Cum să evitați să treceți când pierdeți un joc video

Ai condus întreaga cursă. Cursul a fost deosebit de provocator - obstacolele tenace, pavajul slick. În rândul tău final, o coajă albastră a venit de la nicăieri și te-a bătut în lava sub castelul lui Bowser.Momente mai târziu, te-ai găsit că respiră foarte mult, ținând un cablu mangulat de dinți umani și uitându-se la șrapnelul de plastic al ceea ce era un controler. Ai renunțat din nou.Din fericire, nu sunteți singuri, iar pașii operați au fost identificați pentru a vă ajuta să vă păstrați răcoarea după pierderea unui joc video.

Pași

Metoda 1 din 3:
Controlarea emoțiilor
  1. Imagine intitulată Evitați să rupeți când pierdeți un joc video Pasul 1
1. Controlați-vă înainte de a vă rupe controlerul.Ce sa întâmplat ultima dată când ți-a fost rupt? Probabil că nu ați stat jos, luați câteva lovituri ieftine în Mortal Kombat și spike controlerul dvs. în Smithereens.Șansele sunt, ați lucrat peste cursul headshot-urilor back-to-back-to-spate, chiar dacă personajul tău a dat naștere.Care nu s-ar prinde!?Aveți grijă de semne că sunteți pe punctul de a vă opri și încercați să vă răciți înainte de a se întâmpla.
  • Înainte de fiecare nouă misiune, nivel sau REPAWN, luați o clipă pentru a vă măsura inima.Gamingul este distractiv, așa că mușchiul tău de dragoste este probabil pompând ca nebun.Asta a spus, dacă merge puțin prea repede, și obrajii tăi sunt spălați, ia o respirație.
  • Dacă începeți să vărsați cuvintele, bunica dvs. nu ar dori, puneți-vă imediat controlerul.Te apropii de Meltdown.
  • Imagine intitulată Evitați să rupeți când pierdeți un joc video Pasul 2
    2. Ia o pauză.Între campaniile epice - sau la fiecare nivel Tetris - Ridică-te. Mergeți la bucătărie. Mănâncă un morcov. Au un pahar de apă.Du-te afara.Ascultați păsările cântă sau contemplați stelele.Punctul este: Dă-ți creierul sau gura altceva să rumineze.
  • Nu trebuie să renunți la bătând jocul în seara asta - încă puteți. Este mai probabil să faceți acest lucru cu starea de spirit intactă dacă luați pauze rapide din când în când.
  • De fapt, sabia dvs. virtuală poate cădea cu schimbări mai grele dacă vă dați ochii și degetele o pauză periodică.
  • Imagine intitulată Evitați să rupeți când pierdeți un joc video Pasul 3
    3. Planificați distrageri sănătoase înainte de timp. Pentru a vă ajuta să vă răciți după o pierdere, aveți o opțiune de divertisment non-video deja planificată. Acest lucru nu trebuie să fie nimic grandios.De exemplu, a stabilit revista pe care ați vrut să o citiți lângă dvs.Chiar mai bine, scoateți pantofii de alergare sau pompați anvelopele de biciclete. Când simți că sângele tău începe să fierbe, să sufli ceva abur, lucrând afară.
  • Puteți să vă întoarceți mereu la jocul dvs. dacă doriți așa.Lucrați o activitate sănătoasă în ziua dvs. vă poate ajuta chiar să executați în domeniul virtual.
  • Joc pentru perioade mai scurte de timp.Acest lucru poate suna ca o idee teribilă, dar este un pas important dacă doriți să faceți o treabă mai bună de a vă menține răcoarea.Răbdarea dvs. va începe să ruleze subțire în timpul sesiunilor de jocuri de maraton.
  • Setați un cronometru pentru dvs. la începutul unei sesiuni de jocuri. Au un plan pentru ce să facă atunci când temporizatorul se stinge.
  • Imagine intitulată Evitați să rupeți când pierdeți un joc video Pasul 4
    4. Joc în confort. Disconfortul care nu are legătură cu jocul poate face, de asemenea, să vă agitați.Dacă este incomod de fierbinte în arena dvs. de jocuri ... er, cameră, ești mult mai susceptibil să faci. Dacă ați amânat cina pentru a vă continua căutarea, acest lucru vă va crește și riscul de a se rupe. Deși ar trebui să lucrați la controlul temperamentului dvs., indiferent de mediu, este mai ușor să faceți acest lucru atunci când sunteți confortabil.
  • Dacă se simte ca cuptorul lui Mordor sau de câmpii de gheață de la Hoth, ajustați acel termostat.
  • Păstrați un măr alături de consola dvs.Nu numai că acest lucru ar putea să vă reamintească să colecteze substanțe nutritive din lumea reală pentru a preveni o criză, va oferi, de asemenea, o altă distragere a atenției.
  • Metoda 2 din 3:
    Ajustarea mentalității dvs
    1. Imagine intitulată Evitați să rupeți când pierdeți un joc video Pasul 5
    1. Luați responsabilitatea pentru acțiunile dvs.Este extrem de important să recunoașteți că singurul sunteți responsabil pentru comportamentul dvs. din lumea reală.Pentru a evita ruperea, recunoașteți că sunteți voi și dumneavoastră, care vă permite să vă comportați în acest fel.Trebuie să acceptați această responsabilitate pentru a începe să vă schimbați comportamentul.
    • Nu veți fi mai bine la un joc decât dacă recunoașteți cum vă puteți aborda în mod diferit.Aceeași regulă se aplică modul în care gestionați o pierdere emoțional. Recunoașteți problema, astfel încât să puteți începe să o abordați.
  • Imagine intitulată Evitați să rupeți când pierdeți un joc video Pasul 6
    2. După ce vă simțiți, reflectați. Există mai multe întrebări pe care le puteți cere să vă împiedicați să se întâmple din nou.În primul rând, măsurați modul în care vă simțiți după întoarcerea calității dvs. Întrebați-vă literalmente: "Cum mă simt acum?"S-ar putea să nu vă place răspunsul dvs., dar asta e în regulă. Apoi, întrebați-vă ", a contribuit la ceva pozitiv în ziua mea?"Este o întrebare încărcată - dar fii cinstit cu tine însuți.
  • Prin forțarea minții voastre să vă recunoască comportamentul, este posibil să vă păstrați emoțiile în verificarea viitoare când pierdeți într-un joc video.
  • Ajustați formularea întrebărilor ca aceasta, oricum doriți.Punctul este de a recunoaște că nu se simte bine atunci când vă prindeți. Alte opțiuni includ, "a rezolvat nimic?"Sau" Cum a îmbunătățit această situație?"
  • Imagine intitulată Evitați să rupeți când pierdeți un joc video Pasul 7
    3. Râde de tine.Nu te bateți sau nu vă judecați. Totuși, ar trebui să căutați umorul în aceste situații.Deși acest lucru nu se poate întâmpla cu ușurință, poate ajuta procesul de auto-reflecție prin ameliorarea coborârii emoționale rapide pe care tocmai le-a îndurat.În timp ce râde ar putea să nu pară proactivă, abilitatea de a face acest lucru indică faptul că ați recăpătat controlul asupra emoțiilor dvs. Acest lucru este vital de a lua o decizie cu privire la modul de prevenire a unei alte crize.
  • Imagine intitulată Evitați să rupeți când pierdeți un joc video Pasul 8
    4. Aflați din pierdere. Probabil că te gândești: "Da, dreapta! Sunt doar o nooby & @ *% - cheat!"Ei bine, acel Nooby & @ *% - Cheat se rătăcește cu râsul în unele temnițe umplute cu victorie. În loc să vă pierdeți răcoarea, începeți să vă gândiți cum să vă asigurați că nu se întâmplă niciodată din nou. În timp ce altcineva ar putea fi la vină - sau merită un credit - faptul că ați aflat într-o situație care a dus la pierderea dvs.
  • Gândiți-vă imediat despre ce ați pierdut. Încercați să identificați decizia specifică care vă pune în poziția de a pierde. Întrebați-vă: "Ce ați putut face diferit pentru a preveni această pierdere?"
  • Planificați modul în care veți aborda același scenariu diferit data viitoare. Acest lucru nu numai că vă va ajuta să vă îmbunătățiți jocul, vă va împiedica să vă pierdeți răcoarea.
  • Imagine intitulată Evitați să rupeți când pierdeți un joc video Pasul 9
    5. Dă-ți o "vorbind."Poate aveți nevoie de o doză de dragoste dură.Acest lucru poate fi deosebit de eficient dacă sunteți cel care se îmbină.Dacă continuați să vă rupeți, să vă așezați și să vă gândiți la ceea ce se întâmplă de fapt: stați pe o canapea, uitați-vă la o cutie și țineți o bucată de plastic.Mai mult, reamintiți-vă că jocurile video ar trebui să fie distractiv.
  • Stați aceste sau alte îndrumări brutal sincer pentru tine cu voce tare.Este posibil să nu fie distractiv să vă forțați înapoi în lumea reală, dar vă poate ajuta să vă controlați data viitoare.
  • Pe de altă parte, și voi vă felicitați. Luați notă de răspunsurile sănătoase la pierderi și să recunoașteți că aceasta este o dovadă a îmbunătățirii controlul emoțiilor dvs. Acest lucru va avea efecte reale, pozitive asupra vieții tale în afara jocurilor.
  • Metoda 3 din 3:
    Obținerea de ajutor
    1. Imagine intitulată Evitați să rupeți când pierdeți un joc video Pasul 10
    1. Cereți ajutor de la alți jucători.Deși gameplay-ul live, de obicei, nu îl arată, comunitatea de jocuri se uită cu siguranță pentru propria sa.Indiferent dacă sunteți în căutarea unui sfat cu privire la modul de abordare a unui anumit scenariu de joc, astfel încât să nu pierdeți din nou sau să vă ajutați să vă controlați temperamentul după pierderi, o mulțime de oameni vă pot da sfaturi.
    • Începeți prin a vorbi cu alți prieteni acel joc.Cu cât este mai greu joc, cu atât mai probabil vor suferi o situație similară. În special, întrebați despre lucruri specifice pe care le fac pentru a-și păstra răcoarea.
    • De asemenea, puteți găsi o mulțime de sfaturi online. Puteți găsi chiar și sfaturi de redare cu privire la modul de a evita pierderea în anumite moduri.
    • Evitați plătiți pentru consultanță de jocuri online. Există o mulțime de opțiuni gratuite pe bloguri.
    • Dacă nu găsiți ceea ce căutați, postați o întrebare pe un bord de mesaj popular.Chiar dacă nimeni nu știe ce să-ți spună, cineva îți va spune unde să te uiți!
  • Imagine intitulată Evitați să rupeți când pierdeți un joc video Pasul 11
    2. Recunoașteți că jocurile video contribuie la agresiune. Puneți pur și simplu, există dovezi științifice obiective, că jocurile video provoacă agresiune. Această agresiune nu este neapărat legată de armă de sute de pieptene electrice pe o versiune computerizată a zilei D sau tăierea drumului printr-o hoardă a strigoiului. În schimb, agresiunea este de fapt legată de performanța slabă. Se pierde, ceea ce face ca gamerii să-și facă falsificați sau să se angajeze în violență.
  • Dacă nu vă puteți controla suficient de temperament pentru a urma o pierdere cu un comportament sănătos, poate fi timpul să luați o pauză de la jocuri cu totul.
  • Dacă vă puteți concentra asupra modului de îmbunătățire după o pierdere și continuați să vă distrați - lipiți cu el.Nu numai că veți obține mai bine să vă păstrați răcoarea - veți pierde și mai puțin!
  • Dacă aveți vreodată gânduri despre rănirea altora, cum ar fi dorința de a lovi pe cineva, a vedea un profesionist de sănătate mintală pentru a vorbi despre furia ta.
  • Imagine intitulată Evitați să rupeți când pierdeți un joc video Pasul 12
    3. A se vedea un profesionist de sănătate mintală. Dacă vă aflați în orice mod în cauză cu privire la capacitatea dvs. de a vă controla temperamentul sau de timpul petrecut jucând jocuri video, a stabilit o întâlnire pentru a vorbi cu cineva despre asta. Profesioniștii din domeniul sănătății mintale vă pot ajuta să învățați să controlați atât emoțiile, cât și comportamentul dvs.
  • Dacă sunteți încă în școală, consultați un consilier școlar la cea mai veche confort.
  • În afara școlii, orice profesional de sănătate mintală vă va ajuta să vă identificați opțiunile.Există grupuri de asistență online și personal pentru problemele de control emoțional, precum și dependența de jocuri.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar