Cum să vă schimbați culoarea ochilor

Culoarea ochilor este unică și dificil de schimbat fără utilizarea contactelor. Este posibil să vă îmbunătățiți culoarea ochilor existenți prin purtarea unor tipuri specifice de ochi. De asemenea, puteți schimba culoarea ochilor complet pentru o zi cu lentile de contact colorate. Chirurgia este, de asemenea, disponibilă, dar la momentul scrierii acestui articol, este încă mai mult în etapele sale de testare. Acest articol vă va arăta câteva modalități de a vă adapta culoarea ochilor și de a vă oferi informații despre contactele colorate și chirurgia.

Pași

Metoda 1 din 4:
Folosind fishadow pentru a lumina culoarea ochilor
  1. Imagine intitulată Schimbă culoarea ochilor Pasul 1
1. Înțelegeți modul în care machiajul poate modifica culoarea ochilor. Nu puteți folosi fishadow pentru a face ca ochii albaștri să arate maro și viceversa. Cu toate acestea, puteți folosi fardyhadow pentru a îmbunătăți culoarea pe care o aveți deja. În funcție de culoarea ochilor pe care o utilizați, este posibil să vă faceți ochii să apară mai strălucitoare, duller sau mai palidă în culori. Unele culori ale ochilor, cum ar fi Hazel și Gri, pot fi capabile să ridice nuanțe de la anumite culori de ochi. Această secțiune vă va arăta cum să utilizați Fishadow pentru a vă modifica culoarea ochilor.
  • Imagine intitulată Schimbă culoarea ochiului Pasul 2
    2. Intensificați ochii albastri purtând o fard de culoare caldă. Culori colorate, cum ar fi corali și șampanie, lucrează în special pe ochii albastri. Ei vor face ca ochii să pară mai strălucitoare și mai blue decât sunt de fapt. Fard de ochi care este deja albastru poate face ca ochii să apară mai ușoară sau mai palidă. Iată câteva combinații de culori pentru a încerca:
  • Pentru uzura zilnică, încercați tonuri neutre, cum ar fi: maro, taupe, terra-cotta, sau orice fel de portocaliu.
  • Pentru o noapte specială, încercați unele metalice, cum ar fi aur, cupru sau bronz.
  • Evitați ceva prea întunecat, mai ales dacă aveți o piele corectă. Când alegeți Eyeliner, mergeți în loc de maro maro sau închis. Va fi mai puțin aspru decât negru.
  • Imagine intitulată Schimbați culoarea ochilor Pasul 3
    3. Face ca ochii maro să apară mai strălucitoare cu culori reci. Oamenii cu ochi maro pot purta aproape orice culoare, dar culori cool, cum ar fi violet și albastru, vor ajuta cu adevărat să lumineze ochii maro. Iată câteva opțiuni pentru a încerca:
  • Pentru zile ocazionale, stick cu maro. Pentru a vă face ochii într-adevăr să iasă în evidență, încercați un maro argintiu sau maro peachy.
  • Dacă vă simțiți mai aventuros, încercați să purtați blues, gri, verdeață sau purpuriu.
  • Pentru o noapte specială, puteți încerca metalice, cum ar fi: bronz, cupru sau aur. Un aur colorat va funcționa, de asemenea, bine.
  • Dacă aveți ochi maro sau negru închis, încercați în schimb unele nuanțe de bijuterie, cum ar fi albastru strălucitor sau violet. De asemenea, puteți scăpa cu argint și ciocolată.
  • Imagine intitulată Schimbați culoarea ochiului Pasul 4
    4. Scoateți blues sau verdele în ochii gri, purtând umbra albastră sau verde. Ochii gri tind să ridice orice culoare este în jurul lor. Aceasta înseamnă că puteți folosi fard de ochi pentru a vă oferi ochii gri o nuanță albastru sau verzui. Dacă vrei să scoți tonurile gri care sunt deja acolo, lipiți cu soi, nuanțe fumoase, cum ar fi argint, cărbune sau negru. Iată câteva sfaturi despre cum să scoateți blues și verdele în ochii tăi:
  • Pentru a scoate blues, lipiți cu ochi în aceste culori: cupru, pepene galben, maro neutru, portocaliu, piersic sau somon. Puteți ajuta la aducerea albastră prin adăugarea unei atingeri de albastru în colțul interior al ochiului.
  • Pentru a scoate verdele, încercați ochi în aceste culori: maro, roz, prune, violet, roșu-maroniu sau vin.
  • Imagine intitulată Schimbați culoarea ochilor Pasul 5
    5. Purtați purpuri sau maro pentru a face ochii verzi mai intenți. Acestea sunt cele mai bune culori pentru ochii verzi. Ei contrastează cu pigmentul verde în ochii tăi, făcându-i să pară mai strălucitoare și mai vibrante. De exemplu, puteți fi fishadow purpuriu într-o noapte specială și străluciți maro sau taupe în timpul zilei. Iată câteva culori pentru a încerca:
  • Orice nuanță de violet va arăta grozav pe tine. Dacă nu vă place purpuriu, încercați în schimb câteva rozuri.
  • Dacă ezitați să purtați purpuriu, ați putea încerca să purtați ochelari de taupe peste pleoapă și să folosiți o linie de purpuriu aproape de linia de lasare.
  • Ochelii negri sunt prea asprați pentru ochii verzi. Încercați să utilizați carbune, argint sau violet profund în schimb.
  • Imagine intitulată Schimbați culoarea ochilor Pasul 6
    6. Profitați de fleacurile verzi și de aur dacă aveți ochi de căpșuni. Ochii de alunei conțin picături de verde și aur. Aceasta înseamnă că puteți utiliza culori diferite de ochi pentru a scoate aceste fascicule. Iată câteva opțiuni pentru a încerca:
  • Evitați utilizarea culorilor grele și fumoase. Ei tind să ascundă indicii de verde și de aur în ochii căprioară și să-i facă să pară în schimb.
  • Pentru a scoate verdele și auriu în ochii tăi, încercați să folosiți fishadow în bronz, praf roz sau vinete. Armata-verde va aduce în special fleacurile verzi.
  • Dacă doriți să faceți ochii să arate mai maro, apoi folosiți fard de ochi în aur sau verde.
  • Metoda 2 din 4:
    Schimbarea temporară a culorii ochilor cu contacte
    1. Imagine intitulată Schimbați culoarea ochilor Pasul 7
    1. Vizitați un medic de ochi pentru a obține o rețetă. Chiar dacă aveți o viziune perfectă, va trebui să aveți ochii potriviți pentru contacte. Există diferite forme de ochi de ochi și poartă contacte cu forma greșită poate fi dureroasă. Uneori, ochii tăi ar putea să nu fie compatibile cu contactele. Alteori, medicul poate prescrie un tip special de contacte pentru dvs., mai ales dacă aveți ochi uscați.
  • Imagine intitulată Schimbă culoarea ochilor Pasul 8
    2. Achiziționați lentilele de contact de la un comerciant legitim al lentilelor. Obțineți ceea ce plătiți, mai ales când vine vorba de contacte. În acest caz, ar putea fi mai bine să cheltuiți mai mult pe o pereche de contacte și să fiți în siguranță, mai degrabă decât să cumpărați o pereche mai ieftină și să vă fie rău mai târziu. Ochii sunt delicați, iar un produs prost făcut poate le deteriora permanent.
  • Cel mai bun loc pentru a obține contacte este la un magazin de sticlă de ochi sau de la un optometrist.
  • Lentilele de prescripție sunt de asemenea disponibile pentru cei care au o vedere slabă.
  • Imagine intitulată Schimbă culoarea ochilor Pasul 9
    3. Decideți cât de des veți purta contactele. Unele contacte pot fi purtate doar o dată, în timp ce altele pot fi purtate de mai multe ori. Deoarece lentilele colorate tind să fie mai scumpe decât cele obișnuite, acesta este ceva ce trebuie să țineți minte. Iată diferitele tipuri de lentile pe care le puteți obține:
  • Lentilele de unică folosință pot fi scumpe. Unii pot fi purtați o singură dată. Dacă intenționați să purtați contactele pentru doar una sau două ocazii, păstrați-le în minte.
  • Lentilele de uzură zilnică trebuie să fie scoase pe timp de noapte. Cât de des le înlocuiți vor depinde de producător. Unii trebuie înlocuiți o dată pe săptămână, în timp ce alții pot dura până la o lună, dacă nu mai mult.
  • Lentilele de uzură extinse pot fi purtate chiar și în timp ce dormiți, deși acest lucru nu este recomandat. Cu cât păstrați mai mult contactele, cu atât mai multe dintre ele trebuie să obțineți o infecție. Cum ar fi lentilele de uzură zilnice, lentilele de uzură extinse trebuie înlocuite în funcție de producător. Unii pot dura doar o săptămână în timp ce alții mult mai mult.
  • Imagine intitulată Schimbați culoarea ochilor Pasul 10
    4. Obțineți lentile de tensiune de îmbunătățire dacă aveți ochi lumină și doriți o schimbare subtilă. De asemenea, puteți obține aceste dacă doriți doar să vă îmbunătățiți culoarea ochilor naturali (chiar dacă aveți ochi întunecați). Deoarece aceste lentile sunt translucide, ele nu sunt recomandate pentru cei care au ochi de culoare închisă. Culoarea pur și simplu nu va arăta.
  • Imagine intitulată Schimbați culoarea ochilor Pasul 11
    5. Obțineți lentile opac-nuanță dacă doriți o schimbare drastică sau dacă aveți ochi întunecați. Cum ar fi numele implică, aceste lentile de contact sunt opace și vă pot schimba complet culoarea ochilor. Le puteți obține în culori naturale, cum ar fi maro, albastru, gri, verde și alune. Le puteți obține, de asemenea, în culori nenaturale, cum ar fi alb, roșu, pisică-ochi și purpuriu.
  • Unele locuri oferă, de asemenea, culori personalizate și tinting.
  • Imagine intitulată Schimbați culoarea ochilor Pasul 12
    6. Fiți conștienți de dezavantajele cosmetice. Veți pune lentile pe ochii voștri, care poate glisa în jur când clipește. Aceasta înseamnă că, dacă obiectivul se mișcă puțin pe ochi, irisul natural va fi vizibil. Oamenii vor ști imediat că purtați lentile de contact.
  • Acest lucru va fi cel mai evident pe lentile opace și mai puțin pe lentilele de îmbunătățire.
  • Imagine intitulată Schimbați culoarea ochilor Pasul 13
    7. Fiți conștienți de dezavantajele vizuale. IRIS-ul dvs. de iris și elevii se schimbă în mod natural pe măsură ce introduceți condiții de lumină diferite. Lentilele de contact nu schimbă dimensiunea. Aceasta înseamnă că atunci când intrați într-o cameră întunecată și elevii voștri se dilate, o parte din viziunea voastră va fi blocată de partea colorată a obiectivului de contact. Dacă intrați în lumina puternică a soarelui, elevii dvs. vor deveni mai mici, iar o parte din culoarea voastră naturală poate privi prin porțiunea clară a obiectivului de contact.
  • Imagine intitulată Schimbați culoarea ochilor Pasul 14
    8. Păstrați contactele curate. Dacă nu vă curățați lentilele în mod regulat sau în mod corespunzător, puteți obține o infecție. Unele infecții ale ochilor sunt foarte grave și pot duce la orbire. Trebuie să păstrați întotdeauna contactele în cazul lor ori de câte ori nu le purtați. De asemenea, ar trebui să le curățați cu soluția salină înainte de a le pune înapoi în caz. Asigurați-vă că reumpleți cazul cu soluție salină proaspătă înainte de a pune contactele înapoi.
  • Întotdeauna spălați-vă mâinile înainte de a atinge contactele.
  • Nu utilizați niciodată saliva pentru a umezi contactele. Gura umană este plină de germeni.
  • Nu împărțiți niciodată contactele cu nimeni, chiar dacă le dezinfectați.
  • Imagine intitulată Schimbați culoarea ochilor Pasul 15
    9. Nu purtați niciodată contacte mai mult decât recomandate și scoateți-le atunci când este necesar. Aceasta înseamnă că trebuie să luați întotdeauna contactele din ochi înainte de a vă culca. Aceasta include lentilele de uzură extinsă. Chiar dacă contactele de uzură extinse pot fi purtate peste noapte, lăsându-le într-o perioadă atât de lungă, este mult mai probabil să obțineți o infecție a ochilor. De asemenea, ar trebui să luați contacte înainte de a vă face baie sau duș sau mergeți înot.
  • Unele contacte pot fi purtate de mai multe ori, în timp ce altele pot fi purtate doar o dată. Nu utilizați niciodată contacte pentru mai mult decât timpul recomandat.
  • Soluția salină poate, de asemenea, expiră. Nu folosiți niciodată soluția salină peste data de expirare.
  • Pentru a preveni acumularea bacteriilor, cazurile de lentile de contact trebuie înlocuite la fiecare trei până la șase luni.
  • Metoda 3 din 4:
    Schimbarea culorii ochilor folosind Photoshop
    1. Imagine intitulată Schimbă culoarea ochilor Pasul 16
    1. Porniți Photoshop și deschideți imaginea pe care doriți să o editați. Orice imagine va face, dar imaginile clare cu rezoluții înalte vor funcționa mai bine. Pentru a deschide imaginea, pur și simplu faceți clic pe "Fişier" din bara de sus și selectați "Deschis" Din meniul derulant.
  • Imagine intitulată Schimbați culoarea ochilor Pasul 17
    2. Măriți ochii. Puteți face acest lucru făcând clic pe pictograma micului de lupă. Acesta este situat pe bara laterală îngustă din partea stângă a ecranului, spre partea de jos. Dacă nu o puteți găsi, loviți "Z" butonul de pe tastatură. Acum puteți mări ochii în două moduri:
  • Faceți clic pe ochii cu butonul stâng al mouse-ului. Imaginea va deveni mai mare. Continuați să faceți acest lucru până când puteți vedea clar ochii.
  • Faceți clic pe un loc care este deasupra și spre stânga ochilor. Trageți indicatorul în jos în partea dreaptă jos a ochilor. O cutie se va forma. Dacă vă lăsați să mergeți, ceea ce a fost vreodată în cutie vă va umple fereastra.
  • Imagine intitulată Schimbați culoarea ochilor Pasul 18
    3. Utilizați instrumentul de bază Lasso pentru a selecta irisul. Dacă nu găsiți instrumentul Lasso, este posibil să aveți unul dintre celelalte instrumente Lasso selectate. Faceți clic și mențineți apăsată pe instrumentul curent Lasso (de obicei, a treia pictogramă în jos) și selectați cea care arată ca un lasso din meniul derulant. Odată ce ați selectat instrumentul, urmăriți în jurul irisului. Nu vă faceți griji că este prea îngrijită - o veți curăța mai târziu.
  • Pentru a selecta celălalt ochi, apăsați și țineți apăsată tasta Shift. Trageți în jurul celeilalte iris, așa cum ați făcut-o cu primele.
  • Imagine intitulată Schimbați culoarea ochilor Pasul 19
    4. Creați un nou strat de ajustare. Puteți face acest lucru făcând clic pe "Strat" fila din meniul de sus și selectând "Nou Strat De Ajustare" Din meniul derulant.
  • Când vă deplasați indicatorul "Nou Strat De Ajustare," Veți obține un meniu lateral extins cu o listă de opțiuni. Selectați "Hue / Saturație" din listă.
  • Imagine intitulată Schimbați culoarea ochilor Pasul 20
    5. Mergeți la fereastra de ajustare și asigurați-vă că "Colorize" este selectat. Fereastra de ajustare este pe aceeași parte ca și celelalte ferestre, inclusiv cele cu straturile și swatch-urile de culoare. Faceți clic pe acesta și asigurați-vă că caseta de lângă cuvântul "Colorize" este bifat. Veți vedea culoarea de schimbare irisi.
  • Elevul poate schimba, de asemenea, culoarea. Nu vă faceți griji, veți rezolva acest lucru mai târziu.
  • Imagine intitulată Schimbați culoarea ochilor Pasul 21
    6. Deplasați glisierele nuanță, saturație și ușurință până când obțineți culoarea dorită. Sliderul Hue va schimba culoarea reală. Sliderul de saturație va face culoarea mai strălucitoare sau mai gri. Sliderul de lumină poate face culoarea mai ușoară sau mai întunecată.
  • Culoarea poate arăta un pic nenatural. Nu vă faceți griji, puteți remedia acest lucru mai târziu.
  • Imagine intitulată Schimbați culoarea ochilor Pasul 22
    7. Asigurați-vă că sunteți în stratul de ajustare. Faceți clic pe fereastra straturilor. Veți vedea două straturi diferite: fundal și hue / saturație. Asigurați-vă că Hue / Saturation este evident. Veți face toate corecțiile în acest strat. Stratul de fundal este imaginea dvs. originală.
  • Imagine intitulată Schimbă culoarea ochilor Pasul 23
    8. Utilizați instrumentul Eraser pentru a dezvălui elevul și pentru a curăța zona din jurul irisului. Faceți clic pe instrumentul Eraser din meniul lateral. Reglați dimensiunea, dacă este necesar. Puteți face acest lucru mergând spre bara de meniu de sus și făcând clic pe micul punct și numărul care apare lângă cuvânt "Perie." Odată ce aveți dimensiunea dorită, ștergeți cu atenție zona elevului. Când ați terminat, ștergeți și zona din jurul irisului. Dacă aveți nevoie, ștergeți și orice subliniere.
  • Când ați terminat, ochiul ar trebui să arate foarte mult ca originalul, cu excepția faptului că este o culoare diferită.
  • Imagine intitulată Schimbați culoarea ochilor Pasul 24
    9. Schimbați amestecarea stratului, dacă este necesar. Mergeți din nou la fereastra stratului și faceți clic pe meniul derulant. Veți vedea opțiuni cum ar fi: normal, dizolvați, întunecați și multiplicați. Încercați să selectați "Nuanţă" sau "Culoare" din partea de jos a meniului. Textura originală a ochiului va apărea mult mai bine.
  • Imagine intitulată Schimbați culoarea ochilor Pasul 25
    10. Mergeți straturi atunci când sunteți mulțumit de rezultatul. Faceți clic dreapta pe stratul care spune "fundal" și selectați "Îmbinare vizibilă" din meniul care apare.
  • Imagine intitulată Schimbați culoarea ochilor Pasul 26
    11. Salvați imaginea dvs. Puteți salva imaginea dvs. ca orice tip de fișier dorit. Photoshop va dori să o salveze ca fișier Photoshop în mod implicit. Din păcate, acest lucru va face mai dificil să împărtășiți fișierul dvs. pe Internet. Încercați să salvați fișierul ca fișier JPEG - este fișierul imagine standard utilizat pe internet.
  • Metoda 4 din 4:
    Obținerea intervenției chirurgicale pentru a schimba culoarea ochilor
    1. Imagine intitulată Schimbă culoarea ochilor Pasul 27
    1. Obțineți chirurgie laser pentru a transforma ochii maro albastră. Chirurgia durează aproximativ 20 de secunde. Îndepărtează stratul exterior al irisului maro și dezvăluie culoarea albastră de dedesubt. Pe parcursul a două până la patru săptămâni, corpul va elimina restul straturilor. În acest timp, ochiul va deveni mai albastru.
  • Imagine intitulată Schimbă culoarea ochilor Pasul 28
    2. Cunoașteți dezavantajele intervenției chirurgicale ale culorilor ochiului maro-albastru. La momentul scrierii acestui articol, această intervenție chirurgicală este încă în etapele sale de testare, astfel încât efectele pe termen lung nu sunt încă cunoscute. De asemenea, nu este disponibil în comerț în Statele Unite. Este, de asemenea, foarte scump, și costă în prezent aproximativ 5000 USD. Chirurgia funcționează numai pentru schimbarea ochilor maro la albastru și este permanentă. La fel ca multe intervenții chirurgicale ale ochilor, aceasta poate duce, de asemenea, la orbire.
  • Imagine intitulată Schimbă culoarea ochilor Pasul 29
    3. Obțineți irisi colorați introduse chirurgical în ochi. Această intervenție chirurgicală durează 15 minute pe ochi și se efectuează folosind anestezia locală. Un iris flexibil și colorat este introdus în ochi, chiar peste irisul natural.
  • Nu este permanent. Implantul poate fi eliminat utilizând o intervenție chirurgicală similară.
  • Timpul de recuperare este de două săptămâni. În acest timp, viziunea dvs. poate fi neclară, iar ochii tăi pot fi roșii.
  • Nu puteți conduce după operație. Dacă acest lucru este ceea ce luați în considerare, asigurați-vă că aveți pe cineva care să vă ducă acasă.
  • Imagine intitulată Schimbă culoarea ochilor Pasul 30
    4. Cunosc riscurile de a obține irisi implantați chirurgical. La fel ca multe intervenții chirurgicale, obținerea de iris implantați în ochii dvs. cu multe riscuri. Viziunea dvs. se poate agrava ca rezultat. În unele cazuri, puteți pierde viziunea dvs. cu totul. Iată câteva alte complicații pe care le puteți aștepta:
  • Irisul fals va crește presiunea în ochi. Acest lucru poate duce la glaucom, care poate duce la orbire.
  • Chirurgia poate duce la cataracta. Cataracta sunt atunci când lentilele ochiului devin întunecate.
  • Corneea se poate deteriora în timpul operației. Este posibil să aveți nevoie de un transplant cornean pentru a remedia acest lucru.
  • Irisul natural și zona înconjurătoare pot fi inflamați. Nu numai că ar putea fi foarte dureros, dar viziunea dvs. poate deveni neclară ca rezultat.
  • sfaturi

    Știți că nu vă puteți modifica definitiv culoarea ochilor în mod natural, dacă nu faceți o operație.
  • Luați în considerare utilizarea unei aplicații mobile pentru a schimba culoarea ochilor. În funcție de dispozitiv, puteți achiziționa și descărca o aplicație care vă permite să schimbați culorile oamenilor pe fotografii pe care le-ați salvat pe dispozitiv.
  • Avertizări

    Nu lăsați niciodată contactele în ochii dvs. de peste o zi. Acest lucru poate duce la infecții și orbire.
  • Operațiile chirurgicale pot duce la multe complicații
  • Dacă observați că ochii dvs. s-au luminat sau întunecați semnificativ, ar trebui să vizitați imediat medicul dumneavoastră. O schimbare drastică, cum ar fi de la maro până albastru, ar putea fi un simptom al ceva serios.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar