Cum să evoluați magikarp

Magikarp este unul dintre cele mai iconice Pokémon, dacă numai din cauza modului în care este slab și inutil. Dacă vă simțiți la o provocare, puteți încerca să vă ridicați Magikarp la nivelul 100, dar majoritatea jucătorilor vor dori să o evolueze cât mai curând posibil în forma sa mult mai terifiantă, Gyarados. Dacă jucați Pokémon X, Y, Alpha Sapphire, Omega Ruby, Soare sau Lună, puteți chiar să vă luați gyarados la nivelul următor folosind o piatră mega.

Pași

Partea 1 din 3:
Evolving Magikarp
  1. Imagine intitulată Evolve Magikarp Pasul 1
1. Decideți dacă doriți să evoluați. În timp ce nu există nici un beneficiu pentru a-și valorifica Magikarp mai mult decât trebuie să-l rezolvi, există câteva cazuri atunci când păstrarea unui Magikarp poate fi mai de dorit.
  • A Magikarp strălucitor este un trofeu foarte bun și Pokémon pe care îl evoluează în (strălucitor gyarados) este unul dintre cele mai frecvente pokémon strălucitor din joc.
  • Puteți încerca să ridicați un Magikarp la nivelul 100 pentru o provocare. Un nivel de 100 Magikarp va face, de asemenea, un stoc comercial destul de bun, deoarece este foarte greu să ajungi.
  • La nivelul 30, Magikarp învață flail. Aceasta este o mișcare foarte puternică dacă Pokemon-ul dvs. este rănit, ceea ce poate face o alegere riscantă. Dacă Flail se potrivește cu PlayStyle, poate fi una dintre cele mai puternice mișcări ale lui Gyarados și poate fi în valoare de a ține evoluția până când Magikarp a învățat-o.
  • Imagine intitulată Evolve Magikarp Pasul 2
    2. Ridicați Magikarp la cel puțin nivelul 20 pentru ao evolua. Magikarp va începe să încerce să evolueze odată ce ajunge la nivelul 20. Puteți să o păstrați din evoluție prin exploatație "B" în timpul evoluției sau îl puteți lăsa să evolueze în Gyarados.
  • Vedeți următoarea secțiune pentru unele modalități de a obține Magikarp la nivelul 20 ușor.
  • Partea 2 din 3:
    Modalități de a instrui cu ușurință Magikarp
    1. Imagine intitulată Evolve Magikarp Pasul 3
    1. Trimiteți Magikarp într-o bătălie și apoi opriți-o imediat. Va trebui să faceți acest lucru pentru majoritatea bătălilor, deoarece Magikarp nu are atacuri la nivelurile sale inferioare. Atâta timp cât Magikarp se află într-o rundă, va primi o parte din experiență.
  • Imagine intitulată Evolve Magikarp Pasul 4
    2. Echipați Magikarp cu o acțiune exp. Acesta este un element care permite Pokemonului să o dețină să primească o parte din experiența acumulată dintr-o bătălie, chiar dacă nu a participat. Încă va trebui să fie în partidul activ, dar nu trebuie să vă faceți griji cu privire la oprirea acestuia și în afara bătălilor.
  • Imagine intitulată Evolve Magikarp Pasul 5
    3. Trimiteți Magikarp la centrul de îngrijire de zi. Puteți să renunțați la Magikarp la centrul de zi în joc pentru a obține automat experiența. Acest lucru va dura ceva timp, deoarece câștigul de experiență în ziua de îngrijire a zilei este lentă, dar nu trebuie să luptați cu bătălii sau să o păstrați în petrecerea dvs. activă.
  • Magikarp dvs. nu va evolua în centrul de zi, chiar dacă depășește nivelul 20. Va încerca imediat să evolueze după prima sa bătălie atunci când îl recuperați dacă îndeplinește cerințele de nivel.
  • Imagine intitulată Evolve Magikarp Pasul 6
    4
    Hrăniți bomboanele dvs. rare Magikarp. Dacă aveți un teanc de bomboane rare, puteți obține rapid Magikarp până la nivelul dorit. Când îl hrăniți cu o bomboană care o transformă de la nivelul 19 la nivelul 20, va începe să evolueze.
  • Partea 3 din 3:
    Evoluția lui Gyarados în Mega Gyarados
    1. Imagine intitulată Evolve Magikarp Pasul 7
    1. Obțineți și actualizați Inelul Mega (X și Y). Pentru a evolua Gyarados în Mega Gyarados, va trebui mai întâi să obțineți piatra cheie, care este încorporată într-un inel Mega. Pentru a obține inelul Mega, va trebui să vă învingeți rivalul și apoi să câștigați insigna de rumă la sala de gimnastică Shalour. Luați insigna la vârful Turnului de măiestrie pentru a primi inelul Mega.
    • După obținerea inelului Mega, va trebui să o actualizați prin învingerea rivalului din nou în Kiloude City. Profesorul Sycamore vă va îmbunătăți inelul după bătălie.
    • Faceți clic aici pentru mai multe detalii despre procesul Mega Evolution în X și Y.
  • Imagine intitulată Evolve Magikarp Pasul 8
    2. Înfrângerea groudonului sau kyogre (alfa safir și Omega Ruby). Pentru a avea acces la pietrele Mega din Alpha Sapphire și Omega Ruby, va trebui să învingeți mai întâi legendarul Pokemon. Acesta este Kyogre în Alpha Sapphire și Gurdon în Omega Ruby.
  • Imagine intitulată Evolve Magikarp Pasul 9
    3. Găsiți gyaradozite. Aceasta este piatra mega necesară pentru a evolua Gyarados în forma sa mega în timpul unei bătălii. Locația gyaradozite va depinde de versiunea jocului pe care îl jucați. Pământul va străluci unde se află gyaradozita.
  • X și Y - Puteți găsi gyaradozita în orașul Couri lângă cele trei cascade din partea de est.
  • Alpha Sapphire și Omega Ruby - Găsiți Chomper Poochyena pe ruta 123. Îl puteți găsi la magazinul de pește de 123 Go. Dați chomper o zgârietură pentru a primi gyaradozita.
  • Imagine intitulată Evolve Magikarp Pasul 10
    4. Dă-ți gyarado-ul tău Gyaradosite să țină. Acest lucru este necesar pentru ca Mega să evolueze în timpul bătăliei.
  • Imagine intitulată Evolve Magikarp Pasul 11
    5. Selectați "Mega evoluează" În timpul bătăliei să se transforme în Mega Gyarados. Puteți avea doar o evoluție mega activă pe luptă. Va păstra formularul Mega dacă îl schimbați în timpul bătăliei cu un alt Pokémon. Evoluția mega va dura până când lupta este peste sau fani gyarados.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar