Cum să obțineți credite audibile pe android

Toți te-ai cumpărat cum să cumperi credite în aplicația audibilă pe un telefon Android sau pe tabletă. Puteți cumpăra mai multe credite dacă ați fost în același plan timp de 2 luni (sau, dacă într-un plan anual, cel puțin 30 de zile de la data următoarei factură) și aveți 1 sau 0 credite rămase.

Pași

  1. Imaginea intitulată Obține credite audibile pe Android Pasul 1
1. Navigheaza catre http: // perceptibil.COM Într-un browser web. Dacă nu sunteți deja conectat la site-ul web, conectați-vă acum folosind Amazon.COM cont.
  • Puteți cumpăra mai multe credite dacă ați fost pe același plan audibil timp de 2 luni (sau, dacă sunteți pe un plan anual, cel puțin 30 de zile de la următoarea dvs. dată de dată) și aveți 1 sau 0 credite în dvs. cont.
  • Imaginea intitulată Obține credite audibile pe Android Pasul 2
    2. Atingeți ≡ meniu. Este în colțul din stânga sus al ecranului. Numărul de credite pe care îl aveți este afișat sub numele dvs. în partea de sus a meniului.
  • Imaginea intitulată Obțineți credite audibile pe Android Pasul 3
    3. Atingeți Cumpărați 3 credite suplimentare. Veți vedea această opțiune numai dacă contul dvs. este capabil să cumpere credite.
  • Imaginea intitulată Obțineți credite audibile pe Android Pasul 4
    4. Atingeți Cumpărați pentru $ x.Xx. Suma va fi prețul real al creditelor.
  • Imaginea intitulată Obține credite audibile pe Android Pasul 5
    5. Urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a finaliza achiziția. Odată ce achiziția dvs. este completă, veți primi un e-mail de confirmare, iar creditele vor apărea pe audibile.com și aplicația Android.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar