Cum să cumpărați și să vindeți monede de aur pentru profit

Achiziționarea de monede de aur pentru a cumpăra și a vinde poate fi un hobby distractiv și o modalitate de a face niște bani în plus. Aurul este aproape întotdeauna o investiție bună, atâta timp cât investiți cu înțelepciune. Deoarece valoarea monedei slăbește, prețul aurului tinde să urce. Cercetați prețul curent al aurului înainte de a cumpăra și vinde orice monede de aur.

Pași

Partea 1 din 3:
Cercetarea monedelor de aur
  1. Imagine intitulată Cumpărați și vinde monede de aur pentru profitul Pasul 1
1. Aflați despre greutatea monedei. Este bine să aveți cel puțin câteva cunoștințe despre monedele de aur la cumpărarea și vânzarea. Greutatea standard pentru o monedă de aur este o uncie Troy (31.1 grame, puțin mai greu decât uncie standard). Există monede care cântăresc mai puțin de o uncie troy (1ozt), dar ei tranzacționează mai puțin frecvent și veți plăti o primă procentuală mai mare pentru a le cumpăra de la dealeri. Care va reduce în profiturile dvs. potențiale.
  • Imagine intitulată Cumpărați și vinde monede de aur pentru profitul Pasul 2
    2. Acordați atenție diferenței dintre uncie și uncie de troie. Uncii Troy este utilizat deoarece este nevoie de un sistem standard de măsurare, deoarece aurul este un material important, universal. Diferența dintre cele două măsurători contează mai mult pe măsură ce cumpărați mai mult aur. De exemplu, o bară de aur de 100 troy de aur nu este aceeași ca 100 uncii de zahăr. V-ați pierdut 8.85 de uncii de aur de aur. Calculați cu atenție.
  • Imagine intitulată Cumpărați și vinde monede de aur pentru profitul pas 3
    3. Priviți în monede de lingouri.Monedele de aur pot fi separate în diferite tipuri. Cele două tipuri principale sunt lingouri și numismatice. Monedele de lingouri sunt mai frecvent achiziționate de investitorii de aur, deoarece prețurile sunt transparente. Prețul aurului depinde de prețul de piață al aurului de investiții fizice.
  • Cele mai frecvente monede de lingouri sunt vulturul de aur american și frunze de arțar canadian.
  • Monedele de aur de aur de astăzi au, de obicei, un nivel de conținut de aur de 90% sau mai mare și sunt de 22K până la 24k.
  • Imagine intitulată Cumpărați și vinde monede de aur pentru profitul Pasul 4
    4. Aflați despre monedele numismatice. Monedele numismatice sunt cel mai adesea achiziționate de colecționari de aur. Prețul acestei monede de aur este mai dependent de factorii externi, cum ar fi raritatea monedei, decât prețul pieței. Monedele numismatice colective rare pot vinde la o primă foarte mare - mai mult decât valoarea aurului singur. Majoritatea cumpărătorilor și vânzătorilor de monede de aur numismatice au decenii de experiență. Nu este recomandat pentru începători.
  • Câteva exemple de monede numismatice sunt suverane britanice, 20 de franci elvețieni și de 10 USD monede de vultur.
  • Monedele de lingouri sunt făcute de la an la an. Monedele numismatice nu sunt produse în timpuri moderne.
  • Imagine intitulată Cumpărați și vinde monede de aur pentru profitul Pasul 5
    5. Nu vă bazați pe aur ca asigurare în timpul unei crize. Aurul este uneori tranzacționat în vremuri grele pentru lucruri precum țigări și pantofi, dar nu te va duce într-o perioadă de criză. Acest lucru se datorează faptului că Gold își pierde valoarea în momente de criză. Aurul nu este stabil și este de fapt o marfă pentru că este un metal. Aurul este, totuși, o investiție bună dacă urmați piața, alegeți cu atenție tipul de monede pe care le cumpărați și nu vă bazați exclusiv pe ea pentru asigurarea financiară.
  • Deoarece valoarea banilor cade, valoarea aurului nominal crește și viceversa.
  • De asemenea, trebuie să vă gândiți să investiți în argint dacă sunteți în căutarea unui lucru care să cadă înapoi în timpul greu.
  • Partea 2 din 3:
    Cumpărarea de monede de aur
    1. Imagine intitulată Cumpărați și vindeți monede de aur pentru profitul Pasul 6
    1. Evitați suprapunerea. Ar trebui să verificați prețul aurului în ziua în care intenționați să cumpărați. Nu plătiți mai mult de o marcare de 5% până la 8% la preț, pe baza a ceea ce prețul este în acea zi. O marcă mică este normală, deoarece costul suplimentar acoperă în mod obișnuit prețul de la minerat și de transport maritim, dealer și cumpărătorul autorizat.
    • Puteți verifica prețul curent al aurului pe site-uri precum pret de aur.Org
  • Imagine intitulată Cumpărați și vinde monede de aur pentru profitul Pasul 7
    2. Observați taxele. Examinați taxe străine și validitatea companiei pe care o cumpărați înainte de a efectua o achiziție. Ar trebui să analizați comisioane precum costurile de expediere, comisionul ascuns, taxele de asigurare sau taxele suplimentare datorate tipului de plată. Utilizați judecata dvs. și comparați cu alți furnizori pentru a vă asigura că nu sunteți supraîncărcat.
  • Imagine intitulată Cumpărați și vinde monede de aur pentru profitul Pasul 8
    3. Căutați afacerea. Este important să cumpărați de la un furnizor legitim atunci când achiziționați aur. Cercetați afacerea pe care intenționați să o cumpărați de pe site-uri precum Biroul de afaceri mai bun și RipoffReport.COM Furnizorul ar trebui să aibă multe recenzii pozitive de la egal la egal și o evaluare generală bună.
  • Înainte de a cumpăra, ar trebui să verificați și dacă vânzătorul va cumpăra monedele de aur și dacă vă vor oferi un preț corect în anii următori.
  • Imagine intitulată Cumpărați și vinde monede de aur pentru profitul Pasul 9
    4. A face cumparaturi prin apropiere. Există multe modalități prin care puteți cumpăra monede de aur. Puteți cumpăra de la guvern, online sau de la un comerciant local. Cel mai bun pariu este de a compara prețurile la oricare monedă pe care o gândești la cumpărare.
  • Imagine intitulată Cumpărați și vinde monede de aur pentru profitul Pasul 10
    5. Cumpărați de la guvern. Monedele lor vin de obicei cu o garanție fiabilă a conținutului de aur, a greutății și a purității. Varietatea monedelor poate fi limitată, dar vă puteți simți în siguranță cumpărarea de la guvern. Cumpărarea de la guvern, totuși, poate să nu fie cea mai bună opțiune dacă sunteți în căutarea unor monede vechi și / sau rare.
  • Guvernul american vinde monede de aur online la Usmint.Gov
  • Imagine intitulată Cumpărați și vinde monede de aur pentru profitul Pasul 11
    6. Cumpărați de pe un site online. Există numeroase site-uri web pentru a cumpăra monede de la online, cum ar fi eBay.com și Goldsilver.COM. Deoarece există atât de multe site-uri acolo, asigurați-vă că verificați fiecare site web înainte de a lua în considerare o achiziție. Cele mai multe site-uri de vânzare cu amănuntul oferă mai multe metode de cumpărare, cum ar fi PayPal, card de credit, comenzi de bani și verificări.
  • Nu sari pe cel mai mic preț. Furnizorul cu cel mai mic preț nu poate fi cel care oferă cea mai bună calitate a achiziției.
  • Imagine intitulată Cumpărați și vinde monede de aur pentru profitul Pasul 12
    7. Cumpărați de la un dealer individual. Puteți cumpăra local de la un magazin de bijuterii sau magazin de amanet. Acesta este cel mai riscant traseu, cu toate acestea. Unii dealeri fac garanții umbrite pentru a păcăli cumpărătorii să-și achiziționeze monedele. Încercați să obțineți o garanție a prețurilor (o valoare specifică garantează că distribuitorul de pe moneda dvs.). Dacă cumpărați în statul dvs., verificați site-ul web al Statelor Unite pentru o listă de dealeri reputați după stat.
  • Du-te la USMINT.Gov să verifice după stat. Monetarul american verifică dealerii, dar nu-i garantează pentru ei.
  • Imagine intitulată Cumpărați și vinde monede de aur pentru profitul Pasul 13
    8. Cumpăra monede de la oameni. Dacă doriți să cumpărați monede sub valoarea de piață, cum ar fi dealerii, aflați cum să cumpărați monede de la public. Puteți face acest lucru prin căutarea prin vânzări de curte și cumpărați online de pe site-uri precum eBay. Asigurați-vă că faceți acest lucru din punct de vedere legal. Evitați să solicitați pe alții pentru aurul lor.
  • Imagine intitulată Cumpărați și vinde monede de aur pentru profitul Pasul 14
    9. Inspectați monedele. Asigurați-vă că monedele sunt reale imediat după ce faceți achiziția. Unul dintre cele mai importante lucruri pe care le puteți face pentru a minimiza pierderile dvs. este asigurați-vă că monedele sunt făcute din aur real fără a le deteriora. Puteți face acest lucru prin testarea lucrurilor cum ar fi greutatea, sunetul și aciditatea.
  • Aurul este un metal dens. Chiar dacă moneda cântărește ce ar trebui, verificați diametrul și grosimea. Uneori, monedele false vor compensa greutatea cu un diametru și o grosime mai groasă. Sau, ei vor fi subponderali pentru a compensa dimensiunea. Verificați greutatea și grosimea utilizând o scară de bijutieri și etriere.
  • Loviți moneda de aur cu o altă monedă. Ar trebui să fie chime. Metalele de bază vor suna Duller, iar sunetul nu va dura cât timp.
  • Cumpărați un test de acid pentru a vedea dacă moneda de aur este autentică. Nu exagerați acest lucru deoarece testul poate provoca daune permanente monedei. Verificați calitatea prin frecare a aurului pe o piatră neagră, care va lăsa o marcă. Apoi aplicați acidul azotic la monedă. Orice marcă care nu este aur ar trebui să se dizolve.
  • Au un dealer de monedă certificat terț certificat, verifică că sunt reale.
  • Imagine intitulată Cumpărați și vinde monede de aur pentru profitul pas 15
    10. Planificați unde veți păstra monedele. Orice metodă securizată de stocare va costa bani. Luați în considerare un seif, un seif de siguranță sau un program de siguranță oferit de unii dealeri de aur. Acest lucru se referă în principal la investitori, totuși. Veți păstra monedele la îndemână, într-o cutie de blocare sau în siguranță temporar dacă intenționați să le revindeți pentru un profit rapid.
  • Partea 3 din 3:
    Vânzarea de monede de aur
    1. Imagine intitulată Cumpărați și vinde monede de aur pentru profitul Pasul 16
    1. Urmăriți valoarea aurului. Este la fel de important să știți prețul aurului atunci când vindeți așa cum este atunci când cumpărați. Majoritatea ziarelor raportează prețul aurului zilnic și puteți obține actualizări aproape instantanee online la mai multe site-uri. Nu vindeți imediat aurul decât dacă tipul de monedă pe care îl aveți se descurcă foarte bine. Verificați frecvent site-ul și vindeți când moneda se descurcă bine sau când aveți cu adevărat nevoie de ea.
    • Urmăriți prețul pret de aur.Org
    • Chiar dacă moneda se descurcă foarte bine, este înțelept să așteptați ani înainte de a vinde anumite monede.
  • Imagine intitulată Cumpărați și vinde monede de aur pentru profitul Pasul 17
    2. Urmăriți valoarea valorii țării dvs. Acest lucru este, de asemenea, raportat pe scară largă. După cum sa menționat, există o relație inversă între asta și valoarea aurului. Cel mai bine este să nu vindeți când moneda pentru țara dvs. se descurcă foarte bine. În schimb, așteptați ca moneda să scadă în valoare.
  • Imagine intitulată Cumpărați și vinde monede de aur pentru profitul pas 18
    3. Scopul de a vă vinde monedele la vârful cererii. Aici au atât cercetări, cât și intuiţie pași în. Doriți să vă vindeți monedele înainte ca valoarea aurului să înceapă să coboare, astfel încât să plecați de la tranzacție cu mai mulți bani decât ați cheltuit pe monede. Deoarece momentul în care piața nu funcționează întotdeauna, ar trebui să luați în considerare vânzarea atunci când prețul aurului este deloc ridicat, cererea este foarte mare, sentimentul este, în general, bullish, și stați la un profit considerabil.
  • Indiferent de rapoartele spun și cum face piața, alegerea de a vinde este în cele din urmă până la dvs.
  • Imagine intitulată Cumpărați și vinde monede de aur pentru profitul Pasul 19
    4. Luați moneda de aur într-un magazin de bijutier sau pion. Este o opțiune de a vinde direct la un magazin de bijutier sau pion, dar ar trebui să faceți o excursie la oricare sau la ambele locuri indiferent de locul în care vindeți. Căutați un bijutier de renume sau un magazin de amanet, luați monedele de aur pentru ei și cereți să aveți o estimare pentru a evalua valoarea acestora. Utilizați această valoare ca bază a ceea ce taxați, fie că este online, ca și pe eBay, la un individ sau la un comerciant cu amănuntul.
  • Mergeți la trei sau patru magazine pentru estimări.
  • Imagine intitulată Cumpărați și vinde monede de aur pentru profitul Pasul 20
    5. Nu vinde cumpărătorilor "necinstiți". Cumpărătorii necinstiți sunt cei care vin în oraș, înființați în locuri ca o sală de bal de hotel și dispar fără să plătească. Acești cumpărători vor face promisiuni false să cumpere pentru prețuri ridicate, dar vor plăti de fapt pentru mai puțin decât ceea ce merită aur. De exemplu, o bucată de aur evaluată pentru 250 de dolari poate obține doar o ofertă de 130 de dolari de la un cumpărător necinstit.
  • Stick la vânzarea către comercianții cu amănuntul aprobați de Biroul de afaceri mai bun pentru a vă asigura că nu sunteți înșelați.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Prețurile monedelor de aur sunt afectate de un număr de factori, cum ar fi raritatea monedei și a ofertei de aur și a cererii.
  • Monedele de aur care sunt minate de U.S. Guvernul (sau unul dintre state) poate fi deținut de conturile IRA.
  • Monedele de aur sunt monede foarte speciale în acest sens, indiferent de cât de deteriorate este moneda, indiferent de gradul, există încă o bucată de aur frumos în monedă. Chiar și cele mai deteriorate monede sunt încă mult în valoare de valoarea lor de resturi.
  • Avertizări

    Urmăriți-vă pentru monedele placate cu aur. Doar pentru că este placat în aur nu înseamnă că merită la fel de mult ca monedele de aur pure. Citit Cum să spuneți dacă aurul este real Pentru a afla cum inspectați aurul pe cont propriu.
  • În SUA, monedele de aur sunt supuse unei rate de impozitare a câștigurilor federale pe termen lung pe termen lung, atunci când vindeți - 28% față de o rată maximă de 15% pentru valori mobiliare, cum ar fi stocurile. O modalitate de a ajunge în jurul valorii de acest lucru este de a folosi fondurile planului de pensionare pentru a cumpăra monedele de aur.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar