Cum se descărcă aplicații gratuite pe android

Thiste parere Cum să găsiți și să descărcați aplicații gratuite pentru Android. Există multe aplicații gratuite disponibile pentru Android, inclusiv multe jocuri gratuite. Puteți descărca aplicații gratuite Android din magazinul Google Play, care vine preinstalat pe toate telefoanele Android și tabletele. Utilizatorii mai avansați pot opta pentru a descărca aplicațiile dintr-o piață alternativă de aplicații, cum ar fi APTIDED - doar fiți conștienți de faptul că aplicațiile găsite nu sunt verificate de Google.

Pași

Metoda 1 din 2:
Utilizarea magazinului Google Play
  1. Imagine intitulată Descărcați aplicații gratuite pe Android Pasul 1
1. Deschideți magazinul Google Play
Imagine intitulată Androidgoogleplay.jpg
. Este aplicația care are o pictogramă care seamănă cu un triunghi colorat.Atingeți pictograma din meniul de pornire sau din meniul Apps pentru a deschide aplicația.
  • Imagine intitulată Descărcați aplicații gratuite pe Android Pasul 2
    2. Atingeți Topuri. Este a doua filă de sub bannerul verde din partea de sus a magazinului Google Play.Are o mică pictogramă care seamănă cu o diagramă de bare.
  • Imagine intitulată Descărcați aplicații gratuite pe Android Pasul 3
    3. Atingeți Cele mai bune aplicații gratuite sau jocuri gratuite de top. Aceste tab-uri sunt deasupra listei de aplicații din magazinul Google Play. Aceste tab-uri afișează o listă cu cele mai descărcate aplicații gratuite sau jocuri gratuite.
  • Imagine intitulată Descărcați aplicații gratuite pe Android Pasul 4
    4. Căutați o aplicație pe care doriți să o descărcați. Derulați în jos și răsfoiți lista de aplicații până când vedeți ceva interesant.
  • Alternativ, dacă știți numele unei aplicații sau a unui joc pe care doriți să îl descărcați, puteți atinge bara de căutare din partea de sus a ecranului și introduceți numele aplicației sau jocului pe care doriți să îl descărcați.
  • Imagine intitulată Descărcați aplicații gratuite pe Android Pasul 5
    5. Atingeți aplicația sau jocul pe care doriți să îl descărcați. Aceasta afișează pagina de informații despre joc.
  • Dacă derulați în jos, puteți vizualiza capturile de ecran și recenziile utilizatorilor despre aplicație sau joc.
  • Numărul de mai jos "Evaluări și recenzii" Indică evaluarea medie a utilizatorilor de la alți utilizatori. Utilizatorii li se permite să dea o aplicație sau un joc de unitate de 1 până la 5 stele. 1 stea indică un rating slab.5 Stele indică un rating excelent.
  • Pentru a vedea recenzii individuale ale utilizatorilor, derulați în jos și apăsați Vedeți toate recenziile sub cea mai mare revizuire pozitivă și recenzie critică de top.Aceasta afișează o listă de recenzii ale utilizatorilor. Puteți vedea numele utilizatorului și câte stele au evaluat aplicația în partea de sus a comentariului lor. Citiți comentariul utilizatorului pentru a obține o idee mai bună despre modul în care se simt despre aplicație sau joc.
  • Imagine intitulată Descărcați aplicații gratuite pe Android Pasul 6
    6. Atingeți Instalare sub titlul aplicației.Este butonul verde din partea de sus a paginii de informații despre aplicație. Aceasta instalează aplicația sau jocul.Permiteți ceva timp pentru ca jocul să termine instalarea. După terminarea jocului, puteți deschide jocul prin atingerea pictogramei din meniul dvs. de pornire sau în meniul Apps sau prin atingerea Deschis În magazinul Google Play.
  • Metoda 2 din 2:
    Folosind aptoide
    1. Imagine intitulată Descărcați aplicații gratuite pe Android Pasul 7
    1. Mergi la HTTPS: // ro.aptoide.COM / În browserul dvs. web. Puteți utiliza orice browser web pe dispozitivul dvs. Android.
    • APTOODE este o piață alternativă de aplicații care vă permite să descărcați aplicații pe care nu le veți găsi în magazinul de jocuri. Din motive de securitate, Google nu recomandă descărcarea aplicațiilor de oriunde, cu excepția magazinului de jocuri. Asigurați-vă că ați cercetat pe deplin orice aplicație pe care o găsiți în acest magazin înainte de a descărca.
  • Imagine intitulată Descărcați aplicații gratuite pe Android Pasul 8
    2. Atingeți Instalați Aptoide. Este butonul din centrul paginii web. Aceasta afișează un pop-up care solicită dacă sunteți sigur că doriți să descărcați APTOODE.
  • Imagine intitulată Descărcați aplicații gratuite pe Android Pasul 9
    3. Atingeți O.K sau descărcați. Acest lucru descărcați fișierul APK care poate fi utilizat pentru a instala APTOODE.
  • Imagine intitulată Descărcați aplicații gratuite pe Android Pasul 10
    4. Atingeți Deschis. Este în pop-up în partea de jos a ecranului. Aceasta deschide fișierul APK.
  • AVERTISMENT: Instalarea fișierelor APK din surse nedreptate poate provoca deteriorarea telefonului.
  • Este posibil să trebuiască să selectați o aplicație care poate deschide fișiere APK. Dacă vi se solicită să selectați o aplicație pentru a deschide fișierul, atingeți o aplicație cum ar fi "Pachet de instalare" și apoi apăsați Mereu Pentru a indica faptul că doriți să utilizați această aplicație de fiecare dată când doriți să instalați un fișier APK.
  • Dacă primiți o alertă care spune că telefonul dvs. nu permite aplicații necunoscute, a se vedea Cum să permiteți aplicațiilor din surse necunoscute pe Android Pentru a vă actualiza setările.
  • Poti de asemenea Instalați fișierele APK folosind Fișierele mele Aplicație pe telefonul dvs. Android.
  • Imagine intitulată Descărcați aplicații gratuite pe Android Pasul 11
    5. Deschide aptoide. Are o pictogramă portocalie cu un alb "v" Pictogramă în formă de formă. Atingeți pictograma din meniul de pornire sau din meniul Apps pentru a deschide APTOODE sau apăsați Deschis pe pop-up odată ce termină instalarea.
  • Imagine intitulată Descărcați aplicații gratuite pe Android Pasul 12
    6. Atingeți Ocolire În partea de jos a ecranului. Când vă deschideți mai întâi APTOODE, are câteva diapozitive de explicație care afișează la început. Atingeți Ocolire În colțul din dreapta jos pentru a sări peste aceste diapozitive și mergeți la magazin.
  • Imagine intitulată Descărcați aplicații gratuite pe Android Pasul 13
    7. Atingeți Jocuri sau aplicații. Acestea sunt cele două file din partea de sus a magazinului APTOODE.Atingeți Jocuri Dacă doriți să descărcați jocuri. Atingeți Aplicații Dacă doriți să descărcați aplicații.
  • Imagine intitulată Descărcați aplicații gratuite pe Android Pasul 14
    8. Răsfoiți un joc sau o aplicație pe care o găsiți interesante. Puteți apăsa fie Mai mult de mai jos "Jocuri de top" sau "Aplicații de top" Pentru a vedea o listă completă a jocurilor sau a Appsului de top, sau derulați în jos pentru a răsfoi jocurile după categorie.
  • Dacă știți numele unei aplicații sau a unui joc pe care doriți să îl descărcați, atingeți Căutare Tab în partea de jos a ecranului. Are o pictogramă care seamănă cu o lupă. Apoi tastați numele jocului sau aplicației pe care doriți să le descărcați.
  • Imagine intitulată Descărcați aplicații gratuite pe Android Pasul 15
    9. Atingeți o aplicație sau un joc. Aceasta afișează pagina de informații privind aplicația.
  • Derulați în jos pentru a vedea revizuirea medie a utilizatorului a aplicației. Este numărul portocaliu deasupra butonului care spune "Evalueaza aceasta aplicatie." Utilizatorii au voie să dea o aplicație un rating de la 1 la 5 stele. 5 Stele indică un rating excelent. 1 stea indică un rating slab.
  • Pentru a citi recenzii individuale ale utilizatorilor, derulați în jos și apăsați Citeste tot sub "Top comentarii" secțiune. Aceasta afișează o listă de utilizator care a revizuit jocul. Fiecare recenzie afișează numele utilizatorului și câte stele au dat aplicația. Citiți comentariul stânga pentru a obține o idee mai bună despre modul în care s-au simțit despre aplicație.
  • Imagine intitulată Descărcați aplicații gratuite pe Android Pasul 16
    10. Atingeți Instalare. Este butonul portocaliu lângă partea de sus a paginii de informații a aplicației.Acest lucru descărcați aplicația sau jocul ca fișier APK.Puteți instala aplicația utilizând aplicația de instalare a pachetelor sau utilizând Fișierele mele pe Android.
  • AVERTISMENT: Unele jocuri din Apttoide pot conține software rău intenționat, care pot provoca deteriorarea telefonului. Doar descărcare aplicații care au o pictogramă verde care spune "De încredere" pe pagina lor de informare.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar