispozitive vor eșua. Prin urmare, este important să vă păstrați copilul departe de ferestre.
  • Ridicați ușor vocea dvs. pentru a vă explica să vă descurajați copilul când el sau ea se joacă lângă fereastră. Explicați întotdeauna de ce fereastra este periculoasă. Nu spuneți doar, "Nu vreau să te joci lângă fereastră." Spune, "Nu vreau să te joci lângă fereastră pentru că ai putea cădea și să fii rănit."
  • Fii consistent. Păstrați un ochi pe copilul dvs. în orice moment. Corectați întotdeauna copilul când el sau ea se joacă lângă fereastră.
  • Imagine intitulată Ferestrele din bobină Pasul 17
    4. Nu vă bazați pe ecrane de eroare. Mulți oameni simt ecrane de eroare pot proteja în siguranță un copil să cadă dintr-o fereastră. Ecranele de eroare nu sunt gardieni de ferestre și nu trebuie tratate ca atare. Ecranele sunt înfricoșătoare, iar un copil ar putea să se despartă cu ușurință printr-un ecran de bug-uri și să cadă.
  • Avertizări

    Nici o cantitate de substituenți de izolare a copilului pentru a vă urmări cu atenție copilul. Bebelușii se pot face foarte repede în situații periculoase și este important ca acestea să fie supravegheate.
  • În cazul în care nu puteți găsi pe nimeni să instaleze o gardă de ferestre, să verificați cu departamentul de siguranță publică al statului înainte de a încerca să vă instalați unul singur. Este posibil să nu fie legal să instalați o gardă de gardă pe cont propriu, în funcție de reglementările statului dvs.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar