Puteți descărca în continuare flash? Emulatoare și alternative de bliț 2021

Începând cu decembrie 2020, Adobe a renunțat la tot sprijinul pentru Flash.Aceasta înseamnă că nu mai puteți descărca Flash Player de pe site-ul web al Adobe și nu vor mai fi alte actualizări flash.În plus, toate browserele web importante au dezactivat plug-in-ul flash pe browserul Web.Pentru a vizualiza conținutul Flash în 2021 și dincolo, va trebui să găsiți unele alternative.Majoritatea dezvoltatorilor web au început să utilizeze HTML5 în loc de Flash.Dacă trebuie să vizualizați conținutul Flash, Ruffle este un emulator flash gratuit și open-sursă pe care îl puteți descărca și de instala pentru a vizualiza conținutul flash.Există, de asemenea, proiecte de arhivă flash pe care le puteți descărca sau vizualiza online.Îți plasează câteva alternative la Flash.

Pași

Metoda 1 din 3:
Folosind alternative comune
  1. Imagine intitulată Descărcați Flash Pasul 1
1. Utilizați HTML5.HTML5 este alternativa preferată la Flash.HTML5 poate face cel mai mult Flash Flash poate face o combinație de HTML tradițional, CSS și jаvascript.Acestea includ conținut interactiv și animații video.Nu necesită un plugin terț pentru a vedea conținutul.Este mult mai sigur decât Flash și mult mai prietenos pentru dispozitivele mobile.Majoritatea dezvoltatorilor au început să remedieze tot conținutul lor bliț în HTML5.Dacă aveți Google Chrome, Firefox, Microsoft Edge sau Safari, aveți deja un browser web care este activat HTML5.
  • Imagine intitulată Descărcați Flash Pasul 2
    2. Vizualizați conținutul Clasic Flash la Arhiva.Org.Arhiva de Internet este un site dedicat conservării conținutului clasic de internet.Au început recent găzduirea jocurilor și animațiilor clasice.Conținutul pe care îl au este rulat folosind un emulator flash numit Ruffle, care este instalat pe serverul lor.Nu este nevoie să instalați Ruffle pe propriul browser web sau pe computer.Puteți vedea tot conținutul pe care l-au avut direct de pe site-ul lor.
  • Metoda 2 din 3:
    Folosind BlueMaxima Flash
    1. Imagine intitulată Descărcați Flash Pasul 3
    1. Mergi la https: // bluemaxima.Org / FlashPoint / Descărcări / Într-un browser web.Aceasta este pagina de descărcare pentru Flash BlueMaxima.BlueMaxima FlashPoint este un proiect de arhivă flash care vă permite să descărcați conținut clasic flash pe computer și să îl redați la nivel local într-un browser web activat cu bliț care vine cu FlashPoint.Este cel mai cuprinzător proiect de arhivă flash de pe Internet.
  • Imagine intitulată Descărcați Flash Pasul 4
    2. Clic Descărcați instalatorul de mai jos "Flashpoint Infinity."Flashpoint Infinity este versiunea mai mică a proiectului.Este nevoie de 2 GB de spațiu pe hard disk și va trebui să reinstalați lansatorul de fiecare dată când are nevoie de actualizare.În plus, va fi necesară o conexiune la Internet pentru a descărca fiecare joc flash sau animație pe care doriți să o jucați.
  • Alternativ, puteți descărca FlashPoint Ultimate făcând clic pe Descărcați Torrent sau Descărcați arhiva 7zAceasta include fiecare joc flash și animație incluse în proiect.Veți avea nevoie de un spațiu hard disk de 532 GB pentru a descărca întregul proiect.Puteți să-l descărcați prin Torrent folosind a Torrent client.Veți avea nevoie de 7-Zip pentru a dezarhivați fișierul de arhivă 7Z.
  • De asemenea, puteți descărca un experiment Mac și Linux versiunea de flashpoint.Nu totul va funcționa la aceste versiuni și nu vor fi actualizate cât de des.
  • Imagine intitulată Descărcați Flash Pasul 5
    3. Deschideți infinitul Flashpoint ".exe" fişier.În mod implicit, acesta poate fi găsit în dosarul de descărcări.Apasă pe ".exe" Fișier pentru a deschide instalatorul FlashPoint.
  • Imagine intitulată Descărcați Flash Pasul 6
    4. Selectați o locație pentru a instala arhiva și pentru a face clic pe Extrage.Acest lucru va extrage conținutul proiectului la locația pe care ați selectat-o.
  • Imagine intitulată Descărcați Flash Pasul 7
    5. Mergeți la locația ați extras punctul de aprindere la.În mod implicit, dosarul este apelat "Flashpoint [Număr versiune] Infinity."Localizați acel folder și deschideți-l.
  • Imagine intitulată Descărcați Flash Pasul 8
    6. Clic Porniți FlashPoint.Este în dosarul FlashPoint.Acest lucru lansează Flashpoint.
  • Imagine intitulată Descărcați Flash Pasul 9
    7. Clic Jocuri sau animații.Acestea sunt ambele în bara de meniu din partea de sus a lansatorului flashpoint."Jocuri" Afișează o listă de jocuri flash."Animații" Afișează o listă de desene animate flash.
  • Imagine intitulată Descărcați Flash Pasul 10
    8. Introduceți numele unui joc sau animație în bara de căutare.Bara de căutare este deasupra listei de jocuri din mijloc.Acesta este cel mai simplu mod de a răsfoi întreaga arhivă.Puteți căuta după titlu sau cuvânt cheie.
  • Imagine intitulată Descărcați Flash Pasul 11
    9. Faceți clic pe un joc sau o animație pe care doriți să o jucați.Jocurile sunt listate în mijloc.Aceasta selectează jocul.
  • Imagine intitulată Descărcați Flash Pasul 12
    10. Clic Joaca.Este butonul verde din panou din dreapta.Acest lucru descărcați fișierul flash și îl lansează în Flash Player.
  • Metoda 3 din 3:
    Folosind Ruffle în Google Chrome și Firefox
    1. Imagine intitulată Descărcați Flash Pasul 13
    1. Mergi la HTTPS: // Ruffle.RAS / # RELEASE Într-un browser web.Acest site conține toate cele mai recente versiuni de Ruffle.Ruffle este un emulator flash open source care rulează ca o extensie de browser web sau ca o aplicație autonomă pe computer.
    • Un anumit conținut flash poate să nu funcționeze în Ruffle, precum și Flash Player.
  • Imagine intitulată Descărcați Flash Pasul 14
    2. Clic CHOME / EDGE / Safari.Acest fișier conține extensia nesemnată care funcționează pentru Google Chrome, Microsoft Edge și Safari.Deoarece aceasta este o extensie nesemnată, va trebui să îl instalați în modul dezvoltator.
  • Dacă utilizați Firefox, faceți clic pe Firefox Pentru a descărca A ".Xpi" Fișierul utilizat pentru a adăuga add-on-ul de ruffle.
  • Imagine intitulată Descărcați Flash Pasul 15
    3
    Extrageți conținutul din fișierul zip descărcat.Veți avea nevoie de un program de arhivă, cum ar fi WinZip, Winrar sau 7-Zip pentru a dezarhiv conținutul fișierului zip.Asigurați-vă că extrageți conținutul în propriul dosar.
  • Dacă utilizați Firefox, nu aveți nevoie să dezarhivați nimic.Doar notați unde fișierul descărcați la.
  • Imagine intitulată Descărcați Flash Pasul 16
    4. introduce Chrome: // Extensii / În bara de adrese și apăsați ↵ Introduceți.Aceasta deschide pagina de extensie pentru Google Chrome.
  • Dacă utilizați Firefox, introduceți "Despre: Debugging" În bara de adrese și faceți clic pe Acest Firefox.
  • Imagine intitulată Descărcați Flash Pasul 17
    5. Faceți clic pe comutatorul de comutare de lângă "Modul dezvoltator."Este în colțul din dreapta sus al paginii Programator Mode.Acest lucru permite modul dezvoltatorului.
  • Imagine intitulată Descărcați Flash Pasul 18
    6. Clic Încărcați despachetat.Este butonul care apare în colțul din stânga sus atunci când activați modul de dezvoltator.
  • În Firefox, faceți clic pe Încărcați add-on-ul temporar În partea de sus a paginii.
  • Imagine intitulată Descărcați Flash Pasul 19
    7. Selectați dosarul ați extras extensia la.Acest lucru adaugă Ruffle ca o extensie la Google Chrome.Acest lucru vă permite să vizualizați conținutul Flash folosind Ruffle.
  • Dacă utilizați Firefox, faceți clic pe Ruffle ".Xpi" Fișierul pe care îl descărcați.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar