Cum se conectează un ps4 la un laptop

Thiste parere cum să vă conectați PlayStation 4 la un computer utilizând aplicația de redare la distanță a Sony. Odată ce conectați controlerul Dualshock 4 la computer cu un cablu USB, puteți utiliza Remote Play pentru a reda jocurile dvs. PlayStation pe monitorul computerului.

Pași

  1. Imaginea intitulată Conectați un PS4 la un laptop Pasul 1
1. Navigheaza catre https: // remoteplay.dl.Play Station.net / remoteplay / Într-un browser web. Remote Play este o aplicație gratuită de către Sony, care vă permite să conectați PlayStation 4 la un computer Windows sau MacOS.
  • Se recomandă să aveți o viteză de conectare la internet de cel puțin 15MB / s Vitezele de încărcare și de descărcare pentru a utiliza aplicația Remote Play de pe laptop
  • Imaginea intitulată Conectați un PS4 la un laptop Pasul 2
    2. Clic Windows PC sau Mac. Acest lucru descărcați instalatorul pe computer.
  • Imaginea intitulată Conectați un PS4 la un laptop 3
    3. Faceți dublu clic pe fișierul de instalare și urmați instrucțiunile.În mod implicit, fișierele dvs. descărcate pot fi găsite în dvs "Descărcări" dosar sau în browserul dvs. web.Faceți dublu clic pe fișierul Instalare pentru a porni procesul de instalare.
  • În timpul procesului de instalare, va trebui să selectați o limbă și sunteți de acord cu Termenii și condițiile.
  • Imaginea intitulată Conectați un PS4 la un laptop Pasul 4
    4. Deschideți PS4 Remote Play.Are o pictogramă albastră cu o imagine care seamănă cu un controler dualshock.Puteți găsi aplicația PS4 la distanță Play în meniul Start Windows sau în Aplicații Folder pe Mac.
  • Imaginea intitulată Conectați un PS4 la un laptop Pasul 5
    5. Conectați un controler Dualshock 4 la computer. Veți face acest lucru prin conectarea unui capăt al unui cablu USB la controler și celălalt la un port USB disponibil pe computer.
  • Imaginea intitulată Conectați un PS4 la un laptop Pasul 6
    6. Apăsați butonul Opțiuni de pe controler. Este în partea dreaptă a touchpad-ului.
  • Imaginea intitulată Conectați un PS4 la un laptop Pasul 7
    7. Conectați-vă la contul dvs. de rețea PlayStation.Introduceți adresa de e-mail și parola asociate cu contul dvs. de rețea PlayStation în aplicația PS4 la distanță și faceți clic pe Conectare
  • Dacă nu aveți un cont de rețea PlayStation, faceți clic pe Creează un cont și urmați instrucțiunile pentru a crea un cont nou.
  • Imaginea intitulată Conectați un PS4 la un laptop Pasul 8
    8. Introduceți codul de acces PS4 (dacă aveți unul).Dacă aveți un cod de parolă configurat în contul dvs. PlayStation, va trebui să îl introduceți folosind controlerul.După ce vă conectați, veți putea reda la distanță PS4 de la distanță pe laptopul utilizând aplicația PS4 la distanță.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar