Cum se fixează sprintul pe controlerul ps4

De-a lungul timpului și a utilizării, senzorii de pe controlerul dvs. PS4 nu pot răspunde, cum ar putea personajul dvs. să nu fie capabil să springă când apăsați în jos pe Thumbstick L3. Thisewill vă învață cum să fixați o sprint cu un controler PS4 când utilizați Thumbstick L3. Puteți face acest lucru fără a vă îndepărta controlorul și curățați-l.

Pași

  1. Imagine intitulată Fix Sprinting pe controlerul PS4 Pasul 1
1. Slăbiți gunk-ul din degetul mare. Rotiți stick-ul în jurul valorii, faceți clic pe ea în timp ce este centrat, apoi faceți clic pe el în timp ce îl împingeți și, în sfârșit, ridicați-l (ar trebui să faceți clic din nou ca o articulație din priză). Veți dori să repetați acești pași de aproximativ 30 de ori pentru a slăbi cu adevărat gunkul care poate fi prins în interior.
  • Imagine intitulată Fix Sprinting pe controlerul PS4 Pasul 2
    2. Pulverizați aerul (sau lovitura) în degetul mare. Deplasați mingea în stânga și pulverizați aerul conservat în micul deschidere. Punctul este de a folosi aerul conserve (sau respirația dvs.) pentru a îndepărta murdăria sau praful de la senzor.
  • Dacă nu aveți o cutie de aer, puteți pur și simplu să vă folosiți respirația.
  • Nu utilizați un lichid, cum ar fi WD-40.
  • Repetați acest proces cu degetul de subțire în dreapta.
  • Imagine intitulată Fix Sprinting pe controlerul PS4 Pasul 3
    3. Achiziționați un nou controler. Dacă primii doi pași nu au funcționat pentru dvs., va trebui să vă îndepărtați controlerul și să-l curățați sau, dacă nu vă simțiți inconfortabil, trebuie să cumpărați un nou controler.
  • Aveți grijă dacă vă decideți să vă îndepărtați controlorul și curățați-l, deoarece există componente electrice pe care le puteți rupe foarte ușor.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar