Cum să devii un vtuber (echipament, cost, hololive)

Dacă ați fost pe YouTube pentru puțin timp, ați observat probabil tendința VTUBER care se ridică din 2017. Vtubers, sau virtuali YouTubers, vorbesc cu audiența lor printr-un avatar în loc să-și arate fețele. Deoarece această tendință devine din ce în ce mai populară (și Vtubers obține tot mai mulți abonați), tone de oameni doresc să știe: cum o fac ei? Ne-am răspuns la întrebările dvs. despre a deveni un vtuber, astfel încât să puteți atinge visele virtuale pe YouTube.

Pași

Întrebarea 1 din 6:
Ce echipament aveți nevoie pentru a deveni un vtuber?
  1. Imaginea intitulată deveni o pas cu pas 1
1. Obțineți un computer de bună calitate cu internet de mare viteză. Indiferent ce fel de conținut credeți, aceasta va fi cheia. În general, probabil că veți dori un computer desktop nou cu cel puțin 8 GB de memorie RAM. Un laptop funcționează prea, dar poate funcționa puțin mai lent cu software-ul de care aveți nevoie pentru vtubing.
  • 2. Aveți nevoie de o cameră web de urmărire a mișcării. Alegeți o cameră web care vă va recunoaște fața și va traduce expresiile pe un avatar. Puteți găsi un webcam decent ca acesta pentru sub $ 100, cum ar fi Logitech Pro sau Microsoft LifeCam.
  • 3. Puteți să faceți upgrade la o platformă VR dacă doriți mai târziu. Nu este necesar să urmăriți toate mișcările dvs. (cum ar fi mâinile, picioarele și picioarele) atunci când începeți mai întâi. Cu toate acestea, dacă doriți vreodată să vă actualizați avatarul la unul întreg, puteți lua în considerare obținerea unui VR sau configurarea realității virtuale. Puteți găsi un set cu cască decent VR pentru aproximativ 400 de dolari.
  • Întrebarea 2 din 6:
    Ce software ar trebui să folosesc pentru vtubing?
    1. Imaginea intitulată devine un pas vtuber 4
    1. Facerig, Luppet, Vseefecție și VTUBE Studio sunt câteva populare. Puteți descărca majoritatea acestor aplicații atât pe Windows, cât și pe Mac. Unele dintre ele vă vor ajuta să creați un avatar, în timp ce altele sunt strict pentru a captura mișcarea și streamingul personajului dvs.
    • Wakaru, 3TENE și PUPPEMOJI sunt, de asemenea, opțiuni bune.
    • Majoritatea acestor site-uri au nevoie de o taxă de descărcare lunară sau o singură dată. Prețul variază foarte mult în funcție de care utilizați, dar vă puteți aștepta să petreceți aproximativ 100 de dolari pe software-ul dvs.
    Întrebarea 3 din 6:
    Cât costă să devină un vtuber?
    1. Imaginea intitulată deveni o pas cu pas 5
    1. Se așteaptă să-și petreacă între câteva sute câteva mii de dolari. Suma exactă depinde foarte mult de ceea ce aveți deja și cât doriți să faceți upgrade echipamentul și avatarul dvs. La minim, este posibil să trebuiască să distrugeți câteva sute de dolari pentru o nouă cameră web și un program de a crea un model 3D.
    • Simțiți-vă liber să începeți ca un vtuber cu o cantitate limitată de echipamente. În timp, pe măsură ce obțineți mai bine și începeți să faceți bani, vă puteți actualiza situația.
    Întrebarea 4 din 6:
    Cum creez un model 3D?
    1. Imaginea intitulată deveni o pas cu pas 6
    1. Faceți-vă propria dvs. într-un studio online. Dacă doriți să personalizați modelul dvs., încercați să utilizați un program cum ar fi Blender sau Pixiv. În aceste studiouri, puteți crea un model de la zero, sculpting caracteristicile faciale, corpul și obiectele de îmbrăcăminte pe cont propriu. Atât Blender, cât și Pixiv au versiuni gratuite, dar ele sunt ușor limitate în ceea ce puteți face. Dacă doriți să faceți upgrade contul dvs., puteți plăti o taxă lunară de aproximativ 5 USD pentru accesul complet.
  • 2. Comisiei un artist care să vă facă una. Dacă nu vă simțiți super artistic, încercați să ajungeți la un animator sau un expert Photoshop pentru a face un model pentru dvs. Găsiți un artist în comunitate prin căutarea "comisia modelului 3D" pe Twitter sau Google. Tarifele variază, dar vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 50 de dolari la 100 USD pentru o comision.
  • Întrebarea 5 din 6:
    Poți fi un vtuber pe mobil?
    1. Imaginea intitulată deveni o pas cu pas 8
    1. Da, dacă descărcați VTUBE STUDIO. Această aplicație vă permite să încărcați modelul 2D direct pe telefon și să urmăriți mișcările faciale. Țineți minte, totuși, că nu suportă încă modele 3D.
    Întrebarea 6 din 6:
    Cum mă înscriu Hololive?
    1. Imaginea intitulată deveni o pas cu pas 9
    1. Aflați când dețin audiții. Hololive deține audiții de fiecare dată când doresc să găsească noi vtugeri. Ei nu au un program stabilit, astfel încât să puteți verifica periodic site-ul web pentru a afla când sunt deschise vizitând HTTPS: // ro.Hololive.TV / audition.
  • 2. Trimiteți o aplicație online. După ce ați apăsat "Aplicați" pe pagina Auditions Hololive, veți fi transferați la un chestionar online. De obicei, chestionarul vă va cere să trimiteți un videoclip de 5 minute care să explice cine sunteți și care este persona dvs. online.
  • 3. Trece prin procesul de interviu. Dacă cererea dvs. este acceptată, veți fi invitați la interviu cu echipa HOLOLIVE! Dacă locuiți lângă birouri, puteți să vă îndreptați în persoană, altfel, o vor face peste telefon. Vă vor pune întrebări despre experiența dvs. YouTube, de ce doriți să vă alăturați lui Hololive și dacă vă puteți ține pasul cu conținutul pe care îl solicită.
  • sfaturi

    Nu vă simțiți ca și cum trebuie să cheltuiți o mulțime de bani pentru a deveni un vtuber. Tot ce aveți nevoie este echipamentul de bază și un avatar standard pentru a începe!
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar