Cum se conectează un controler razer la un pc

Puteți conecta controlerele la computerele dvs. de jocuri pentru a vă îmbunătăți experiențele de jocuri. Thisewill vă învață cum să conectați un controler Razer la PC-ul Windows 7 sau mai mare de Bluetooth sau folosind o conexiune prin cablu.

Pași

Metoda 1 din 2:
Conectarea fără fir
  1. Imagine intitulată Conectați un controler Razer la un PC Pasul 1
1. Flip comutatorul situat pe partea din spate a controlerului în modul Bluetooth PC (dacă este disponibil). Comutatorul are un fundal albastru (pe Razer Raiju Ultimate) și este situat în centrul spatelui controlerului.
  • În funcție de modelul controlerului Razer pe care îl aveți, comutatorul ar putea fi localizat în altă parte. Va trebui să vă referiți la manualul de instrucțiuni al lui Razer pentru mai multe detalii. Controlerul dvs. Razer nu poate avea o funcție Bluetooth și poate fi posibilă conectarea numai cu un cablu USB.
  • Dacă aceasta este prima dată când utilizați controlerul Razer sau încărcătorul său este scăzut, probabil că doriți să faceți o conexiune prin cablu. Dacă luminile de pe controler sunt roșii, încărcarea este scăzută.
  • Imagine intitulată Conectați un controler Razer la un PC Pasul 2
    2. Apasă pe Ps pentru a porni controlerul. Controlorul ar trebui să se aprindă pentru a vă arăta că este pornit.
  • Imagine intitulată Conectați un controler Razer la un PC Pasul 3
    3. Apăsați și țineți apăsat Ps și butoanele de opțiuni timp de cel puțin 5 secunde. Când indicatorul luminos de stare se schimbă de la încetinirea rapidă, controlerul dvs. este în modul de asociere și puteți elibera butoanele pe care le țineți.
  • Imagine intitulată Conectați un controler Razer la un PC Pasul 4
    4. Accesați setările de pe computer. Veți găsi pictograma angrenajului pentru setări din meniul Start (puteți să faceți clic pe pictograma Meniu Start din bara de activități sau puteți apăsa ⊞ Win).
  • Imagine intitulată Conectați un controler Razer la un PC Pasul 5
    5. Clic Dispozitive. Veți vedea acest lucru ca prima opțiune din cea de-a doua coloană.
  • Imagine intitulată Conectați un controler Razer la un PC Pasul 6
    6. Clic Adăugați Bluetooth sau alte dispozitive. Veți vedea acest lucru în partea dreaptă a ferestrei - este prima opțiune clicabilă. Veți vedea că dispozitive descoperite apar în listă ca scanarea computerului.
  • Imagine intitulată Conectați un controler Razer la un PC Pasul 7
    7. Faceți clic pe controlerul Razer pentru ao împerechea. Dacă nu îl vedeți în listă, este posibil să fie necesar să opriți controlerul Razer și să îl puneți din nou în modul de asociere.
  • Imagine intitulată Conectați un controler Razer la un PC Pasul 8
    8. Clic Terminat. O fereastră de confirmare va afișa că ați conectat cu succes controlerul Razer.
  • Imagine intitulată Conectați un controler Razer la un PC Pasul 9
    9. Instalați driverele corespunzătoare. Ar trebui să vi se solicite automat să instalați drivere pentru a utiliza controlerul Razer. Dacă nu vi se solicită, puteți obține manual driverele de pe site-ul de suport Razer.
  • Metoda 2 din 2:
    Conectarea prin cablu USB
    1. Imagine intitulată Conectați un controler Razer la un PC Pasul 10
    1. Flip comutatorul situat pe partea din spate a controlerului la USB (dacă este disponibil). Comutatorul are un fundal albastru (pe Razer Raiju Ultimate) și este situat în centrul spatelui controlerului.
    • În funcție de modelul controlerului Razer pe care îl aveți, comutatorul ar putea fi localizat în altă parte. Va trebui să vă referiți la manualul de instrucțiuni al lui Razer pentru mai multe detalii.
    • Dacă aceasta este prima dată când utilizați controlerul Razer, probabil că doriți să faceți o conexiune prin cablu.
  • Imagine intitulată Conectați un controler Razer la un PC Pasul 11
    2. Conectați conectorul micro-USB în controlerul dvs. Razerul dvs. a venit cu un cablu, dar dacă l-ați pierdut, puteți găsi cu ușurință cabluri USB cu un conector micro-USB la orice magazin de vânzare cu amănuntul și electronică.
  • Veți vedea portul Micro-USB de pe controlerul centrat în partea de sus.
  • Imagine intitulată Conectați un controler Razer la un PC Pasul 12
    3. Conectați celălalt capăt al cablului USB la computer. Veți găsi porturile USB dreptunghiulare de pe fața frontală a turnului, de-a lungul părților laterale ale laptopului dvs. sau pe partea din spate a unui all-in-one.
  • Imagine intitulată Conectați un controler Razer la un PC Pasul 13
    4. Descărcați driverele corespunzătoare. Managerul de dispozitive ar trebui să vă solicitați să descărcați driverele de care doriți să utilizați controlerul Razer, dar dacă nu vi se solicită automat, puteți merge la Site-ul de suport Razer și să descărcați driverele potrivite.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar