Cum de a decora plăci

Decorarea plăcii este o modalitate simplă și distractivă de a aduce culoarea casei dvs. Pentru o modalitate ușoară de a desena imagini și mesaje, încercați să utilizați markeri permanenți. Vopselele de coacere ceramice sunt o modalitate excelentă de a crea o artă mai lungă. De asemenea, puteți utiliza clei de decupare pentru a acoperi plăcile în modele de hârtie. Indiferent de ceea ce alegeți, decorarea este cea mai bună făcută pentru plăci pe care nu intenționați să le mâncați, așa că puteți evita ingerarea accidentală a materialelor.

Pași

Metoda 1 din 3:
Decorarea cu cerneală de marcare permanentă
1. Curățați placa cu alcool de frecare și un prosop de hârtie. Umezi prosopul de hârtie, scârțându-l pentru a îndepărta excesul de umiditate. Asigurați-vă că eliminați toate praful, amprentele digitale și petele de pe plăci, deoarece orice resturi pot împiedica stabilirea corectă a decorațiilor. Așteptați aproximativ 5 minute pentru ca alcoolul să se usuce.
  • Puteți obține alcool de la magazinul dvs. local sau de droguri.
  • Imagine intitulată Decorează plăcile Pasul 2
    2. Desenați modele pe placă utilizând stilouri de ulei marcator permanent. Pixurile de ulei tind să se mențină mai bine în spălare decât markerii permanenți standard. Utilizați stilourile și chiar șabloanele pentru a crea cuvinte sau imagini în jurul jantei plăcii. Deși markerii permanenți sunt, în general, considerați non-toxici, nu au fost condamnați la alimente, deci trageți numai pe plăci pe care nu le planificați.
  • Unele exemple de design pe care le puteți crea sunt frunze, flori sau scoici în jurul jantei plăcii. Pixurile sunt, de asemenea, bune pentru scrierea notelor sau a mesajelor.
  • Dacă doriți să decorați o placă, puteți mânca în continuare, începeți cu o placă clară. Puteți răsturna plăcuța și trageți designul pe spate. Deoarece marcajul este în exterior, folosind placa este încă în siguranță.
  • O altă opțiune este utilizarea de cerneală de alcool și ștampile de cauciuc. Împingeți ștampila în cerneală, apoi apăsați-o pe placă. Nu mai trebuie să trageți o imagine complicată cu mâna.
  • 3. Ștergeți greșelile imediat cu alcoolul de frecare. Cerneala durează câteva minute să se usuce, deci este un material iertat pentru a lucra cu. Umeziți un prosop curat cu un pic de alcool de frecare, apoi frecați cu atenție greșeala. Continuați decorarea plăcii după aceea.
  • Evitați să așteptați prea mult timp. Placa se va usca in cele din urma. Când sunteți mulțumit de decor, aveți grijă să nu atingeți timp de aproximativ 3 până la 5 minute.
  • 4. Coaceți placa la 350 ° F (177 ° C) timp de 30 de minute. Preîncălziți cuptorul în timp ce decorațiunile se usucă. Când cuptorul atinge temperatura, puneți placa pe suportul mijlociu al cuptorului. Dați-i mult timp, astfel încât decorarea se stabilește corect.
  • Imagine intitulată Decorează plăcile Pasul 5
    5. Răciți placa în cuptor timp de cel puțin 30 de minute. Placa va fi fierbinte după coacere, deci evitați să o luați imediat. Dacă încercați să o scoateți, se poate sparge și să vă ardeți mâinile. Așteptați până când placa se simte rece la atingere înainte de ao manipula.
  • Puteți coace placa a doua oară pentru a vă asigura setările de cerneală din. Dacă puteți, lăsați placa să se odihnească cu 24 de ore înainte de ao folosi, astfel încât decorațiunile au o mulțime de timp pentru a seta.
  • Rezultatele dvs. pot varia în timpul spălării plăcilor. Punerea lor în mașina de spălat vase este sigură, dar poate degrada decorațiile. Stick pentru a le spăla cu mâna cu un burete moale sau încercați să acoperiți decorațiunile cu un adeziv de decupaj de mașină de spălat vase pentru a le proteja.
  • Metoda 2 din 3:
    Folosind vopsea ceramică
    1. Imagine intitulată Decoreaza plăcile Pasul 6
    1. Spălați și uscați placa cu alcool de frecare. Umezi un prosop de hârtie cu un alcool de frecare. Asigurați-vă că nu picură când îl utilizați pentru a curăța plăcuța. Când ați terminat, lăsați placa să se usuce.
    • Frecvența alcoolului este cea mai eficientă modalitate de a elimina resturile ascunse, cum ar fi amprentele digitale, dar puteți încerca și săpun și apă.
  • Imagine intitulată Decoreaza plăcile Pasul 7
    2. Desenați designul pe hârtie cu un creion și marcator. Obțineți o bucată de hârtie standard de imprimantă suficient de mare pentru a vă ține designul. Schițați mai întâi designul în creion. Obțineți creativi cu ea! Puteți desena forme cum ar fi frunzele și flori, sau faceți scrisori pentru fraze. Când se termină designul dvs., urmăriți contururile cu un marker permanent negru.
  • Dacă intenționați să creați mai multe decorațiuni, nu aveți nevoie să le faceți pe aceeași foaie de hârtie. Puteți tăia hârtia mai târziu pentru a se potrivi decoratiunilor de pe placă.
  • O altă modalitate de a face designul este utilizarea unui program de calculator. Programele de artă precum Photoshop și GIMP sunt modalități excelente de a crea modele.
  • Deși puteți picta designul pe plăcuță, creând o Stencil Mai întâi conduce la decorațiuni nefavorabile.
  • 3. Bandă hârtia într-o bucată de hârtie de transfer. Veți avea nevoie de o bandă de mascare pentru a ține bucățile de hârtie împreună. Aliniați-vă designul pe hârtia de transfer, apoi pe margini împreună. Hârtia de transfer vă va permite să trageți designul pe farfurie.
  • Puteți obține hârtie de transfer la majoritatea magazinelor de furnizare de artă. Hârtia de carbon este un produs similar care funcționează bine, dar poate lăsa un reziduu care poate împiedica legarea vopselei la placă.
  • 4. Tăiați excesul de hârtie pentru a lăsa un /2 în 1.3 cm) frontieră. Utilizați o pereche ascuțită de foarfece pentru a tăia designul până la o dimensiune mai ușor de gestionat. Testați-l ținându-l pe placă. Dacă sunteți în măsură să montați designul în poziție și să îl trimiteți în jos, probabil că nu veți avea probleme cu lucrul cu acesta.
  • Lăsați o mică margine de hârtie în exces, astfel încât să aveți un loc pentru bandă. Banda vă ajută să țineți hârtia pe placă, astfel încât să nu se alunece în timp ce lucrați.
  • 5. Utilizați un creion pentru a urmări designul pe placă. Poziționați designul pe placă, apoi utilizați mai multă bandă de mascare pentru a menține hârtia de transfer constantă. Asigurați-vă că hârtia de transfer este în jos pe placă. Apoi, urmăriți contururile designului dvs. Trageți direct pe hârtia de proiectare, împingând din greu pentru a forța grafitul creionului pe placă.
  • Verificați placa înainte de a arunca hârtia. Asigurați-vă că designul dvs. este vizibil. Este posibil să trebuiască să treceți din nou pe unele secțiuni pentru a obține grafitul de a rămâne.
  • 6. Colorați designul dvs. utilizând vopsea ceramică și o pensulă. Păstrați o ceașcă de apă în apropiere pentru a clăti peria când trebuie să schimbați culorile. Umpleți încet designul trasat. Începeți de-a lungul marginilor și lucrați spre centru. De asemenea, puteți utiliza un stilou de vopsea ceramică pentru a întuneca contururile, astfel încât acestea să iasă mai mult.
  • Căutați vopsele ceramice de coacere la magazinele de alimentare cu artă. Aceste vopsele sunt semi-lucioase și tind să fie de lungă durată.
  • Vopseaua ceramică este non-toxică, dar nu a fost condusă de siguranță, deci lipiți de plăci de decorare pe care nu le planificați. De asemenea, puteți încerca să pictați suprafața exterioară a unei plăci clare, astfel încât să puteți utiliza în continuare.
  • 7. Coaceți placa timp de 30 de minute la 300 ° F (149 ° C). Încălzi cuptorul, apoi puneți placa pe rack-ul central. Dați-i mult timp să se încălzească și apoi să se răcească. Odată ce este rece la atingere, acesta va fi sigur de utilizat sau pus pe afișaj.
  • Plăcile pictate pot fi în general spălate în mașina de spălat vase. Căldura intensă și forța pot purta vopseaua mai repede decât normal, astfel spălați plăcile cu mâna dacă aceasta este o preocupare pentru dvs.
  • Metoda 3 din 3:
    Aplicarea clemei și a hârtiei de decupare
    1. Imagine intitulată Decoreaza plăcile Pasul 13
    1. Curățați placa cu un prosop de hârtie umezită în alcoolul de frecare. Curățați întreaga placă pentru a elimina murdăriile și resturile care pot împiedica lipirea hârtiei. De asemenea, puteți încerca să utilizați apă și detergent de spălat vase.
  • 2. Tăiați un design dintr-o bucată subțire de hârtie. Puteți face un design din cele mai multe tipuri de hârtie. Hârtie de țesut și Vellum funcționează foarte bine, dar, de asemenea, încercați hârtie de înfășurare, servetele sau imagini dintr-o revistă. Îndepărtați hârtia în forme, cum ar fi flori, dacă doriți.
  • Ca o alternativă, înfășurați o bucată de hârtie modelată în jurul valorii de un castron limpede după ce a răspândit adezivul. Modelul servește ca o decorare simplă.
  • 3. Răspândiți un strat subțire de adeziv de decupaj peste placă. Alegeți un adeziv sigur în mașina de spălat vase, deoarece acesta este cel mai rezistent tip de lipici rezistent la apă disponibil. Utilizați o perie de spumă sau o pensulă de paintă moale pentru a acoperi zona pe care doriți să o decorați. Păstrați adezivul în subțire cât mai subțire posibil.
  • Adezivul este netoxic, dar nu este considerat sigur de siguranță, deci decorați numai plăci pe care nu le planificați.
  • Pentru a face mai multe decorațiuni mai elaborate, luați în considerare obținerea plăcilor clare. Răsturnați plăcile și decorați exteriorul. Placa ta va fi sigură de utilizat și decorațiunile dvs. vor fi în continuare vizibile.
  • 4. Plasați decorarea peste adeziv și lăsați-l afară. Apăsați pe hârtie până când acesta se află complet plat. Împingeți orice crestături sau bule de aer. Orice părți care se lipesc nu sunt sigilate pe placă și pot compromite decorarea mai târziu.
  • 5. Răspândiți un alt strat de adeziv de decupaj peste hârtie. Îndepărtați-vă peria înapoi în adeziv și vopsea peste hârtie. Răspândiți adezivul cât mai subțire posibil. Tot ce aveți nevoie este un strat subțire peste hârtie pentru a le lega la placă.
  • Puteți adăuga mai multe decorațiuni pe partea de sus a celui de-al doilea strat de adeziv. Acest lucru poate fi util dacă designul dvs. are părți suprapuse, cum ar fi o floare. Ați putea lipi mai întâi forma florii, apoi adăugați detalii într-un al doilea strat.
  • Imagine intitulată Decoreaza plăcile Pasul 18
    6. Uscați adezivul timp de cel puțin 2 ore. Setați placa pe o suprafață stabilă expusă la aer liber, cum ar fi un blat. De-a lungul timpului, adezivul va începe să se estompeze, transformând o culoare clară pe măsură ce se usucă. Atingeți-l pentru a vedea dacă se simte încă lipicios. Dacă se simte lipicios, are nevoie de mai mult timp să se usuce.
  • Pentru cele mai bune rezultate, permiteți adezivul să se vindece timp de până la 28 de zile înainte de a utiliza sau spăla vasul.
  • sfaturi

    Obțineți creativ cu plăcile dvs. Puteți face tot felul de design cu câteva consumabile de bază.
  • Plăcile alb ieftine funcționează bine, dar pentru decorațiuni mai cuprinzătoare, alegeți plăci de clar. Plasați decorațiunile sub placă, unde nu vor intra în contact cu alimentele.
  • Există și alte modalități de a vă termina decorațiunile. De exemplu, puteți utiliza un spray adeziv pentru a lega decorarea hârtiei. De asemenea, puteți proteja decorațiunile cu un strat de lac.
  • Avertizări

    Nici o livrare de artă utilizată pentru decorarea plăcilor este considerată siguranța alimentară. Deși mulți sunt considerați netoxici, lăsându-i să intre în contact cu alimentele nu sunt recomandate.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    Decorarea cu cerneală de marcare permanentă

    • Farfurie
    • Prosop de hârtie
    • Spirt
    • Marker permanent
    • Cuptor

    Folosind vopsea ceramică

    • Farfurie
    • Prosop de hârtie
    • Spirt
    • Coaceți pe vopsea ceramică
    • Negru marker de vopsea ceramică
    • Pensulă
    • Apă
    • Hârtie
    • Hartie de transfer
    • Bandă
    • Creion
    • Foarfece
    • Cuptor

    Aplicarea clemei și a hârtiei de decupare

    • Farfurie
    • Prosop de hârtie
    • Spirt
    • Hârtie
    • Foarfece
    • Decupare Glue
    • Pensulă de spumă
    • Cuptor
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar