Cum de a construi o punte pokémon

Jocul Pokémon este distractiv și provocator, iar cărțile sunt făcute astfel încât diferite seturi să se joace împreună. Nu este nevoie să fii blocat "pre-construite" punțile, cele făcute de producător - vă puteți face propriul dvs., alegându-vă favoritele de la orice set dorit. Acest tutorial vă va ajuta să vă construiți propriul pachet, astfel încât să puteți începe să jucați la turnee și o ligă locală Pokémon!

Pași

  1. Imagine intitulată Construiți un Pokemon Pokemon eficient (TCG) Pasul 1
1. Gândiți-vă la tipul de punte pe care doriți. Îți place să joci apă și foc Pokémon, psihic și luptând? Majoritatea oamenilor au doar două tipuri diferite de Pokémon în puntea lor. Uneori, anumite punți pot folosi în mod eficient mai mult de două și, uneori, punțile folosesc doar una.
  • Încercați să faceți ca tipurile să completeze reciproc dacă este posibil - de exemplu, apa și electricitatea sunt însoțitori buni, așa cum sunt focul și iarba sau oțelul și zână.
  • Luați în considerare și deficiențele tipurilor dvs. Dacă tipurile dvs. psihice au slăbiciune la întuneric, jucați tipuri de luptă (pentru că cel mai întunecat Pokémon au lupta împotriva slăbiciunii întunecate, la fel ca cele mai multe incendii au slăbiciune la apă, astfel încât să utilizați Frunza Pokémon pentru a sprijini tipurile de incendiu.
  • Amintiți-vă că puteți utiliza Pokémon cu un cost de atac incolor în orice fel de punte pentru a vă bloca și completați golurile. Ele sunt versatile și adesea au multe efecte utile. Fiți conștienți, totuși, că niciun Pokémon nu are slăbiciuni la Pokemon de tip incolor.
  • Imagine intitulată Construiți un Pokemon Pokemon eficient (TCG) Intro
    2. Au o strategie în minte despre cum să câștige sau să-ți piardă adversarul tău. În Pokémon TCG, puteți câștiga într-una din cele trei moduri: Colectați cele șase cărți de premiere ale adversarului, faceți adversarul dvs. să nu mai existe din Pokémon pe teren sau să vă facă adversarul să nu mai fie de cărți pentru a atrage la începutul rândului său. Intreaba-te pe tine insuti:
  • Care condiție va fi accentul dvs. pentru a câștiga jocul? Cum va atinge cel mai bine acest lucru?
  • Care sunt modalitățile pe care adversarul dvs. le-ar putea contracara strategia? Ce carduri puteți utiliza pentru a minimiza punctele slabe și pentru a vă maximiza punctele forte?
  • Imagine intitulată Construiți un pachet de pokemon eficient (TCG) Pasul 2
    3. Nu uitați să păstrați echilibrul bun pe măsură ce alegeți. Multe punți se lipesc cu aproximativ 20 de Pokémon, 25 de formatori și aproximativ 15 energii pentru un amestec bun, deși depinde adesea de tipul de punte pe care o jucați. Poate doriți să puneți mai multe energii decât acest lucru, deoarece amestecurile pot genera mâini neuniforme cu rapoartele Pokémon la Energy.
  • De exemplu, o grămadă de blastoise / Keldeo-ex de la Campionatele City 2012 Sported 14 Pokémon, 32 de formatori și 14 energie. Totul depinde de ceea ce încercați să faceți.
  • Imaginea intitulată Construiți un pachet eficient de Pokemon (TCG) Pasul 3
    4. Gândiți-vă la joc ca un joc cu trei roluri. Mai întâi de toate, trebuie să rulați mai multe copii ale atacatorului principal și veți avea nevoie de mai mult de Pokémon de bază decât de stadiul 2, pe deplin evoluat, pentru a fi sigur că aveți un Pokemon activ și o mulțime pentru bancă.
  • Pokémon de bază poate fi eliminat rapid, deci asigurați-vă că aveți unele cărți de 1 sau 2 pentru maneci. Evoluționați rapid pentru a oferi jocului dvs. o anumită substanță după valul inițial de Pokemon Pokémon.
  • Adăuga "Back-up" - Multiplele lanțului de evoluție - astfel încât să puteți obține în continuare etapa 1 & 2 Pokemon Out. Dacă faceți doar 1 dintre fiecare atunci când pre-evoluția este eliminată, nu veți putea să jucați cele mai puternice carduri Pokémon.
  • Plan de la început până la sfârșit. Majoritatea punților au un card "Start", cum ar fi Cleffa sau Pichu. cărți ca acestea vă pot ajuta să vă configurați. Au unul sau două într-adevăr mare 1-hit k.O.ERS puteți desena pentru întârziere în joc.
  • Imagine intitulată Construiți un pachet eficient de Pokemon (TCG) Pasul 4
    5. Echilibrați cărțile. Este bine să folosiți cărți care vă ajută reciproc. Trebuie să fie o punte bună! Strategia este importantă!
  • Căutați sinergii în cărți. De exemplu, Hydreigon și Darkrai-Ex sunt minunați în mișcare în jurul valorii de Pokémon și Energiile în mod liber. Căutați altă combinație excelentă de utilizat pentru avantajul dvs.
  • Imagine intitulată Construiți un Pokemon Pokemon eficient (TCG) Pasul 5
    6. Alegeți formatorii care suportă cel mai bine Pokemon. Veți avea nevoie de aproximativ 5-8 formatori care vă ajută să trageți cărți - dacă nu puteți obține cărțile de care aveți nevoie, nu puteți câștiga.
  • Amintiți-vă că puteți pune până la 4 carduri date în punte. Dacă puntea dvs. se bazează foarte mult pe o carte, ar trebui să vă îmbunătățiți șansele de ao desena prin punerea mai multor copii ale cardului în punte.
  • Ar trebui să aveți în jur de 5 sau de astfel de carduri pentru a vă sprijini și creșteți-vă Pokemon. Orice spațiu rămas poate fi folosit pentru a combate cu cardurile sau punctele slabe utilizate frecvent sau pentru a reîmprospăta mâna / bancul.
  • Imaginea intitulată Construiți un pachet eficient de Pokemon (TCG) Pasul 6
    7. Testați-vă puntea prin desen ca și cum ați juca împotriva unui adversar. Amintiți-vă, pentru a începe să jucați, trebuie să trageți cel puțin un Pokémon de bază, deci asigurați-vă că aveți o mulțime de elemente de bază pentru a vă asigura că obțineți o remiză bună de deschidere. În timp ce testați, vedeți dacă se poate face ajustări ale numărului de energie, deoarece poate fi dificil să se estimeze cât de mulți aveți nevoie în orice punte.
  • Imagine intitulată Construiți un pachet eficient de Pokemon (TCG) Pasul 7
    8. Includeți o mulțime de cărți de antrenor și suporter. Cele mai bune punți tind să aibă mai mulți cărți de antrenor / suporter decât orice alt tip de card. Concentrați-vă pe formatori / susținători care vă ajută să trageți cardurile de care aveți nevoie. De asemenea, căutați formatori / susținători pe care Jivers cu strategia pachetului dvs.
  • Imaginea intitulată Construiți un pachet de Pokemon eficient (TCG) Pasul 8
    9. Nu stocați prea multe evoluții. Evoluția are timp prețios în luptă. Ar trebui să utilizați cardurile de evoluție dacă acestea sunt vitale pentru strategia dvs. și dacă aveți formatori să vă ajute să evoluați rapid. Cu cât durează mai mult pentru a vă dezvolta Pokémon, cu atât mai mult timp oponentul dvs. trebuie să atace și să se înființeze. Exemplu: Charizard GX are un atac cu o deteriorare 300 de răsturnare. Cu toate acestea, este un card destul de rău. Trebuie să o evoluiți de două ori și să atașați cinci energii înainte ca Charizard GX să-și folosească atacul principal (apoi îndepărtează 3 energie atașată).
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Încercați să utilizați carduri de trainer care vă permit să reutilizați alte carduri de trainer în avantajul dvs.
  • Nu uitați să vă păstrați cardurile în siguranță și în stare bună și să vă păstrați cărțile bune în cazuri.
  • Dacă nu ați găsit deja o ligă. Vă va ajuta să testați jocul, iar alții vă pot ajuta să tranzacționați. De asemenea, puteți face prieteni.
  • Obțineți cărți sau Pokémon care vă permit să recuperați cărți din grămada de aruncare, cum ar fi vs. Căutător sau milotic. Puteți să le combinați cu compresorul de luptă pentru a căuta în mod eficient cărțile din punte.
  • Cardurile de accelerare a energiei, cum ar fi dublu incolor, sunt bune pentru carduri cu cerințe ridicate de energie. Cele mai multe carduri de accelerare a energiei sunt proiectate pentru anumite tipuri de punte, cum ar fi Xerneas pentru punți de zână, virizon-ex pentru iarbă sau de a fi de a embar.
  • Nu uitați că Pokemon de bază sunt bune. Când vă construiți puntea, aveți nevoie de multe Pokemon de bază.
  • Păstrați cărțile de care nu aveți nevoie, ați putea crede că este inutil, dar alții ar putea crede că este o comoară pentru puntea lor.
  • Pe măsură ce câștigați experiența în joc, luați în considerare eliminarea unora dintre Pokémon, care nu sunt legate de atacatorul dvs. principal și înlocuindu-le cu formatori care vă permit să căutați pachetul pentru evoluții sau să săriți o etapă de evoluție.
  • Utilizați cărțile Pokemon și trainer care se complimentează reciproc. De exemplu, ați dori să păstrați un rezervor care câștigă HP folosind carduri energetice pe teren cât mai mult posibil, deci luați în considerare obținerea de carduri de trainere de vindecare și Pokemon.
  • Puntea ar putea să nu funcționeze întotdeauna așa cum vă așteptați.
  • Utilizați bine bonusuri de atac. De exemplu, runda are mai multe daune în funcție de cât de multe pokémon de pe partea ta a câmpului are rotund, deci este, în general, o idee bună de a folosi un atac cu adăugat pe bonusuri foarte strategic.
  • Păstrați în minte rapoartele energetice-la-daune. Alegeți Pokémon care se ocupă de o mulțime de daune (sau oferă bolii de stare) pentru cantități mici de energie.
  • Amintiți-vă, un pachet de TCG Pokémon poate avea doar 60 de cărți. Nimic mai mult, nimic mai puțin.
  • Uneori, evoluarea pokémonului dvs. nu este cea mai benefică alegere, cum ar fi cu jigglypuff și wigglytuff dacă doriți un suport Pokemon. Jigglypuff face mai puține daune, dar pune pokemonul adversarului să doarmă, în timp ce WigglyTuff este daune pure. Dacă doriți să opriți adversarul, astfel încât să puteți atașa energiile, Jigglypuff ar fi de departe cea mai bună alegere.
  • O slăbiciune a Pokémonului sau a punții poate fi de asemenea utilă, cum ar fi un Pokémon slab care nu are un cost de retragere sau o punte de moară unde este greu de atras elementele de bază în mâna dvs. de plecare. În acesta din urmă, adversarul ar profita probabil de a atrage cărți suplimentare, ceea ce le va aduce mai aproape de înfrângerea lor.
  • Când faceți o punte Pokémon, amintiți-vă că având un atac puternic de atac nu este tot jocul.
  • Încercați să nu jucați o punte excesiv de frustrant (i.E., unul care abia îi permite altora să joace deloc sau să-și facă fiecare mișcare) atunci când se practică cu prietenii sau jocul pentru distracție, pentru că acest lucru ruinează distracția pentru alții. Este deosebit de important atunci când predați un nou jucător. Dacă zdrobiți, decimați și distrugeți adversarul dvs. newbie, S / el nu se va distra și, cel mai probabil, nu va mai vrea să se joace cu dvs. din nou. Dar dacă permiteți începătorului să folosească puntea mai puternică, îi veți ajuta să înțeleagă mai mult jocul mai complex și să le încurajeze, oferindu-le experiențe pozitive în primele lor jocuri.
  • Curentul de metame Pokémon este foarte ofensator. Cele mai multe punți se bazează pe atacul adversarului pentru a câștiga, iar cărțile care măresc daune precum trupa musculară și laserul hipnotoxic sunt foarte utile.
  • Dacă doriți să utilizați mai mult de două tipuri de Pokémon, utilizați Pokémon care necesită energie incoloră pentru atacuri.
  • O punte bună va avea în jur de 20 de formatori de 20 de Pokémon, 20 de formatori și 20 de energie.
  • Dacă Pokemonul dvs. are costuri ridicate de retragere, obțineți cărți ca piatra plutitoare, comutator, coardă de evacuare sau Olympia. Darkrai-ex Lucruri pentru punți întunecate și Glaceon pentru punțile de plasmă.
  • Ar trebui să vă uitați la ceea ce se joacă la liga dvs. și să găsiți o modalitate de a juca folosind acest lucru în avantajul dvs.
  • Asigurați-vă că știți dacă doriți să scoateți rapid Pokemon rapid sau încet, cum ar fi răsturnarea punților de pokemon. Dacă utilizați rapid cărți puternice care sunt ușor de alimentat. Dacă utilizați încet cartele care pot otrăvi sau confunda pokemon pentru a obține cu ușurință cardul pentru a ucide încet cardul cu fața în jos. dar asigurați-vă că încă mai aveți pokemon de atac.
  • Utilizați Pokemon de bază puternic pentru deteriorarea maximă și utilitatea cu investiții minime, cum ar fi legendarii și ex Pokemon. Dacă vă bazați pe evoluții, utilizați cardurile de căutare și accelerarea evoluției ca bomboanele rare.
  • Asigurați-vă că includeți cel puțin o evoluție cu atacuri bune ofensive în puntea dvs., pentru că Pyroar este o mare amenințare în megama actuală (2015) și va fi de bază de bază.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar