Cum să fii un adikerhead

"Sneakelehead" este un termen folosit pentru a descrie oameni care iubesc și colectează pantofi, în special cei cu design elegant, atletic ("adidași", formatori AKA). Preferințele individuale de stil diferă între anikerheads, dar câteva lucruri pe care toate le au în comun sunt o pasiune pentru încălțăminte funcțională, o cunoaștere profundă a diferitelor mărci, modele și desene și modele și o colecție personală extinsă. Dacă sunteți un fel de persoană care are mai multe pantofi atletice decât știți ce să faceți, sunteți deja pe drum spre a deveni un sneaket certificat.

Pași

Partea 1 din 3:
Construirea colecției dvs
  1. Imaginea intitulată Fii un SneerHead Pasul 1
1. Au un buget de aderent în vigoare. Pantofii de cumpărare este un hobby scump. Înainte de a intra în dreapta, ar trebui să vă asigurați că vă puteți permite să începeți acumularea unei colecții de încălțăminte. Dezvoltați un buget care vă va permite să renunțați la o anumită sumă de bani în fiecare lună sau câteva luni pentru a cheltui pe pantofi noi. Dacă aveți nevoie, găsiți un al doilea loc de muncă și utilizați venitul suplimentar pentru a vă susține hobby-ul.
  • Adidasii de marcă numește adesea rulează la fel de mult ca câteva sute de dolari pe pereche.
  • Dacă sunteți serios despre stilul de viață, luați în considerare obținerea unui loc de muncă la un magazin de agent denițe. Nu numai că veți fi înconjurați de lucrul pe care îl iubiți cel mai mult, veți câștiga bani în plus și veți beneficia de reduceri pentru angajați.
  • Imaginea intitulată Fii un SneerHead Pasul 2
    2. Începeți să cumpărați în mod regulat încălțăminte. Smulgeți cât mai multe perechi de agent de adidași, după cum puteți. Să fie în căutarea constantă pentru noi mărci, stiluri și color. Cumpărați cele mai recente modele când sunt premier să rămână actuale și să arate persoane că aveți stil. Cumpărarea și afișarea pantofilor noi este ceea ce este vorba de un anikerhead, deci mai multe perechi pe care le cumpărați, cu atât mai impresionant va fi stocul dvs.
  • Mall-urile comerciale au de obicei cel puțin unul sau două magazine care poartă cele mai recente moduri în Atletic și Streetwear.
  • Căutați oferte online prin site-uri precum Zappos și 6pm, unde puteți cumpăra pantofi pentru tarife reduse și salvați pe expediere.
  • Imaginea intitulată Fii un SneerHead Pasul 3
    3. Vânătoare pentru chilipiruri în favoarea tuturor timpurilor. Fiecare colecție a lui Sneerhead va conține câteva capse. Răsfoiți magazinele de economii și alți comercianți cu amănuntul de îmbrăcăminte de reducere pentru a urmări modelele atemporale cum ar fi Jordans, clasicele Reebok sau Forțele Aeriene 1 pentru prețuri imbatabile. Deoarece aceste adidași de epocă sunt mai în vârstă, sunt mai susceptibili să se întoarcă în locuri pe care cele mai multe strănakerele nu le-ar gândi să se uite.
  • Vedeți dacă zona dvs. are magazine de expediere care se ocupă în mod specific cu încălțămintea.
  • Adidasii pe care îi găsiți în aceste locuri pot să nu fie brand noi, dar după o activitate de restaurare aprofundată, nimeni nu va putea spune diferența.
  • Imaginea intitulată Fii un SneerHead Pasul 4
    4. Decideți despre un brand sau un stil preferat. După ce au colectat o vreme, majoritatea sneakerheads dezvoltă o preferință pentru o anumită marcă sau un tip de pantof. Anumiți designeri și modele sunt la modă între colectorii de încălțăminte, dar nu există mărci "cele mai bune". Dacă vă place și arată bine, cumpărați-l. Nu sunt identice dulapuri ale lui Două Sneerheads. Odată ce începeți să vă perfecționați gusturile, colecția dvs. va începe să ia propria personalitate unică.
  • Colecția dvs. ar putea fi alcătuită în cea mai mare parte a pantofilor de baschet Hi-Top, de exemplu sau ați putea gravita spre designul inferior al profilului, cum ar fi pantofii de skate.
  • Există o mulțime de concurență teritorială între fanii Nike, Adidas, Reebok, etc., Dar totul este în stare bună. Orice model ar putea avea un loc potențial în colecția dvs.
  • Sfat de experți
    Tannya Bernadette

    Tannya Bernadette

    Profesional Stylisttannya Bernadette este fondatorul de editare a dulapului, un serviciu de styling personal din Seattle. Ea a fost în industria de modă de peste 10 ani și a fost recunoscută ca ambasadorul Brandului de la Ann Taylor și Settle Southside Stylist Rockstar. Tannya a primit-o BA în marketingul de modă și în afaceri de la institutele de artă.
    Tannya Bernadette
    Tannya Bernadette
    Stilist profesionist

    Veți avea o mulțime de opțiuni atunci când căutați adidași. Master Stylist Tannya Bernadette spune: "Există atât de mulți adidași răcori să aleagă de la. Puteți purta adidași de alunecare, sau puteți găsi plăci-adidași, o parte loafers, care sunt cu adevărat confortabile. Unii adidași au arcuri mari sau placi. Puteți purta chiar și adidași cu aur de trandafir sau argint pentru a vă îmbrăca costumul."

  • Imaginea intitulată Fii un SneerHead Pasul 5
    5. Arătați-vă pe cei mai tari adidași. Nu există nici un rost să cumpărați o grămadă de pantofi dacă le veți păstra în dulap. Asigurați-vă că luați-vă noile kick-uri pentru o rotire de câte ori pentru a le oferi o piesă mică. Se potrivesc cu echipamentul zilei cu o pereche de crimă de adidași și lăsați oamenii din jurul dvs. să vedeți ce stil este vorba. S-ar putea să nu purtați niciodată aceeași pereche două zile la rând!
  • Partajați selecțiile de alegere pentru prietenii și adepții dvs. pe Instagram pentru a admira.
  • Sporting încălțămintea flashy va face întotdeauna oamenii să vorbească.
  • Imaginea intitulată Fii un SneerHead Pasul 6
    6. Vinde pantofi când îmbătrânesc. Odată ce adidașii tăi mai calzi sunt peste primele lor, puneți-le spre vânzare pentru a recupera bani pentru noi perechi. Luați-le într-un magazin de expediție, dacă doriți doar să scăpați de ele sau să postați o notificare online printr-un site precum Ebay sau Craigslist. Dacă sunt încă în stare bună, încercați să le vindeți direct la un alt strănaker, care va avea o idee mai bună despre ceea ce merită.
  • Obțineți cât de mult puteți ieși din pantofii dvs. vechi vă puteți face mai ușor să vă permiteți noi.
  • Cea mai bună îngrijire pe care o luați de adidași, cu atât va fi mai ușor să aduceți un preț decent mai târziu. Înainte de a încerca să vândă pantofi, nu mai doriți, asigurați-vă că le curățați, împachetați-le cu toate accesoriile incluse și, dacă este posibil, returnați-le în cutia originală.
  • Partea 2 din 3:
    Având grijă de pantofii tăi
    1. Imaginea intitulată Fii un SneerHead Pasul 7
    1. Păstrați-vă pantofii curați. Curățați-vă pantofii după ce le-ați purtat pentru a le împiedica să prezinte semne de murdărie și uzură. Combinați o cantitate mică de apă cu un detergent lichid ușor sau o soluție de curățare a încălțămintei și curățați ușor zone dingy și decolorate. Umeziți o cârpă și ștergeți murdăria și resturile care se agăță de sticlele pantofilor. Luând în grijă de adidașii dvs. și păstrați-le curat, vă puteți asigura că acestea rămân proaspete și vibrante cât mai mult posibil.
    • Căutați perii special concepute online sau în magazine de încălțăminte care pot fi folosite pentru a curăța și a poliza materiale delicate cum ar fi Suede.
    • Tratați imediat murdăria și alte pete pentru a le menține la stabilirea.
  • Imaginea intitulată Fii un SneerHead Pasul 8
    2. Ciclați perechile pe care le purtați adesea. Cu cât purtați mai mult o anumită pereche de pantofi, cu atât mai repede se va purta perechea. Încercați să nu dați aceași perechi de pantofi în fiecare zi. Selectați o pereche diferită la fiecare două zile pentru a minimiza stresul, contactul piciorului și expunerea la elemente. Când nu purtați o pereche, dați-i o ștergere blândă și păstrați-o undeva rece și uscată.
  • Păstrați-vă adidașii în cutiile originale sau le strângeți undeva, care este controlată de climă și departe de lumina directă a soarelui și temperaturile extreme. Prea multă lumină solară poate provoca culori să se estompeze, în timp ce temperaturile calde sau reci pot degrada materialele pe care pantofii sunt fabricate din.
  • Alegeți încălțămintea cu atenție pentru o anumită zi. S-ar putea să nu fie o idee bună să purtați o pereche de adidași din piele sau piele în cazul în care prognoza este chemată de ploaie, iar vârfurile negre vor fi mai puțin confortabile în zilele mai fierbinți decât pantofi scăzuți, respirați de o umbră mai ușoară.
  • Imaginea intitulată Fii un SneerHead Pasul 9
    3. Desemnează pantofi în scopuri diferite. Dați fiecare pereche de pantofi o funcție și utilizați numai acea pereche pentru scopul dorit. De exemplu, s-ar putea să aveți o pereche în care lucrați numai, o altă pereche pentru care utilizați exclusiv pentru drumeții sau alunecați când veți fi murdar, etc. În acest fel, nu veți folosi fiecare pereche ca încălțăminte cu totul scop și veți putea să le păstrați în condiții pristină.
  • Luați în considerare cumpărarea a două perechi de pantofii dvs. preferați - unul pentru a purta în jur și altul pentru a pune pe afișaj.
  • Alegeți o pereche mai veche pentru a servi ca pantofi "aruncă" pe care nu vă deranjează să vă murdăriți sau să vă bateți.
  • Imaginea intitulată Fii un Sneakerhead Pasul 10
    4. Stocați sau afișați colecția dvs. Lăsați deoparte un spațiu mic de dulap pentru a vă organiza pantofii sau pentru a cumpăra un raft sau un suport, astfel încât să le puteți expune în aer liber. Multe avionadă de pantofi sunt mândri de colecțiile pe care le-au pus împreună și le place să păstreze câteva dintre cele mai bune perechi unde pot fi văzute. Dacă o să le dețineți, ați putea să le puneți la dispoziție cu mândrie.
  • Căutați rafturi de depozitare ieftine și rafturi pe care le puteți converti și utiliza pentru a evidenția unele dintre achizițiile dvs. preferate.
  • Partea 3 din 3:
    Stați curentul cu versiuni noi
    1. Imaginea intitulată Fii un SneerHead Pasul 11
    1. Aflați când vor ieși modele noi. Acordați atenție marketingului de marcă pentru a afla despre noile modele care sunt în producție și când vor fi disponibile pentru cumpărare. Păstrați o ureche la sol la căutarea următoarei achiziții în magazine sau online. Reglemente mari tind să obțină o mulțime de hype înainte de a scăpa, și dacă doriți să fiți pe linia de față a jocului de sneaker, ar trebui să vă asigurați că sunteți în poziția de a auzi despre ei.
    • Brandurile mari rulează adesea caracteristici pe noile modele anticipate pe site-urile lor web care includ fotografii detaliate, specificații și date de lansare.
    • În unele cazuri, este posibil să trebuiască să acționați rapid pentru a obține un loc râvnit pe o listă de așteptare dacă este de așteptat ca o nouă versiune să vândă rapid.
  • Imaginea intitulată Fii un SneerHead Pasul 12
    2. Verificați cu magazinele locale pentru sosiri noi. Știți unde se află magazinele de încălțăminte în zona dvs. și le plătiți vizitele regulate pentru a urmări tranzacțiile pe cele mai dorite unelte. De asemenea, puteți, de asemenea, magazine de stil de viață, cum ar fi Zumiez, călătorii și furgonete pentru noul stoc și prețul competitiv. Oamenii care lucrează în aceste magazine sunt adesea snenakele înșiși și ei vor putea să-ți spună orice doriți să știți despre stilurile contemporane.
  • Împreună cu angajații magazinului și de a fi un client loial vă poate ateriza beneficii exclusive, cum ar fi reduceri speciale și oportunități de a cumpăra modele fierbinți de pe linia de asamblare înainte de datele lor oficiale de eliberare.
  • Imaginea intitulată Fii un SneerHead Pasul 13
    3. Discutați cu alți strănikerheads. Deveniți prieteni cu alți oameni care au o pasiune pentru încălțăminte. Puteți să discutați despre INS și Outs de brandurile dvs. preferate, împărtășiți entuziasmul dvs. despre noile modele în lucrări și chiar cumpărați, vindeți sau comercializați de colecțiile dvs. Alți strănikele vor putea să-și aducă propriile preferințe și expertiză în stilul unic la discuție. Ar putea chiar să știe ceva ce nu.
  • Fiți atenți la ceea ce oamenii din jurul dvs. purtați pe picioarele lor. Dacă observați pe cineva care se laudă cu un model rar sau scump, ei pot fi doar un snerikenet coleg.
  • Dacă nu cunoașteți alte strănikele în care locuiți, luați la grupuri media sociale, panouri de mesaje sau bloguri de încălțăminte pentru a vă întâlni cu alții cu aceleași interese.
  • Imaginea intitulată Fii un SneerHead Pasul 14
    4. Răsfoiți Internetul pentru Sneaker News and Info. Înscrieți-vă pentru un buletin informativ de e-mail pe site-ul producătorului sau urmați companiile mari de pe social media pentru a obține cele mai recente linii de încălțăminte viitoare. Site-uri cum ar fi Hypebeast, Sobial ridicat și Drop Data tuturor specializați în furnizarea de știri, recenzii și pescuite pentru anikerheads, împreună cu legăturile în locuri unde puteți cumpăra versiuni la cald online. În societatea de consum în mișcare rapidă, Internetul va fi cea mai bună resursă pentru a ține pasul cu cultura de încălțăminte.
  • Profitați de oferte, cataloage și promoții de pre-comandă pe care le puteți găsi numai online.
  • sfaturi

    Configurați un fond de încălțăminte pe care îl puteți utiliza pentru a finanța noi achiziții care se confruntă cu scufundarea în cheltuielile dvs. de viață.
  • Depozitați adidașii în saci de încălțăminte dacă ați aruncat cutiile originale.
  • Construiți-vă reputația ca pe un adiker pe Instagram. În unele situații, companiile vor plăti oamenilor sau le vor oferi pantofi gratuit în scopuri promoționale.
  • Nu uitați să căutați pantofi la magazinele de ieșire și la magazinele de expediere. De obicei, puteți găsi oferte minunate în aceste locuri.
  • Dacă faceți cumpărături pentru pantofi pe site-uri precum eBay, asigurați-vă că vânzătorul pe care îl cumpărați este de încredere.
  • Cunoașteți Termenii tăi. Dacă nu aveți nicio idee despre ce înseamnă Beater, Hypebeast, DS, VDS, OG și alți termeni, atunci veți obține puțin fără respect ca un sneakerhead.
  • Salvați-vă pantofii vechi atunci când vă depășiți și adăugați-le la colecția dvs. Cereți membrilor familiei pentru încălțămintea lor depășită.
  • Avertizări

    Dacă nu vă mențineți cu atenție pantofii din colecția dvs., materialele pot începe să se degradeze și să se prăbușească.
  • Fiți conștienți de viol (plătiți în mod nejustificat deasupra comerțului cu amănuntul), perechi neautorizate și site-uri fără încredere.
  • Nu vă cheltuiți toți banii pe pantofi. Asigurați-vă că celelalte responsabilități financiare sunt luate în considerare înainte de a vă trata la o nouă pereche.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar