Cum să decoreze biroul

Birourile sunt un loc important pentru a lucra și a avea timp pentru tine. Indiferent dacă vă decorați biroul la domiciliu sau în birou, mențineți un spațiu de lucru eficient în timp ce adăugați în continuare flerul personal. Asigurați-vă că ați verificat departamentul HR înainte de a vă schimba spațiul de lucru Office.

Pași

Metoda 1 din 5:
Schimbarea aspectului
  1. Imagine intitulată Decorează biroul dvs. Pasul 1
1. Bucurați-vă de culorile preferate. Coordonarea culorii pe măsură ce vă organizați biroul. Creați modele distractive sau utilizați o bandă colorată pentru a crea un design distractiv pe partea de sus a biroului dvs. sau pe lateral. De asemenea, puteți păstra totul monocromatic și aveți tastatura sau un cadru de imagine să fie o singură culoare îndrăzneață.
  • Sortați cărți, note și consumabile de birou în funcție de culoare. Dacă aveți o varietate de culori, cumpărați ceea ce aveți nevoie pentru a vă completa setul. Cărțile reprezintă o modalitate ușoară de a completa golurile de culoare.
  • Se amestecă și se potrivesc cu negru și aur, neutre, pasteluri sau culori luminoase îndrăznețe. Decorul dvs. ar trebui să reflecte personalitatea dvs. și vă permite să vă bucurați de lucrul la birou. Alegeți culorile care vă fac confortabile și eficiente.
  • Culorile pe care le alegeți pentru birou și decor pot face parte dintr-o întreagă schemă pentru camera dvs. Ia timp pentru a lega totul împreună.
  • Imagine intitulată Decorează biroul dvs. Pasul 2
    2. Mutați biroul în lumină naturală. Plasați biroul lângă o fereastră și asigurați-vă că aveți suficientă lumină naturală în camera dvs. Salvați consumul de energie, permițând lumina naturală să inundă pe biroul dvs. Alb pe decor alb poate oferi un efect curat și calmant.
  • Lumina naturală poate ajuta, de asemenea, să vă sporească starea de spirit și să vă dau energie.
  • Imagine intitulată Decorează biroul dvs. Pasul 3
    3. Alegeți accesoriile potrivite. Găsiți accesorii care se potrivesc personalității și nevoilor dvs. de lucru. Magazin online sau la magazinele de accesorii de birouri de specialitate. Alegeți culorile și desenele care corespund schemei dvs. generale.
  • Găsiți consumabile de birou în culoarea preferată sau upgrade la accesorii de înaltă calitate. Arătați-vă personalitatea cu personaje de desene animate sau stilouri goofy și creioane.
  • Găsiți accesorii de birou sau decor de către designerul dvs. preferat. Este posibil să găsiți seturi complete. De exemplu, este posibil să găsiți o tastatură ediție limitată, mouse și stație de încărcare de Apple.
  • Puteți utiliza stilouri de epocă și accesorii pentru a vă face să vă simțiți în legătură cu o epocă diferită și mai inspirată. De asemenea, puteți utiliza accesorii unice pentru a înlocui cele slabe. De exemplu, puteți utiliza un camion de tip jucărie ca suport al scrisorii.
  • Imagine intitulată Decorează biroul dvs. Pasul 4
    4. Obțineți creativ cu note post-it. Note post-it vine într-o varietate de forme, dimensiuni și culori. Color Coordonează părți ale biroului dvs. sau creați murale imaginative cu note post. Creați dungi simple sau modele pe partea de sus sau pe partea laterală a biroului dvs. Cea mai bună parte este că le puteți schimba cu starea de spirit.
  • Imagine intitulată Decorează biroul dvs. Pasul 5
    5. Mutați biroul. Dacă vă simțiți blocați într-o rutină sau neinspirați, schimbați cu ușurință lucrurile prin simpla mișcare a întregului birou. O schimbare a peisajului vă poate ajuta să vă revitalizați. Cum vă simțiți în fiecare loc?
  • Schimbarea locației vă poate inspira să faceți mai multe schimbări, cum ar fi repararea peretelui sau reorganizarea spațiului de lucru. Du-te cu inspirația ta.
  • Puteți întotdeauna să nu fiți spațiu mai ales dacă obțineți o nouă adăugire familiei. Reglați despre locul unde puteți lucra cel mai eficient. De exemplu, puteți să vă mutați biroul sub scări sau în mijlocul camerei pentru a face loc pentru o grădiniță. Utilizați un covor pentru a ancora biroul dvs. în centrul unei camere.
  • Mutarea biroului de pe perete permite conversațiile să curgă mai ușor. De asemenea, vă permite să vă mutați în jur.
  • Imagine intitulată Decorează biroul dvs. Pasul 6
    6. Concentrați-vă pe clienți. Dacă veți avea clienți la biroul dvs. din când în când, este posibil să doriți să investiți într-un birou nou. Vrei să fii profesionist, dar, de asemenea, lăsați-i să vadă un pic de personalitate.
  • În timp ce biroul dvs. poate fi un set profesionist, adăugați accesorii sau poziționați biroul pentru a vă permite viața să vă inspire și să vă relaxeze creierul suprasolicitat. De exemplu, față de biroul dvs. spre fereastră pentru a vă vedea grădina sau păstrați o imagine înrăutățită a fiicei dvs. ca element central al biroului dvs.
  • Metoda 2 din 5:
    Obținerea organizată
    1. Imagine intitulată Decorează biroul dvs. Pasul 7
    1. Evaluați cât de mult spațiu aveți. Puteți avea doar loc pentru un birou mic dacă sunteți student la colegiu. Dacă sunteți pe punctul de a intra în forța de muncă, este posibil să aveți nevoie de un birou mai mare cu atingeri personale, dar profesionale. Este posibil să aveți nevoie de un birou foarte mare și specific dacă vă aflați într-o carieră care se bazează foarte mult pe locul de muncă, dar doresc să lucreze de la domiciliu pentru a tendința de familie.
  • Imagine intitulată Decorează biroul dvs. Pasul 8
    2. Face loc pe un birou mic. Mutați sistemul de depozitare de pe birou și pe podea. De asemenea, puteți să-l plasați în spatele monitorului computerului. Separați fișierele pe care nu aveți nevoie de zi cu zi, astfel încât să puteți crea spațiu necesar de la biroul dvs.
  • Organizați vertical și utilizați partea laterală a biroului pentru a vă menține biroul clar. Utilizați benzi, cleme sau sisteme de depozitare verticală pentru a păstra lucrurile frumos și îngrijite. Evitați să marcați biroul cu adeziv special pe care îl puteți cumpăra la magazinul de birouri.
  • Stratificați decorul dvs. pentru a conserva spațiul. Stack cărți de pe partea de sus a fișierelor sau creați alte stive organizate cu formă și dimensiune. Nivelurile de coordonare a culorilor sau organizați-o după dimensiune pentru a păstra o estetică îngrijită și plăcută vizuală. Straturile sunt deosebit de utile atunci când aveți o mică zonă cu care să lucrați.
  • Imagine intitulată Decorează biroul dvs. Pasul 9
    3. Păstrați organizat cu o tavă. Nu lăsați consumabilele de birou, memorii și cheile să vă încurce biroul. Găsiți tava potrivită sau organizatorul de birou online sau la magazinul local de alimentare. Asigurați-vă că aveți măsurătorile corecte, deoarece nu doriți prea mult încât să ia prea mult spațiu sau prea mic încât nu se poate descurca cu toată dezordinea ta.
  • Imagine intitulată Decorează biroul dvs. Pasul 10
    4. Utilizați un planificator pentru biroul dvs. Nu vă copleșiți cu micul memorii sau lipiți de note. Utilizați un planificator pentru a păstra toate numirile organizate și ușor accesibile. Puteți găsi planificatori legați de piele care arată minunat afișate la biroul dvs. Planificatorii de zi elegantă pot fi achiziționați online sau la magazinul local de alimentare.
  • Imagine intitulată Decorează biroul dvs. Pasul 11
    5. Afișați un calendar fantezist. Nu trebuie să așteptați până la începutul anului pentru a pune un calendar. De fapt, este mai ieftin pentru a obține un calendar după luna ianuarie. Stați un Mini Calendar de la biroul dvs. Calendarele vin în multe soiuri, astfel încât este ușor să găsești ceva care te face fericit ca pisoi.
  • Imagine intitulată Decorează biroul dvs. Pasul 12
    6. Organizați cablurile dvs. Înlăturați cu ușurință și faceți clic pe orice cabluri pentru electronică sau încărcătoare. De asemenea, puteți cumpăra organizatori de cablu distractiv și creativi și încărcătoare pe care le puteți afișa la biroul dvs.
  • Achiziționați organizatorii de cablu online sau la un magazin electronic. De asemenea, puteți folosi pur și simplu legături de răsucire sau clipuri simple pentru a păstra cu ușurință cablurile, Cabluri, și fire organizate și într-un singur loc.
  • Arătați-vă personalitatea cu stații speciale de andocare și organizatori de cordon în formă de mașini, jucării sau caractere de desene animate.
  • Metoda 3 din 5:
    Folosind decorațiuni
    1. Imaginea intitulată Decorează biroul dvs. Pasul 13
    1. Puneți fotografii și memento. Indiferent dacă utilizați fotografii personale, citate, bilete de concert sau orice combinație de decor personal, afișând-le în cadrele potrivite este o upgrade ușor și ieftin de decorare. Asigurați-vă că există suficient spațiu pe birou pentru cel puțin trei cadre. Puteți găsi cadre ieftine la magazinele de dolar sau la magazinele de artă și artizanale.
    • Arătați-vă trinket-urile ciudate. Utilizați decor pe care îl iubiți chiar dacă nu se încadrează în schema de proiectare a spațiului dvs. de lucru. Simțiți-vă liber să afișați Tacky Souvenir dintr-o călătorie distractivă, utilizați staționar cu personajul preferat de desene animate sau plasați o jucărie veche, așezată la marginea biroului dvs. Păstrați biroul atât distractiv cât și profesional.
    • Creați un colaj prin lipirea imaginilor, a fotografiilor și a memorabililor într-un mod distractiv pe desktop-ul dvs. Schițați o schiță și apoi lipiți piesele pe placa de postere, astfel încât să nu deteriorați partea de sus a biroului dvs.
  • Imagine intitulată Decorează biroul dvs. Pasul 14
    2. Utilizați covoare. Indiferent dacă plasați unul sub biroul dvs. pentru confort, drapei unul peste birou pentru a fi afișat sau utilizați unul pe biroul dvs. ca un blotter de cerneală, covoarele pot aduce culoarea și personalitatea pe birou. Un covor de probă poate fi liber sau foarte ieftin, în funcție de dimensiunea pe care o căutați.
  • Arunca perne poate adăuga o stropire de culoare, personalitate și confort similar cu un covor. Puteți afișa unul mic pe birou și îl puteți folosi ori de câte ori trebuie să vă odihniți capul.
  • Imagine intitulată Decorează biroul dvs. Pasul 15
    3. Utilizați arte și meșteșuguri. Tăiați modelele dintr-o bucată de tapet sau măsurați cantitatea potrivită pentru a acoperi integral desktopul. Puteți, de asemenea, să o utilizați pentru a linia sertarele biroului dvs. Acest lucru este deosebit de util dacă aveți pete pe biroul dvs. de la proprietarul anterior.
  • Adăugați niște ciucuri. Utilizați ciucuri de hârtie și capse sau bandează-le în partea de jos a ecranului computerului sau la mânerele sertarelor de birou. Puteți folosi, de asemenea, ciucuri reale pe un șir pentru a crea o frontieră în jurul desktop-ului. Achiziționați ciucuri la un magazin de aprovizionare cu cusut, magazin de artizanat sau un magazin de dolari.
  • Plasați ochii googly pe consumabilele de birouri. Arătați tuturor părților voastre Googy cu ochii lui Googly. Puteți să le achiziționați la un magazin de dolari sau la artele locale și la magazinul dvs. de artizanat. Ele sunt ieftine și ușor de luat și de a pleca.
  • Imagine intitulată Decorează biroul dvs. Pasul 16
    4. Obțineți creativi atunci când vă țineți accesoriile. Puteți folosi o cană de distracție pentru a stoca stilourile și foarfecele sau o nucă de cocos scoasă. Asigurați-vă că ceea ce utilizați este dimensiunea corespunzătoare pentru biroul dvs. Doriți să vă potriviți accesoriilor fără a prelua o proprietate suplimentară.
  • Imagine intitulată Decorează biroul dvs. Pasul 17
    5. Lăsați lumina să strălucească. În timp ce este posibil să nu puteți să-l aprindeți, o lumânare poate fi un afișaj distractiv. Alegeți o lumânare parfumată pentru a vă menține biroul mirosind proaspăt. De asemenea, puteți utiliza o lampă poate crea doar cantitatea potrivită de căldură pe birou, deoarece birourile utilizează adesea numai lumină fluorescentă.
  • Dacă nu obțineți o mulțime de lumina soarelui în biroul dvs., obțineți un bec cu spectru complet pentru lumina dvs., deoarece simulează lumina naturală. Acestea pot fi achiziționate online sau magazinul dvs. de hardware local.
  • Puteți, de asemenea, să strângeți câteva lumini de Crăciun sau lumini de zână de pe partea din față a biroului dvs. sau găsiți lămpi distractive și quirky online sau la Magazine de Thrift.
  • Imagine intitulată Decorează biroul dvs. Pasul 18
    6. Ia creativ cu dragostea ta pentru cafea. Arătați-vă personalitatea cu o cană de distracție. Puteți găsi o mulțime de cani cool online sau pur și simplu găsiți o cană colorată la un magazin de aprovizionare cu bucătărie HIP. Puteți adăuga chiar un suport de cană la birou.
  • Accesați-vă cu coastere răcoroase pentru a vă odihni cana sau pentru a aduce o anumită personalitate la Bigurile de bază furnizate. Puteți chiar să vă aduceți propria dvs. presă franceză și fasole pentru a afișa pe birou dacă sunteți o cafea aficionadă. Afișați fabricile preferate.
  • Afișați cărțile de masă de cafea. În timp ce este posibil să aveți nevoie de cărți pentru scopuri profesionale, adăugați o anumită personalitate la biroul dvs. cu cărți de masă de cafea. Ei pot adăuga culori și pot fi piese de conversație excelente dacă clienții sunt în jur.
  • Imagine intitulată Decorează biroul dvs. Pasul 19
    7. Pune o oglindă în sus. Dacă aveți un spațiu mic, o oglindă este o modalitate excelentă de a vă face biroul să se simtă mai mare. O oglindă mare permite ca biroul dvs. să fie utilizat atât ca masă de vanitate cât și spațiul de lucru. Este, de asemenea, minunat să vă puteți verifica fără a părăsi biroul pe măsură ce lucrați.
  • Metoda 4 din 5:
    Stau inspirat
    1. Imagine intitulată Decorează biroul dvs. Pasul 20
    1. Personalizați fundalul desktopului. Utilizați o operă de artă sau găsiți un citat motivațional pentru a fi afișajul dvs. de desktop pentru computerul dvs. Există multe resurse online pentru a găsi doar aspectul potrivit. De asemenea, puteți utiliza o fotografie personală. O imagine a nou-născutului dvs. ar putea fi doar scânteia pentru a vă inspira în timpul unei zile de lucru stresante.
    • Dacă nu aveți suficient spațiu pe biroul dvs. pentru fotografii încadrate, utilizați imaginea desktop a computerului dvs. pentru o cotație inspirată sau utilizați o fotografie din vacanța dvs. mai recentă.
  • Imaginea intitulată Decorează biroul dvs. Pasul 21
    2. Afișați unele citate inspirationale. Păstrați-vă motivat cu citatele de inspirație lipite pe desktop-ul dvs. De asemenea, le puteți încadra într-un cadru în picioare. Alegeți între afișarea mai multor citate sau afișarea unei ciotei mari care are semnificație semnificativă pentru dvs.
  • Puteți utiliza, de asemenea, o bandă specială pentru a vă pune citate dacă îl aderați la partea din față sau pe laturile biroului. Asigurați-vă că banda sau tacturile se potrivesc schemei de proiectare. Alegerea benzii greșite sau a unor cadouri poate face ca decorul să pară în afara locului.
  • Imagine intitulată Decorează biroul dvs. Pasul 22
    3. Distrează-te cu poezia magnetică. Dacă aveți un birou metalic, creați poemele zilnice sau săptămânale cu poezie magnetică. Puteți achiziționa un magazin online sau un magazin de noutate. Puteți găsi chiar la magazinul local al dolarului. Ele sunt un starter de conversație excelent.
  • Poezia magnetică poate fi, de asemenea, utilizată pentru a lăsa mesaje și mementouri.
  • Imagine intitulată Decorează biroul dvs. Pasul 23
    4. Utilizați o tablă albă. Tablourile vin în mai multe dimensiuni, dar aleg o placă albă în picioare pentru a sta la birou. Scrie mesaje amuzante sau motivaționale pentru tine în fiecare zi. Utilizați diferite pixuri colorate pentru a desena picturi murale. Lăsați-vă că aveți această scăpare creativă. Veți găsi că alții se pot gravita la mușchii dvs.
  • Ghemboards sunt, de asemenea, la îndemână pentru funcțiile de brainstorming și funcții practice de birou.
  • Imagine intitulată Decorează biroul dvs. Pasul 24
    5. Bucurați-vă de mirosurile preferate. Ardeți o lumânare parfumată, aveți un odorizant de aer, păstrați o sticlă de parfum sau păstrați o vază de flori pe birou. Anumite mirosuri vă pot ține productiv și inspirate pe tot parcursul zilei. De asemenea, puteți alege lumânarea, sticla sau vaza potrivită.
  • Imagine intitulată Decorează biroul dvs. Pasul 25
    6. Creați un consiliu de viziune. O consiliu de viziune este o mare centrală pentru a vă aduce biroul împreună. Poate inspira creativitatea și vă poate împiedica să lucrați spre obiectivele dvs. De asemenea, poate dezactiva biroul dvs., păstrând inspirațiile, visele și ideile dvs. în afișaj constant. Utilizați un Corkboard Standup pentru a vă respecta viziunea.
  • Metoda 5 din 5:
    Rămânând practic
    1. Imagine intitulată Decorează biroul dvs. Pasul 26
    1. Afișați cărțile de vizită. Utilizați un afișaj creativ pentru a vă transporta cărțile. Puteți găsi o culoare îndrăzneață sau un design la magazinul de birou sau online. Păstrați cărțile la îndemână în cazul în care aveți o vizită surpriză de la un client.
  • Imagine intitulată Decorează biroul dvs. Pasul 27
    2. Ridicați computerul până la nivelul ochilor. Puteți obține dureri de gât dacă ecranul computerului este ușor prea mare sau prea scăzut. Asigurați-vă că aveți ecranul la înălțimea corectă. Utilizați Lapte de laptop sau creați-vă propriul cu cărți. Obțineți creativ dacă aveți nevoie să ridicați ecranul.
  • Imagine intitulată Decorează biroul dvs. Pasul 28
    3. Afișați vă mulțumesc cărți. Vă mulțumesc cărți la îndemână pentru a vă inspira și vă reamintesc să mențineți relații profesionale și personale. Alegeți dintr-un număr de modele și afișați cărțile care au cea mai mare semnificație pentru dvs.
  • Plasați cărți în cadre, pe un buletin de bord sau împreună într-un suport de litere de pe birou.
  • Imagine intitulată Decorează biroul dvs. Pasul 29
    4. Obțineți o plantă. Adăugați o strălucire a vieții și a culorii la birou cu o plantă. Asigurați-vă că este o dimensiune adecvată și nu necesită o mulțime de întreținere. Adăugarea verdeață poate crește productivitatea, creativitatea și reducerea stresului. O opțiune excelentă sunt suculente, deoarece nu iau mult spațiu, nu au polen și nu necesită puțină grijă.
  • Suculentele sunt o alegere excelentă, deoarece nu vor avea nevoie de îngrijire când nu sunteți la biroul dvs. în timpul sărbătorilor. Și nu au polen care pot irita oamenii cu alergii.
  • Găsiți magneți mini suculenți online sau la magazinul dvs. local de plante dacă aveți un birou metalic. Plantele de aer nu necesită nici o muncă. Dacă munca dvs. nu permite plantelor, utilizați plante false, cum ar fi un suport pentru stiloul Faux, pentru a aduce niște verde pe birou.
  • Utilizați un vas colorat pentru a aduce o anumită personalitate pe birou. Alegeți o plantă care se potrivește personalității și spațiului de lucru.
  • Imagine intitulată Decorează biroul dvs. Pasul 30
    5. Afișați produse de igienă. Line o cutie de lemn sau achiziționați un organizator creativ pentru a păstra produsele de igienă organizate și la îndemână. Păstrați-le la colțul biroului, mai degrabă decât ascuns în pungă sau buzunar.
  • Produsele de igienă pot include lucruri cum ar fi țesutul, chapstick-ul, machiajul și ceața față.
  • Imagine intitulată Decorează biroul dvs. Pasul 31
    6. Obțineți un frigider colorat. Plasați frigiderul sub birou sau, dacă este suficient de mic, utilizați-l pentru a ridica cărți, fișiere sau imprimanta dvs. de la biroul dvs. Este minunat pentru păstrarea gustărilor și băuturilor în cadrul armei. Achiziționați-le online sau la magazinul dvs. de hardware local.
  • sfaturi

    Nu scrieți pe birou.
  • Asigurați-vă că aveți permisiunea Departamentului HR înainte de a vă schimba spațiul de lucru al biroului în orice mod.
  • Evitați să mâncați la birou pentru a preveni petele.
  • Avertizări

    Nu afișați nimic inadecvat la locul de muncă. Toată lumea are un alt simț al umorului, astfel încât să îl joace în siguranță și să fie conservator cu decorațiunile dvs.
  • Setați o întâlnire cu dvs. pentru a vă declanșa biroul. În timpul unei săptămâni de lucru aglomerate, lucrurile se pot strânge și nu există nici un scop dacă nu vă programați timp pentru a organiza.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar