Cum să prindeți bagon în pokemon emerald

Bagon este un Pokémon de tip dragon, făcându-l un plus valoros echipei Pokémon. Bagon va evolua în cele din urmă în Shelgon și Salamence, care este un Pokémon incredibil de puternic, care poate chiar să evolueze mega în cele mai noi versiuni. Bagon este dificil de găsit în Pokémon Emerald, deoarece există un singur loc în întregul joc pe care îl poate fi găsit. Odată ce știți unde este, puteți captura cât doriți.

Pași

Partea 1 din 3:
Obținerea cascadei HM07
  1. Imagine intitulată Catch Bagon în Pokémon Emerald Pasul 1
1. Treceți prin poveste și obțineți insigna minții. Va trebui să completați cea mai mare parte a povestirii jocului înainte de a putea obține cascadă. Această mișcare ascunsă este necesară pentru a accesa zona în care puteți găsi Bagon. Cascada vă permite să călătoriți cascade în întreaga lume. Veți obține insigna minții în orașul Mossdeep.
  • Imagine intitulată Catch Bagon în Pokémon Emerald Pasul 2
    2. Lupta echipei Aqua în Caverna de Seafloor. După ce a obținut insigna minții, veți obține capacitatea de a utiliza scufundarea în timp ce călătoriți. Utilizați acest lucru în apă albastră adâncă la sud de Mossdeep pentru a găsi caverna de mare.
  • Imagine intitulată Catch Bagon în Pokémon Emerald Pasul 3
    3. Continuați prin Route 126 până când ajungeți la Sootopolis. Dacă ați fost deja la Sootopolis, puteți utiliza zbura pentru a ajunge rapid. Găsiți Steven pe partea de nord a orașului Sootopolis.
  • Imagine intitulată Catch Bagon în Pokémon Emerald Pasul 4
    4. Du-te la peștera de origine. Vi se va cere de Steven pentru a găsi Wallace în peștera de origine. Discutați cu Wallace și răspundeți "Pilonul de cer".
  • Imagine intitulată Catch Bagon în Pokémon Emerald Pasul 5
    5. Călătoriți în stâlpul cerului și găsiți RayquaZa în partea de sus a stâlpului. Puteți ajunge la stâlpul cerului din orașul Pacifidlog. RayquaZa va zbura și va merge spre orașul Sootopolis. Utilizați zbura pentru a urmări.
  • Imagine intitulată Catch Bagon în Pokémon Emerald Pasul 6
    6. Uita-te la scenă și apoi du-te la sala de sport Sootopolis. Veți găsi lupta Rayquazei de groudon și Kyogre, apoi va zbura. Vorbește cu Steven în afara sălii de sotopolis, apoi vorbiți cu Wallace. Wallace vă va oferi HM07 ca o mulțumire pentru salvarea orașului.
  • Imagine intitulată Cold Bagon în Pokémon Emerald Pasul 7
    7. Învinge Juan în sala de gimnastică Sootopolis. După ce ați primit cascadă, nu veți putea să o utilizați în afara luptei până când veți obține insigna de ploaie din sala de gimnastică Sootopolis. Aceasta este sala de gimnastică finală din joc, așa că asigurați-vă că sunteți pregătiți în mod corespunzător pentru lupte dure. Odată ce obțineți insigna de ploaie, veți putea folosi cascada în jurul lumii.
  • Partea 2 din 3:
    Găsirea lui Bagon
    1. Imagine intitulată Catch Bagon în Pokémon Emerald Pasul 8
    1. Capul la cavale de meteor. Ați vizitat deja această peșteră mai devreme în poveste, astfel încât să zburați la orașul Fallarbor pentru a ajunge rapid la Meteor Falls Pestera. Peștera este situată între ruta 114 și 115.
  • Imagine intitulată Catch Bagon în Pokémon Emerald Pasul 9
    2. Surf pe apă chiar lângă intrare. După ce ați intrat în peșteră, veți ajunge la o piscină de apă. Mergeți la nord și utilizați surf pentru a călători pe apă.
  • Imagine intitulată Catch Bagon în Pokémon Emerald Pasul 10
    3. Utilizați cascada HM07 pentru a călători în sus cascada mare. Abordați cascada și apăsați "A" Pentru a aduce promptul de a utiliza cascada.
  • Imagine intitulată Catch Bagon în Pokémon Emerald Pasul 11
    4. Introduceți peștera în partea de sus a cascadei. După urcarea cascadei, veți vedea o mică bucată de pământ și o intrare de peșteră. Coborâți pe această piesă mică și umblați prin intrare.
  • Imagine intitulată Catch Bagon în Pokémon Emerald Pasul 12
    5. Mergeți la nord și urcați pe scară. Capul spre dreapta și apoi un pic pentru a găsi o scară. Luați scara până la nivelul inferior.
  • Imagine intitulată Catch Bagon în Pokemon Emerald Pasul 13
    6. Umblați în colțul nord-vestic al peșterii și urcați pe scară. Veți fi provocați de un duo de formatori. După ce le-au învins, folosiți scările pentru a urca în partea de sus a camerei.
  • Imagine intitulată Catch Bagon în Pokémon Emerald Pasul 14
    7. Săriți pe margini, menținând spre stânga.Scara pe care trebuie să o atingi este în colțul din stânga jos al camerei. Săriți pe margini și rămâneți la stânga pentru a ajunge la scară.
  • Imagine intitulată Cold Bagon în Pokémon Emerald Pasul 15
    8. Mergeți pe scări și navigați pe apă. Faceți-vă drumul spre partea de nord a camerei și coborâți pe bucata de pământ cu intrarea în peșteră.
  • Imagine intitulată Catch Bagon în Pokémon Emerald Pasul 16
    9. Introduceți peștera și surf în partea de sus a camerei. Această cameră este lungă și îngustă și va trebui să navigați pe apă pentru a trece camera. Coborâți pe piesa mică de pământ din partea de sus a camerei.
  • Imagine intitulată Catch Bagon în Pokémon Emerald Pasul 17
    10. Plimbați-vă pe piesa mică de pământ până când întâlniți Bagon. Acest mic patch de teren uscat este singura zonă din întregul joc pe care îl puteți întâlni Bagon. Bagon are o șansă de 20% de a apărea atunci când întâmpinați un Pokémon sălbatic aici, așa că poate dura mai multe bătălii până când apare cineva.
  • Partea 3 din 3:
    Capturarea Bagonului
    1. Imagine intitulată Catch Bagon în Pokémon Emerald Pasul 18
    1. Utilizați un Pokémon cu glisare falsă pentru a reduce sănătatea lui Bagon. Falss Gwipe este o mare mișcare pentru capturarea Pokémonului, deoarece poate reduce sănătatea lui Pokémon sălbatic până la 1 HP, dar nu o va bate niciodată. Farfeetch`d, Cubone, Scizor și Nincida sunt unele dintre Pokémon care pot învăța această mișcare prin nivelare sau puteți folosi TM54 pentru ao învăța la un alt Pokemon.
    • Dacă nu aveți un Pokémon cu FALSE GLY, puteți utiliza mișcări regulate pentru a reduce sănătatea lui Bagon, cât de mult puteți fără să-l bateți.
  • Imagine intitulată Catch Bagon în Pokémon Emerald Pasul 19
    2. Utilizați somnul sau paralizați pentru a prinde bagonul. Aceste mișcări vor crește șansele de capturare a balonului dvs. de poke. Există o mulțime de Pokémon care pot învăța mișcări care provoacă aceste condiții, iar șansele sunt deja cel puțin una.
  • Imagine intitulată Cold Bagon în Pokémon Emerald Pasul 20
    3. Arunca o minge ultra pentru cele mai bune șanse de capturare a lui Bagon. Bilele ultra sunt scumpe, dar pot prinde bagon mult mai fiabil decât alte bile. Dacă ați coborât sănătatea lui Bagon la 1 HP și este adormit sau paralizat, aproape orice minge de poke ar trebui să facă truc.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar