Cum se creează un cont spotify fără facebook pe un pc sau mac

Thetetește cum să creați un cont nou Spotify fără a utiliza un cont Facebook. Puteți utiliza e-mailul personal în loc de Facebook pentru a vă înscrie la Spotify.

Pași

  1. Imagine intitulată Creați un cont Spotify fără Facebook pe un PC sau MAC Pasul 1
1. Deschideți site-ul Spotify pe browserul dvs. de Internet. Tip Spotify.COM În bara de adrese a browserului dvs. și apăsați ↵ Introduceți pe tastatură.
  • Imagine intitulată Creați un cont Spotify fără Facebook pe un PC sau MAC Pasul 2
    2. Clic Inscrie-te. Acest buton va fi în colțul din dreapta sus al paginii de pornire Spotify din browserul dvs. Vă va redirecționa la un formular de înscriere.
  • Imagine intitulată Creați un cont Spotify fără Facebook pe un PC sau MAC Pasul 3
    3. Introduceți adresa dvs. de e-mail în E-mail camp. Dacă doriți să vă înscrieți fără un cont Facebook, va trebui să utilizați adresa dvs. de e-mail personală pentru a crea un nou cont Spotify.
  • Dacă nu aveți deja o adresă de e-mail personală, puteți crea un nou cont de e-mail la Google, Yahoo, sau Microsoft Live.
  • Imagine intitulată Creați un cont Spotify fără Facebook pe un PC sau MAC Pasul 4
    4. Completați restul formularului de înscriere. Va trebui să introduceți o nouă parolă și un nume de utilizator pentru dvs., precum și data nașterii și sexul dvs.
  • Imagine intitulată Creați un cont Spotify fără Facebook pe un PC sau MAC Pasul 5
    5. Faceți clic și bifați caseta de lângă nu sunt un robot captcha. Vi se poate cere să finalizați o sarcină rapidă CAPTCHA pentru a verifica că sunteți un om și nu un bot.
  • Imagine intitulată Creați un cont Spotify fără Facebook pe un PC sau MAC Pasul 6
    6. Citit Termenii și condițiile Spotify`s și Politica de confidențialitate. Puteți deschide aceste documente din legăturile verzi de deasupra INSCRIE-TE buton.
  • Imagine intitulată Creați un cont Spotify fără Facebook pe un PC sau MAC Pasul 7
    7. Clic INSCRIE-TE. Acesta este butonul verde din partea de jos a paginii de înscriere. Acesta va crea noul dvs. cont Spotify. Acum puteți să vă conectați la aplicația mobilă sau desktop cu noul dvs. cont.
  • sfaturi

    Avertizări

    Odată ce creați un cont Spotify cu un cont Facebook Linked, nu este posibil să vă dezvăluiți contul dvs. Facebook de la Spotify. Trebuie să creați un cont nou cu adresa dvs. de e-mail.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar