Cum de a alege între broșuri și cărți de hardback

Dacă ați încercat vreodată să achiziționați o carte, probabil că ați fost confruntat cu întrebarea veche de vârstă că plagii bibliofile pretutindeni: Paperback sau Hardback? Ambele formate au beneficiile și dezavantajele și înțelegerea celor care vă vor ajuta să faceți o alegere și să citiți!

Pași

Metoda 1 din 4:
Alegerea bazată pe costuri și scopuri
  1. Imagine intitulată Alegeți între broșuri și cărți de hardback Pasul 1
1. Economisiți bani prin cumpărarea Paperback-ului. În timp ce cititorii de la un buget știu, Paperback este cea mai ieftină opțiune de acolo. Proprietăți comerciale pot fi de până la 10- $ 15 mai ieftin. Versiunile de pe piața de masă, care sunt edițiile din ieftine "scurte și grase", pot costa mai puțin de 10 USD.
  • Imagine intitulată Alegeți între broșuri și cărți de hardback Pasul 2
    2. Cumpărați hardback dacă doriți să citiți cartea de îndată ce este lansată. Cele mai multe cărți sunt eliberate pentru prima dată ca hardback-uri, apoi re-lansate într-un formular de hârtie de câteva luni mai târziu ca un impuls de marketing. Dacă ați așteptat și așteptați ca o carte să iasă, să vă tratați cu copia mai scumpă, astfel încât să vă puteți devin imediat.
  • Imagine intitulată Alegeți între broșuri și cărți de hardback Pasul 3
    3. Alegeți Paperback dacă veți citi în timp ce călătoriți. Ușoarele și floppy, hârtia sunt excelente pentru plimbări cu avionul și mașina sau chiar și naveta dvs. zilnică. Stați un broșură în sacul dvs. sau chiar în buzunarul din spate dacă veți avea timp de nefuncționare pentru a face o lectură în timpul zilei.
  • Imagine intitulată Alegeți între broșuri și cărți hardback Pasul 4
    4. Alegeți Hardback dacă intenționați să o păstrați mult timp. Hardback-urile sunt construite pentru a rezista, capabile să reziste atât uzurii zilnice, cât și la testarea timpului. Paperback-urile sunt mai ușor de rupt, riduri și pata, iar în timp, adezivul coloanei vertebrale poate slăbi sau hârtia începe să se deterioreze. Dacă preferați să nu dedicați tot timpul și efortul Păstrarea unei broșuri, Alegeți un hardcover de durată mai lung.
  • Imagine intitulată Alegeți între broșuri și cărți de hardback Pasul 5
    5. Cumpărați un dur ca cadou. Dacă vă dați gifting o carte unui prieten sau unui membru al familiei, încercați să mergeți la o ediție hardback. Ei arată mai frumos și se simt mai satisfăcători pentru a deschide ca un cadou, iar iubitul tău va aprecia că ai apărut pentru versiunea Fancier.
  • Nu vă faceți griji dacă nu aveți fondurile pentru o copie hardback sau dacă nu este în stoc. Cel mai important lucru este că ai alese o carte bună Pentru cei dragi să se bucure!
  • Metoda 2 din 4:
    Alegerea bazată pe aspectul și simțul cărții
    1. Imagine intitulată Alegeți între broșuri și cărți de hardback Pasul 6
    1. Alegeți o copertă pentru a se potrivi cu celelalte cărți de pe raft. Unii cititori iubesc să aibă toate cărțile lor să fie aceeași înălțime - arată mai bine pe raft, nu crezi tu? Paperback-urile tind să varieze mai mult în înălțime, deci pentru un aspect uniform, mergeți cu edițiile mai consistente de hardback.
    • Paperback-urile comerciale vor fi uneori eliberate într-o înălțime de stil hardback, deci verificați măsurătorile raftului dvs. și celelalte cărți înainte de a exclude complet un broșător. Dacă se potrivește înălțimea, puteți salva un cuplu de dolari, menținând chiar linia de rafturi.
  • Imagine intitulată Alegeți între broșuri și cărți de hardback Pasul 7
    2. Alegeți o ediție pentru a se potrivi cu celelalte într-o serie. Dacă cartea pe care o cumpărați face parte dintr-o serie, încercați să o păstrați consecvenți. Dacă restul seriei este în hardcover, cumpărați un hardcover - dacă celelalte cărți sunt hârtia, mergeți cu Paperback. Iubitorii de carte din punct de vedere estetic aproape universal sunt de acord că pare mai bine pe raft!
  • Imagine intitulată Alegeți între broșuri și cărți de hardback Pasul 8
    3. Cumpărați un broșură pentru ușurința deținere. Datorită greutății lor mai ușoare și dimensiunilor mai mici, hârtia sunt mai ușor de ținut cu o singură mână. Le puteți citi cu ușurință în timp ce vă relaxați în pat sau pe canapea sau în timp ce țineți o curea sau un pol pe metrou.
  • Imagine intitulată Alegeți între broșuri și cărți hardback Pasul 9
    4. Alegeți un hardback pentru ușurința de a fi plat. Unele broșuri pot reprezenta o problemă dacă nu vă place să rupeți coloana vertebrală a unei cărți, ceea ce îi conferă riduri verticale lungi - vă puteți găsi abia crăpați-o deschisă pentru a păstra acea coloană vertebrală netedă, care poate face dificilă citirea de fapt! Capacele mai grele ale cărților hardback fac ca aceasta să fie o problemă. Puteți pune cu ușurință cartea plat pentru a citi pe o masă sau pe poală.
  • Imagine intitulată Alegeți între broșuri și cărți hardback Pasul 10
    5. Alegeți versiunea cu o acoperire mai atrăgătoare. Hardback-urile în special sunt cunoscute pentru desenele lor superbe.Chiar dacă o versiune hardback nu este considerată o "ediție specială", puteți obține în continuare artă frumoasă pe jacheta de praf, capacul sub jachetă și chiar pe paginile care nu sunt disponibile într-o versiune Paperback. Pe flipside, uneori capacul de hârtie al unei cărți va face apel la dvs. mai mult! Dacă estetica este principala dvs. preocupare, pur și simplu du-te cu orice carte lovește fantezia ta.
  • Metoda 3 din 4:
    Auto-publicare în hârtie sau hardback
    1. Imagine intitulată Alegeți între hârtie și cărți de hardback Pasul 11
    1
    Auto-publică în hardback pentru a apela la critici și cititori estetici. Publicarea cărții dvs. în Hardback va fi scumpă, dar mulți cititori pot iubi calitatea superioară. De asemenea, ar putea ajuta cartea dvs. să fie luată de prizele de știri și de carte de critici, care sunt mai susceptibili de a lua în considerare un hardback ca o lucrare mai "literară" - nedreaptă ca ar putea fi!
  • Imagine intitulată Alegeți între broșuri și cărți de hardback Pasul 12
    2. Alegeți un boboc comercial pentru o calitate bună la un preț scăzut. Paperback-urile comerciale sunt încă grele, aproximativ aceeași dimensiune ca și hardback-urile și tipărite pe hârtie bună. Ei au avantajul de artizanat de calitate cuplat cu un preț mai mic decât o ediție hardback. Cartea încă arată bine, astfel încât să poată face apel la cititorii care sunt pe un buget, dar totuși să aibă grijă de apariția unei cărți.
  • Imagine intitulată Alegeți între broșuri și cărți de hardback Pasul 13
    3. Salvați cei mai mulți bani prin optarea pentru un paperback de pe piața de masă. O ediție mică, de masă pe piață va fi cea mai ieftină pentru a cumpăra și a produce. Ei nu pot să arate la fel de buni ca versiunile de hârtie hardback sau de comerț, dar companiile de publicare consideră că copiile de pe piața masică sunt modalități de a introduce noi autori și de a le ajuta să-și dezvolte cititorii.
  • Imagine intitulată Alegeți între broșuri și cărți de hardback Pasul 14
    4. Luați în considerare e-publicitatea. Acesta este un mediu rapid în creștere, care vă va expune la mulți cititori diferiți online și vă va ajuta să conservați și mai mulți bani prin salvarea costurilor de tipărire. Este posibil să nu obțineți satisfacția de a ține cartea fizică în mâinile voastre, dar amintiți-vă că E-Publishing poate servi ca piatră de trecere pentru a imprima publicarea. Ești pe drum!
  • Metoda 4 din 4:
    Având în vedere căile alternative de citire
    1. Imagine intitulată Alegeți între broșuri și cărți hardback Pasul 15
    1. Alegeți un Audiobook pentru a citi cât mai multi-sarcină. Ascultați un audiobook în timp ce conduceți sau faceți treburi în jurul casei sau închideți-vă ochii și lăsați-l să vă culcați. Deși nu obțineți sentimentul de a ține cartea și de a vă mișca ochii în jos, un Audiobook este o opțiune excelentă pentru cititorii ocupați care doresc să se strângă în cartea lor oriunde o pot obține.
  • Imagine intitulată Alegeți între broșuri și cărți hardback Pasul 16
    2. Încercați un e-cititor pentru confortul final. Cititorii electronici sunt perfecți pentru iubitul de carte de călătorie - puteți stoca o întreagă bibliotecă într-o tabletă care se potrivește în palma mâinii dvs. și puteți cumpăra cărți cu ușurință în timp ce se află în mișcare. Acestea sunt, de asemenea, mai accesibile cititorilor cu deficiențe de vedere, datorită dimensiunilor multiple de dimensiune a literei și a opțiunilor de spațiere a liniei disponibile. Cărțile electronice sunt, de asemenea, de obicei mai ieftine decât copiile de hârtie sau hardback, deși unii cititori pot prefera atingerea umană de a ține o carte fizică și de a transforma paginile.
  • Cumpărați cititorul electronic de emițător non-luminos pentru a preveni tulpina sau oboseala pe ochi.
  • Imagine intitulată Alegeți între broșuri și cărți hardback Pasul 17
    3. Utilizați o aplicație de citire pe telefon pentru a citi oricând, oriunde. O altă opțiune excelentă pentru un cititor on-the-Go, citirea aplicațiilor, cum ar fi iBooks sau aplicația Amazon Kindle, sunt adesea libere (deși va trebui să cumperi cărțile în sine, desigur!). Acestea sunt opțiuni excelente dacă sunteți neașteptat blocați undeva și nu ați adus o carte sau cititor de e-cititor sau nu aveți loc să vă gândiți de-a lungul unei cărți în timp ce călătoriți sau executați comisioane.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Hardcover Jachete de praf poartă greutatea prejudiciului unei cărți de-a lungul anilor, astfel încât să le puteți proteja prin acoperirea cu mâneci clare din plastic sau mylar.
  • Consolidarea și creșterea duratei de viață a cărților de hârtie de către acoperind-le cu un film de plastic clar sau chiar oferindu-le o acoperire hardback.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar