Cum să curățați plasticul de ceață

Curățarea plasticului de curățare este importantă atât pentru motivele estetice, cât și pentru cele funcționale.Farurile din plastic din plastic, de exemplu, vă pot diminua capacitatea de a vedea când conduceți noaptea, în timp ce cești de plastic de ceață și amestecuri sunt inestetice.Pentru a curăța plasticul de ceață, ștergeți-l mai întâi cu un amestec de săpun și apă.Dacă acest lucru nu vă ajută, ați putea săturați sau să ștergeți frământarea cu o combinație de oțet, bicarbonat de sodiu și, eventual, apă.Serios farurile de ceață ar putea necesita șlefuirea și lustruirea utilizând un polisher-de șlefuit rotativ.

Pași

Metoda 1 din 3:
Curățarea cupelor de plastic și a amestecătorilor
  1. Imagine intitulată Plastic Clean Foggy Pasul 1
1. Înmuiați cupele în oțet.Umpleți o găleată mică (sau chiuveta dvs.) cu oțet alb.Scoateți ochelarii de ceață în oțet timp de cinci minute.Eliminați-le și verificați rezultatele.
  • Imagine intitulată Curățenie Plastic Pass 2
    2. Sprinkle Soda de copt pe cupe acoperite cu oțet.În cazul în care oțetul DIP nu ți-a ajutat cu curățarea cupelor de plastic de ceață, stropiți-le cu o mână de bicicletă de sodiu.Alternativ, aplicați un praf de bicicletă la un burete umed și curățați cupele.Soda de copt și oțetul vor reacționa, dizolvând filmul care determină ca plasticul să apară ceață.
  • Imagine intitulată Clean Foggy Plastic Pasul 3
    3. Utilizați un amestec de oțet și apă.Combinați oțetul alb și apa în părți egale.De exemplu, dacă aveți o încărcătură mare de plastic de ceață, ați putea să vă umpleți chiuveta cu un litru de oțet și un litru de apă.Plasați obiectele de plastic de ceață în apă și lăsați-i să se înmoaie timp de o oră.
  • Curățați obiectele din plastic cu o cârpă umedă până când vor deveni clară.
  • Clătiți plasticul de ceață care nu mai este în chiuvetă sub apă caldă.Uscat cu o cârpă moale.
  • Imagine intitulată Clean Foggy Plastic Pasul 4
    4. Utilizați o pastă de sodă de copt.În loc să folosiți soda de copt și oțet, amestecați cantități egale de apă și sodă de coacere pentru a forma o pastă.De exemplu, ați putea amesteca o lingură de bicarbonat de sodiu cu o lingură de apă.Dab un prosop de hârtie în pasta de sodă de copt.Aplicați pasta într-o zonă mică a plasticului noros folosind o mișcare circulară constantă.
  • Pe măsură ce pasta îndepărtează zăpada din interiorul blenderului sau ceașcă, vă curățați, veți vedea prosopul de hârtie întunecat cu murdăria.
  • Imagine intitulată Clean Foggy Plastic Pasul 5
    5. Încercați un amestec de suc de lămâie.Combinați sucul unei lămâi și două linguri de bicarbonat de sodiu.Umpleți paharul de plastic de ceață sau blender până la restul drumului cu apă.Dacă curățați un blender de plastic de ceață, executați blenderul la înălțime pentru câteva secunde, apoi opriți-l și scoateți lama (dacă este posibil).Cu flaconul cupei sau blenderului încă umplut cu amestecul de suc de lămâie, curățați interiorul acestuia cu un burete nerabraziv sau o cârpă de microfibră.Se toarnă sucul când Fogghesia a fost corectată.
  • Metoda 2 din 3:
    Curățarea farurilor de ceață cu oțet și bicarbonat de sodiu
    1. Imagine intitulată Plastic Clean Foggy Pass 6
    1. Curățați farurile cu apă cu săpun.Umpleți o sticlă de pulverizare cu câteva picături de săpun lichid ușor și apă.Spray farurile cu acest amestec de săpun.Alternativ, ați putea umple o găleată cu apă săpun și puteți înmuia o cârpă curată în ea, apoi ștergeți farurile cu cârpa umedă.
  • Imagine intitulată Clean Foggy Plastic Pasul 7
    2. Se amestecă oțetul și soda de coacere.Presărați câteva linguri de sodiu de copt într-un castron.Se toarnă câteva linguri de oțet în castron.Soda de copt și oțetul, atunci când sunt amestecate, vor produce o reacție fizică.
  • Nu este nevoie să măsurați cu atenție volumul de bicarbonat de sodiu și oțet pe care îl amestecați.Adăugați doar atât în ​​cantități aproximativ egale.
  • Imagine intitulată Clean Foggy Plastic Pasul 8
    3. Ștergeți farurile curate cu ajutorul amestecului.Îndepărtați o cârpă curată în oțetul și bicicleta.Ștergeți farurile în afara utilizării aceluiași mișcare din spate și pe care ați făcut-o atunci când o curățați cu apă cu săpun.Amestecul vă va ajuta eliberarea decolorată, gimitară.
  • Nu vă faceți griji că vă răniți când vă scufundați mâna în amestecul fizic.Combinația de sodă de copt și oțet nu vă va răni.
  • Când ați terminat curățarea farurilor cu amestecul de oțet, ștergeți farurile uscate cu o cârpă sau un burete umed.
  • Metoda 3 din 3:
    Curățarea farurilor de ceață cu șmirghel
    1. Imagine intitulată Clean Foggy Plastic Pasul 9
    1. Înmuiați șmirghelul în apă.Înainte de a vă curăța farurile de ceață, plasați șmirghelul în apă.Ar trebui să aveți cel puțin o bucată de 1000 de hârtie de garnitură și o bucată de hârtie de 2000 sau 3000 grit.Permiteți șmirghelul să se înmoaie timp de 15 minute.
  • Imagine intitulată Plastic curat Foggy Pasul 10
    2. Banda de pe zona din jurul farurilor cu banda pictorului.Înainte de a începe curățarea farurilor din plastic din plastic, va trebui să protejați zona metalică din jurul farurilor cu bandă.Banda pictorului este de obicei albastră, deși ar putea fi disponibilă în alte culori și funcționează la fel ca o bandă de mascare regulată.Aplicați banda într-o margine în jurul farului pe care doriți să îl curățați.
  • Imagine intitulată Clean Foggy Plastic Pasul 11
    3. Spray farurile cu apă și săpun.Umpleți o sticlă de pulverizare cu apă și un pic de săpun de mașină.Pulverizați farurile liberal cu amestecul.Alternativ, s-ar putea să scufundați o cârpă în apa de săpun și să ștergeți farurile folosind acest lucru.
  • Imagine intitulată Clean Foggy Plastic Pasul 12
    4. Nisip far.Spray farurile cu amestecul de apă și săpun în timp ce frecați simultan cu șmirghelul de 1000 garnit.Mutați mâna dintr-o parte a farului la alta cu o presiune fermă, chiar și.Continuați să pulverizați farurile cu amestecul de săpun pe tot parcursul.
  • Imagine intitulată Curățenie Plastic Pass 13
    5. Inspectați farurile.După ce ați șlefuit întreaga suprafață a farurilor, ștergeți-o cu un prosop curat și uscat.Efectuați o inspecție vizuală a farurilor.Suprafața ar trebui să fie fără zgârieturi și deteriorări.Plasticul va arăta încă ceață.Dacă unele zgârieturi sau deteriorări sunt încă vizibile, pulverizați din nou farurile cu apă în timp ce o șlefuiți cu 1000 de șmirghel.
  • Imagine intitulată Plastic curat Foggy Pasul 14
    6. Spray farurile cu apă cu săpun.Pulverizați farurile cu mai mult din apa de săpun.Alternativ, ați putea folosi un burete umed saturat cu apă cu săpun pentru a șterge farurile în jos.
  • Imagine intitulată Curățenie Plastic Pass 15
    7. Ștergeți farurile în jos cu șmirghel finer.Continuați să pulverizați farurile cu apă cu săpun.Utilizați șmirghel 2000 sau 3000 pentru a reduce în continuare farurile farurii farurilor din plastic.Deplasați șmirghelul din partea laterală în timp ce pulverizați constant cu cealaltă mână.
  • Imagine intitulată Clean Foggy Plastic Pasul 16
    8. Verificați aspectul farurilor.Odată ce ați frecat șmirghelul de pe suprafața farului, uscați-l cu o cârpă curată.Lentila farurilor ar trebui să aibă un aspect uniform și ușor tulbure.
  • Dacă suprafața farului nu este uniformă în aparență, ștergeți din nou farurile cu șmirghel de 2000 sau 3000 în timp ce îl pulverizați cu apă cu săpun.
  • Imagine intitulată Clean Foggy Plastic Pasul 17
    9. Puneți farurile.Aplicați două mici dabi de lustruire regulată la un polisher de șlefuit rotativ echipat cu un pad de lustruire de patru inci (de opt centimetri).Ștergeți pad-ul despre suprafața farurilor înainte de ao transforma.Apoi, puneți polisherul la o viteză între 1500-1800 de rotații pe minut și deplasați tamponul încet peste suprafața farurilor.
  • Utilizați doar o ușoară presiune la aplicarea plăcuței de polisare la far.
  • Acest pas va elimina orice pericol care rămâne din procesul de șlefuire.
  • Imagine intitulată Clean Foggy Plastic Pasul 18
    10. Inspectați farurile.Dacă stratul inițial de poloneză nu îmbunătățește plasticul de ceață, așteptați câteva momente pentru a permite farurilor din plastic să se răcească.Aplicați alte două mici dabs de poloneză la tamponul de lustruire, apoi lustruiți farurile cu polisher-ul de șlefuit rotativ din nou.
  • Imagine intitulată Plastic Clean Foggy Pasul 19
    11. Aplicați o poloneză de finisare.Aplicarea unui polonez de finisare va rafina în continuare claritatea farurilor din plastic.Odată ce ați lustruit cu succes farurile, aplicați două mici dabs de finisare a polonezului la un strat rotativ curat de patru centimetri (cu opt centimetri).La fel ca înainte, ștergeți pad-ul rotativ despre suprafața farurilor din plastic înainte de a porni polisher-ul de șlefuit rotativ.Setați polisherul la 1200-1500 de rotații pe minut.Întoarceți polisatorul și mutați-l încet și uniform peste suprafața farurilor.
  • Când ați terminat, ștergeți farurile cu un prosop de mână uscat.Scoateți banda care înconjoară marginile farurilor.
  • În acest moment, nu ar trebui să rămână oțel și farurile din plastic ar trebui să fie clar.Dacă rămâne o ceață de frământare, aplicați un alt strat de finisare poloneză, apoi ștergeți-l cu un prosop de mână curat.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar