Cum să faceți unghiile de dantelă

O modalitate rapidă de a obține unghiile de dantelă este să vă lustruiți pe fiecare cui cu un burete de machiaj, pe măsură ce strângeți o bucată de dantelă înfășurată în jurul degetului. Dacă doriți să purtați un dantelă reală de țesături pe unghiile dvs., puteți adera bucăți de dantelă la un strat de top lipicios ... Există chiar un truc cu haine de bază contrastante pentru a ascunde marginile! Dacă vă place să utilizați unelte de artă de unghii și să purtați manichiuri pe gel, puteți crea un model punctat sau de pește peste poloneză. Deoarece unghiile de dantelă necesită unele finețe, poate doriți să faceți doar un cui de accent sau două sau faceți doar unghiile de pe mâna vizavi de mâna dominantă (scrisă).

Pași

Metoda 1 din 3:
Folosind dantelă reală ca șablon
1. Aplicați stratul de bază de alegere. Puteți utiliza un strat de bază clar sau orice culoare vă place. Doar asigurați-vă că există cel puțin un contrast între culoarea stratului de bază și umbra pe care o veți folosi pentru a picta modelul de dantelă. Permiteți polonezului să se usuce complet.
  • De exemplu, este posibil să doriți să utilizați un strat de bază clar dacă faceți un model de dantelă albă peste a manichiură franţuzească.
  • Pentru a folosi dantelă ca șablon, va trebui să o țineți strâns în jurul unghiei, deci este important ca stratul de bază să fie complet uscat. În caz contrar, dantelul poate să-și deteze haina de bază.
  • 2. Înfășurați o bucată de dantelă în jurul degetului. Alegeți dantelă cu găuri care nu sunt prea mari sau mici. Cu mâna unghiei pe care o vei picta, țineți dânii ciupit în spatele acelui deget, astfel încât partea din față a unghiei este acoperită de dantelă. Țineți dantelul strâns și sigur, astfel încât modelul de țesături să blocheze polonezul de pe dedesubt.
  • O bucată de dantelă care se va potrivi cu o duzină - sau ușor - găuri de la modelul fiecărui cui ar trebui să funcționeze bine.
  • Puteți cumpăra dantelă în secțiunea de panglică la magazinele locale de artizanat și la unele magazine de reducere.
  • 3. DAB pe culoarea dantelă cu un burete de machiaj. Utilizați peria poloneză de unghii pentru a aplica o culoare la un burete de machiaj - aceasta va fi culoarea modelului "Lace" pe unghiile. Alternativ, puteți să vărsați un pic de lac de unghii pe o placă de unică folosință și dați buretele în ea. Aplicați culoarea prin DABBING buretele deasupra țesăturii.
  • Buretele ar trebui să aibă o culoare pe ea, dar nu ar fi suprasolicitat. Nu ar trebui să piardă sau să aibă acumularea de poloneză, astfel încât să folosiți o acoperire ușoară a vopselei.
  • Dacă aveți o mașină de agebrush pentru unghii, puteți folosi asta peste dantelă în loc de un burete de machiaj.
  • 4. Ridicați dantelă drept în sus pe unghii. Dacă dați vopseaua pe subțire, ar trebui să puteți scoate imediat dantelul fără a afecta designul. Cu toate acestea, puteți asigura dantelul în jurul degetului cu un pic de bandă, dacă doriți, și lăsați-l să stea până la uscat. Utilizați o nouă bucată de dantelă pentru fiecare deget.
  • 5. Aplicați un strat de acoperire și curățați orice acoperire excesivă. Permiteți vopseaua modelului de dantelă să se usuce mai întâi. Odată ce acoperișul este uscat, utilizați un stilou de remover de unghii, sau umeziți o minge de bumbac cu remover polonez pentru a curăța orice poloneză care a ajuns pe piele în jurul unghiilor.
  • Metoda 2 din 3:
    Purtând un dantelă reală pe unghiile tale
    1. Tăiați o bucată de dantelă pentru fiecare cui. Înfășurați dantelă în jurul fiecărui deget pentru a găsi mai întâi un pic de model care vă place pentru acel unghii. Îndepărtați dantelă, astfel încât să se potrivească lățimii unghiei și să fie puțin mai scurtă decât lungimea unghiei.
    • Puteți folosi foarfece mici sau foarfece de unghii pentru a tăia dantelul.
    • Ar trebui să tăiați doi biți de dantelă pentru fiecare dintre cele cinci dimensiuni ale unghiilor (miniatură, degetul principal, degetul mijlociu, degetul inelar și degetul roz) - zece în total.
  • 2. Aplicați un strat de bază într-o umbră similară la culoarea dantelă. De exemplu, dacă utilizați dantelă neagră, vopsea un strat de bază neagră. Această tehnică va ajuta la amestecarea vizuală a marginilor țesăturii pe care o veți pune pe unghiile dvs. Lăsați polonezii să se usuce complet.
  • Această umbră va arăta doar în "U" în cazul în care unghiul îți îndeplinește pielea. Scopul pentru acoperirea uniformă, dar nu vă faceți griji cu privire la aplicarea mai multor straturi dacă placa de unghii nu este ascunsă uniformă de stratul de bază.
  • 3. Periați o culoare contrastantă la toate marginile interioare. Lăsați stratul de bază care arată într-o formă "U". Partea de jos a "U" ar trebui să vă jante cuticul, cu părțile laterale ale "U" pe marginile peretelui dvs. de unghii. Utilizați culoarea contrastantă - nu culoarea de bază - pentru marginea liberă a unghiului. Aplicați un al doilea strat, dacă este nevoie de o acoperire mai mare. Permiteți polonezului să se usuce complet.
  • De exemplu, dacă stratul de bază și țesătura de dantelă sunt negre, poate doriți să utilizați Taupe ca cea mai bună culoare. În felul acesta, tesatura de dantelă va ieși cu adevărat în partea de sus a unghiei.
  • 4. Aplicați un polonez clar sau un topcoat. Așteptați câteva minute, astfel încât acoperișul este încă lipicios, dar nu este proaspăt umed. De data aceasta poate fi mai scurtă dacă utilizați un topcoat rapid uscat.
  • Dacă faceți ambele mâini, veți dori să terminați complet o mână la un moment dat în acest stadiu, astfel încât acoperirea dvs. să nu se usuce pe de o parte în timp ce plasați țesătura pe cealaltă mână.
  • 5. Adere la dantelă la acoperișul tău lipicios. Se potrivește capătul rotund al decupajului de dantelă până la jumătatea lunii de haină de bază care arată lângă cuticula. Utilizați foarfece sau pensete pentru a apăsa pe dantelă, dând ușor marginile țesăturii.
  • Foarfecele de unghii mici, curbate funcționează bine pentru a apăsa țesătura.
  • 6. Curățați orice țesătură de exploatare cu foarfece mici. Lăsați-vă mai întâi polonezii. Apoi folosiți punctul de foarfece pentru a elimina cu atenție orice biți de fir în jurul marginilor cuiului.
  • 7. Aplicați două la trei topcoats. Un topcoat uscat rapid va funcționa cel mai bine, deoarece va trebui să lăsați fiecare acoperit complet înainte de a aplica altul. Asigurați-vă că acoperiți toate dantelă expusă cu acoperișurile.
  • Dacă preferați un aspect mat, terminați cu un topcoat mat.
  • Metoda 3 din 3:
    Dantelă de vopsire cu gel polonez
    1. Dă-ți un a Manichiura pre-gel. Tăiați unghiile, dacă este necesar, apoi modelați-le cu un fișier. Utilizați uleiul cuticular și / sau îndepărtarea, apoi împingeți înapoi și tăiați cuticulele. Blânde ușor fiecare unghi.
    • Gelul polonez este mai greu de făcut elimina (și, de obicei, durabil) decât lacul standard de unghii. Având în vedere pregătirea dvs. unghiile dvs. vă vor ajuta să obțineți un aspect frumos, curat, vă puteți bucura de termen mai lung decât polonezul tipic.
  • 2. Curățați unghiile și aplicați stratul de fundație. Utilizați un dispozitiv de curățare a unghiilor sau frecați alcool pe o ștergere fără scame pentru a vă curăța unghiile. În funcție de marca gelului polonez pe care îl utilizați, veți aplica una sau mai multe straturi de fundație - acestea pot fi numite un strat de legătură, strat de fundație și / sau strat de bază. Urmați instrucțiunile pentru marca dvs. de poloneză.
  • Imagine denumită dantelă unghii pasul 15
    3. Utilizați o perie de stripare pentru a vă evidenția întregul cui cu poloneză. Utilizați culoarea poloneză dorită pentru modelul de dantelă. Acest aspect funcționează bine cu polish negru, dar puteți folosi orice culoare sau nu vă place.
  • 4. Utilizați un instrument punctat, perie sau știftul Bobby pentru a crea un model. Vopsiți modelul pe placa de unghii. Puteți face un model al tuturor punctelor sau puteți crea un model de pește cu dungi diagonale, crissing-crossing pentru a imita dantelul Fishet.
  • Dacă nu sunteți sigur cum să creați un model pe care îl doriți, încercați să vă uitați la model într-o bucată reală de dantelă sau la Lace Images.
  • 5. Vindeca unghiile. Gelul polonez trebuie să fie vindecat cu o lampă specială LED sau UV. Urmați instrucțiunile care au venit cu lampa de unghii pentru cât timp ar trebui să ia timpul de întărire.
  • De exemplu, o lampă UV poate dura 120 de secunde pentru a vindeca o poloneză de culoare, în timp ce o lampă LED poate dura 60 de secunde. Unele lămpi au o caracteristică de închidere încorporată după expirarea timpului corespunzător.
  • 6. Vopsea un strat de culoare diluat cu poloneză clară. Se amestecă două picături de gel de culoare superioară cu o picătură de culoarea poloneză pe care ați folosit-o pentru dantelă. Acest lucru vă va oferi o umbră translucidă pentru a vă suprapune modelul de dantelă. Puteți adăuga mai multe picături de clare dacă doriți ca suprapunerea să fie foarte slabă.
  • Imagine intitulată Do Lace Nails Pasul 19
    7. Vindeca unghia sub lampă de unghii. Puteți adăuga un al doilea strat al culorii diluate, dacă se dorește, apoi cureați din nou cuiele.
  • 8. Periați și vindeca un topcoat. Utilizați un topcoat clar realizat pentru lustruirea gelului. Vindeca unghiile sub lampă de unghii. Dacă doriți un aspect mat, folosiți un strat de acoperire mată, fie ușor de suflat suprafața unghiilor.
  • Poate doriți să aplicați ulei cuticul în jurul unghiilor finalizate pentru a rehidrata pielea. Dacă vă loviți unghiile, îndepărtați mai întâi praful cu o ștergere a alcoolului (sau spălați-vă mâinile).
  • sfaturi

    Cuiele de dantelă pot fi, de asemenea, realizate prin încapsularea țesăturii de dantelă în unghiile acrilice.

    Avertizări

    Asigurați-vă că utilizați un poloneză de gel compatibil cu lampa dvs. de întărire.
  • În unele cazuri, manicures pe gel (sau îndepărtarea acestora) pot duce la deteriorarea fizică a unghiei, cum ar fi separarea plăcii de unghii din patul de unghii.
  • Expunerea frecventă la lumina UV poate provoca leziuni ale pielii în timp.
  • Nu utilizați o lampă UV dacă sunteți foarte sensibil la lumina UV din cauza unei stări medicale, prescripție, supliment sau alt motiv.
  • Evitați utilizarea gelului polonez dacă aveți unghii slabe sau fragile.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    Folosind dantelă reală ca șablon

    • Strat de baza
    • Țesături de dantelă
    • Burete de machiaj
    • Strat de acoperire
    • Acetona

    Purtând un dantelă reală pe unghiile tale

    • Foarfece mici
    • Țesături de dantelă
    • Strat de bază care se potrivește cu culoarea dantelă
    • Lac de unghii care contrastează culoarea dantelă
    • Clar poloneză sau topcoat

    Dantelă de vopsire cu gel polonez

    • Pilă de unghii
    • Ulei de ulei sau cuticul
    • Trimmer cuticule
    • Pilă de unghii
    • Cleanser de unghii sau alcool de frecare
    • Șervețele fără scame
    • Gel de bază de bază
    • Îndepărtarea periei
    • Instrument Dotting sau Pin Bobby
    • LED sau lampă de unghii UV
    • Gel TopCoat
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar